MIN KAFFE ORIGIONAL DAN MURAH

PENGEDAR SUPER AGENT MIN KAFFE DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA


Nak tak??
Untung runcit 100% milik sendiri
Ada bonus tiap bulan

Ni nak bagitau,
Min KAFFE memang banyak permintaan
Dah taraf international dah pun.
Stok sentiasa kehabisan.
Berebut nak cari MIN KAFFE  ni
Siang malam orang request.

Masalah
Gastrik?
Migrain?
Kencing manis?
Dan mcm2 masalah lagi dapat dikurangkan dengan minum MIN KAFFE.

Min kaffe ni pun dah jadi pilihan ramai celebriti.
Antaranya jutawan internet Irfan Khairi pun minum Min Kaffe ni tau.
Pelakon Awal Ashaari pun memilih Min Kaffe..








Berminat WhatsApp : 

Ckin Ali


Borong Min Kaffe Termurah 2017


Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah/Ampang



Makin hari makin meluas dan makin tinggi permintaan terhadap Kopi Magik, Mineral Coffee aka Min Kaffee. Untuk anda yang tinggal sekitar Pandan Indah, Ampang nak dapatkan terus stok Min Kaffee ni, boleh hubungi kak Suzie


Tengok tu, sambil jaga anak pun boleh buat bussiness sebab semuanya kan online. Siapa sangka, sambil-sambil jaga anak pun boleh dapat income sama macam orang yang bekerja di pejabat.

Dan orang Ampang yang nak belajar cara nak tambah pendapatan sekurang-kurangnya RM 500 - RM 5,000 sambil-sambil jaga anak, boleh whatapps kak Suzy di talian di bawah..

Tel : 010-294 7031

Tak susah pun nak berniaga walaupun ada anak kecil. Tak percaya, tanya kak Suzy macamana dia buat.


Sangat excited bercerita tentang pengalaman beliau berniaga sebelum ini. Peluang berniaga ini paling mudah dan cepat sebab semuanya senang. Bussiness copy and paste jer..

Tak susah pun!!!

Selain dari Mineral Coffee, orang Ampang/ Pandan Indah boleh dapatkan produk seperti di bawah ni  dari Kak Suzy yea. Ready stok.
- Sabun Magik EziClean
- Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak
- BB Plus Collagen
- Pelapik Tilam Strok Bi Velocity Sleep Mate
- Garlic Tablet Hai O
- Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Corset
- Bio Zone
- Bio Seleza Feminine Pad
- Krim Magik Bio Ever
dan pelbagai produk Sahajidah Hai-O Marketing dari Top Agent Ampang ni.

Call/ Whatapps : 
010-294 7031


Bahaya Minum Mineral Coffee @ Min Kaffee Hai O


Kesian tengok kawan akak sorang ni. Sampai takut nak minum Min Kaffe sebab makin minum berat makin kurang. 

Sebelum minum Min Kafee, berat 51kg. Bila minum berat badan turun jadi 49 kg jer. Patutlah ramai sangat yang order Min Kaffee ni, rupanya kesan dia memang awesome. Mudah sangat nak turunkan berat badan dengan kos yang sangat murah!!

Memang betul-betul bahaya la Min Kafee ni. Siapa tak nak kurus, tolong jangan minum yea😜😜😜


Set kurus bajet murah;-

013-3496050
#PengedarUtamaMinKaffe
#SayaJualSayaMinum


Pengedar Utama Mineral Coffee @ Min Kaffe Area Kota Damansara




Sejak kebelakangan ni, memang ramai sangat yang tercari-cari Mineral Coffee ni. Walaupun mulai semalam, 1 Mei 2016 dah bertukar nama baru, harga baru, packaging baru..tapi jangan risau..kualiti dan rasa tetap sama.



Inilah wajah baru Min Kaffe. Harga kalau dulu RM30 sekotak, sekarang RM33. Naik tak banyak mana pun. Kalau nak harga lama, boleh whatapps akak untuk kita bincang-bincang yea sementara stok masih ada..

Masa dalam perjalanan nak ke Kenduri kahwin semalam, dapat whatapps dari orang Kota Damansara. Nak cari stok Mineral Coffee. Memang bertuah sangat orang Kota Damansara sekarang ni sebab sangat mudah untuk dapatkan stok Min Kaffee kat sana.



Anda boleh dapatkannya melalui kakak manis kita ni, Kak Sabariah. Sebenarnya, Kakak manis ni owner Petronas ni..
Beliau agent sah Mineral Coffee di Kota Damansara dan sesiapa yang nak dapatkan stok kopi ni boleh terus ke Petronas Kota Damansara sebelah Shell yang ada KFC tu ye..Sebab Petronas kan banyak kat sana.
Nak dapatkan dalam bentuk sachet pun boleh sebab kak Sabariah memang ada jual yang loose. Siap ada air panas untuk bancuh dan minum terus. Dapatlah hilangkan mengantuk masa drive kan..

Boleh terus hubungi Kak Sabariah untuk dapatkan stok Min Kaffee harga lama. Lepas ni dah harga baru yea..

Call/SMS/Whatapps

#AgentMineralCoffeeKotaDamansara

www.hasikin.com



Testimoni Mineral Coffee 
Kencing Manis, Darah Tinggi dan Kolestrol Hilang Hanya Dalam 2 Minggu


Kencing Manis, Darah Tinggi dan Kolestrol Hilang Hanya Dalam 2 Minggu.

Ini lah berita yang akak dapat dari rakan kongsi akak sendiri. Asbab minum Mineral Coffee selama hanya 2 minggu semua sakit tu hilang macam tu jer. dan yang lagi seronok dah tak perlu makan ubat-ubatan dari hospital.

Sebenarnya, suami kakak ni bekerja sebagai Dental Technolgy. Bila isteri sediakan mineral  coffee untuk diminum dia tak menolak dan terus mencuba sebab dah ada ilmu tentang perubatan kan. Beliau tau magnesium sangat-sangat membantu untuk menstabilkan tekanan darah dan mengawal paras gula dalam badan.

Untuk anda yang rungsing dan dah jemu makan ubat hospital setiap hari, anda boleh ikut jejak langkah Doktor Dental ni hanya ambil Mineral Coffee dan Garlic sebagai menu sarapan pagi anda. Anda bertenaga dan kesihatan terjaga..

Peluang hanya tinggal 5 hari lagi untuk dapatkan harga istimewa sebelum Mineral Coffee bertukar wajah dan bertukar harga..

Whatapps:
Ckin Ali

#CODMineralCofeeSetiawangsa




Macamana Nak Jadi Agent Mineral Coffee


Sejak Mineral Coffee ni di viral kan, memang ramai sangat yang mencari. Sampaikan artis pun tak ketinggalan untuk dapatkan kopi kurus dan kesihatan ni. Tengok tu Awal Ashaari pun minum mineral coffee.

Dan ramai yang tanya, macamana nak nak jadi agent mineral coffee ni.

Senang jer nak jadi ahli.  
Untuk register, anda hanya perlu whatapps pada akak salinan ic depan belakang, salinan akaun bank dan maklumat:-
- alamat surat menyurat
- alamat email
- nama pasangan
- no kad pengenalan pasangan

Berserta pembayaran sebanyak rm50 ke salah satu akaun tersebut..

Pembayaran melalui akaun maybank
Nama : Hasikin Binti Ali
No Akaun : 151258277854
Atau
CIMB Bank
Nama : Hasikin Binti Ali
No Akaun : 7612512717

Mudah je kan..anda bukan sahaja akan jadi agent sah Mineral Coffee tapi semua produk keluaran hai-o dapat dinikmati dengan harga ahli penjimatan dari 3- 41%..Banyak tak? ASB Loan pun faedah cuma 8% jer..

Memang tengah viral mineral coffee ni. Jangan lepaskan peluang untuk jadi agent di kawasan tempat tinggal anda dengan pendapatan sehingga mencecah RM5,000 sebulan.


Nampak tak? Lagi-lagi kawasan Sabah dan Sarawak memang nak kena tambh agent sebab tak terlayan whatapps masuk.

Cepat-cepat whatapps akak untuk akak daftarkan:-
013-3496050


 Petua Kurus - Kawal Selera Makan Dengan Kopi Garam Buluh Mineral Coffee

Panas!!! Panas!!! Testimoni panas dari Customer yang baru dua hari amalkan minum Mineral Coffee. Niat nak kuruskan badan dan buang lemak berlebihan. Inshaallah akan menjadi kenyataan bila bagi testimoni macam ni.

" akak,lepas saya minum mineral coffee, boleh kawal nafsu makan.Tahan lapar dan cepat kenyang.Kalau tak, tengok orang makan asyik nak makan juga"

Woww..memang cepat la kurus kalau macam ni. Dan jangan risau. Walaupun tak makan tapi kandungan magnesium dan garam buluh dalam kopi mampu untuk memberikan kebaikan pada tubuh.

Sebab tu orang panggil Mineral Coffee ni kopi diet. Nak kurus cara mudah memang cuma minum Mineral Coffee sebagai sarapan pagi anda. Selain untuk tahan lapar, anda juga akan berasa segar dan tak mengantuk bila menghirup aromanya yang menyelerakan.

Sekotak Mineral Coffee ada 20 sachet. 
Harga sekotak Mineral Coffee sangat murah dan berpatutan. 

Harga Biasa RM30 sahaja.
Nak dapatkan harga luar biasa, hanya RM2* sahaja, 
memang kena cepat-cepat hubungi akak 
Beli borong lagi jimat!!!!!

Call/SMS/WA:





Mineral Coffee - Kopi Untuk Ibu Hamil dan Menyusu



Ramai yang kurang bersetuju dengan pengambilan kopi ketika mengandung atau sedang menyusukan anak kan? BETUL, kafein yang terkandung dalam kebanyakan kopi 3 in 1 amat tinggi kuantitinya dan boleh memberi kesan kepada bayi dalam kandungan mahupun yang disusukan.
Tapi, berbeza dengan Kopi Kesihatan Garam Buluh, Mineral Coffee. Sebab itulah ibu mengandung atau ibu yang menyusukan anak mestilah memilih MINERAL COFFEE. Selain kafeinnya yang rendah iaitu hanya 3% sahaja, khasiat mineral dalam garam buluhnya amat diperlukan.

Bagi IBU HAMIL, 
Mineral Coffee dapat membantu...

- Mengatasi masalah bacaan HB rendah
- Menstabilkan gula dalam darah untuk mengelakkan GDM / Kencing Manis ketika mengandung
- Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah
- Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu morning sickness, tidak lalu makan, kerap muntah ketika di awal kehamilan.
- Membantu memberi tenaga dan tidak mudah penat sepanjang kehamilan.
- Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil

 Bagi IBU MENYUSUKAN ANAK
Mineral Coffee membantu...
- Memudahkan penyerapan kalsium yang sangat penting bagi kesihatan tulang dan gigi ibu menyusukan.
- Meredakan stress para ibu akibat kesakitan ketika bersalin.
( INGAT! Punca utama KEGAGALAN penyusuan adalah STRESS selain amalan pemakanan yang tidak betul. )
-  Membanyakkan dan memekatkan susu badan
- Ibu menyusu pasti boleh kekal  langsing dengan menyuskan bayi dan minum MINERAL COFFEE

Sekotak ada 20 sachet hanya RM30 sahaja.
Setiap pembelian 12 kotak dan keatas layak mendapat harga borong dan penghantaran secara PERCUMA ke tempat anda.

Nak jadi agent Mineral Coffee pun amat digalakkan memangkan permintaan yang sangat tinggi masa kini. Mana tau rezeki dapat ke OSAKA secara percuma dengan Mineral Coffee ni jer kan.

Call/SMS/Whatappss:
013-3496050




Peluang Menjadi Pengedar Mineral Coffee 


Sejak akhir-akhir ni, memang permintaan terhadap Mineral Coffee sangat tinggi. Setiap hari ada sahaja permintaan terhadap kopi kesihatan @ kopi diet ni. Yang lagi hebat, bukan order setakat sekotak dua tapi se'cartoon'.

Minggu lepas akak jumpa kakak kontraktor yang beli mineral coffee untuk minum sendiri jer. Tapi memborong sampai secartoon. Bila ditanya, nak berniaga ke? Dia kata, nak minum sendiri jer. Sebulan sekali akak mesti ambil secartoon untuk family akak. Sebab nak ambil banyak, registerkan ahli untuk dapatkan harga jauh lebih murah dari pasaran.

Sambil registerkan ahli pun sempat lagi berselfie.
Ya Allah, sampai macam tu sekali hebatnya Mineral Coffee ni. Sebab bila minum, memang banyak sangat khasiatnya. Antara kelebihan Mineral Coffee ialah membantu merawat pelbagai penyakit seperti :-
- Migrain
- Membuang toksin berlebihan ( detoks )
- Mengurangkan Berat badan
- Mengawal Selera
- Memberikan Rasa Kenyang Berpanjangan
- Badan berbau
- Imsomnia/ Sukar Tidur
- Selesema
- Mengantuk
- Ruam Panas
- Buasir
- Penyakit Kornea
- Kaki Berbau
- Tumor Otak
- Kanser Rectum
- Sakit Pinggang
- kencing manis
- Darah Tinggi
- Tekanan Darah Rendah  
- Stabilkan Tekanan Darah dll

Sebab terlalu banyak keistimewaan Mineral Coffee ni, memang takkan tergagak-agak untuk ambil secartoon terus macam kakak kita ni.

Dan hasilnya secartoon Mineral Coffee pulang ke Rawang.

Minggu lepas dapat panggilan Customer dari subang nak jadi agent Mineral Coffee. Nak memulakan berniaga katanya tapi tak tau macamana. Sempat berjumpa dan menghantar secartooon Mineral Coffee kepada beliau di MC Donals Kota Damansara. InshaALLAH, pertemuan demi pertemuan akan diatur untuk memudahkan lagi kakak ni berniaga. Yelah, mudah jer kan. Bussiness online dari rumah jer.


Memang untung sangat kalau jadi agent Mineral Coffee ni sebab senang-senang jer nak dapat untung runcit sehingga 4-5 angka sebulan. Kalau dah secartoon MIneral Coffee pun dah boleh capai income RM1**. Kalau 10 cartoon, dah berapa banyak dah kan? Siapa la senang-senang nak bagi kita income macam ni sambil-sambil duduk rumah jer.

Peluang perniagaan terbuka luas terutamya buat surirumah, pelajar, kakitangan kerajaan yang nak buat income dengan Mineral Coffee, boleh hubungi akak untuk akak tunjukkan caranya. 

Call/ WA:
013-3496050 







Pengedar Utama Mineral Coffee Rawang - Aishah Sahdan


Subhanallah, kopi kurus Mineral Coffee memang menjadi permintaan ramai sekarang. Bukan sekadar minuman memenuhi selera, bahkan dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, gout dan sebagainya.

Ramai yang bertanya macamana nak dapatkan stok Mineral Coffee. Susah betul nak cari. Memang Mineral Coffee ni tiada dijual di kedai biasa.  Kalau ada pun, ianya mesti dari agent berdaftar. Kalau tak, dikhuatiri stok bukan yang asli.

Berita baik untuk yang berada sekitar Rawang, boleh hubungi new agent Kak Aishah Sahdan. Beliau merupakan pengedar utama di kawasan sekitar Rawang, Bukit Beruntung dan kawasan berhampiran. Boleh berhubung terus dengan beliau di nombor di bawah.

Call/SMS/ WA:
010-5180625
( Aishah Sahdan )
www.aishahsahdan.blogspot.com


Beliau bukan sahaja menjual Mineral Coffee, tetapi boleh juga dapatkan produk hebat dari beliau seperti:-

Sabun Marine Essence
Set Kempis Perut ( Garlic Tablet dan Mineral Coffee )
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Premium Beautiful Corset
Minyak Hitam JTX Gold 1000
Set kecantikan Cozuma
BB Plus Collagen
Biozone Food Purifier
Garam Buluh
Lacto-lite
Bio Ever Nano Cream
Sticker Jimat Minyak Kereta JTX Air Tracker
Dan macam-macam lagi.

Sekali dia memborong, sehari habis semua stok tu. Semua dah berpunya. Beliau memang pakar dalam mebantu sesiapa yang berniat nak kempiskan perut. Yang nak tau cara macamana nak habiskan semua stok tu dalam sekelip mata pun boleh tanya pada kak Aishah. Walaupun ada anak, bukan penghalang untuk beliau berniaga. Bahkan menjadi pendorong utama untuk beri keselesaan pada anak di masa akan datang.

Sempat lagi download ilmu macamana nak dapatkan RM14,600 masuk dalam akaun bulan depan, Tahniah kak Aishah. KIta sama-sama buat, sama-sama berjaya. AMIN.

Mulakan Tanpa Nanti..
Usaha Tanpa Henti..
Buat Sampai Jadi..
Confirm Puas Hati...



Gandingan Terbaik Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi-Goat


Memang dah jatuh cinta dengan gandingan Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat. Setiap pagi memang minum kopi garam buluh dicampur dengan susu kambing hi goat. Subhanallah, sedap sangat rasa dia. Walaupun asalnya memang tak boleh minum kopi sebab pening tapi dengan mineral coffee ni yang bantu hilangkan rasa pening. Sebab Mineral Coffee ni bukan kopi biasa yea. Mineral Coffee ni ada campuran garam buluh yang  membantu memelihara tahap kesihatan yang baik.

Kesan paling ketara bila minum Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat, badan jadi makin segar dan bertenaga. Walaupun selalu tidur lewat tapi tak rasa mengantuk langsung kat office. Nak membuang pun senang sebab akak ni jenis yang susah sangat nak membuang sebelum ni tau. Dalam seminggu akan buang air besar 1-2 kali sahaja. Tapi bila minum Mineral Coffee ni hari-hari membuang dengan lawasnya.

Yang paling seronok, tak rasa lapar. Memang Mineral Coffee ni mengenyangkan. Siapa yang nak kuruskan badan demgan cara selamat memang sesuai sangat ambil Mineral Coffee. Mineral Coffee ni pun bantu detoks badan kita. 


Mineral Coffee


Akak nak kongsikan khasiat Secawan Mineral Coffee

- Memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
- Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
- Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik 
- Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
- Membantu mengurangkan sakit senggugut
- Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
- Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
- Membantu mengurangkan masalah sukar tidur
- Membantu anda tidur lena diwaktu malam
- Mengurangkan masalah buasir dan sembelit
- Khasiat garam buluh membantu merawat penyakit kencing manis, 
sakit jantung, darah tinggi


Susu Kambing Hi Goat
Ini pula diantara kelebihan minuman Sunnah Susu Kambing HiGoat
  • Merawat Kencing Manis
  • Sakit Jantung dan Darah Tinggi
  • Gastrik
  • Asma (Lelah)
  • Acute Anemia
  • Tulang Belakang Reput
  • Angin Ahmar
  • Insomnia
  • Kebas Kaki dan Tangan
  • Migrain
  • Semput
  • Masalah Keletihan
  • Masalah Kulit
  • Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
  • Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir
Gabungan Mineral Coffee dan Susu Kambing Hi Goat bukan sahaja memberi  banyak kebaikan kepada kesihatan bahkan menghasilkan rasa yang sangat sedap dan lazat.

Cuba sekali pasti nak tiap-tiap hari. Nak dapatkan harga istimewa untuk Set Kombo MCGoat ni, cepat-cepat hubungi akak yea.

Call/SMS/WA:
013-3496050

Mineral Coffee Membantu Banyakkan Susu Badan (Milk Boaster)



Alhamdulillah, dua minggu lepas adik ipar selamat melahirkan anaknya yang pertama, baby boy. Tak sabar nak balik tengok anak buah baru ni. Putih sangat kulit awak.Tahniah buat adik dan isteri. Tunggu giliran kami pulak lepas ni yea.

Nak dijadikan cerita, masa mula-mula bersalin tu adik ipar memang takde langsung susu badan. Si comel tu pulak dah mula menagis nak menyusu. Pesan jugak suruh sikat dekat breast ikut petua orang lama. Tak jadi juga. Akak terus saranlan supaya dia minum Mineral Coffee, 1 sachet sehari. Esoknya dia minum dan alhamdulillah, hasilnya memang susu melimpah ruah. Dari takde susu sampaikan kena pam dan buat stok untuk baby. Rezeki baby.

Selain dari memperbanyakkan susu badan, mineral coffee ni juga memberi pelbagai manfaat dan kebaikan kepada ibu dalam pantang seperti:-

- Menambahkan tenaga, mengelakkan kelesuan dan keletihan
- Menghilangkan rasa mengantuk
- Memberikan rasa kenyang pada ibu
- Memekatkan susu badan
- Membantu mengurangkan perut buncit
- Membantu mengurangkan masalah berat badan
- Membekalkan magnesium membantu pertumbuhan dan menguatkan tulang ibu dan bayi
- Membantu melancarkan peredaran darah dan menyingkirkan sisa darah kotor dalam badan


Nampaknya, tak payah pening nak fikirkan cara untuk kuruskan semula badan. Minum jer mineral coffee ni semua masalah selesai. Susu meriah, badan kembali langsing. 

Nak dapatkan mineral coffee dengan harga murah atau nak borong mineral coffee???

Call/SMS/Whatapps :
013-3496050


Testimoni Mineral Coffee-Berat Badan Tak Naik?????


Peti Inbox di ketuk lagi..
Dari 'regular customer' yang memang tiap-tiap bulan akan order Mineral Coffee
Walaupun akak di KL, dia di Terengganu bulan lah alasan untuk dapatkan produk hot ni..Abang 'Pos Laju' kan ada....Terima kasih ye abang pos laju...

Sebelum tu, nak share feedback dari customer yang minum Mineral Coffee..
Beliau seorang surirumah mempunyai 3 orang anak..
Suami bekerja di pelabuhan..Rutin memang 3-4 bulan tak balik rumah..
So, memang agak letih menguruskan anak seorang diri..
Mengemas rumah, hantar anak ke sekolah, memasak...



Selepas mengamalkan pengambilan Mineral Coffee, 
badan semakin bertenaga..Dah tak rasa letih..Tak mengantuk..
Dan yang paling best, berat badan tak naik tau..Mantain jer..Seronok betul..

Kalau sebelum ni, kena kawal makan..
Sekarang, makan ikut suka..
Suka sangat....

Setiap bulan dia akan order..4 kotak terus!!!!!
Dan semestinya HARGA ISTIMEWA untuk REGULAR CUSTOMER..

Anda yang inginkan harga istimewa...

Call/SMS : 
013-3496050 ( SHIKIN)



Top Agent Mineral Coffee Sekitar Kota Tinggi dan Seluruh Johor Bahru




Siapa sangka, adik comel ni dalam santai-santai menjaga ibu di rumah, 
income mantain tiga hingga empat angka sebulan....
Umur baru 18 tahun tapi berjiwa besar dan berani menceburkan diri 
dalam bussiness online ni..
Kalau setakat 10 carton sebulan, tak jadi masalah pada beliau..

Selain dari Mineral Coffee, ada pelbagai produk kesihatan dan kecantikan 
berasaskan garam buluh yang tengah 'hot' sekarang ni seperti:-
- Marine Essence Beauty Bar ( Sabun Ketiak/Sabun Hijau)
- Marine Essence Body Wash Liquid
-Marine Essence Shampoo
- BB Plus Collagen
- Premium Beautiful Corset
- Minyak JTX1000 Gold
- Sticker Jimat Kereta Air Tracker
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Krim Magik Bio Ever Nano Cream
- Herbal Maharani



Jadi sesiapa yang berada sekitar Kota Tinggi yang nak COD produk hot ni,
Boleh la hubungi Top Agent Selatan iaitu:-



Nur Hidayah

Tel : 012-7607432

Fb : Nur Hidayah


TESTIMONI DARAH TINGGI HILANG DENGAN MINERAL COFFEE


Biar betul??? Kopi bileh hilangkan darah tinggi???Tapi itulah hakikatnya..
Kawan saya bagi ibu dia minum Mineral Coffee..Mula-mula mak dia macam tak percaya tau sebab yelah macamana pulak coffee boleh jadi penawar..selalunya cofffee semuanya berkafein kan..

Tapi selepas mak dia minum dan tebukti memang sangat-sangat berkesan..Bacaaan darah tinggi semakin berkurang dan badan jadi semakin bertenaga...terus je bertukar nama dari Mineral Coffee ni jadi coffee magic..macam tak percaya je kan...

Ini lah perbezaan antara Mineral Coffee dengan coffee yang lain....dia memang ada kafein tapi cuma 3% sahaja. Badan kita memang perlukan cafein tetapi hanya dalam kuantiti yang sedikit...



Alhamdulillah, mineral cofffee bukan sahaja penawar darah tinggi bahkan ianya amat sesuai untuk:

-Mencegah komplikasi Kencing Manis 
 (Mampu mengawal Gula dalam Darah)
-Menstabilkan tekanan darah
-Mencegah dan memulihkan Gastrik
-Mencegah Osteoporosis
  -Merendahkan risiko sakit jantung
-Mengubati Asma
-Mencegah Migraine
-Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa
-Diet nak kurus
-Stabilkan bp darah ibu hamil

untuk mendapatkannya...
SMS/WHATAPPS:
013-349 6050
SHIKIN
( cod setiawangsa, aeon au2, keramat, kota tinggi )
 



MINERAL COFFEE GARAM BULUH a.k.a KOPI KESIHATAN/KOPI DIET

Nak menikmati kopi TERBAIK?? MINERAL COFFEE GARAM BULUH a.k.a KOPI KESIHATAN/KOPI DIET

Rasa tak kena kalau sehari tak minum kopi??

Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com

Ha..Saya ada berita baik untuk semua penggemar kopi. Hai-O Mineral Coffee, bukan sahaja kopi TERBAIK tetapi juga kopi SIHAT..Mungkin ada yang dah pernah dengar tentang Mineral Coffee a.k.a Kopi Garam Buluh yang diperbuat daripada kopi ROBUSTA yang diadun bersama GARAM BULUH.



Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com
Apa bezanya Mineral Coffee dengan kopi yang lain??

Adunan ISTIMEWA Mineral coffee ini bukan sahaja mempunyai aroma segar yang memberi kepuasan kepada penggemar kopi, tetapi juga kaya dengan SUMBER MINERAL seperti MAGNESIUM, IRON, CALCIUM dan juga POTASSIUM.

MAGNESIUM merupakan sumber mineral terpenting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk menggalakan penyerapan dan pengekalan Kalsium. 

MINERAL COFFEE:

- TANPA GULA

- TANPA KOLESTROL

- TANPA BAHAN PENGAWET



Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com

 KELEBIHAN MINERAL COFFEE: 

1.  Kaya dengan Mineral yang diperlukan oleh badan
2.  Dapat meneutralkan ASID dalam badan
3.  Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser
4.  Mampu menjadi diet harian
5.  Mencegah komplikasi Kencing Manis (Mampu mengawal Gula dalam Darah)
6.  Menstabilkan tekanan darah
7.  Mencegah dan memulihkan Gastrik
8.  Mencegah Osteoporosis
9.  Merendahkan risiko sakit jantung
10. Mengubati Asma
11. Mencegah Migraine
12. Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa
13.  Anti Penuaan

Selain daripada itu, yang PENTING dan sememangnya BERITA GEMBIRA, Mineral Coffee ini juga mengandungi CHLOROGENIC ASID yang tinggi yang boleh membantu mengawal berat badan. maksudnya..boleh kurus lah ni..yeay....:-)

Bagi yang megandung dan mngalami masalah bp/hb rendah pun sangat sesuai jadikan mineral coffee ni sebagai minuman untuk mengawal keseimbangan bp/hb anda...


 
PROSES PEMERINGKATAN PENYEDIAAN GARAM BULUH YANG TERDAPAT DI DALAM MINERAL COFFEE


1. Garam laut yang bebas daripada unsur pencemar dikumpul dari Pantai Barat Korea


2. Buluh Berusia 3 tahun dipilih untuk penyerapan kandungan efektifnya


3. Ditutup dengan tanah liat dari kedalaman 20m


4. Pembakaran berulangan dengan Pokok Pain dan Resin Pain pada suhu antara 1000C sehingga 1500C untuk menghapuskan unsur toksin dan logam berat


5. Ketulan garam buluh dihancurkan menjadi serbuk. Ia mengandungi 70-80 bahan mineral dan elemen mikro yang baik untuk kesihatan Anda!



Mineral-coffee-garam-buluh-atasi-masalah-kesihatan-darah-tinggi-kencing-manis-diet-kurus-hamil-bprendah-ckinali2-blogspot-com

CARA PENYEDIAAN:

Sangat mudah. Hanya masukkan 1 sachet Mineral Coffee dengan 150ml air panas, kacau dan hidang. 

Cadangan pengambilan Mineral Coffee adalah 1 sachet sehari dan maximum 2 sachet sehari.

Packaging di dalam bentuk sachet memudahkan untuk di bawa ke mana-mana. Boleh minum dimana-mana. Office, Kedai Mamak, Warung, Restaurant, etc. =)


 TIPS KESIHATAN:

Saya sarankan supaya pengguna mengamalkan sekurang-kurangnya 3 kotak untuk melihat kesan positif Mineral Coffee. Minum secara berterusan adalah sangat digalakkan bagi mengatasi masalah-masalah kesihatan yang lebih serius. Walaupun Mineral Coffee mempunyai pelbagai khasiat, pengambilan yang tidak konsisten dan berterusan tidak mampu mengatasi masalah kesihatan yang telah lama di dalam tubuh badan anda.

MINERAL COFFEE dengan harga TERMURAH untuk hasil sebaik ini

Hanya RM 26.50 sekotak


Call/SMS/Whatapps/Wechat:

 013-3496050
( Shikin )

Sesiapa yang berminat nak menambah side income, kami juga memerlukan Agent Mineral Coffee. Permintaan sangat tinggi...
 
Post a Comment