Sunday, 7 August 2022

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Kebaikan Herba Maharani untuk ibu berpantang

1.Memberi nutrien tambahan buat ibu berpantang
2.Mengurangkan Keletihan
3.Melancarkan peredaran darah
4.Mengawal aturan kitaran haid
5.Meningkatkan kesihatan badan

Herba Maharani juga dapat mengurangkan masalah ibu berpantang

1.Sakit berpanjangan
2.Cramp dan kejang berterusan
3.Hormon tidak seimbang
4.Ketulan darah beku
5.Emosi tidak stabil
6.Anemia, letih dan lemah badan
7.Pendarahan

Dengan pengambilan Maharani dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut.

Insha'Allah

Macamana nak dapatkan Herba Maharani?

COD maharani sekitar Setiawangsa dan Keramat.
Tempat lain, by pos FREE POSTAGE.

Wednesday, 3 August 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

Jika anda sedang mencari penapis udara dengan harga murah, namun mampu menghapuskan virus covid 19 yang sedang berleluasa sekarang, ini adalah masa yang sangat sesuai kerana jimat separuh harga.

Harga asal RM3,990 
Promos Ogos 2022, cuma RM1,995.00 sahaja

100 unit terawal sahaja ye.

Wasap.my/60133496050/airyventzhalfprice

Wednesday, 27 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH JULAI 2022 SALES 50%

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH JULAI 2022 SALES 50%

Premium Beautiful Murah, stok tersedia. Limited size.

Wasap.my/60133496050

Sunday, 17 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2022

Trusted seller Premium Beautiful Dan Therapants, Theravest

Dua bulan kebelakangan ni, memang tak menang tangan uruskan anak yang tak berapa sihat dan order yang bertubi-tubi Allah beri, 
Dalam ujian terselit rezeki.

Gara-gara sales separuh harga item Premium Beautiful.
Lepas ni dah takde laaa Premuium Beautiful ni lagi 
Clearance stok yang ada je la ni 
Then kita pakai Thera series je ye 

Banyak luahan PB lovers yang rasa sedih sebab takde lagi PB lepas ni kan.
Jadi, ramai-ramai pakat borong banyak-banyak terus.
Lagi-lagi bila 0ff 50%
Sampai 4 helai kastemer sis borong bawak pergi oversea, tu semua stok pakai sendiri je tu 

Betullah, kalau dah pakai pakaian dalam Premium Beautiful ni, memang takkan pakai jenama lain dah.
Selesa, dan berkeyakinan bila pakai dia 
Lemak bertingkat-tingkat hilang serta-merta
Siapa tak teruja kan?

Yang luar KL, kak kin poskan ye, Insha'Allah size SELESA ikut ukuran yang uols berikan nanti.


Ada beberapa size je lagi yang tinggal ni.
Kot ada size uols, boleh wasap sis ye
Untuk dapatkan speacial price


#PremiumBeautifulMurah
#TherapantsMurah

Thursday, 16 June 2022

THERAPANTS DAN THERAVEST MURAH RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST MURAH RM140 SEBULAN melalui MyIOU

Dapatkan THERAPANTS dan THERAVEST secara ansurans selama 6 bulan mulai Jun 2022 ini, TANPA FAEDAH dan tambahan penjimatan sebanyak RM30 di bulan Jun 2022 ini.

Bayar RM389 terus dapat pakai THERAPANTS dan THERAVEST 
Dan bayaran bulanan
Tak sampai RM140 pun sebulan selama 5 bulan jer.

Maklumat lanjut, wasap kak kin ye

wasap.my/60133496050/ansuransmurahtherapants

Monday, 13 June 2022

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

Boleh whatapps kak kin untuk check size yang masih ada ye.

wasap.my/60133496050/clearancestokPB


Wednesday, 1 June 2022

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN
Lepas ceaser, semuanya kembang
Lengan yang takde kaitan tu pun, sama SADO jadinyer.
Apalah kaitan lengan dengan perut yang mengandung๐Ÿคญ

Struggle is real la.
Mujur ada THERAPANTS dan THERAVEST ni bantu kawal dan kecikkan balik inci pinggang, perut, peha, lengan. 
Alhamdulillah 
Walaupun punca utama pakai dia ni sebab tak tahan sakit belikat dan sakit pinggang.
Asbab pakai hari-hari, inci pun makin kurang๐Ÿ˜

Jun datang bersama peromo best punya.
Installlment R M 1 4 0 Per month pun ada...

wasap.my/60133496050

Monday, 30 May 2022

Seluar Bertangas Untuk Ibu Bersalin Pembedahan (Ceaser) Legging THERAPANTS

Seluar Bertangas Untuk Ibu Bersalin Pembedahan (Ceaser) Legging THERAPANTS

Berkongsi pengalaman kastemer yang baru-baru ni pakai legging THERAPANTS.

"Sedap lah pakai dia ikin, rasa macam hangat-hangat gitu"


Sebab tu la THERAPANTS ni ada yang panggil seluar bertangas. Bagi hangat-hangat rahim kita untuk bantu keluarkan toksin, kurangkan keputihan, masalah faraj berbau.

Macam kak kin ni, bersalin dua-dua secara pembedahan. Jadi tak berapa tau rasa bertangas tu macamana. Kastemer kak kij ni pulak, bersalin 2 kali normal dan kali ke3 ni secara pembedahan dan tak berapa berpantang dengan baik. Tak sempat bertangas. Lepas pakai THERAPANTS ni, rasa macam hangat-hangat di bahagian rahim.

Jadi, untuk ibu bersalin pembedahan jangan risau. Ada jalan alternatif untuk anda buang toksin dan beri kesegaran selepas bersalin dengan bertangas mudah bersama seluar THERAPANTS.

Sekarang ada harga promo raya
Jimat dekat RM140 jugak.

Wasap.my/601333496050/SELUARTANGASTHERAPANS

Friday, 13 May 2022

SELIMUT TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

PROMOSI HARI IBU AYAH 2022 - SELIMUT TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 

Murah sangat Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Harga promosi sehingga 15 Mei 2022 je tau. Tinggal 3 hari je lagi. Lepas tu harga asal kembali iaitu RM1,403.70.

Hadiahkan untuk mak ayah di kampung, untuk bantu tingkatkan tahap kesihatan yang lebih baik buat mereka, Insha'Allah.

Apa keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ni?

Keajaiban Teknologi Bio Velocity ini berasal dari tenaga matahari yang telah dimanfaatkan, disimpan dan diseimbangkan ke dalam GARAM LAUT DALAM" yang disuntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Tilam/Selimut Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu:-
- meningkatkan metabolisma badan
- mengaktifkan fungsi sel badan
- melancarkan peredaran darah
- meningkatkan pertahanan badan
- memperbaiki sistem imun badan
- menstabilkan emosi dan jiwa
- mengurangkan tekanan fikiran
- kembalikan semangat dan tenaga
- tingkatkan keupayaan penyembuhan
- mengimbangi fungsi fizikal badan
- melegakan kepenatan dan kesakitan
- menggalakkan fungsi jantung
- menggalakkan tidur yang berkualiti dan sihat

Tidur untuk sihat dengan tilam/selimut Dhuha Bio Velocity Sleep Mate.

Harga promosi murah Bio Velocity Sleep Mate RM1,099 sahaja sehingga 15 Mei 2022

wasap.my/60133496050/bvsmpromomei2022

Wednesday, 11 May 2022

THERAPANTS THERAVEST MURAH, SCAMMER KE?

THERAPANTS THERAVEST MURAH, SCAMMER KE?

"Terkejut dengar harga THERAPANTS murah sebab harga dia kan RM839 kan, macam ni jadi RM699 jer, sebab tu akak nak COD, takut SCAMMER la sebab murah sangat"

Itu ayat dari salah seorang pelanggan kak kin masa jumpa sebelum bulan puasa haritu.

Ye, betul. Harga THERAPANTS ni bermula dari RM839 size kecil sederhana. Tapi kak kin nak bagi speacial offer.
Nama pun OFFER, pastu SPEACIAL lagi tu untuk pelanggan bertuah yang whatapps kak kin untuk dapatkan harga RM699 ni, mengikut terma dan syarat yang sangat mudah untuk dibuat dan anda pasti dapat menikmati penjimatan tersebut.

Bukan itu sahaja, kak kin siap bagi lagi.
Free postage
Free gift

Kalau area KL, Setiawangsa, Keramat, disediakan khidmat penghantaran terus ke rumah anda secara percuma.

Jangan berlengah lagi. Nak pergi open house, kena lah cantik-cantik kan.

Wasap.my/60133496050/theraopenhouse


Sunday, 10 April 2022

THERAPANTS ANSURANS MURAH

Baju Kurangkan Inci Badan,  THERAPANTS dan THERAVEST ada promosi RAYA tau.

Pakej Ansuran 6 bulan tanpa faedah disediakan. Tak perlu ada credit card pun.

JOM GRAB Therapant, Theravest Thera Short Bra SEKARANG!

✅Sesuai untuk yang tak ada masa untuk bersenam
✅Sesuai untuk yang sukar amalkan diet

Wasap or DM ye. 
Free consultation untuk yang berminat nak dapatkan pakaian dalam kesihatan dan kecantikkan Thera ni.

#Therapant #Therapants 
#Theravest #PremiumBeautiful #Therapantpromo #TheravestPromo #PremiumBeautifulPromo #TheraShortBra #TherapantMurah #TheravestMurah #TestimoniTherapants #TestimoniTheravest #TheravestAnsuran #TherapantAnsuran #TheraSetAnsuran 
#TherapantsMurah
#TherapantsKualaLumpur

Tuesday, 5 April 2022

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

Bulan Ramadhan dah sampai, tapi masih rasa sedih sebab lutut sakit. Macamana nak solat sunat Tarawikh, witir dan buat solat sunat yang lain banyak-banyak.
Ramadhan setahun sekali je kan. Allah, ruginya rasa. 

Jangan sedih, Insha'Allah lepas pakai seluar legging THERAPANTS ni nanti, mesti akan rasa lutut semakin kurang sakit dan sakit beransur hilang.

Antara testimoni pengguna yang pakai Therapants dan mengalami perubahan yang sangat baik, sakit lutut kurang dan hilang.

Alhamdulillah, kerana magnetik kristal yang ada pada tempat bertanda merah tu, dapat bantu melancarkan peredaran darah dan dapat mengurangkan kesakitan di tempat yang selalu sakit seperti lutut, betis, pinggang.

Jimat kos untuk berurut bila pakai seluar Therapants ni. RM699 beli sekali ni dengan harga promosi, boleh pakai sepanjang hayat dan kalau koyak atau rosak boleh hantar jahit baiki percuma sahaja.

Sakit lutut hilang, badan pun makin sihat bertenaga dan pinggang pun makin ramping. Boleh pakai kebaya raya nanti.

Harga promosi RM699 sehelai ni untuk bulan Ramadhan 2022, size kecil sederhana.

Ada banyak gift nak bagi tau.

Wasap.my/60133496050

Sunday, 3 April 2022

Min Kaffe Murah Promosi Raya 2022

Min Kaffe Murah Promosi Ramadhan 2022

Harga Min Kaffe Murah Sekotak RM24.50 sahaja bila ambil pakej promosi Ramadhan 2022.

12 kotak MIN KAFFE hanya RM294 SAHAJA
12 kotak MIN KAFFE hanya RM294 SAHAJA
12 kotak MIN KAFFE hanya RM294 SAHAJA

Nanti dulu!

Kami berikan SPEACIAL GIFT untuk anda 
Dining Set yang cantik untuk setiap pembelian PROMOSI ini.

Cantik kan?
Boleh kumpul banyak-banyak untuk dihidangkan pada pagi hari raya nanti.

Nanti...
Bukan itu sahaja,
Bayaran penghantaran pun kami tanggung ๐Ÿ’ฏ%.

MIN KAFFE MURAH
FREE POSTAGE
DAN FREE GIFT 

Tunggu apa lagi?

wasap.my/60133496050/minkaffepromoramadhan


Wednesday, 16 March 2022

HARGA THERAPANTS MURAH, THERAVEST MURAH INSTALLMENT, BAYAR ANSURAN 6 KALI TANPA FAEDAH


HARGA THERAPANTS MURAH BAYAR ANSUR 6 KALI TANPA FAEDAH 

Promosi harga THERAPANTS dan THERAVEST murah sempena pre raya 2022.


Kak kin nak buat speacial offer, harga INSTALMENT murah 6 kali untuk pembelian THERAPANTS atau THERAVEST atau THERAPANTS dan THERAVEST dengan harga murah tanpa faedah kepada 5 orang yang terawal sahaja.

Untuk THERAVEST SIZE KECIL SEDERHANA
RM749 

Pembayaran akan jadi macam ni:-

Bulan pertama tolak RM224.70 Sebab dia akan deduct 30% untuk 1st payment.

Bulan
Kedua - RM104.86
Ketiga - RM104.86
Keempat - RM104.86
Kelima - RM104.86
Keenam - RM104.86

__________________________________________
THERAPANTS SIZE KECIL SEDERHANA
RM699 

Pembayaran akan jadi macam ni:-

Bulan pertama tolak RM209.70 Sebab dia akan deduct 30% untuk 1st payment.

Bulan
Kedua - RM97.86
Ketiga - RM97.86
Keempat - RM97.86
Kelima - RM97.86
Keenam - RM97.86

Barang akan dapat terus ye 
Tak perlu tunggu payment terakhir pun
Terus boleh pakai๐Ÿฅฐ

Wasap.my/therapantsinstalmenttanpafaedah

Sunday, 13 March 2022

Perbezaan Min Kaffe Lama dan Min Kaffe Baru Enhanced Formula

Min Kaffe
READY STOK AREA KERAMAT/SETIAWANGSA.

Sangat sesuai untuk jadikan air Min Kaffe ni sebagai menu memulakan pagi anda untuk lebih ceria dan bertenaga.

Min Kaffe bantu kurangkan masalah
 
-GASTRIK, 
-ANGIN BERLEBIHAN DALAM BADAN,
-MIGRAIN, 
-CEPAT LETIH/KELESUAN
-MENGANTUK


Perbezaan antara Min Kaffe lama dan Min Kaffe baru (Enhanced Formula)

Free cod Setiawangsa, Keramat

wasap.my/60133496050/minkaffe

#MinKaffeMurahSetiawangsa
#MinKaffeKeramat

Saturday, 12 February 2022

AIRYVENTZ PENAPIS UDARA TERBARU BUNUH 99.97% VIRUS COVID 19

PENAPIS UDARA TERBARU, AIRYVENTZ BUNUH VIRUS COVID 19.

KENAPA AIRYVENTZ?

Kerana selain membersihkan udara dari pencemaran habuk, hama dan bauan yang kurang menyenangkan, Airyventz disahkan oleh MRI Global sebagai medium yang mampu membunuh 99.97% virus sehalus 0.3 micron di udara termasuk virus yang sedang agresif sekarang. 

Airyventz hanya membunuh virus di udara, bukan virus di dalam badan. Cuma, andaikata dijangkiti virus, in shaa Allah simptom akan lebih ringan dan tak berpanjangan. 

Contoh kita dijangkiti..

Bila pasang AIRYVENTZ di rumah, dia bantu bersihkan udara virus dari kita sebagai pesakit.

Dan dapat membekalkan udara yang sihat pada orang sekeliling kita.

Jadi tak risau sangat dengan keadaan bayi dan anak kecil yang belum divaksinasi daripada dijangkiti virus ini.

Tahukah Anda,
Duduk bersama orang yang sedang kuarantin, risiko untuk dijangkiti 19 kali ganda walaupun diasingkan biliknya.

Bahaya kan sebab virus masih boleh merebak melalui lubang/celah pintu.
๐€๐๐š๐ค๐š๐ก ๐ฎ๐๐š๐ซ๐š ๐๐ข ๐ซ๐ฎ๐ฆ๐š๐ก ๐š๐ง๐๐š ๐ฌ๐ž๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ญ?

Tahukah anda bahawa dander haiwan, habuk rambut, debunga dan debu boleh menyebabkan alahan anda lebih serius jika udara anda tidak ditapis dengan baik?

Ini boleh membawa risiko bukan sahaja untuk dewasa, malah untuk si kecil yang tinggal bersama. Kawal udara di rumah anda dengan AiryVentz Air Purifier yang mampu menapis zarah sekecil 0.3ยตm, iaitu 233x lebih halus dari rambut manusia!

Dapatkan unit AiryVentz anda sekarang untuk udara rumah yang bebas daripada bahan cemar udara penyebab alahan!

๐‡๐ข๐ซ๐ฎ๐ฉ ๐ฎ๐๐š๐ซ๐š ๐›๐ž๐ซ๐ฌ๐ข๐ก ๐ญ๐š๐ง๐ฉ๐š ๐ฌ๐ž๐›๐š๐ซ๐š๐ง๐  ๐ค๐ž๐ซ๐š๐ ๐ฎ๐š๐ง ๐๐ž๐ง๐ ๐š๐ง ๐€๐ข๐ซ๐ฒ๐•๐ž๐ง๐ญ๐ณ ๐€๐ข๐ซ ๐๐ฎ๐ซ๐ข๐Ÿ๐ข๐ž๐ซ! 

๐Œ๐ž๐ง๐ ๐š๐ฉ๐š ๐€๐ข๐ซ๐ฒ๐•๐ž๐ง๐ญ๐ณ ๐€๐ข๐ซ ๐๐ฎ๐ซ๐ข๐Ÿ๐ข๐ž๐ซ?
✅ Terbukti berkesan untuk membunuh SARS-CoV-2 sehingga 99.97% 
✅ Mampu membunuh virus H1N1 & H3N2 sehingga 99.99%! 
✅ Menapis sekecil 0.3ยตm bahan cemar udara
✅ Diuji keberkesanan oleh MRI Global
✅ 5 peringkat penapisan untuk udara yang bebas daripada bahan cemar udara

๐๐ฎ๐ค๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ค๐š๐๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ง๐š๐ฉ๐ข๐ฌ! ๐๐ž๐ง๐š๐ฉ๐ข๐ฌ ๐ฎ๐๐š๐ซ๐š ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ง๐  ๐๐š๐ง ๐›๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ฌ๐š๐ง ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค:
.
๐Ÿฆ  Menyingkirkan bahan cemar udara
๐ŸŒชMembersihkan udara
๐ŸšซMembasmi debu & hama
๐Ÿ’จ Menyingkirkan bau yang tidak menyenangkan
.
Hirup udara bersih tanpa sebarang keraguan dengan AiryVentz Air Purifier yang didatangkan drngan penapis HEPA memggunakan teknologi ViroShield untuk udara yang bebas virus & pencemaran!

๐“๐ข๐๐š๐ค ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐š ๐ฉ๐ž๐ง๐š๐ฉ๐ข๐ฌ ๐‡๐„๐๐€ ๐ฌ๐š๐ฆ๐š!

Penapis HEPA biasanya dipasang pada alatan penapis dan pendingin HVAC (Heating Ventilation dan Air-Conditioning). Tapi tahukah anda tidak semua penapis HEPA mempunyai gred, kualiti dan teknologi yang sama? AiryVentz Air Purifier dicipta secara ekslusif dengan keunggulan teknologi ViroShield yang mampu membunuh 99.97% virus Sars-CoV-2 dan diuji keberkesanan oleh MRI Global. 

Terbukti membunuh 99.97% virus COVID 19 dan membunuh 99.99% virus H1N1 dan H2N2.

Kajian dari MRI Global membuktikan Penapis Udara Airyventz mampu membunuh virus covid 19.

Kajian dari MRI Global membuktikan Penapis Udara Airyventz mampu membunuh virus H1N1 dan H3N2



Testimoni Pesakit Covid 19 Yang Menggunakan Penapis Udara Airyventz 


Berapa harga Penapis Udara AIRYVENTZ?

Harga Airyventz,

I unit = RM3,990

Promosi MAC 2022

Beli 5 Free 1

Nak installment pun boleh.
Ada pakej ANSURANS TANPA PEMBAYARAN selama 6 kali guna Apps kak kin kongsi kan ni.

Cara pembayaran ANSURAN penapis udara AIRYVENTZ bersihkan debu dan bunuh COVID19

Bulan 1 - RM1,197
Bulan 2 - RM558.60
Bulan 3 - RM558.60
Bulan 4 - RM558.60
Bulan 5 - RM558.60
Bulan 6 - RM558.60
JUMLAH:RM3,990 SAHAJA.

FREE POSTAGE๐Ÿ‘Œ
Free COD sekitar KERAMAT, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU

Jadikan Airyventz sebagai BOOSTER anda sekeluarga memerangi COVID 19.

Nak dapatkan Airyventz,

Boleh klik sini

Wasap.my/60133496050/airyventzbunuhcovid

Thursday, 30 December 2021

Bukti dan Kajian Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Gejala Covid 19

Bukti dan Kajian Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Gejala Covid 19

Vaksin tanpa suntikan, hanya dengan tidur/baring/peluk sahaja tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Jurnal hasil kajian sekumpulan doktor perubatan tentang  keberkesanan kesihatan tubuh manusia dari penggunaan bvsm . 

Jurnal ada dari penyelidikan sekumpulan pakar perubatan yg proven bukan macam majalah yg suka - suka tulis . 

3 kali jurnal  di keluarkan.

Tahun 2013 - keberkesanan  tentang memberikan tenaga bila tidur beralaskan bvsm.

Tahun 2016 - keberkesanan bvsm membantu masalah isomnia ( tak lena tidur ).

Tahun 2020 - keberkesanan bvsm membantu mengurangkan gejala covid 19 

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate.

Produk yg terbukti secara saintifik
Bukan cuma bualan kosong sahaja.
Ada bukti penyelidikan.

Dapatkan sementara promosi diskaun 50% dari 27 hingga 31 Disember 2021 ini. 

Tinggal 2 hari sahaja lagi.

Dari RM1,403.70
Jadi 
RM701.85

Macam beli 1 percuma 1 la ni.

#BVSMpelapikEnergy
#BVSMSelimutTerapi
#BVSMselimutCahayaDhuha

Sunday, 26 December 2021

HARGA BORONG MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM 4 HARI SAHAJA MULAI 27 HINGGA 31 DISEMBER 2021

HARGA BORONG MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM 4 HARI SAHAJA MULAI 27 HINGGA 31 DISEMBER 2021

Harga murah Selimut Bio Velocity Sleep Mate selama 4 hari sahaja iaitu mulai 27 hingga 31 Disember 2021.

Sehelai hanya RM701.85
Harga asal RM1,403.70

Promosi diskaun 50% 

Selagi stok masih ada ye.

Cepat-cepat tekan link ni.

Monday, 13 December 2021

PAKAI KORSET BOLEH KURUS, THERAPANTS PREMIUM BEAUTIFUL

PAKAI KORSET BOLEH KURUS, THERAPANTS PREMIUM BEAUTIFUL

Betul ke, pakai korset boleh kurus?

Dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL, THERAPANTS dan THERAVEST dapat membantu mengurangkan inci badan anda dengan serta-merta.

Itu diantara sebab kenapa ramai memilih THERAPANTS dan THERAVEST sebagai alternative untuk cepat nampak kurus dan langsing.


Kesan serta merta lepas sarung THERAPANTS dan THERAVEST:-
- perut kempis
- pinggang semakin langsing
- peha semakin mengecil dan kurang bergesel
- punggung naik
- payudara jatuh semakin UP
- lengan semakin mengecil

Tak perlu tunggu lama, kesan serta-merta dan pakai hari-hari badan semakin terbentuk dan langsing.

Inginkan kesan pantas pembentukan badan, dapatkan THERAPANTS dan THERAVEST dengan segera.

Harga promosi istimewa menanti.

wasap.my/60133496050/therapantsinstantshape

Thursday, 9 December 2021

NEW SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL

SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL 2021

Pilihan yang tepat buat wanita yang mengutamakan keselesaan dan kesempurnaan bentuk tubuh badan. 

Direka dengan Far Infrared (FIR) daripada Teknologi Nano-Dot Korea, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah untuk kesihatan payudara yang lebih sihat.
 
4 kristal magnetik yang ada pada produk ini pula akan mengembalikan bentuk asal payudara menjadikannya lebih tegang dan tidak kendur. 

360 Thera Short Bra memberi sokongan terbaik untuk payudara yang menawan.

Ukuran Size Short Bra Thera

Promosi Februari 2022.

Dari RM299 sahaja
Normal Price RM515 untuk size kecil sederhana.

Untuk size besar, 
Wasap kak kin ye,
Nak bagi speacial price jugak untuk plus size.

wasap.my/60133496050/promoshortbrathera

#360TheraShortBra 
#360Thera
#theraforlife

wasap.my/60133496050/shortbrathera