Wednesday, 23 November 2022

HARGA KRIM BIO EVER PLUS MURAH NOVEMBER 2022HARGA KRIM BIO EVER PLUS MURAH

HARGA KRIM BIO EVER PLUS MURAH NOVEMBER 2022

KRIM BIO EVER PLUS Murah bermula 21 hingga 27 November 2022 sahaja

Hanya RM150.50 sebekas
Postage murah RM4.70
Jadi RM155.20 sahaja

Cepat
Tinggal 4 hari je la promo murah ni

Tuesday, 15 November 2022

Herba Maharani Murah November 2022

Herba Maharani Murah November 2022

Berapa harga Herba Maharani The Zhi Bai Feng Wan atau lebih dikenali sebagai ubat subur nak Hamil?

Harga Promosi Murah Herba Maharani mulai 14 hingga 20 November 2022

Hanya RM90.30 sahaja
Campur postage jadi RM95 sekotak
Normal Price RM129 sekotak
Jimat RM38.70

Waktu promosi terhad.
Boleh tekan link ni untuk tempahan


Monday, 14 November 2022

CARA JADI MEMBER HAI O PERCUMA

CARA JADI MEMBER HAI O PERCUMA

Hari terakhir untuk jadi ahli SAHAJIDAH HAI O secara PERCUMA.


Yang dah kena terminate pun boleh register semula untuk dapatkan keahlian baru. 

Monday, 17 October 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Ansurans Murah Oktober 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Ansurans Murah Oktober 2022 sahaja.

Berminat untuk dapatkan Bio Velocity Sleep Mate dengan harga muran ansurans sebanyak RM140 sebulan?

Kami ada menawarkan pakej ansurans ni hanya untuk bulan Oktober 2022 sahaja dengan harga murah serendah RM140 sahaja.

Bayaran selama 6 kali, bermula bulan Oktober 2022 sehingga bulan Mac 2023.

Jadual pembayaran Bio Velocity Sleep Mate ansurans murah adalah seperti berikut:-

Bayaran Pertama, Oktober 2022:RM399
Bayaran kedua, November 2022:RM140
Bayaran ketiga Disember 2022:RM140
Bayaran keempat Januari 2023:RM140
Bayaran kelima Februari 2023:RM140
Bayaran keenam Mac 2023:RM140
Jumlah keseluruhan:RM1,099 sahaja.

Harga biasa:RM1,403.70 tau
Promosi Oktober cuma RM1,099 sahaja 
Dan boleh pilih nak bayar tunai atau installment.
Menarik betul promosi Oktober 2022 ni.

Berminat?

Tekan link ni

Saturday, 15 October 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah Oktober 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah Oktober 2022

Harga Runtuh
Harga Runtuh
Harga Runtuh

Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah Oktober 2022

Harga Biasa : RM1,403.70
Promosi Oktober 2022
Hanya RM1,099 sahaja

Pakej installment juga ditawarkan.

Friday, 23 September 2022

Herba Maharani Murah THE ZHI BAI FENG WAN

Herba Maharani Murah 2022
THE ZHI BAI FENG WAN



Harga Herba Maharani Murah
3 hari sahaja
Bermula 22 hingga 24 September 2022

Sekotak RM109
3 kotak RM288

Normal price sekotak RM129
Jimat✅


Tuesday, 20 September 2022

KNEE GUARD, SELUAR LEGGING THERAPANTS UNTUK KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

KNEE GUARD, SELUAR LEGGING THERAPANTS UNTUK KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

Kak kin nak bagi harga murah Therapants untuk siapa yang tengah ikhtiar nak kurangkan masalah sakit lutut.

Boleh whatapps kak kin kat sini ye

Tuesday, 6 September 2022

Thursday, 18 August 2022

PERIOD PAIN

๐‘๐ž๐ฌ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐ค๐š๐ฅ๐ข ‘๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐ ๐ฉ๐š๐ข๐ง’? ๐Ÿšฉ๐Ÿฉธ 

Ladies, jangan biarkan ketidakseimbangan hormon & senggugut lebih merana ๐Ÿ“ข Sapukan secalit krim Bio-Ever Plus pada abdomen anda untuk memberikan kelegaan dan hadapi haid dengan lebih tenang! 

Tak lengkaplah setiap rumah tanpa Bio-Ever Plus. Dapatkan kombo 2 unit Bio-Ever Plus @ 23% off sempena Merdeka 65 Promo SHOM pada 15-19th Ogos 22 ini๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ›’ Dapatkan Bio-Ever Plus anda disini 
#BioEverPlus #RevitalizingCream

Tuesday, 16 August 2022

HARGA TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

Atas permintaan yang tinggi,
Bio Velocity Sleep Mate datang dengan promosi istimewa penjimatan sehingga RM800!* ๐ŸŽ‰

Beli 2 set BVSM @ RM1,999 dan dapatkan Cashback RM140‼️

Wow berbaloi-baloi!! 

Jom sambut Kemerdekaan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ bersama #SHOM dengan tidur yang lebih nyenyak dan menyegarkan. ๐Ÿ›Œ๐Ÿ’ค๐ŸŒฟ

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate 2022

Badan  lebih segar dan bertenaga selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Mak ayah tidur lebih lena selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Lega dapat baring dan berterapi dengan Selimut/ Tilam Bio Velocity Sleep Mate selepas seharian duduk menjahit baju. Malah lebih bertenaga dari sebelum ini.


Tidur lebih lena dengan Bio Velocity Sleep Mate. Deep sleep

Suami isteri makin sihat bila sama-sama berkongsi menggunakan Bio Velocity Sleep Mate sebab size dia queen. Jadi, dua-dua boleh merasa pakai dan ikhtiar untuk sihat.

Untuk yang bekerja hanya duduk di kerusi, kurang pergerakan seperti kerani macam kak kin pun amatlah perlu menggunakan Bio Velocity Sleep Mate ni.
Bantu kurangkan rasa lesu, sakit pinggang dan menambahkan tenaga elak keletihan.

Nak dapatkan harga BVSM promosi, klik sini

Monday, 15 August 2022

AIRYVENTZ KURANGKAN MASALAH ASMA KANAK-KANAK

๐€๐ฌ๐ฆ๐š, “๐๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐ง๐ฎ๐ก” ๐’๐ž๐ง๐ฒ๐š๐ฉ ๐Š๐š๐ง๐š๐ค-๐ค๐š๐ง๐š๐ค 

Insiden Asma dalam kalangan kanak-kanak ๐Ÿง’๐Ÿป ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝ ๐Ÿง’๐Ÿพbawah 18 tahun adalah sangat tinggi di Malaysia dan perlu langkah penanganan segera ⚠️⚠️ untuk pencegahan sebelum menjadi lebih parah. 

#AiryVentz terbukti mampu menyingkirkan bendasing di udara sekecil 0.3ยตm sehingga 99.97%‼️

Bendasing ๐Ÿšฌ di udara dihalang ๐Ÿšซ daripada disedut ke dalam paru-paru untuk pernafasan kanak-kanak yang lebih sihat.

Berbaki 100 unit sahaja lagi๐Ÿ“ฃ‼️Jangan tunggu lagi, dapatkan #AiryVentz pada harga promosi RM1995 sahaja, sementara stok masih ada!

✅ 0%* faedah ansuran
✅ Waranti 1 tahun
✅ PERCUMA penghantaran 
✅ PERCUMA keahlian 
✅ Servis tukar filter selepas 18 bulan* secara DIY
.
Dapatkannya dengan harga penjimatan sebanyak 50% di


#AiryVentz #PenapisUdara
.
*Tertakluk pada terma & syarat

Saturday, 13 August 2022

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

Musim endamik ni, memang kerap diserang selesema, batuk, demam. Nak tak nak, badan memang perlukan askar yang kuat untuk mempertahankan diri dari diserang penyakit.

Alhamdulillah, ada vitamin C yang sangat mampu milik. Tapi kesan dia setanding vitamin mahal di pasaran.

Memperkenalkan, vitamin C dari Sahajidah Hai O, puri C vitamin dari bes minuman campuran oren, nenas, mangga, markisa yang dilengkapi dengan vitamin C dan juga D3.

Bayangkan, harga untuk bes buah-buahan yang segar ni kita dapat beli dengan harga RM1.18 sahaja 1 sachet. Murah kan?
Kalau beli oren sebijik pun dah cecah RM1 belum campur mangga, markisa bagai lagi kan. Sebabb tu kak kin kata murah.

Sekotak ada 60 sachet
Harga RM71 sahaja.
Penggunaan untuk 2 bulan

Murah dan berbaloi sangat.

Tuesday, 9 August 2022

THERAPANTS INSTALLMENT RM140 SEBULAN DENGAN APPS MYIOU


THERAPANTS ANSURANS RM140 SEBULAN DENGAN MYiOU


Nak pakai THERAPANTS tapi nak bayar ansuran, boleh ke?

Jawapannya:-
mestilah boleh

Apply je melalui apps Myiou.

Muat turun je dulu apps myIOU ni.
❌ Tak perlu payslip
❌ Tak perlu bank statement
❌ Zero interest.

Bila dan install, sama macam buat touch n go ewallet / shoppe ( snap je gambar IC & selfie ), secara automatik dapat credit limit RM1,000.

Boleh terus shopping...Bayaran pendahuluan pertama cuma RM300 je tau.
Lepas tu setiap bulan komitent cuma  RM140 selama 5 bulan.

Senang je kan?
Nak kak kin bantu, 

Monday, 8 August 2022

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Kebaikan Herba Maharani untuk ibu berpantang

1.Memberi nutrien tambahan buat ibu berpantang
2.Mengurangkan Keletihan
3.Melancarkan peredaran darah
4.Mengawal aturan kitaran haid
5.Meningkatkan kesihatan badan

Herba Maharani juga dapat mengurangkan masalah ibu berpantang

1.Sakit berpanjangan
2.Cramp dan kejang berterusan
3.Hormon tidak seimbang
4.Ketulan darah beku
5.Emosi tidak stabil
6.Anemia, letih dan lemah badan
7.Pendarahan

Dengan pengambilan Maharani dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut.

Insha'Allah

Macamana nak dapatkan Herba Maharani?

COD maharani sekitar Setiawangsa dan Keramat.
Tempat lain, by pos FREE POSTAGE.

Thursday, 4 August 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

Jika anda sedang mencari penapis udara dengan harga murah, namun mampu menghapuskan virus covid 19 yang sedang berleluasa sekarang, ini adalah masa yang sangat sesuai kerana jimat separuh harga.

Harga asal RM3,990 
Promos Ogos 2022, cuma RM1,995.00 sahaja

100 unit terawal sahaja ye.

Wasap.my/60133496050/airyventzhalfprice

Thursday, 28 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH JULAI 2022 SALES 50%

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH JULAI 2022 SALES 50%

Premium Beautiful Murah, stok tersedia. Limited size.

Wasap.my/60133496050

Monday, 18 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2022

Trusted seller Premium Beautiful Dan Therapants, Theravest

Dua bulan kebelakangan ni, memang tak menang tangan uruskan anak yang tak berapa sihat dan order yang bertubi-tubi Allah beri, 
Dalam ujian terselit rezeki.

Gara-gara sales separuh harga item Premium Beautiful.
Lepas ni dah takde laaa Premuium Beautiful ni lagi 
Clearance stok yang ada je la ni 
Then kita pakai Thera series je ye 

Banyak luahan PB lovers yang rasa sedih sebab takde lagi PB lepas ni kan.
Jadi, ramai-ramai pakat borong banyak-banyak terus.
Lagi-lagi bila 0ff 50%
Sampai 4 helai kastemer sis borong bawak pergi oversea, tu semua stok pakai sendiri je tu 

Betullah, kalau dah pakai pakaian dalam Premium Beautiful ni, memang takkan pakai jenama lain dah.
Selesa, dan berkeyakinan bila pakai dia 
Lemak bertingkat-tingkat hilang serta-merta
Siapa tak teruja kan?

Yang luar KL, kak kin poskan ye, Insha'Allah size SELESA ikut ukuran yang uols berikan nanti.


Ada beberapa size je lagi yang tinggal ni.
Kot ada size uols, boleh wasap sis ye
Untuk dapatkan speacial price


#PremiumBeautifulMurah
#TherapantsMurah