TESTIMONI BERPANTANG DENGAN BENGKUNG MODEN - PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET
Bengkung Terbaik Untuk Berpantang Bersalin Normal/Ceaser



Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan



Pengalaman bersalin secara Pembedahan tahun lepas masih segar dalam ingatan. Alhamdulillah, rezeki melahirkan anak walaupun dengan cara pembedahan, kak kin bersyukur sangat-sangat sebab Allah beri keizinan untuk merasa nikmat terbesar dalam hidup iaitu anugerah paling bernilai dengan kehadiran seorang anak. 


Menggigil satu badan masa kena tolak pergi bililk pembedahan. Sejuk sangat rasanya. Sampaikan Doktor Bius pun menggigil sama sebab menggigil sampai terketar-ketar. 

Lepas pembedahan, kesan luka rasa pedih sikit tapi muntah sepanjang hari tu. Buka mata, muntah. Kesan dari bius.

Nurse bagi ubat tahan sakit 4 jam sekali untuk elakkan dari kesakitan melampau lepas bius hilang. Masih berasa pedih sikit-sikit la kan sampai la luka luar tu kering.

Bila luka luar kering, kak kin terus berbengkung dengan Korset Premium Beautiful. Antara pengalaman kak kin berpantang dengan Korset Moden kak kin kongsikan kat sini. 

Kesan berbengkung dengan Korset Premium Beautiful:-

- Badan terbentuk kemas, perut kurang buncit
- Luka kesan pembedahan rasa macam di 'ampu', kurang kesakitan bila bila bergerak
- Tak lagi sakit pinggang bila menyusukan atau mengepam susu
- Peranakan jadi terletak dan kekerapan membuang air kecil berkurang
- Tiada lagi masalah Bengkak Susu 

Kak kin rekemen sangat untuk ibu berpantang menggunakan bengkung Premium Beautiful untuk berpantang samaada bersalin secara pembedahan mahupun normal. kurang rasa sakit luka pembedahan bila dibalut Premium Beautiful ni.
Lagi-lagi bila berpantang sendiri, mudah sangat sebab boleh pakai bengkung tanpa bantuan orang lain.

Kak kin ajar cara yang senang dan betul untuk berpantang dengan bengkung moden ni nanti ye.
whatapps je kak kin.

wasap.my/0133496050 


Selamat Berpantang





Testimoni Diri Sendiri- Berpantang Dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Alhamdulillah, walaupun Kak Kin bersalin secara Pembedahan, dapat juga merasa pakai Bengkung. Tapi tidak semua bengkung sesuai di pakai bila bersalin Ceaser ni. Pilihan kak kin pastinya bengkung Moden Premium Beautiful yang di pakai sejak anak dara sebab SENGGUGUT, pakai masa kahwin sebab nak KURUS dan sekarang masih pakai lagi asbab BERPANTANG.
 Amacam, JIMAT tak? Banyak kegunaan Bengkung Premium Beautiful ni kan.

Ni la hasil pakai Bengkung @ Waist Nipper Premium Beautiful. Masa ni dah minggu ke 4 berpantang. Sebab luka kat luar tu lambat sangat nak kering, maka lambat lah dapat pakai Bengkung Premium Beautiful ni.


Masa paling sesuai untuk berbengkung bagi Ibu bersalin PEMBEDAHAN adalah dari minggu ke 2 dan ke atas atau bila luka bekas pembedahan tu kering. Pastikan luka pembedahan di luar tu betul-betul kering baru sarung Bengkung Premium Beautiful ni tau.

Masa paling sesuai untuk berbengkung bagi Ibu bersalin NORMAL adalah dari hari pertama bersalin. Boleh pakai step by step. Pakai bengkung, bra dan bila tak lama lepas tu pakai seluar Premium Beautiful ni. ( Sebelum pakai, dapatkan khidmat nasihat dari kami, Agent Premium Beautiful Expert ) 

Kesan paling ketara bila sarung Bengkung Premium Beautiful ni, yang kak kin rasa sendiri,

- Kurang sakit papan bahu belakang
- kurang sakit pinggang
- Badan rasa SEDAP 
- Risiko untuk bengkak susu tu kurang
- Sakit jahit tempat ceaser tu pun berkurang 

Alhamdulillah, SELESA sangat pakai Bengkung Moden Premium Beautiful ni semasa BERPANTANG. Nak bandingkan pertama kali berpantang dengan Bengkung lilit-lilit masa pertama kali gugur dulu memang jauh beza dengan berpantang sekarang.

Kalau dulu, masa pakai yang lilit-lilit tu kena minta tolong husband/ mak pakaikan. Bula baring, selsea. bila bangun ikatan jadi longgar. nak buang air kena buka sampai ke bawah dan lilit-lilit lagi. Terasa la agak seksa jugak. Tapi bila pakai Bengkung Moden Premium Beautiful ni, pakai sendiri jer. Cuma cangkuk-cangkuk je dan bengkung pun tak bergerak-gerak. SELESA SANGAT!


BUKAN KAK KIN SORANG JE PAKAI BENGKUNG MODEN PREMIUM BEAUTIFUL NI MASA BERPANTANG BERSALIN, BAHKAN DAH JADI PILIHAN RAMAI WANITA KAT LUAR SANA 



Banyak lagi testimoni BERPANTANG dengan Premium Beautiful

Tengok ni.




Puan Zulaikhah, Ibu Anak Tiga




Puan Salleha , Ibu Anak Tiga




Puan Asha, Ibu Anak Empat




Miss Lien, Ibu Anak Lima




Puan Faezah, Ibu Anak Dua




Puan Salina, Ibu Anak Tiga




Puan IKa, Ibu Anak Tiga



Fuyyooo..

Semuanya ibu-ibu GOJES ni dah beranak-pinak, tak ada masa nak bersenam, jaga makan. Cuma pakai BAJU DALAM RENJAT LEMAK PREMIUM BEAUTIFUL JER. Dari lepas pantang, sampai sekarang. 

Pakai hari-hari, CONFIRM badan uols jadi macam ni. Bukan untuk yang berpantang jer. Yang tengah ikhtiar hamil, kegemukan, period tak teratur pun elok pakai baju dalam Premium Beautiful.


Yang nak tanya-tanya dulu, boleh whatapps Kak Kin eh

Yang nak BELI, kak kin tak sabar nak bagi harga RUNTUH YEAR END SALES
Whatapps cepat-cepat tau.

013-3496050

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert







TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET


Kenapa Saya Pakai Premium Beautiful Corset?



Macamana boleh terjebak dengan korset mahal ni? 

Ermmahal ke kalau boleh pakai dari tahun 2009 sampai 2013cecah 4 tahun juga la kan. Hanya laburkan RM 1.50 sehari untuk beli pakaian dalam sendiri. Memang puas hati. Hari ini akak nak kongsi bercerita tentang asbab utama kenapa akak pakai jugak korset yang uolss cakap mahal tu..

  Masa mula-mula pakai tak tau pun yang Premium Beautiful ni hebat dan banyak kegunaanya. Mula-mula pakai tahun 2007 zaman anak dara. Paling suka pakai bila masa senggugut. Rasa sedap perut dipeluk-peluk dan kurang kesakitan. Lepas period, bagi almari yang pakai. Simpan jer. Almari tak kurus, tuan pun tetap kurus jer sebab hormon anak dara lagi kan?

Dan jadi tabiat juga dulu, akak suka sarung Premium Beautiful bila pakai uniform. Almaklumlah, orang awam bila kena pakai uniform JPAM tu mesti la nak jaga 'market' time tu kan. Anak dara yang terlajak laris masa tu. Tapi nak pakai uniform tu bukannya selalu. Kalau ada 'event' jer. Memang segak sangat la kala pakai PB di sebalik Uniform tu.

Sehinggalah majlis pertunangan pada tahun 2011 masih 'on off'. Sekejap pakai sekejap tanggal dan konsistent pakai bila dah nak kahwin bulan Mei 2012. Sebulan pakai memang masa kahwin badan kurus jer.

Bila lepas kahwin, terus simpan sebab orang cakap kalau nak mengandung tak boleh pakai korset. Sebenarnya nak mengandung la kena pakai PB. Dapat membantu memudahkan pelekatan janin.
Jadi lagi sekali PB jadi hak milik almari

Sewaktu ulangtahun perkahwinan kami yang pertama, akak mengalami keguguran. Masa tu tak tau yang PB ni boleh guna untuk berpantang. Pergi beli bengkung lilit-lilit. Punya susah nak melilit dan sampai melecet tepi peha sebab kain dia kasar dan tebal. Bila kita bergerak, bergesel dengan tepi peha dan ikatan kat perut pun jadi longgar. Tapi, bertabah je la. Dan bila masuk kerja pun masih pakai bengkung lama tu. Kembung dalam baju kurung tu sebab bengkung tu kan panjang. Dah lilit paling kemas rasanya. Satu lagi bila pakai bengkung lilit ni kena selalu minta tolong suami ketatkan. Bila suami kerja dan kita pun kat tempat kerja, ikat mana yang boleh je la.

Selang 7 bulan lepas tu, akak gugur lagi buat kali ke-2. Macam biasa berpantang dan berurut. Kali ni cuba nasib berurut dengan mak bidan di Jengka 21. Dapat nombor telefon Mak Limah ni pun dari kawan baik akak yang dah dua kali gugur dan akhirnya berjaya hamil lepas berjumpa dengan Mak Limah. 

Rupa-rupanya peranakan akak jatuh  satu setengah inci. Sebab tu setiap kali mengandung dia akan gugur. Dia sengkak dan ulang berurut selama 3 kali, alhamdulillah kurang la simptom akak yang kerap buanh air kecil tu. Masa awal mengandung hampir 30 kali sehari ke tandas walhal usia kehamilan baru masuk sebulan.

Atas nasihat dari Mak Limah yang suruh pakai seluar/long girlde/corset untuk bantu 'ampu' peranakan supaya tak mudah jatuh. Sebenarnya kalau kita banyak berjalan, naik tangga, angkat berat memang mudah sangat peranakan jatuh kembali.

Sejak balik dari berurut tu, memang hari-hari pakai corset. Dah alang-alang pakai corsrt lebih baik ambil corset yang terbaik macam Premium Beautiful ni. Dah 23 tahun di pasaran. Ada teknologi FiR yang bantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan dalaman dan luaran. Yang paling seronok bila boleh repair percuma kalau rosak atau hook tercabut. Jimat la beli sekali pakai untuk beribu-ribu kali.

Bulan berikutnya datang berurut lagi ke Jengka 21. Mak Limah urut dia kata sebenarnya ada kesan keguguran lagi. Maksudnya keguguran kali ke-3. Suami pun terkejut. Cepatnya lekat sedangkan akak baru habis berpantang tapi dah lekat balik. Rasa seronok bila tau mengandung lagi tapi terpaksa redha sebab dia pergi jua. Gugur lagi..

Sampai sekarang dah jadi pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Yang seronok bila pakai corset Premium Beautiful ni rasa sakit belakang/sakit pinggang dah kurang. Kalau sebelum ni, bila berjalan banyak mesti sakit pinggang, tak larat dan sakit tumit. Sebab tu pakar tulang dunia sendiri iktiraf Premium Beautiful sebagai corset penjagaan tulang belakang.

 Pinggang pun makin mengecil dan ada cutting. Ingat lagi dulu masa mula-mula jumpa Kak Salleha (my mentor) dia kata..
" dah tak jumpa pinggang dah. Pakai lah PB cepat, bagi pinggang balik"

Malunya la, kita yang tak beranak lagi dah tak ada pinggang. Dia yang beranak tiga, pinggang ramping dan slim jer.

Sejak dari itu, akak memang terus pakai Premium Beautiful Corset ke mana saja dan niat untuk bantu sesiapa saja yang nak hamil, nak hilangkan sakit pinggang, hilangkan perut buncit, nak naikkan peranakan, nak sihat, dan nak cantik pakai Premium Beautiful. Sebab Premium Beautiful ni memang banyak sangat kelebihannya. Nak 'reshape' semula body yang lurus macam akak dulu pun boleh. Bila sarung PB terus ada pinggang. Instant Result!!!
Tak sungguh tak melata.
Tak sungguh akak tak kata..

Kalau uolls tak percaya dan nak merasa sendiri kebaikannya, akak boleh bagi uols fitting free selama 10 minit jer. Pasti uolls teruja sangat-sangat. Kaedah nak sihat dan terus dapat cantik paling murah memang Premium Beautiful. Kesan serta merta dan berkekalan berpanjangan. Confirm 500% puas hati.

Kisah dari hati ke hati untuk semua wanita yang akak sayangi.

Love uolls..




Ckin Ali



Sakit Pinggang Hilang Lepas Sarung Bengkung Premium Beautiful


Lagi luahan kepuasan customer yang pakai bengkung moden Premium Beautiful
Lega bila pakai sebab dah tak perlu makan painkiller dan buat fisioterapi lagi..
Bengkung sebagai ganti..

Alhamdulillah..
kini...
Backpain..
Scoliosis..
Tiada lagi..

Sebab tu la ada je orang lelaki yang pakai Bengkung ni sebab orang lelaki pun sakit pingang jugak..
Bukan perempuan jerrr...

#PremiumBeautifulLegakanKesakitanPinggang



www.hasikin.com



Kembali Ramping Walaupun Bersalin Secara Pembedahan Dengan 

Bengkung Moden Premium Beautiful


Wooowww..memang teruja la tengok kawan kita ni, amalina..mother of three..walaupun bersalin secara pembedahan, tapi masih kembali slim bila tukar baju dalam yang biasa dipakai kepada Pakaian Dalam Ajaib Premium Beautiful..



Ini luahan hati Amalina bila tersarung PB di badan...

 " Bila anak merengek, laju je nak dukung...takdelah sakit pinggang "

Kalau tak pakai pb, bila angkat barang pun dah rasa 'tertarik' 'sakit' kat tempat pembedahan tu kan. Dengan pb, bebas melakukan aktiviti dengan selamat. Badan pun ringan dan bertenaga jer Memang rugi sangat la kalau ibu yang bersalin ceasarian yang tak pakai pb. .luka luar dalam sembuh sempurna..

Ada juga yang mengadu kata sakit bila pakai bengkung pb ni. Memang kena cepat-cepat jumpa kami, untuk kami check size apa yang uollss pakai..Sebagai agent Premium Beautiful Expert, kami pasti fittingkan sampai uollss selesa dan puas hati 200% dengan PB ni. Puas hati sangat-sangat sebab kesannya pantas dan selamat. 

Cara nak cantik dan sihat paling murah, mudah dan selamat, Premium Beautiful penyelesaiannya.. Sekali beli, sepanjang hayat boleh guna. Nak tau lebih lanjut, whatapps akak 

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert






Rawatan Untuk Hamil - Kaedah IVF vs Premium Beautifu


Kos kehamilan melalui kaedah rawatan IVF, jika dilakukan di hospital kerajaan sekitar RM5,000 hingga RM10,000..
Manakala di hospital swasta memakan sehingga RM 12,000 hingga RM 18,000..Hasilnya, belum tentu jadi.

Pakai Premium Beautiful untuk hamil RM 3,000 belum tentu jadi juga. 
TAPI..Alhamdulillah dah banyak testimoni bila pakai korset Premium Beautiful jadi alternatif untuk mereka yang sedang berusaha untuk hamil...

Pelaburan secara IVF, RM 18,000 untuk sekali rawatan. Tapi dengan Premium Beautiful RM 3,000 memberi peluang setiap bulan untuk hamil. Mana yang lebih jimat??


BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT MEMBANTU UNTUK HAMIL?

1. Menstabilkan hormon wanita
- Hormon tak stabil punca period tak teratur dan senggugut. Bila period tak teratur agak sukar mencari 'waktu subur' anda. Dengan pemakaian Premium Beautiful dapat membantu mengatur kitaran haid yang tepat setiap bulan sekaligus membantu menganggarkan waktu subur anda.

2. Membantu Menyelesaikan Masalah Period Tak Teratur dan Senggugut

3. Menaikkan Peranakan
Aktiviti seharian seperti mengangkat bebanan yang berat, terlalu lasak mengakibatkan peranakan jatuh. Dengan pemakaian Premium Beautiful dapat membantu menaikkan peranakan dan menguatkan kedudukan rahim agar lebih stabil, kukuh dan disokong sepenuhnya. Long Girdle Premium Beautiful sangat selesa dan takkan menekan rahim atau ovari anda. Untuk sesiapa yang perbah mengalami keguguran akak nasihatkan pakai Long Girdle Premium Beautiful untuk membantu pelekatan janin dan mengukuhkannya. Boleh dipakai sehingga usia kandungan mencecah 2-3 bulan.

4. Merawat Keputihan
- Masalah keputihan penghalang utama untuk hamil. Kuman dan bakteria menghalang pelekatan janin.Keputihan juga boleh mengakibatkan keguguran. Dengan jaringan yang ada pada Long Girlde Premium Beautiful membantu memberikan pengaliran udara yang baik pada rahim anda supaya tiada kuman punca keputihan. Rahim anda sihat tanpa keputihan.

5. Membersihkan Sisa Kekotoran Darah, Cyst dan Fibroid
- Bagi penghidap atau bekas pesakit Cyst dan Fibroid, Premium Beautiful dapat membantu membersihkan cyst dan fibroid dalam ovari

6. Membantu Mengawal Berat Badan
- Salah satu masalah sukar untuk hamil adalah masalah berat badan berlebihan. Bila kita obesiti, lemak menghalang pelekatan janin dan hormon terganggu. Untuk anda yang tak sempat nak bersenam, sangat-sangat digalakkan memakai Premium Beautiful sebab Premium Beautiful sangat membantu mengawal berat badan hingga mencapai berat badan ideal.

Lagi testimoni hamil dengan Premium Beautiful.










Kalau anda dah cuba macam-macam cara tapi masih tak berhasil, apa kata anda ikhtiar hamil dengan Premium Beautiful. Mana tau, Premium Beautiful asbab untuk hamil dengan izin darinya jua, INSHAALLAH..amin..

Nak dapatkan set Premium Beautiful anda hari ini, 
Call/SMS/WA:-


* free fitting and consult


Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Kurangkan Rasa Sakit Senggugut



Wow suka sangat dengan real testimoni yang nie, sebab kita pun kalau dilanda senggugut memang 24 jam berbalut dengan magic cloth Premium Beautiful ni.

Tu la kan, tak kenal maka tak tahuπŸ˜‰ 
Dulu ingatkan Premium Beautiful ni untuk  kuruskan badan jer, rupa-rupanya aset dalaman kita pun Premium Beautiful jaga juga.

Premium Beautiful ni, istimewanya ada teknologi Far-Infrared Rays,bila kita pakai Premium Beautiful, perkara pertama yang Premium Beautiful akan buat untuk kita, adalah melancarkan semula pengaliran darah dalam badan kita. 

Bila pengaliran darah lancar, itulah yang badan lebih senang nak detox, migrain jadi kurang, period lebih lancar dan banyak lagi masalah kesihatan lain yang biasa dihadapi oleh wanita, Insya Allah berkurangan. 

Dan kelebihan  teknologi Far-Infrared Rays nie adalah untuk membakar lemak badan yang berlebihan. Jadi, bukan sahaja instant shaping (tiba2 lepas pakai, lemak badan lebih2 tue terus hilang), lama2 memang boleh kurus. Cuma kena bagi masa untuk badan nak adjust dengan Premium Beautiful.

So, nak jaga dalaman dan luaran kita, bersegeralah dapatkan magic cloth ni.

Nak tau lebih lanjut boleh PM atau whatapps




Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,

nak beli dengan harga murah
dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!


Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 

Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:

013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult


#PremiumBeautifulKualaLumpur



Pakar Tulang Belakang Dunia Suruh Pakai Premium Beautiful Untuk Penjagaan Tulang Belakang Dan Rawatan Alternatif Slip Disc


Sejak kebelakangan ni, memang ramai sangat customer whatapps akak nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang. Mesti uolss pelik kan? Apa kaitan sakit belakang dengan korset Premium Beautiful akak ni..

Lets me explain now. Actually sebenarnya dalam part of Premium Beautiful ni ada waist nipper yang banyak membantu menyokong tulang belakang untuk membetulkan postur badan dan banyak menyokong belakang anda dari memberat ke hadapan tak kiralah samaada payudara anda besar atau kecil. Ia juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebrata yang dan juga dapat membantu memperbaiki postur badan ketika anda duduk mahupun berdiri. 

Ada tujuh batang keluli memori yang akan merakam bentuk badan pemakainya. Sebab tu waist nipper dan set PB ni memang tak boleh pakai kongsi-kongsi atau pakai yang pre loved. Sebab tulang keluli tu dah rakam bentuk badan pengguna asal. Kalau kita pakai memang takkan ada result dan badan kita akan jadi macam pengguna asal tersebut. Berhati-hati dengan jualan Premium Beautiful murah kat luar sana yang nak clearkan stok atau nak buat jualan pre-loved tu. Nak murah tapi tiada kesan dan membahayakan diri sendiri, NO!!!





Yang lagi membanggakan bilamana Persatuan Pakar Tulang Belakang Dunia sendiri mengiktiraf kehebatan premium beautiful dalam penjagaan dan rawatan sakit belakang.. 





Memang betul, Premium Beautiful untuk cantik..untuk kurus??

Tapi ramai yang tak tau sebenarnya fungsi utama Premium Beautiful lebih fokus pada alternatif menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit belakang, senggugut, period tak teratur, kempiskan perut buncit, dll..

Untuk anda yang selalu sakit pinggang, letih akibat terlalu banyak berjalan, akak memang rekemenkan pakai Waist Nipper Premium Beautiful. Dalam masa 5 minit, inshaAllah, anda akan rasa kesan yang amat ketara pada pinggang anda. Tak rugi beli sesuatu untuk kegunaan sepanjang hayat. Lelaki pun boleh pakai waist nipper ni yea. Sebab orang lelaki pun ada juga yang sakit pinggang kan? Suami akak pun pakai.

Nak cari hadiah untuk suami, hadiahkanlah Waist Nipper Premium Beautiful. Mesti suami suka bila pakai tak sampai 5 minit, dah tak sakit pinggang dan badan rasa ringan jer.

Boleh bagi ukuran dan whatapps akak untuk akak bagi size terbaik anda..

SMS/WA:






Perut Buncit Hilang Serta-Merta dengan Premium Beautiful


Woooowww..Perut buncit hilang serta-merta bila sarung pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Bila konsisten pakai selama 8 jam sehari selama sekurang-kurangnya 6 bulan, badan akan kekal slim.

Inilan bezanya korset Premium Beautiful dengan korset berjenama lain di luar sana. Premium Beautiful dapat me 'reshape' semula bentuk badan kita dan dapat 'lock' lebihan lemak badan pada tempt yang sepatutnya.

Jangan risau kalau takur lemak bersepah semula lepas buka PB ni. Pasti badan anda terletak cantik di tempat sepatutnya hasil memori PB yang merakamkan bentuk bandan anggun anda.

Nak rasa kesan serta-merta memang kena serta-merta call akak:

Call/SMS/Whatapps:






NENEK CUCU 4 SARUNG BAJU DALAM PREMIUM BEAUTIFUL


Kecoh kat group Whatapps sebab semua terkejut dengan Testimoni Hot πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ memang terkejut bila baca dah cucu 4 rupanya..

Ni la penangan Premium Beautiful..
Bukan sahaja Sakit Belakang hilang
Sembelit..tak ada da..
Fibroid pun makin mengecut!

Yang paling penting terpaksa nampak muda dan bergaya persis anak dara. Huntung nya 😍😍😍

Pakai Premium Beautiful bukan untuk kurus jer
Tapi banyak manfaatnya untuk kesihatan kita juga..

www.hasikin.com

#TestimoniPB
#PremiumBeautiful


#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert



 Kerana Senggugut, Jatuh Cinta Dengan Premium Beautiful Corset


Uolss ingat lagi tak yang akak cerita pasal Premium Beautiful jadi pilihan VIP tu? Hanya kerana Senggugut, beliau terus jatuh cinta dengan Premium Beautiful. Mereka yang pernah sakit biasanya akan faham betapa bernilainya sebuah keSIHATan . 

Setiap bulan ambil pil tahan sakit untuk hilangkan kesakitan. Syukur dengan hanya sarungkan pakaian dalam ajaib Premium beautiful, senggugut hilang. Tak perlu makan ubat lagi. Lagipun, pengambilan ubat-ubatan sangat tidak baik untuk kesihatan dan merosakkan buah pinggang.

Dan hasilnya hari ini, punch berpuluh-puluh set? Bagi Datin Qeera, buat business premium beautiful  bukan semata-mata kerana duit tapi niat untuk kongsi dengan kebaikan Premium Beautiful dengan orang lain. 

Pesan beliau, "buat business dengan hati...Insyaallah Allah akan bantu permudahkan"

Yang belum rasa lagi macamana sedapnya Premium Beautiful ni rangkul pinggang anda, boleh whatapps akak untuk akak fittingkan. FREE jer!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
#kualalumpur

Premium Beautiful - The Best Body Shaping Lingerie 


Kenapa akak suka sangat dengan Korset Premium Beautiful?
Sebab dari akak mula pakai sampai sekarang memang ini lah korset paling sedap dipakai. Tak mudah meregang dan sentiasa rasa dirangkul erat rasa macam sentiasadipeluk kemas jer. Best sangat-sangat.


Dan bukan akak sorang yang kata Premium Beautiful ni best, tapi semua customer akak dan juga READER'S CHOICE AWARD 2015 pun mengakuinya. Simply is best!!



Waaah, memang banyak sangat award Premium Beautiful Korset. Dinobatkan sebagai Lingerie Awards 2015 dan di siarkan dalam majalah Women's Weekly. diiktiraf sebagai Produk Superbrands dan satu-satunya korset yang diiktiraf oleh pakar tulang dunia sebagai penjagaan tulang belakang terbaik dan rawatan Slip Disc.


Free Consult dan Free Fitting Premium Beautiful;-


013-3496050



Hari Orientasi Usahawan Top Leaders Circle


Alhamdulillah, semalam sempat kami adik beradik di Top Leaders Circle berkumpul untuk hari Orientasi buat usahawan baru. Seluruh pelusuk berkumpul di kelas Dolomite Training Center. Dari Johor, Kelantan, Terengganu, Melaka dan ramai rakan kongsi mengambil peluang dan ada juga yang hadir sejak hari sabtu. Memang semangat dan takkan lepaskan peluang untuk dapatkan ilmu free tanpa sebarang bayaran. Kalau kat tempat lain nak dapatkan perkhidmatan mereka memang beribu-ribu kena bayar. Tapi dengan TLC, tenaga pengajar tak pernah meminta sebarang bayaran.



Kelas bermula jam 2.00 petang. Slot pertama penerangan tentang produk hebat Premium Beautiful yang disampaikan oleh PB Maskulin Nuzul Ejoy. Ya Allah, korang bayangkan macamana abang sado boleh jual pakaian dalam kita ni. Barang hebat Superbrands sampaikan orang lelaki pun konfident nak jual sebab tinggi kualiti dan kuantitinya. 

Cerita dari Nuzul macamana dia gembira sangat dapat bantu jirannya yang berusi 50 tahun yang menghidap kanser rahim. Walaupun mereka berjiran tapi dia segan dan tak tahu macamana cara nak terangkan kebaikan PB. Dia add makcik tu dalam FB dan sentiasa share pasal kebaikan PB dapat bantu melawan kanser. Dan Alhamdulillah, Allah gerakkan hati jirannya untuk panggil dia terangkan pasal PB. Setelah makcik tu pakai Long Girdle sahaja makcik tu dah boleh berjalan, masak, jaga suami macam dulu. Sebelum ni dia langsung tak larat nak bergerak dan Alhamdulillah PB dapat mengurangkan kesakitan beliau. Sebab tu Nuzul meneruskan berkongsi kebaikan pakaian dalam PB ni sebab dapat tolong ringankan beban orang lain.



Memang sangat bertuah siapa yang hadir sebab kelas semalam siap buat praktikal, cara ukur Premium Beautiful. Kebetulan akak punya bussiness partner baru jer daftar hari Sabtu yang lepas turut hadir, memang langkah kanan la. Dapat serap ilmu PB dari a-z. 



Slot ke 2 dari jam 3.35 petang hingga 4.25 petang oleh kak Melati. Betapa teruja dengan penerangan plan perniagaan 1 tahun oleh Manager di sebuah Syarikat Swasta di Melaka yang masih menjalankan perniagaan ini secara part time. Apa yang kak mel sampaikan semalam memang terkesan bilamana menceritakan pengalaman beliau sendiri, sanggup beli perfume harga RM300 tapi bagi duit bulanan pada ayah cuma RM100 jer. Beliau tekad untuk berniaga bukan sebab kesesakan hidup tapi disebabkan dapat duit lebih untuk beri lebih pada mak ayah. 




Slot ke 3 pula dari mentor kesayangan CDM Salleha Roslan. Slot yang ditunggu-tunggu dan topik yang sangat penting dalam menghadapi cabaran 21 hari untuk ke OSAKA free bulan Februari Tahun 2016 nanti. Ya ALLAH, memang tak sabar nak buat jer apa yang disampaikan oleh kak Salleha.

Yelah, memang betul apa yang Kak Salleha cakap semalam, income RM3k di Ibu Kota dengan nak bayar sewa rumah, kereta, pampers anak, nak saving RM50 sebulan pun payah kan? Belum lagi cerita nak bagi duit pada mak ayah tipa-tiap bulan. Silap-silap mereka pulak yang bagi duit pada kita? Sebab tu memang kena buat bussiness. Orang senang pun masih buat bussiness, inikan pula kita yang income biasa-biasa ajerrr. Selesa ke kita kalau terpaksa sekat aktiviti sebab nak biar income cukup sampai hujung bulan. Silap-silap hari ni gaji, esok dah tak sampai separuh baki dalam akaun. Jadi, jangan limitedkan income kita dengan gaji tetap kerja hakiki sahaja. setuju!!!!



Di akhir majlis, sempat lagi kami buat surprise pada mentor kesayangan  sempena hari lahir beliau bulan lepas. Macam belated jugak la. tapi yang paling seronok bila tengok mentor happy dan sangat terkejut dengan pakatan rahsia kami ni.



Happy Birthday CDM Salleha Roslan.



Ketika 100 tangan menarik kita jatuh ke bawah, hanya ada satu tangan yang sambut dan tarik ke atas iaitu Mentor.. Terima kasih Kak Sal sebab tak jemu mencanai sehingga ke hari ini. Suka sangat gambar ni. Macam gambar masa kawen pulak..hihi.



Ni rakan kongsi baru akak. Kawan masa sekolah dulu. Roseni nama dia. Adik ni pun memang power bab selling. Kita buat sama-sama untuk kita sama-sama berjaya. Amin.

Memang seronok dapat mengisi hari cuti dengan aktiviti yang sangat bermakna buat kami yang memang sedang berjuang untuk dapatkan tiket free ke OSAKA yang hanya tinggal 21 hari sahaja lagi.





Jumpa anda di OSAKA!!!!
Lets fight!!
Post a Comment