SHAKE ME

SHAKE ME MINUMAN SOYA PALING CEPAT KURUS



Tips Kurus Raya


Yeay, baju lama dah muat kembali. Hasil makan shake me tu, berkilo jugak la turun. Bukan senang nak turun berat dengan usia anak masih setahun 4bulan ni. Satu lagi ,baju dalam Premium Beautiful jangan lupa sarung. Baru la perut buncit kesan pembedahan masa bersalin tu tak kelilhatan. Lagipun kalau kurus tapi lemak menggeleber pun tak seronok juga. Pasti susah juga nak cari baju nanti sebab ada bahagian badan yang tak selesa. Jadi kita reshape body dan kurus dengan cara paling cepat dan selamat.

Dalam pada beraya ni, percaya tak ada yang dah kehilangan 4kg. Biasanya masa raya la berat naik berkilo-kilo.



Amboi, bukan main suka lagi kan bila hilang 4kg tanpa perlu kawal makan. Hanya makan Shake ME ni sebagai agen pembakar lemak dan sumber tenaga, lemak jahat dapat dinyahkan.

Ini antara luahan pengguna Shake Me, CDM Saleha Roslan dan beliau kongsikan tips kurus mudah di hari raya.

"  Ini antara Rahsia, macam mana makin ramai hilang 5 kilo seminggu.

Minum pagi dan malam. Terus kenyang. Kulit pun makin cantik. Bila badan makin kecik, kita akan nampak makin muda.

Kesian badan. Nak pakai lama. Jadi jangan bebankan badan kita dengan berat berlebihan.

Yang sal pegang ni, dia rasa vanila. Ada fat burner. Memang effective sangat tarik lemak jahat keluar dari badan. Harga mampu milik pulak tu.

1 kotak boleh buang 5 kilo! "

Seronok kan. Kak kin pun makan Shake Me dan dah turun dekat 4kg sebulan.

Bulan ni memang ada promotion, beli 3 free 1. Kalau terus jadi member, bayar 3 kotak, dapat 5 kotak. Bestttttt sangat offer ni. Limited stoi sangat.

1 kotak boleh buang 5 kilo! Memang berbaloi pinang sekarang. Kita kikis lemak raya.
Cepat, ambil handphone whatapps kak kin tau

wasap.my/0133496050


Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018
Beli 3 kotak Percuma 2 kotak



Alhamdulillah, hari-hari menderu masuk order air kurus Shake Me sebab ramai pakat nak kurus raya ni. Masa bulan puasa senang nak turun berat badan.

Yang tak dapat bonus raya pun, pasti mampu jadikan air kurus ni sebagai hidangan sahur dan berbuka puasa. Sebab promosi murah sangat sekarang. Stok terhad. Harga tak lebih dari bonus raya yang baru dapat tu.

Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak

Dan peluang menang:
Cash
Emas
Hi Tea di Menara KL

Kandungan dalam Shake Me

Shake Me minuman protein yang unik ini diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin & mineral.

Membuang toksin yang tidak diperlukan dalam badan dan meningkatkan metabolisme sel badan.

☑️Kompenan Garam Buluh membantu mengeluarkan toksin seperti perasa makanan, bahan kimia, racun ubatan dan sebagainya.

☑️L-Carnitine (fat burner) membantu meningkatkan kadar metabolisma.

☑️L-Carnitine bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel - sel badan (mitochondria) untuk dipecahkan menjadi tenaga.


Antara Kebaikan SHAKE ME

✅Rendah Lemak - 90 k cal / hidangan
✅Tinggi dalam PROTEIN & SERAT
✅Sumber KALSIUM & MAGNESIUM
✅Diperkaya dengan GARAM BUKUH, L-CARNITINE, VITAMIN & MINERAL
✅TIADA gula tambahan
✅TIADA perwarna sintetik


Testimoni Shake ME


Minum 3 hari Shake ME, turun 3kg!


Minum 4 sachet Shake ME, turun 2kg!

AllahuAkbar, memang selamat dan berkesan diet dengan Shake ME ni.

Promosi ni terhad untuk bulan Jun 2018 sahaja. Whatapps sementara stok masih ada.


#MasterYourNetwork

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert



Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah


Alhamdulillah, dah masuk hari ke 21 di bulan Ramadhan. Semoga kita ditemukan jodoh dengan lailatulqadar hendaknya. Dah 21 hari ni, agak-agak berat makin naik ke makin turun. Kalau turun, alhamdulillah. Kalau naik, memang kena check balik la apa yang tak kena dengan cara pemakanan kita tu. Dan mungkin juga metabolisma kita tu yang dah semakin rendah seiring dengan pertambahan usia.


Tapi, jangan risau sebab kak kin ada buat  PROMOSI SHAKE ME MURAH hanya yang serius nak kurus dalam masa berbaki 9 hari lagi ni.

Beli 1 Percuma 1

Dengan hanya perlu daftar ahli serendah RM47, dapat memiliki sekotak Shake Me percuma berharga RM111.30.

Air Kurus Shake Me

Apa itu Air Kurus Shake ME?





Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. Jadi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar.





Harga Shake ME murah sangat sempena nak kurus sebelum raya ni.

Harga Ahli : RM 92.40
Harga Jual : RM111.30
( Untung Runcit : RM18.90 )

PROMOSI RAYA 2018

BELI 3 KOTAK SHAKE ME, PERCUMA 2

CUMA RM324.20 DAPAT 5 KOTAK

NORMAL PRICE untuk 5 kotak RM556.50 ( JIMAT RM232.30 )

Whatapps SEKARANG untuk keterangan lanjut!!!
wasap.my/0133496050





SHAKE ME Minuman Soya KURUS


TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN DENGAN SHAKE ME


Wooow, hilang 10 KG dalam masa sebulan? Bulan puasa ni paling mudah nak turunkan berat badan. 



Mudah,
Murah,
Cepat,
Berkesan,
Selamat.

Kak Kin kongsikan Pengalaman CDM Hajah Siti Rohana pada Ramadhan tahun lepas hanya amalkan 3 produk ni secara konsistent, dapat turunkan berat sebanyak 10KG sebulan.

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Shake Me - Protein kikis lemak yang tinggi protein membuatkan perut rasa kenyang dan membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Min Kaffe - Kopi garam buluh yang rendah kafein mengandungi garam buluh untuk membantu proses detoks dan membekalkan tenaga bagi mengekalkan kecergasan sepanjang Ramadhan.


Korset Sauna Ber' Far Infrared Rays' Premium Beautiful Korset
- Sangat berkesan meletakkan lemak di tempat sepatutnya dan membakar lemak tak perlu untuk dapatkan berat badan ideal. 
Fungsi FIR juga mengekalkan lemak di tempatnya dan menjadikan kulit kembali tegang dan mengekalkan bentuk badan yang telah disusun atur kedudukan lemaknya di tempat yang betul.

Jadi, bila kita dah kurus kulit takkan menggelebeh dan aset semua jadi terletak. Sangat sesuai untuk wanita yang nak naikkan payudara dan punggung  yang jatuh selepas melahirkan.


Teruja tengok gambar terkini kak Ana. Memang beza sangat bila amalkan makan set makanan sihat secara konsistent. Dari 102kg kini tinggal 56kg jer.

Yang paling seronok, berat turun 10kg di bulan puasa tapi income dapat 10k di bulan raya.


Syukur Alhamdulillah, kak Ana berkongsi cara untuk dapat penapatan mencecah sehingga RM10,000 di bulan raya dengan produk kurus ni jer.

Ya ALLAH, untung sangat kan. Kurus dapat, income pun dapat.

Bila Kak Ana kata nak kongsikan rahsia kurus dan jana income, kak kin memang berkobar-kobar nak hadirkan diri walaupun sebenarnya ada hal di Perak. Kak kin siap awalkan temujanji di Perak tu, dari KL balik hari sebab nak sangat-sangat hadirkan diri untuk menimba ilmu dan kongsikan pada rakan kongsi kak kin pula.


Seronok rakan kongsi kak kin ni dapat hadir berjumpa bertentang mata dengan Jutawan Hebat CDM Kak Ana. 


Bersungguh Kak Ana berkongsi tentang pengalaman beliau sepanjang perjalanan beliau menurunkan berat badan dari 102kg ke 56kg.


Kak Kin lagi la bersemangat nak dengar perkongsian hebat dari insan hebat, yang dah berpengalaman luas berniaga selama 16 tahun bersama Sahajidah Hai O. 


Bersama Leaders cantik kak kin, CDM Salleha Roslan yang tak jemu-jemu beri tunjuk ajar untuk kak kin dan team.






Kurus kan Kak Ana? Kalau ada yang nak turunkan berat badan dengan cara yang cepat dan selamat, Kak kin boleh kongsikan. Kak Kin sendiri dah cuba. Baru buat 3 hari dah turun 1.5kg. Seronok dan puas hati.

Tunggu apa lagi. Nak pakai kebaya merah raya ni kan. Lets kurus!


#PremiumBeautifulMurah
#ShakeMEMurah
#MinKaffeMurah


SHAKE ME Minuman Soya KURUS

Yang nak kurus, wajib minum SHAKE ME

Wah!! Turun 2 hingga 5 kg sebulan?


Tanpa diet menyiksakan?

Macamana?



Awak dah cuba macam-macam produk
Tapi masih tak berkesan

Tengok ni!!

TESTIMONI SHAKE ME

Puan Safriza Azwani, Berat Badan Hilang 3.2 kg dalam masa 28 hari



Yeay, sangat happy bila Kak Saf kongsikan apa yang beliau rasa berdiet dengan shake me

" Bestnye diet bersama Shake ME ni is, i don't have to berlapar dan Shake Me helps me to change my eating habits and lifestyle. i love it! "

Oklah kan 28hari turun 3.2kg. Nak turun sebulan sekilo pun payah sebenarnya.


TESTIMONI SHAKE ME
Puan Mazwa Hilang 4.6kg dalam masa sebulan


Hilang 4.6kg tanpa diet ketat. 
Cuma breakfast dengan Shake Me, kadang-kadang ambil masa dinner juga dan konsisten pakai Premium Beautiful (sejam pemakaian boleh bakar 900 kalori ) dah hasilnya 4.6kg turun sebulan
Mudah je kan


TESTIMONI SHAKE ME
Puan Kiki Hilang 1.7kg dalam masa SEMINGGU


Wooww. Seminggu hilang 1.7kg
Kalau sebulan boleh cecah 6.8kg la kan
Kalau dulu, nak naik berat tu senang, nak turun tak turun-turun
Dengan Shake Me, Alhamdulillah cepat turunnya.


APA ITU SHAKE ME


Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. adi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar


KELEBIHAN SHAKE ME

Konsep 3M dalam Shake ME
( Mineral/Maintenance/Metabolism )


Shake Me mengandungi 3 bahan utama iaitu

1) Protein Soya
2) Garam Buluh
3) L-Carnitine ( Agent Pembakar Lemak )

Woow, Shake Me ada L-Carnitine, agent pembakar lemak. Sebab tu la boleh kurus. Minum hari-hari, mencair la lemak-lemak awak tu.

L-Carnitine ni berfungsi untuk menurunkan berat badan. Ianya sejenis amino asid yang membantu menghasilkan tenaga. Jadi, bila awak minum Shake Me awak tak rasa letih walaupun awak 'kurang makan'


KEISTIMEWAAN SHAKE-ME

Rendah kalori (90kCal/hidangan)
Tinggi protein dan serat diet
Sumber kalsium dan magnesium
Tinggi Vitamin B12 dan C
Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin dan mineral
Tiada gula tambahan
Tiada bahan pengawet
Tiada pewarna sintetik
Membekalkan tenaga
Menjaga kesihatan
Tumbesaran sihat
Pelangsingan badan
Pilihan terbaik seisi keluarga




RAMUAN SHAKE ME




- Serbuk kacang soya


- Protein soya isolated
- Frukosa
- Polydextrose
- Protein Oat
- Serbuk protein whey
- L-Carnitine
- Fruktooligosakarida
- Garam Buluh
- Perasa Vanilla
-Xanthan Gum
- Vitamin
- Mineral Pra Campur
- Sucralose


CARA PENYEDIAAN SHAKE ME

1) Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam shaker bersama 200ml air
2) Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus diminum ( elakkan guna air panas)
( mudah je kan, boleh minum bila-bila masa dan dimana jua )

Nak lagi sedap?

Blendkan 1 packet Shake Me bersama 1 Sachet Min Kaffe dan ais.
Perghhh, meleleh sedapnya baqhang!
Kak kin guna shake and take, lagi mudah.


Minum Shake Me 2 kali sehari  ditambah dengan diet ketat, CONFIRM turun 
2-3 kg dalam beberapa hari jer.

Dinasihatkan supaya minum air banyak bagi membantu proses detox dan pembakaran lemak yang berkesan.


KELEBIHAN BER DIET DENGAN SHAKE ME
- Tidak menyingkirkan air dalam badan (badan takkan terhidrat)
- Tak ada kesan cirit-birit
- Mengenyangkan 
- Harga murah dan kesan berbaloi


HARGA SHAKE ME

Sekotak ada 20 sachet
 RM118 ( Semenanjung )
RM 122 ( Sabah/Sarawak )


HARGA PROMOSI MERDEKA?

CUMA RM***

Dapatkan dari agent sah Shake Me

013-3496050
shikin

COD Keramat
COD Setiawangsa
COD Ampang
COD Cheras
COD Batu Caves
COD Wangsa Maju
COD Kota Tinggi
COD Johor

AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!
AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!
AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!

Permintaan Shake Me sangat tinggi dan Kak Kin nak offer pada awak yang nak jadi agent di kawasan masing-masing, boleh hubungi Kak Kin segera. 

Tau tak, boleh jadi side income atleast RM1,000 hingga RM5,000 sebulan dengan Shake Me ni 

Whatapps sekarang
013-3496050
Post a Comment