BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT BVSM

Bio Velocity Sleep Mate @ Tilam Kuat BVSM Termurah 2017

APA ITU PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE?


 
Cuti hujung minggu semalam, akak ke Putrajaya. Hantar Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai tilam kuat. Ya Allah, memang ramai sangat nak tidur berselimutkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate. Inshaallah, dengan hanya tidur beberapa jam sahaja badan dah rasa bertenaga..tidur sedikit tapi badan bertenaga dan segar je bila bangun nanti.

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Apa itu Bio Velocity Sleep Mate



Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity adalah sejenis PELAPIK TILAM bertenaga dan direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas ,selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.
BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM...Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Ianya adalah hasil Kajian Selama 20 Tahun Dari RUSIATeknologi Dari KOREA ,
FABRIK Berkualiti Dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA


Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

- Ianya ringan dan ber saiz Queen
- Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik
- Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal
- mudah dibawa ke mana sahaja ( boleh bawa travel)


Bagaimana kesan Bio Velocity Sleep Mate?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.



Bagaimana Bio Velocity Sleep Mate Berfungsi?


Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.



Bagaimana BVSM mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?



-Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.
-Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah ( punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan bvsm )
- Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana semua kolestrol telah pun mula terlerai.
- Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi ( RENEWAL )
- Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH smeua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BVSM ini?

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep mate sangat sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Teknologi mesra alam sangat sesuai dari bayi baru lahir hingga ke usia emas layak menggunakannya. Ianya juga merupakan rawatan alternatif untuk demam kuning bagi bayi yang baru dilahirkan kerana 'dhuha, yang ada pada pelapik tilam ini.



InshaAllah, dengan izin Allah disertai doa dan keyakinan tinggi, 
banyak penyakit telah berjaya dirawat seperti:-

- Gout
- Darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Kencing Manis
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Slipdisc, clebral palsy (CP)
-Migrain tahap kronik 
- Asma, Lelah
- Berdengkur
- Bisa-bisa tulang, lenguh badan 
- Susah nak tidur malam ( Imsomnia )
 - Baby Kuning ( jaundice )
- Hilangkan stress- Pesakit Kanser
- Strok, Minor Strok, Major Strok
- Sakit sendi, sakit saraf
- Hormon tak stabil, menstabilkan hormon
 - Sakit Urat, sakit pinggang, sakit lutut, bisa-bisa tulang
 - Kaki dan tangan kebas, kolestrol tinggi, sakit tegang leher
- Ibu Berpantang menambahkan tenaga dan penyembuhan
- Memberikan tenaga dan memberikan tidur berkualiti walau hanya 2 jam sahaja tidur dengan BVSM. Badan segar dan bersemangat



Bio Velocity Sleep Mate boleh merawat gangguan mistik? Gangguan Sihir?
BOLEH, InshaALLAH.

Gelombang garam buluh ni bertindak sangat EFEKTIF menghalau gangguan mistik dengan izin-NYA. Sebab kita dengan garam yang HIGH-QUALITY...
Tenaga gelombang garam buluh ni TAJAM dan DAHSYAT untuk halau semua jin dan syaitan. (Sebelum tidur di atas BVSM berdoa dulu kepada ALLAH supaya BVSM ini dapat menjauhkan benda-benda mistik)

Selain dari itu dengan ber 'BVSM' anda akan lebih 
- awet muda, cantik, sihat
- tenang dan berfikiran positif ( hilang stress )
- lebih TEGANG???
- Nikmat malam pertama kembali semula..
OMGGGGG!!! Memang kena pakai ni..

Harga Asal Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate RM1,488
Nak lagi MURAH dan JIMAT???

HANYA RM1,3** JERRR!!

Call/SMS/WA:
013-3406050

COD sekitar PUTRAJAYA, KL, KERAMAT, SETIAWANGSA, JOHOR
FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
dan HADIAH ISTIMEWA PERCUMA sementara stok masih ada..CEPAT!!!




Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate 
Dari Oktober Sehingga Disember 2017

Lagi berita baik buat anda yang nak dapatkan set Bio Velovoty Sleep Mate aka Tilam Kuat terapi pelbagai penyakit.

Harga BVSM untuk 1 unit RM 1,488

TAPI sekarang hanya RM1,192.00 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Anda jimat RM888.00

Promosi sah dari 1 Oktober 2017 hingga 31 Disember 2017. Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, adik-beradik, saudara -mara dan kawan atau sesiapa sahaja yang memerlukan rawatan BVSM. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya 1 set bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs, i-Pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan    RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah 

Kaedah Rawatan Alternatif paling mudah.

- Mudah dibawa ke mana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses mengecas kembali.
- Mudah untuk digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat Bio Velocity ini sahaja, tenagaVelocity dapat merasa kesannya 'energy velocity'

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari 'tekanan'. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melinat BVSM selama 10 saat dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Kak Kin macamana cara nak basuh Bio Velocity Sleep Mate ni kalau kotor. Jangan risau. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu basuh. Sekiranya ada kotoran semburkan dengan Febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria.

5. Memberikan kesan tidur yang BERKUALITI

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah yang tidur LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan kesan kesegaran selepas bangun. Jadi banyak la masa untuk beribadah di malam hari. 

6. Bio Velocity Sleep Mate Murah

Hanya menggunakan satu barang iaitu Bio Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan macam-macam penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, stress, semua dengan satu satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 1, boleh kongsi dengan keluarga kerana size Bio Velocity Sleep Mate ini size QUEEN.

Disini, Kak Kin nak ingatkan juga. Bagi mereka yang mempunyai sakit kronik perlu juga dapatkan rawatan dari Doktor. Kita Iktiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan buat yang memerlukan proses kesembuhan.

Banyak testimoni kembali sihat setelah menggunakan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini yang beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Kesan paling ketara bila pakai Bio Velocoty Sleep Mate ini akan dapat tidur yang berkualiti dan sekiranya tidur tak lena sangat bahaya dan boleh mendatangkan pelbagai penyakit.

Kak Kin nak bagi harga PROMO Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mat. 
Ambil 1 set pun Kak Kin boleh bagi speacial price yang SUPER DUPER jimat.

CUMA rm1,3++ SAHAJA!!!
Sementara Stok Masih Ada

wasap.my/0133496050
Hasikin Ali





Tilam Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Untuk Pelbagai Penyakit


Ramai yang call akak, tanya pasal Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Majoriti tak banyak tanya pasal kegunaannya sebab dalam blog akak ni dah memang ada info lengkap kegunaanya. Hanya nak dapatkan harga PROMOSI jimat yang akak dah janjikan .

Alhamdulillah, memang ramai yang berpuas hati dengan harga penjimatan dan paling murah setakat ini. Sampaikan borong sampai 3 set terus. 

Namun, ada jugak yang masih ragu-ragu nak beli sebab harganya MAHAL. Tapi sebenarnya takdelah mahal sekiranya dengan asbab penggunaan alas tilam ni dapat banyak mengurangkan kos rawatan yang lain. Lagipun tilam ini boleh digunakan secara berterusan tanpa perlu penjagaan yang rumit.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini bersaiz QUEEN dan tidak menggunakan elektrik atau bateri. Hanya perlu di cas dibawah matahari selepas 2 tahun digunakan. Selama 2 tahun yang awal tak perlu di charges dan boleh dipakai berterusan.

Alhamdulillah, akak sendiri dah gunakan hampir 4 tahun dan sekiranya ada sebarang pertanyaan, inshaAllah akak akan terangkan dan kongsi dengan sebaiknya. Mak akak pun dah guna hampir 3 tahun untuk rawatan strok dan anak buah akak pun guna hampir 2 tahun semasa diserang leukimia. Alhamdulillah, setakat ini banyak membantu mengurangkan masalah kesihatan kami.

Akak kongsikan serba sedikit ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Bio Velovity Sleep Mate ini 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok
Gout
Kencing Manis
Sakit Jantung
Asma/ Semput
Imsomnia
Sakit Sendi
Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )
Sakit Jiwa/ Kemurungan
Perokok Tegar
Nak Hamil
 Berdengkur


Customer akak ni siap borong 3 set terus. Nak pakai suami isteri, nak bagi anak yang sedang berpantang pakai dan nak bagi pada saudara. Memang jimat kalau ambil 3 set terus!!!


Harga untuk 1 unit = RM1,488.00
Nak harga PROMOSI???
Harga Termurah Bio Velocity Sleep Mate 2017, 
CONFIRM!!

Whatapps akak laju-laju.
013-3496050
Shikin

Free Delivery Sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi
Free Postage ke Semenanjungg, Sabah dan Sarawak
DAN FREE GIFT bernilai RM33.00


Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016



Untuk yang dah pernah guna pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, mesti dah dapat rasai kebaikan dari penggunaannya kan. Sebab tu ramai yang akan cadangkan pada kawan-kawan, ibu bapa atau sesiapa sahaja untuk dapatkan tilam terapi kesihatan Bio Velocity Sleep mate ni.




Macam Customer akak ni, pernah beli tahun lepas Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dengan harga RM 1,488 satu set. Masa tu, beliau bukan berurusan dengan akak la. kalau akak, mesti akak bagi harga istimewa untuk semua pelanggan akak. 

Kali ni nak belikan untuk seseorang. Bila dengar harga promosi untuk 3 set BVSM hanya RM 3,xxx jerrr terus CONFIRM nak beli. Memang JIMAT sangat sehingga hampir RM900 juga tau.



Selamat bertukar tangan. Semalam juga akak terus ke Putrajaya hantarkan stok untuk beliau

TAPI, 
Promosi ni tinggal beberapa hari sahaja lagi. 
Berakhir penghujung September ni. Maksudnya lagi 4 hari sahaja lagi!!

Jadi, apa tunggu lagi. Cepat-cepat dapatkan harga Promosi Pelapik Tio Velocity Sleep Mate harga murah dan jimat ini.


Call/ Whatapps:
013-3496050
Shikin 
COD Area KL, Putrajaya, Johor
FreePostageSeluruhMalaysia 

#agentutamatilambiovelocitysleepmate


Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Sejak akak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate ni, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga satu set BVSM RM1,488
Akak memang terus akan bagi harga Promosi kami iaitu RM1,3xx sahaja
Ada free Gift dan Free Postage/Free Delivery
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau..
Ini sebahagian dari Customer bulan Ogos 2016 yang lalu..

Set BVSM untuk ayah beliau yang sering demam panas dan kurang sihat.


Terus ambil 2 set untuk kurangkan masalah darah tinggi dan 1 set lagi untuk anaknya yang mengalami masalah buah pinggang 


Tilam Bio Velocity Sleep mate untuk kurangkan masalah tekanan darah tinggi semoga Allah mempermudahkan urusan beliau.


NAK LAGI JIMAT???
Lagi jimat bila ambil terus 3 set anda hanya perlu membayar set ke tiga 
pada harga RM600 sahaja!!!







Jadi, untuk anda yang berniat untuk membeli set tilam Bio Velocity Sleep Mate ini  pada ibu, mertua, anak-anak atau saudara mara, ini lah masa paling tepat untuk anda menikmati  penjimatan sehingga hampir RM900 untuk set ini.

Tawaran ini terhad sehingga hujung September 2016 ini sahaja.

Call/Whatapps:
013-3496050
Shikin

#TopAgentBioVelocitySleepMate
#CODBVSMSetiawangsa
CODBVSMKeramat



Berkesan Ke Pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate?


Mesti ramai yang tertanya-tanya. Berkesan ke pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni? Masa mula-mula beli dulu suami akak pun tak percaya dan macam nak marah juga la sebab beli dengan harga RM 1,288 agak besar buat kami masa tu. Tapi sebenarnya akak beli tak sampai RM 1,288 pun ( nak tau, nanti whatapps akak ye macamana nak pakai free )
Untuk pengetahuan anda, RM 1,288 tu harga pada tahun 2013..
Pada tahun 2015 sehingga sekarang, harganya RM 1,488 
( Nak speacial price, speacial whatapps yea )

Mari akak kongsikan testimoni terbaru dari customer akak nun di Perak. Datang dari Perak untuk dapatkan pelapik tilam BVSM ni ada macam-macam masalah yang ingin diselesaikan. Dah jemu makan ubat, katanya. Dah puas berurut, cuba macam-macam ubat, tujuan hanya satu, nak bagi anggota sebelah kiri yang tak boleh bergerak (strok) untuk kembali bergerak.


Selepas 3 minggu menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, hasilnya:-
- Badan jadi ringan
- Bacaan Kencing Manis Stabil
- Kolestrol turun dan stabil
- Mata yang kabur dah kembali terang

Cuma masih ada rasa sakit pada anggota yang strok, kesan tindakbalas atau dipanggil healing crisis. InshaAllah, kesan itu akan hilang tak berapa lama lagi dan inshaAllah,anggota tersebut boleh aktif semula. 

Untuk anda yang diuji dengan pelbagai masalah kesihatan, akak memang syorkan tidur dengan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni. Yang tidak mengalami masalah kesihatan juga sangat-sangat digalakkan menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk di charges hari-hari. Macam bateri handphone kita juga. Hari-hari kita charge, baru boleh beroperasi semula kan. Kita pun kena charge dengan aura Velocity tilam BVSM ni.

Satu rumah, satu BVSM

#CODBioVelocitySleepMateKL


Testimoni Tilam Bio Velocity Sleep Mate - Dulu Mak Terlantar Strok, Kini Bertenaga Dan Boleh Uruskan Diri Sendiri


Lagi akak nak kongsikan testimoni Selimut Ajaib Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai tilam strok. Awal bulan lalu, En Ijam ada hubungi akak. Niat nak belikan tilam Strok ni pada ibunya yang diserang strok.

Temujanji di atur di Petronas tepi MRR2 sebab pada asalnya nak jumpa di Aeon AU2, tapi disebabkan hari tu cuti sekolah, memang jalan sesak sangat dan terpaksa cari tempat yang strategik untuk kedua-dua pihak. Dari jam 12.30 tengahari sampak ke puluk 3.00 petang baru jumpa. Di KL, kalau jammed memang teruk.

En Ijam bagitau, ibunya dah agak lama kena strok ni. Dan dah berhabis berpuluh-puluh ribu rawatan dibuat. Dan terbaca blog akak yang akak cerita pasal mak kena strok tu kan. Dan akak berkongsi pengalaman mak akak sendiri pada beliau.

Pada mula menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni, ibunya mengalami gatal-gatal. Akak nasihatkan jangan panik sebab memang simptom untuk yang dah lama strok akan mengalami kegatalan bila darah yang tersekat lama tu bersifat asid dan terlalu banyak asid dalam badan. Tapi tak semua orang strok yang guna akan mengalami tindakbalas ni. Macam mak akak, tak ada gatal-gatal pun, sebab lepas kena strok kami terus bagi pakai tilam ni. Tak banyak lagi darah berasid dalam badan.

Selain dari strok, ibunya juga mengalami masalah gula rendah dan terpaksa dimasukkan ke ICU pada keesokan harinya. Akak masih menasihatkan agar selimutkan juga dengan bvsm ni sepanjang masa.


Setelah menggunakannya dalam 2 minggu, kesannya darah tinggi dan kencing manis stabil namun masih belum dapat bergerak lagi..

Dan hampir sebulan, En Ijam hubungi saya semula dan memberitahu ibunya dah semakin kuat dan dah boleh duduk sendiri.


Tiada yang paling menggembirakan bilamana dapat maklumbalas dari pelanggan mengatakan kesembuhan dengan asbab penggunaan selimut ajaib ni. Syukur Allah memperkenankan dan memberikan kesembuhan pada mak beliau.

Pengalaman akak, memang pelapik tilam bio velocity ni dah banyak membantu penghidap strok dan akak memang rekemen sangat-sangat selimut ni untuk bagi pada ibu, ayah dan anda sendiri pakai. Walaupun tak ada strok, tapi tilam ni banyak kegunaannya dalam membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, imsomnia dan bagi tenaga untuk mereka kekal segar dan kuat untuk beribadah dan meneruskan mencari redha Allah dimuka bumi ini.

Harga Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni,
RM 1,488..
??????

Nak harga murah BVSM, kena whatapps akak cepat-cepat
Free COD Area Keramat, Setiawangsa, Batu Caves, Ampang, KL, Putrajaya


Testimoni Ibu Sendiri- Bio Velocity Sleep Mate Membantu Merawat Minor Strok @ Angin Ahmar



Kali ini akak nak kongsi pengalaman dari mak akak sendiri. Pada bulan September tahun lepas, mak diserang angin ahmar. Sebahagian badan sebelah kiri dari tangan sampai kaki tak berfungsi.  Mak kena masa nak bangun pagi nak solat Subuh. Tak boleh nak bangun dan tak berasa. Mujur adik ada dirumah masa tu. mak panggil-panggil adik minta tolong dibangunkan...

Pagi tu, adik whatapps bagitau mak tak sihat. Anggota sebelah kiri memang tak berfungsi. Akak minta adik balutkan atau selimutkan. Yang penting pelapik tilam bio velocity sleep mate tu kena pada kulit mak..Sepanjang hari memang balutkan je mak dengan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate.

Doktor kata mak 'minor stroke, atau lebih dikenali sebagai angin ahmar. Mulalah tangan men 'google' pasal angin ahmar...

Sedikit info berkaitan angin ahmar diambil dari laman web pusat rawatan Al-Hidayah..
http://www.alhidayah-medic.com/coretan-hj-lokman/strok-angin-ahmar

" Penyakit angin ahmar atau strok berlaku apabila bekalan darah ke sebahagian otak terputus secara tiba-tiba. Otak kita memerlukan bekalan oksigen yang berterusan daripada darah. Maka, jika bekalan darah tersebut terputus, sel-sel otak yang terjejas akan rosak atau mati. Kadangkala strok ini dipanggil sebagai ‘serangan otak’.

Terdapat dua jenis strok iaitu Strok Iskemia dan Strok Haemoragik.  
 - Strok Iskemia berlaku apabila terdapat darah beku di dalam saluran darah di otak yang menyebabkan saluran tersebut tersumbat. Iskemia bermaksud pengurangan bekalan darah dan oksigen ke bahagian badan yang tertentu. Dalam sesetengah penyakit strok, darah beku boleh terbentuk di dalam saluran darah otak itu sendiri dan menyebabkan strok iskemia. Dalam sebahagian kes-kes strok iskemia yang lain, darah beku boleh terbentuk di luar otak dan kemudian darah beku itu bergerak ke otak dan seterusnya menyumbat saluran darah otak.
- Strok Haemoragik (pendarahan) berlaku apabila saluran darah otak yang lemah atau rosak pecah dan menyebabkan pendarahan di dalam otak. 

Terdapat dua jenis pendarahan otak iaitu Pendarahan Intracerebral dan Pendarahan Subarachnoid.
- Pendarahan Intracerebral berlaku apabila saluran darah pecah di dalam otak itu sendiri. Kemudian darah mengalir keluar ke dalam otak. Perkara ini menyebabkan bekalan darah ke sel-sel otak terputus dan ini seterusnya menyebabkan sel-sel otak tersebut akan rosak ataupun mati.
 Pendarahan jenis ini berlaku dalam satu daripada 10 kes strok.

- Pendarahan Subarachnoid pula berlaku jika saluran darah pecah di ruang antara otak dan tengkorak. Ruang tersebut kebiasaannya diisi oleh cecair otak yang dipanggil sebagai cecair cerebrospinal. Setiap satu strok daripada 20 kes adalah disebabkan oleh pendarahan jenis ini."


Alhamdulillah, selama hampir 2 minggu mak berbalutkan BVSM disamping pantau pemakanan dan sentiasa bagi 'garam buluh minunan'..mak kini mampu bergerak dan berjalan seperi biasa. Syukur sangat-sangat bila tengok mak dah boleh bergerak, solat dan gelak sama-sama dengan kami. Lagi bersyukur bacaan darah tinggi mak pun makin turun dan hampir ke tahap tekanan darah normal.

Memang setiap hari adik bongsu akan taburkan garam buluh minuman tu dalam bubur mak. Bancuhkan juga sunquick dan taburkan separuh hingga 1 sachet dalam air sunquick. Alhamdulillah, semakin hari bacaan darah tinggi makin menurun dan kebas-kebas semakin berkurangan..


Bacaan tekanan darah dari hari pertama diserang angin ahmar dan bacaan minggu seterusnya setelah mengambil garam buluh dan berbalutkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate..










Alhamdulillah, makin hari makin turun bacaan darah tinggi dan kini boleh bergerak seperti biasa tanpa menggunakan tongkat pun....
 Syukur pada Allah memberi keizinan kepada mak untuk sembuh dengan berasbabkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.
Mak bukan sahaja makin bertebaga bahkan masalah sukar membuang air yang dialaminya selama ni pun dapat diatasi..tiada lagi masalah sembelit.

Alhamdulillah saya temui penyelesaian yang tepat untuk orang yang saya sayangi. Memang lumrah, bila menjangkau pertambahan usia, macam-macam penyakit muncul...Ambillah langkah penjagaan dan pencegahan dengan ber 'terapi' dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk kesihatan anda dan yang tersayang.

Selain dari rawatan Strok, Pelapik Tilam ini juga mampu membantu dakam penyembuhan pelbagai penyakit kronik seperti :-
 - Melegakan sakit kepala
- Sakit haid (senggugut)
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
-  Melegakan sakit belakang (slip disc)
- Melegakan ketegangan leher
- Melegakan rasa kebas

Harga garam Buluh Minuman hanya RM 140 ( 40 sachet )
Harga Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate = RM 1,488

Nakkan harga promosi untuk kombinasi Set Penawar Strok dengan harga super penjimatan sehingga RM500?????

Call/SMS/Whatapps :
013-3496050

#agentutamapelapiktilambiovelocitysleepmate
#codbvsmkeramat
#codbvsmsetiawangsa
#freepostagebvsmseluruhmalaysia
#tilamstrok



Agent Utama Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Johor



Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate dah jadi keperluan untuk semua buat masa kini. Seiring dengan kemajuan teknologi, dunia seakan tak boleh berpisah dengan telekomunikasi. Budak umur tak sampai setahun pun dah pandai main gadget. Tak elok untuk kesihatan.

Dengan adanya tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu meneutralkan gelombang merbahaya cas negatif seharian.  Velocity dalam pelapik tilam menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni untuk menguatkan gelombang POSITIF membentuk  aura sihat.

Dua minggu lepas, temankan agent Dari Johor untuk restock produk hebat Bio Velocity Sleep Mate, garam buluh dan rangkaian Marine Essence. Dalam masa sehari, semua stok tu habis licin..
1 set Bio Velocity Sleep Mate untuk customer di Kelantan
1 set Bio Velocity Sleep Mate u
ntuk customer di Ampang
1 set Bio Velocity Sleep Mate untuk customer di UKM, Bangi



Free Postage Bio Velocity Sleep Mate ke Kelantan



COD Bio Velocity Sleep Mate di UKM, Bangi untuk kakak beliau yang menghidap sakit sendi @ SLE..


Malam tu juga COD Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate di AEON, AU2 @  Setiawangsa.

Dalam masa sehari, 3 set BVSM bertukar tangan. Dah ramai yang sedar kepentingan menjaga kesihatan. Lebih baik mencegah dari merawat. 


KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

Kenapa terlalu ramai nak guna BVSM??
1. Sebab hanya dengan tidur, baring, sentuh, peluk atau hanya melihat BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti
- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/Kaki

2. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

3. Menambahkan tenaga secara semulajadi 

4. Melegakan kepenatan dan kesakitan

5. Meningkatkan Metabolisma. Nak kurus, boleh tidur atas BVSM

6. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

7. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imun.

8. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan.

9. Meningkatkan keupayaaan penyembuhan secara semulajadi

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara automatik

11. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal.

12. Menggalakkan fungsi jantung

13. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti.


Wahhhh!! Banyaknya kebaikan Bio Velocity Sleep Mate. Patut lah orang yang sihat pun nak pakai BVSM. Mencegah lebih baik dari merawat.

Beli 1 set..harga promo
Beli 2 set lagi jimat..
Beli 3 set..diskaun sehingga hampir RM500 tau!!!!

Whatapps akak@agent berhampiran kawasan anda..

Shikin ( Agent Utama Malaysia )

Hidayah
( Agent Kota Tinggi/ Johor )

Norihan
( Agent Putrajaya/ Bangi )

Aishah
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

Roseni
( Agent Batu Caves/ Sri Gombak )

Boleh terus COD ke tempat anda. Atau boleh berhubung terus dengan akak untuk dapatkan PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia dan ada FREE GIFT!!!

Cepat!!!!




Kesan Tidur Atas Alas Tilam Bio Velocity Sleep Mate


Lain orang lain pengalaman. Macam sahabat akak ni, hari pertama lepas tidur dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate terus dapat pelbagai manfaat. Diantaranya:-
- Dah tak rasa sakit belakang dan sakit pinggang.
- Sakit Kepala berkurangan
- Dah tak STRESS!!!

Bukan itu sahaja. Beliau cuba selimut adiknya yang demam selama 2 jam dan Alhamdulillah, suhu badan turun ke paras normal. Memang tak rugi beli Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sebab fungsinya yang pelbagai guna memang berbaloi-baloi.

Selain dari kegunaan di atas, Pelapik Tilam Bio Velocity juga membantu merawat 1001 penyakit seperti:- 
Gout 
Kencing Manis 
Sakit Jantung
 Asma/ Semput 
Imsomnia 
Sakit Sendi 
Kebas Tangan/ Jari/ Badan
Strok/ Minor Strok
Tekanan Darah Tinggi 
Sakit Otot
SenggugutSakit Jiwa/ Kemurungan
Penyakit Mistik
 PerokokTegar
 Nak Hamil
Berdengkur

Harga Pelapik Tilam Serbaguna Bio Velocity Sleep Mate hanya RM1,488.
Nak dapat harga istimewa, whatapps akak:-

013-3496050
( Shikin )

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Penderitaan Pesakit Leukimia
 

Akak nak share pengalaman anak buah akak yang menghidap leukimia awal tahun lalu. Gambar kat atas tu masa dia ditahan di ICU selama hampir sebulan. Pada asalnya macam sakit misteri. Sakit dalam perut sebelah kanan selama 3 hari. Mula-mula bawa ke klinik biasa doktor cuma cakap gastrik. Tapi dia masih mengerang kesakitan dan setiap hari di usung. Dari ke klinik swasta, unit kecemasan Hospital Kota Tinggi. Keputusan dari setiap pusat rawatan mengatakan hanya gastrik biasa.

Dalam masa yang sama kami bawa juga dia berubat dengan ramai Ustaz kat Johor. Sewaktu perjalanan bertemu ustaz, mereka berhenti solat di masjid. Masa azan berkumandang, lagi kuat dia meronta kesakitan. Kebetulan ada seorang dari jemaah seorang doktor segera bantu buat surat pengesahan untuk mempercepatkan lagi urusan pemeriksaan di Hospital Sultanah Aminah. Sehari selepas ditahan, pembedahan apendiks dilakukan. Masih menjadi tanda tanya bilamana sewaktu pembedahan darahnya sentiasa mengalir keluar dan tak berhenti. Semasa pembedahan sebanyak 2 liter darah keluar dari perut sebelah kanan yang sakit. Doktor bagi ubat pekatkan darah dan hasilnya sangat menyedihkan. Anak buah terpaksa dimasukkan ke ICU kerana kesan dari ubat tersebut menjadikannya sesak nafas. Disebabkan darah sentiasa mengalir kesan pembedahan tak dapat dicamtumkan kerana proses pembersihan darah dilakukan oleh doktor setiap hari dalam bilik pembedahan. Keadaannya bertambah buruk setiap hari sehinggakan dimasukkan ke dalam wad ICU untuk rawatan rapi selama setengan bulan. Puas dengan ujikaji akhirnya doktor kata serahkan segalanya pada takdir. Dia dah 50-50 jer sekarang. Hasil ujian darah dan sample air tulang belakang, doktor mengesahkan beliau menghidap kanser darah tapi dalam masa yang sama doktor juga nasihatkan agar berubat cara kampung sebab kes ni macam pelik sangat.

Ramai ustaz dipanggil ke hospital untuk merawatnya dan ramai juga yang tak sanggup nak buat sebab gangguannya sangat banyak. Akhirnya seorang Ustaz bersetuju untuk bergabung dengan sahabat-sahabatnya membantu 'membuang' gangguan tersebut. Alhamdulillah, keadaanya beransur pulih. Betapa besarnya kuasa Allah menyembuhkan kembali. Syukur tak terhingga dipanjatkan. Dia dah sedar tapi tak masih bergantung pada ubat kemoterapi dari hospital. Keadaanya memang lemah, kesan dari ubat kimoterapi yang dia makan. Lepas makan ubat tu, kepala jadi pening dan segala makanan yang dimakan akan muntah semula. Akak pun hadiahkan dia pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk bantu dan Alhamdulillah dia boleh makan, dah tak muntah dan kepala pun dah tak pening.


Alhamdulillah, sekarang dah boleh ke sekolah dan kembali beraktiviti seperti orang lain. Sangat-sangat bersyukur bila produk yang kita ada dapat membantu mereka yang didalam kesusahan apatah lagi yang susah tu saudara mara kita sendiri. Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengurangkan penderitaan pesakit Leukimia. Alhamdulillah..

Sampai sekarang memang tak berenggang dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate. Syukur Ya ALLAH. Dengan izinmu jua. Akak memang akan bagi harga Istimewa untuk sesiapa sahaja yang nak miliki Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate sebab akak memang nak tolong dan faham sangat dengan keadaan mereka yang memerlukan.

Call/SMS/WA:
013-3496050
#pengedarutamabiovelocitysleepmate



COD Bio Velocity Sleep Mate pada Ustazah Mashitah di Ampang


Dapat whatapss dari Customer di Ampang, seorang Ustazah belikan Pelapik Tilam untuk suaminya yang menghidap kencing manis dan masalah jantung. Manakala Ustazah mashitah sendiri nak guna pelapik tilam ajaib ni untuk merawat masalah asma beliau.Memang berbaloi-baloi sebab dengan hanya berkongsi kaedah rawatan tapi dapat selesaikan masalah masing-masing.Ingatkan Ustazah Mashitah yang selalu keluar TV tu..sama pulak nama mereka.

Selain dari asma, sakit jantung, kencing manis, pelapik tilam ni sesuai juga untuk merawat:-

- Gout
- Strok
- Sukar tidur ( Imsomnia )
- Senggugut
- Kencing Manis
- Tekanan Darah Tinggi
- Sakit Sendi
- Kesakitan Otot
- Tekanan hidup ( Stress )
- Sakit kuning (baby)
- Slip Disc
- Penyakit Mistik (gangguan makhluk halus )

Sementara masih ada promosi ni memang waktu terbaik untuk dapatkan Pelapik Tilam Kesihatan pelbagai guna ni.Cepat-cepat hubungi untuk dapatkan harga super duper jimat dan berbaloi-baloi ni..

Call/SMS/Whatapps:
013-3496050

#codbvsmampang
#codbvsmwangsamaju
#codbvsmkeramat
#codbvsmau
#biovelocitysleepmate

 


Bio Velocity Sleep Mate - Pelapik Tilam Untuk Ibu Mengandung dan Berpantang


Fasa awal kehamilan adalah masa yang sungguh mengujakan. Namun, terdapat juga pelbagai perubahan dari segi perubahan fizikal, emosi dan juga rutin seharian...

Tanda awal dan masalah yang biasa dialami oleh wanita mengandung:-
- Rasa mual, loya dan muntah
- Berasa letih dan mengantuk walaupun cukup tidur
- Tiada tenaga dan rasa lemah
- Suhu badan meningkat dari bias dan mudah demam
- Rasa sakit-sakit badan
- Kebas kaki dan tangan dan adakalanya mengalami kekejangan
-  Sakit pinggang dan sakit belakang
- Bengkak kaki bila kandungan semakin membesar..

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate membantu mengurangkan masalah yang dialami oleh ibu mengandung.Ianya sangat berkesan untuk digunakan dari awal kehamilan, melahirkan dan proses berpantang..

Kehebatan Bio Velocity Seleep Mate (BVSM) Untuk Ibu Mengandung
- Membantu ibu tidur lebih lena (tidur berkualiti ) 
- Menghilangkan rasa lemah badan
- Menjadikan badan lebih bertenaga
- Mengurangkan bengkak kaki..Hanya lapik atas tilam atau dibuat selimut
- Mengurangkan sakit belakang, sakit pinggang, simpul urat, lesu dan kepenatan
 
Kehebatan Bio Velocity Seleep Mate (BVSM ) Untuk Bayi Yang Dilahirkan
- Mengelakkan demam kuning @ rawatan alternatif demam kuning
- Menguatkan antibodi badan dan sistem imunasi bayi
Rawatan alternatif serbaguna untuk ibu dan anak...
- Anak dilahirkan akan lebih sihat, aktif dan bijak 
- Membantu dalam perkembangan otak dan mengaktifkan pertumbuhan sel otak
Kehebatan Bio Velocity Seleep Mate (BVSM ) Semasa Berpantang
- Memberikan tenaga 
- Memberikan aura positif dan dapat mengelakkan stress/meroyan
- Melancarkan peredaran darah nifas
- Memberikan tidur yang berkualiti..walaupun hanya 2 jam bila bangun jadi segar dan bertenaga jer badan...

Dapatkan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate sebagai persediaan menyambut kehadiran 'orang baru' dalam kehidupan anda..
Dengan harga jimat dan super jimat sehingga 15hb ni jer!!!!!

 Call/SMS :
 013-3496050 (Shikin)
( Cod Bio Velocity Sleep Mate Setiawangsa, Kg Dato Keramat, Kg Baru, Bangsar,Wangsa maju dan sekitar KL )


  



Bio Velocity Sleep Mate Termurah 2015

Mulai awal bulan Mac ni, terdapat kenaikan harga pada produk hot syarikat termasuklah Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate. Setelah berada dalam pasaran selama hampir 22 tahun, buat kali pertama berlakunya kenaikan harga. Tempias GST, sedikit sebanyak 'terkesan' jua..
Harga terkini pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate
 mulai 01 Mac 2015
 RM1,488...

Tapi takpe...Masih ada peluang untuk dapatkan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada harga lama...Terhad sehingga 15 Mac 2015 jer tauuuuuu!!!!!

Bukan itu sahaja, uolls boleh dapatkan cash rebate sebanyak
- RM***  untuk setiap 1 set pembelian
- Free Gift bernilai RM30
- Free Postage

So, cepat-cepat..dapatkan Premium beautiful dengan penjimatan sehingga RM3++ sekarang!!!!!!!
Stok Terhad!!!!!!

SMS/Whatapps :
013-3496050 
( Cash dan debit/kredit kad diterim)

#BioVelocitySleepMateMurah
#CODBioVelocitySleepMateSetiawangsa
#CODBVSMAmpang
#CODBVSMWangsaMaju





Testimoni Bio Velocity Sleep Mate Terhadap Pesakit Strok


Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate sangat sesuai digunakan oleh pesakit strok. Ramai pesakit yang menggunakan dan telah menampakkan kesan yang positif. Salah seorang dari mereka adalah En Zainuddin yang telah disahkan strok pada pertengahan tahun 2013.

Sejak diserang strok emosi En Zainuddin sering terganggu. Beliau menjadi seorang pemarah, tertekan disebabkan keadaanya yang tidak boleh bergerak langsung..

Selepas menggunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate selama seminggu, Alhamdulillah dengan izin Allah tangan dan kakinya boleh bergerak kembali. Emosi semakin stabil dan tak kuat marah-marah. Yang paling seronok, beliau dah boleh mengunyah dan minum pakai straw.

Cara merawat menggunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sangat mudah. hanya perlu balut atau alaskan untuk dijadikan alas berbaring. Gelombang Velocity Sleep Mate ni boleh menembusi kulit dan mampu membantu memperbaiki tahap kesihatan anda.

Sekiranya anda mengalami simptom-simptom seperti sakit kepala, mengantuk, nak muntah atau lain-lain gejala. Jangan risau. Teruskan penggunaan kerana ia menunjukkan kesan tindakbalas dan proses penyembuhan sedang berlaku. Kesannya bergantung kepada penyakit yang dialami.

Dapatkan harga termurah Bio velocity Sleep Mate bagi tahun 2015.
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Call/SMS/WA:
013-3496050
( cod bvsm sekitar AEON AU2, Kg Baru, Kg Dato Keramat, Wangsa Maju, KL, Kota Tinggi, Kuala Krai, Gua Musang )



Pelapik Tilam Kuat Bio Velocity Sleep Mate meluas ke Singapura


Alhamdulillah, pelapik tilam bio velocity ni, bukan sahaja hangat di Malaysia
Bahkan fenomena pelapik tilam ajaib ni dah menular dan berkembang sehingga ke negara jiran, Singapura, Indonesia dan Brunei..


Pelapik Tilam Bio Velocity ni sangat sesuai untuk merawat pelbagai penyakit seperti
- Gout
- Strok
- Pesakit Asma
- Sukar tidur ( Imsomnia )
- Senggugut
- Kencing Manis
- Tekanan Darah Tinggi
- Sakit Send
- Kesakitan Otot
- Tekanan hidup ( Stress )
- Terdedah kepada persekitaran radiasi



Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga ada warranty tau...
Bila beli BVSM ni, terus isi warranty kad dan akan diposkan ke company semula..

So,warga Singapura yang ingin memiliki Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate,
 yang tak nak melalui postage, boleh jer COD di bandar Johor Bahru.
Harga istimewa menanti//Penjimatan sehingga RM88.00..

Call/SMS/WA: 013-3496050 (Shikin)



Testimoni :Bio Velocity Sleep Mate Penawar Kencing Manis dan Pelbagai Penyakit



Assalammualaikum..
Masih tak terlewat untuk ucapkan Salam Ramadhan..
Semoga Ramadhan ini dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya..
Peringatan untuk diri sendiri dan kawan-kawan yang saya sayangi...



Alhamdulillah..Dikhabarkan dengan berita baik di awal Ramadhan ni..
Ber 'mesej' dengan customer yang pernah beli Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk ibunya pada bulan Mac yang lalu..
Masa tu, ibu dia dalam ICU...
Menghidap pelbagai penyakit..
Kencing manis..
Jangkitan kuman pada paru-pparu..
batuk berpanjangan..
Sampai effect ke buah pinggang..



Alhamdulillah..semalam dapat mesej bagitau yang ibu dia dah sihat..
Dah boleh makan sendiri..
berjalan sendiri...
Syukur Alhamdulillah..
Dengan izin Allah...
Pelapik Tilam Bio Velocity jadi asbab kepada kesembuhan penyakit ibunya..



Gelombang Velocity dalam Pelapik Tilam ni bukan sahaja berkesan untuk merawat pelbagai penyakit..bahkan ianya dapat membantu menambahkan tenaga dalam badan..

Ianya sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat usia..
bahkan bayi yang baru lahir yang mengalami sakit kuning pun sangat elok dibaringkan di atas pelapik tilam ni..
Inshaallah...sakit kuning hilang dengan cepat..

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga boleh rawat penyakit-penyakit mistik..
Kalau dah puas berikhtiar dan buntu tak tau dh nak guna cara mana lagi...
jadikanlah Pelapik Tilam ni sebagai alas tempat tidur anda..
Insha ALLAH..akan kurang masalah rumahtangga..
Anak-anak mendengar kata dan mudah menerima pembelajaran di sekolah..

Best sangat Pelapik Tilam Bio velocity Sleep Mate ni..
Sebab..ianya pelbagai guna..
Boleh dipakai untuk pelbagai permasalahan...

So, sesiapa yang tak ada lagi..cepat2 lah memlikinya sebab sekarang ni ada promosi..
Satu rumah..Satu BVSM....
Kalau nak rebate RM120..saya boleh uruskan...

SMS/Whatappss laju2..
013-3496050

sementara stok masih ada.....


TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH..

Hai readers..Hari ni saya nak share pasal testimoni customer yang pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate baru-baru ni....Seronok sangat dan tak sabar rasanye nak share ngan readers semua..

Pertama sekali kenalah testimoni diri sendiri dulu kan...

TESTIMONI 1 : BERJAYA HAMIL DENGAN TILAM KUAT BIO VELOCITY SLEEPMATE

Sebenarnya, saya mula gunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada bulan Disember 2013. masa beli tu..kebetulan memang tengah pried dan diserang senggugut..hari pertama pakai rasa macam susah nak bangun tidur..tapi bila dah bangun..dan pergi kje macam biasa..kat opis tak mengantuk dah..Syukur lah..dan senggugut dah mula berkurang..

Then esoknya..Alhamdulillah..x de rase pening..n badan sihat btenaga jer...Sampailah dah pkai dlm 14 hari kot..sakit kepala sangat2 lepas balik dari seminar Dr Azizan Osman..then smpai rumah trs baring kat atas pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..dah hampir 3 jam baring bangun untuk maghrib..Then 2 minggu lps tu baru tau..mula-mula pakai pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..memang healing crisis..tapi pening yang kemudian tu...rupa-rupanya dah ada isi..PREGNANT...waooow..testimoni diri sendiri..Produk #tilamkuat #abanggagah # berjayahamil..dengan izin Allah..swt...Alhamdulillah..



TESTIMONI 2 : BIO VELOCITY PENAWAR KEBAS-KEBAS TANGAN
Puan Latifah, 50 tahun...Kampung Bagan,KL...

Mengalami masalah darah tinggi dan kebas-kebas di hujung jari..dan anaknya pula mengalami masalah sembelit..Mula menggunakan Pelapik tilam bio velocity sleep mate pada akhir Januari 2013..Beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami untuk anak tunggal mereka yang berusia 10 tahun kerana sering mengalami sakit kepala dan sembelit...

Alhamdulillah..selepas menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..sakit kepala dan sembelit anaknya semakin pulih dan kebas-kebas tangan kak Latifah pun semakin berkurang..

Bahkan Puan Latifah jadi semakin bertenaga..Kalau selalu lepas subuh tertidur semula.kini...tidak lagi..Terus bertenaga dan meneruskan kerja-kerja rumah...Syukur sangat2 pelapik tilam bio velocity sleep mate membantu memperbaiki kesihatan mereka sekeluarga dengan izin Allah swt.Bahkan dapat memberi tenaga kepada badan kita..serta dapat menikmati tidur yang berkualiti...Alhamdulillah....




TESTIMONI 3 : BIO VELOCITY PENAWAR KENCING MANIS
Suami Puan Noraisah,..Setiawangsa

Suami Puan Noraisah menghidap penyakit kencing manis keturunan...Beliau mengamalkan gaya hidup sihat..mengawal pemakanan dan sentiasa bersenam namun penyakit keturunan itu masih diwarisi..Telah mendapatkan rawatan ke klinik, hospital swasta dan pakar..Bukan itu sahaja..turut mengamalkan rawatan secara tradisional..dan rawatan secara perubatan islam...

Dibukakan hati oleh Allah SWT untuk mencuba menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..Alhamdulillah...bacaan kencing manis keturunan yang dihidapinya kian berkurang...dan dapat ekstra bonus lagi...tidur sekejap je dh puas sebab dah cukup tenaga di charge ke dalam badan..

Size Bio Velocity Sleep Mate ni Queen..So, bleh la guna untuk suami dan isteri..Sampaikan Kak Aisah ni telefon saya bagitau pukul 2.00 pagi tersedar..Dah tak boleh nak sambung tidur lagi...Maksudnya..dah cukup dah tenaga di charge dalam badan akak..he2..Maaf la kak..akak terpaksa ambil juga kebaikan Bio Velocity Sleep mate ni...Walaupun cuma nak bagi kat suami tapi bila akak tidur,peluk,baring,sentuh walhal akak cuma pandang jer  pun..akan pasti akan terima kebaikan gelombang bio velocity sleep mate ni...

Tapi masa mula-mula tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ni..Puan Aisah mengalami healing crisis namun tidak berapa kritikal..Sebenarnya, tak semua orang ada healing crisis..Healing crisis ni bergantung pada antibodi dan penyakit seseorang..Macam kak Aisah ni..healing crisis dia cuma beberapa hari sahaja..Rasa sengal-sengal badan...Rupa-rupanya beliau pernah terjatuh dulu dan kesannya terasa sewaktu proses terapi oleh pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..


Bagus kan Bio velocity Sleep mate ni..Walaupun penyakit dah lama..sakit dah lama..tapi masih boleh di rawati...Subhannallah..hebatnya kuasa ALLAH dengan mengggunakan garam laut yang terbaik yang telah disuntik pada gelombang dhuha ni..mampu merawati pelbagai penyakit...Alhamdulillah..

Kalau anak kita yang kerap demam pun sangat sesuai kita balutkan badan dia dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep mate ni..Tak perlu selalu ke klinik sebab rawatan terapi Pelapik Tilam Bio Velocity ni mampu merawat penyakit tersebut.. Tak  perlu bagi ubat-ubatan sebab terkadang  ada anak-anak yang memang susah sangat nak makan ubat kan..(sama la macam saya masa kecik2 dulu)he2...

TESTIMONI 4 : KENCING MANIS, JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU
Ibu Cik Jana, Sentul

Pada hari Khamis lepas, saya dapat call dari Cik jana..nak belikan Pelapik Tilam Bio Velocity Sellep mate untuk ibunya yang pada mulanya mengalami kencing manis..kemudian dikatakan mngalami sakit buah pinggang dan telah dimasukkan ke ICU sebanyak 3 kali..

Alhamdulillah..usaha anak solehah ini diberkati dengan izin Allah..Penggunaan Pelapik Tilam bio Velocity Sleep mate selama 2 hari menampakkan perubahan yang baik..Ibunya dah boleh tidur lena dan kulit-kulit yang menggelupas semakin elok...Alhamdulillah..


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nya kecuali mati.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050
Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )

* cod pelapik tilam bio velocity sleep mate sekitar setiawangsa, wangsa maju, keramat, setapak, aeon au2, melawati...
 
* SATU RUMAH..SATU BVSM...


TESTIMONI BVSM-BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT

Sejak tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate @ tilam kuat @ pelapik dhuha ini, Alhamdulillah..badan semakin bertenaga, tidur walau hanya seketika namun rasa segar bila bangun pagi..Ni testimoni saya sendiri bila berterapi dengan #tilamkuat#bio velicitysleepmate ni..Tapi, hari ini saya nak testimoni-testimoni pengguna tilam kuat ini.tilam kuat ini juga dipanggil pelapik dhuha kerana ia telah disuntik dengan garam buluh yg dijemur pada waktu dhuha sahaja..Yang bestnyer, pelapik dhuha ni sesuai untuk semua peringkat usia dan tahap kesihatan..dari bayi yang baru lahir hinggalah ke penghidap penyakit kronik...SEMUANYA BOLEH dengan Bio velocity SleepMate#tilamkuat#....


KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT/BVSM?

● Sebab masa tidurlah penyembuhan sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● Bio Velocity Sleep Mate membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang.

Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.



TESTIMONI BVSM-BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT
Antara beribu-ribu pengguna yg berpuas hati menggunakan tilam kuat ini:












TESTIMONI BVSM-BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT

TESTIMONI KENCING MANIS

Pesakit kencing manis serius terperanjat apabila bacaan gula dalam darahnya turun selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate#tilamkuat.
Turun dengan banyak. Kerisauannya semakin lega. Tidurnya lena. Gangguan waktu malam kerana sering terjaga dan kerap ke tandas juga semakin kurang.

Hati lebih senang. Stress pun kurang. Badan semakin sihat ldan bertenaga.

Bio Velocity Sleep Mate#tilam kuat bukan ubat. Ia hanya pelapik tilam yg menggunakan tenaga cahaya matahari yg diseimbangkan dengan garam buluh serta telah disuntik pada fabric velocity.

Pesakit disyorkan terus makan ubat seperti biasa dan menjaga pantang makan sebagaimana dinasihatkan doktor anda.

Sabar menunggu result. Gunalah velocity dengan konsisten dan minum air yg banyak.

Jika anda pengidap kencing manis, bio velocity sleepmate#tilamkuat# dicadangkan untuk anda. Rawatan tanpa suntikan dan ubat.



KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT

   1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY?? 
Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate/tilam kuat semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga.


Harga Biovelocity Sleepmate/Tilam Kuat ( Promosi Year End Sales )
RMxxxx
(cash/installment)


*free gift akan diberikan
*cd demo akan diberikan percuma

Berminat:-

CALL/WHATAPSS :-

013-3496050 (SHIKIN)

AGENT SAH TILAM KUAT/BIO VELOCITY SLEEP MATE/PELAPIK TILAM AJAIB/TILAM TERAPI CAWANGAN KUALA LUMPUR/KOTA TINGGI

COD SEKITAR SETIAWANGSA/KERAMAT/KAMPUNG BARU/WANGSA MAJU/SETAPAK






BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT TERMURAH 2017


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE a.ka.a TILAM KUAT


Bio Velocity Sleep Mate atau singkatannya BVSM adalah pelapik tilam yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain.  

Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity Sleep Mate ni...



CIRI-CIRI BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT

·         Kajian selama 20 tahun saintis dari Jerman
·         garam laut dalam dari Korea
·         fabrik dari German ( kain kapas )
·         di kilangkan di Malaysia.


Ramai yang telah sembuh ari pelbagai penyakit kronik yang ditanggung bertahun lamanya hanya dengan tidur ala-ala terapi dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate ni.

Antaranya masalah:-
- Senggugut
- Strok
- Slip Disc
- Tekanan Perasaan/ Stress
- Sakit Jiwa/Gila
- Imsomnia
- Darah Tinggi
- Kencing Manis
- Asma 
Dan banyak lagi



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEPMATE a.k.a TILAMKUAT BERFUNGSI???
1. Bio Velocity Sleepmate menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat
Hanya  tidur dgn Bio Velocity Sleep Mate ni  bagi yg belum sakit InsyaAllah dapat elakkan sakit jantung dan strok.
 
BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEPMATE/TILAM KUAT?
 Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga. 

CARA KERJA BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT 

-Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
-Menyahtoksin (detox)
-Membaiki
-Membaikpulih

SIAPA PERLU GUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE?


KATEGORI 1
-org stress yg dah dapat title GILA tenang kembali 
-lumpuh
-lelah
-gout
-migrain
-diabetik
-darah tinggi
-atrithis
-saraf
-dan lain semua jenis penyakit dari hujung rambut kehujung kaki

KATEGORI 2 : ANAK-ANAK
-Akan lebih dengar cakap dan fokus
-lebih mudah bangun tidur dan lebih senang tidur malam
-lebih lembut hati
-kurang stress akibat penat belajar dan letih aktiviti di sekolah/universiti
-badan lebih segar di waktu persekolahan terutamanya yang aktif bersukan
-lebih sihat
-anak2 sekarang ramai yg resdung dan berdengkur dan nafas serta urin sgt berbau...Alhamdulillah mmg sgt berubah...

KATEGORI 3 : PELARIS BERBISA DENGAN IZINNYA..
-setakat ni banyak testimoni mereka yg ada stok bvsm sgt dahsyat aura pelaris... menarik duit... menarik energi    positif ... nak jual benda lain, dengan produk2 lain pun terjual sekali
- produk2 lain yang takde kaitan pun tetiba laris gillerrrr... termasuklah kedai makan..(kalau tak percaya, cuba  check)

KATEGORI 4 : MERAWAT PESAKIT MISTIK..sangat efktif dgn izinNYA..
-terlalu banyak testimoni pesakit mistik ni.... banyak yang tak di kongsi di online sb sensitif antaranya gangguan     jin, saka keturunan, sihir pemisah, sihir dengki dsbnya.
-semuanya kerana dgn izinNYA BVSM mengandungi tenaga kristal garam yang sangat berlawanan dengan energi   benda2 ghaib yang negatif ini!!

KATEGORI 5 : ANTI GRAVITI
-untuk yang mati pucuk (lelaki) dan yang mati putik (wanita)..lemah tenaga batin...luar biasa kepoweran setelah tidur  jerr atas Bio Velocity Sleep Mate!!!! YEAY #tilamkuat #biovelocitysleepmate #rahsiakebahagiaanrumahtangga


BETUL KE BIO VELOCITY SLEEP MATE BOLEH MENINGKATKAN TENAGA?

Of Course...
Bio Velocity Sleep Mate ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah menyihatkan badan dengan  mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEPMATE (TILAM KUAT)

1. Meningkatkan metabolisma
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


CARA PENJAGAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE ( TILAM KUAT ) 

Bio Velocity Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Jadikan tidur anda sebagai pengecas untuk mengharungi hari mendatang penuh ceria,sihat dan bertenaga...

Alhamdulillah, ramai yang dah merasa manfaat dari Tilam Kuat @ Bio Velocity Sleep Mate


Sijil Pengimbas Radiasi


 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

    
 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : MIGRAIN YANG SERIUS

Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 

Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yang di hadapinya.

Hari pertama menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. tilam kuat pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih Bio Velocity Sleep Mate..Terima kasih tilam kuat!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .



TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : STROK KESAN PENGECUTAN OTAK



Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. 
Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaan.


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : IMSOMNIA DAN SAKIT JIWA


Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.

Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 
Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.
Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : LUMPUH AKIBAT KEMALANGAN






 Sarjan Tarmizi, Kuala Kangsar

Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. 

Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!!

Terima kasih ALLAH!Terima kasih Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!

Harga Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat
RM1,488.00

DAPATKAN PROMOSI YEAR END SALES BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT TERMURAH 
HANYA RM1,+++.00 SAHAJA

 Call/Sms/Wechat/Whatapss laju2
013-3496050 ( Shikin )
Agent BVSM/Bio Velocity Sleep Mate/Tilam Kuat Cawangan Kuala Lumpur/Kota Tinggi
Free Delivery/COD Tilam Kuat sekitar Setiawangsa/Keramat/Wangsa Maju/Kampung Baru


Post a Comment