Friday, 17 September 2021

RESEPI BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN GARING

RAHSIA BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN RANGUP.

Resepi Biskut kurma untuk bayi, tanpa gula dan garam.

Bahan-bahannya.

1/2 unsalted butter
13 biji kurma dijadikan puree
1 cawan unbleached flour
1 cawan tepung jagung 

Tips untuk jadikan biskut tu rangup
1-Pastikan butter cair sendiri
2-Jangan tambah air pada puree dan adunan tepung
3-Kuantiti tepung gandum dan tepung jagung mestilah sama.

Cara membuatnya 

1. Gaulkan unsalted butter dengan puree hingga sebati

2. Masukkan tepung gandum dan teoung jagung ,

3. Uli sehingga doh tak melekat di tangan.

4. Canai, terap atau boleh buat bentuk ikut suka.

5. Bakar, kak kin tak ada oven. Guna Air Fryer Phipis jer, suhu 140 selama 20minit.

6. Siap untuk dimakan.


Bukan anak je suka, mak pun makan sekali. Minggu ni dah 3 kali buat sebab mak bantu makan sekali. 3 hari je dah habis stok tu.

Selamat Mencuba.

Thursday, 9 September 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021 tetap ada permintaan, walaupun hadirnya korset versi baru THERAPANTS dan THERAVEST. Memang kalau dah pakai bra dan girdle Premium Beautiful, takkan cari bra lain dah sebab terlalu selesa dengan bra Premium Beautiful ni. 

Lagi-lagi untuk badna berisi, cup penuh Premium Beautiful ni, memang sedap sangat ampu payudar dari bergoyang atau jatuh ketika kita berjalan.

Alhamdulillah, sampai ke September 2021 ni, kak kin masih menerima tempahan daripada pelanggan.

Terima kasih atas kepercayaan dan memilih kak kin sebagai consultant Premium Beautiful anda.

Terkini, permintaan bulan Ogos 2021.
Terima kasih banyak-banyak.

Wednesday, 1 September 2021

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021SAHAJA

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021 SAHAJA


Harga Borong Min Kaffe Murah Promosi bermula 1 hingga 30 September sahaja.

Minimum order 12 kotak.

Normal Price Sekotak RM31.10
Harga Promo Kombo 12 kotak dan keatas hanya RM24.50 sahaja.

Free Postage ke Seluruh Malaysia untuk pakej kombo ini.
Bukan itu sahaja, ada FREE GIFT mug speacila edition menanti anda 


Selagi stok masih ada.

Untuk anda yang nak mulakan perniagaan, nak mula jual Min Kaffe di kedai anda,
Boleh borong dekat link ni.


Harga borong Min kaffe sekotak RM24.50
Harga jual Sekotak : RM31.10

Untung sekotak : RM6.60
Untung 10 kotak : RM66.00
Untung 100 kotak : 660.00

Harga borong Min Kaffe murah ini hanya untuk bulan September 2021 sahaja.

Cepat, sementara stok masih ada.


Sunday, 29 August 2021

HERBA MAHARANI MURAH SEKOTAK RM99, 2 KOTAK RM170

HERBA MAHARANI MURAH SEKOTAK RM99, 2 KOTAK RM170

Promosi Merdeka

Harga Herba Maharani Murah

Sekotak : RM99
2 kotak : RM170




Postage pun murah
RM4.70 jer pos ke Semenjung 

Maharani Murah
Postage pun murah.

Friday, 27 August 2021

THERAPANTS MURAH SALES MERDEKA 27-31 OGOS 2021 DISKAUN 17%

THERAPANTS MURAH SALES MERDEKA 

Therapants murah 2021
Theravest murah 2021

Diskaun 17% Promosi Merdeka
27 hingga 31 Ogos 2021

Ready stok

Sedia untuk di poskan 
Cod THERAPANTS Setiawangsa, Keramat

Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke KELANTAN
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke JOHOR
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke MELAKA
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke NEGERI SEMBILAN
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke TERENGGANU
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PAHANG
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PERAK
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PERLIS
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PULAU PINANG
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke LANGKAWI
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SELANGOR
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SABAH
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SARAWAK

Monday, 16 August 2021

PROMOSI MURAH 2 HARI SAHAJA, MIN KAFFE ORIGIONAL RM24.50

PROMOSI MURAH 2 HARI SAHAJA, MIN KAFFE ORIGIONAL RM24.50

Min Kaffe Enhanced Origional dari Sahajidah Hai O.

Promosi kombo,
2 hari sahaja
19-20 Ogos 2021.

6 kotak cuma RM147 sahaja 
Postage tambah RM9.20
Jumlah RM156.20

12 kotak cuma RM294
FREE POSTAGE.


Free COD sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju


Friday, 6 August 2021

Min Kaffe Murah Origional 2021, Sekotak RM28

Min Kaffe Murah Origional 2021, Sekotak RM28

Harga Min Kaffe Sekotak sangat murah, cuma RM28 sahaja dekat link ni.

https://hasikin.shom.com.my/index.php/repsite/product/min-kaffe

Cuma perlu masukkan kod Promo potongan 10% masa nak buat bayar nanti.

Kod : FDC369C

Harga Asal RM31.10 sekotak
Jadi RM28 jer

Untuk FREE POSTAGE, 
Pembelian 8 kotak dan keatas boleh FREE POSTAGE.

Kalau sekotak, postage tetap murah
RM4.70 sahaja

Nak cari Min Kaffe Origional Murah, boleh order dekat link di atas atau wasap dekat nombor ni.

Wasap.my/60133496050/minkaffemurahgunakodpromo

Thursday, 29 July 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Alhamdulillah, gembira rasa bila dapat perkhabaran gembira lagi. Berjaya hamil lepas makan 4 kotak Herba Maharani.

Kak Kin kongsikan pengalaman beliau, semoga menjadi panduan dan jangan  putus asa ye sahabat sekelian 

Alhamdulillah, asbab 4 kotak Herba Maharani, Allah beri izin lahirnya seorang lagi khalifah Allah di muka bumi ini. Semoga membesar jadi anak soleh, hamba Allah yang taat, berjaya bahagia dunia akhirat 

Berapa banyak nak makan Herba Maharani untuk hamil?
Bergantung pada keadaan rahim dan diri seseorang. Ada yang sekotak dah hamil dan ada yang 2,3 kotak.

Dah alang-alang ada promosi ni, boleh cuba ambil 2 kotak terus.

2 kotak RM170
Kalau harga biasa dah RM258
Jimat RM88.

Boleh simpan untuk persediaan berpantang sekali sebab tarikh luput dia lambat lagi, tahun 2023.

Nak ikhtiar hamil dengan Herba Maharani harga jimat,


Sunday, 11 July 2021

Tips Mudah Hamil Walaupun Period Tak Teratur, Mesti Cuba Sekotak Herba Maharani yang power ni.

Tips Mudah Hamil Walaupun Period Tak Teratur, Mesti Cuba Sekotak Herba Maharani yang power ni.

Masa mula-mula nak mengandung dulu pun, selalu risau sebab kak kin ni memang keturunannya period tak teratur.

Tapi serius terkejut, bila makan sekotak Maharani terus boleh mengandung. Bukan sekali tapi kedua-dua anak kak kin ni memang makan sekotak Herba Maharani terus Allah beri izin untuk mengandung. Walaupun period tu memang tak kunjung tiba sampai 3 bulan masa tu, sebelum mengandung anak pertama. Lama kan. Tapi bila buat UPT, satu garis je. Kecewa sebab kita kan memang berharap sangat nak ada anak kan.

Yelah, dah 4 tahun menunggu. Lepas tu period pulak tak betul. Memang rasa down jugak. Lepas tu kawan-kawan dan adik beradik semua baru kahwin dah ada anak. Tertanya-tanya dalam diri macam-macam persoalanan. Alhamdulillah, Allah jawab dengan penuh kasih sayang asbab ikhtiar dan doa dari arwah mak, dan keluarga akhirnya berjaya hamil walaupun masa tu kami ni pasangan jarak jauh. Suami di Pahang, kak kin di Kuala Lumpur. Alhamdulillah, perancangan Allah itu terbaik buat hambanya.

Apa yang buatkan Kak Kin nak berkongsi sangat tentang kehebatan Herba Maharani, sebab ada 5 Ramuan dia yang sangat membantu untuk menyuburkan dan mempercepatkan peluang untuk hamil.



Dan harga Promo Herba Maharani PKP 3.0 ni,

Sekotak cuma RM99 sahaja
Normal price : RM129

Nanti dulu!!!!!!

Kalau 2 kotak lagi murah
Cuma RM170 sahaja.

Nak 1 atau 2,
Boleh whatapps dekat link ni
wasap.my/60133496050/maharaniPKP3.0

Cepat, sementara stok masih ada.



Saturday, 3 July 2021

Tips Mudah Kurus Lepas Bersalin Hanya Pakai Baju TheraVest Dan Seluar Therapants

Tips Mudah Kurus Lepas Bersalin Hanya Pakai Baju TheraVest Dan Seluar Therapants

Alhamdulillah, setahun pakai baju Theravest dan Therapants bantu kurangkan berat dari 63KG jadi 55KG. Punggung dari 41 inci dah berkurang jadi 37inci.

Sangat puas hati boleh kurangkan berat badan lepas bersalin secara pembedahan untuk kali ke 2 ni, tanpa senaman dan kena kawal makan dapat cecah angka 55kg. Walaupun belum capai berat idaman, tapi dah rasa suka sebab semua baju masa anak dara dulu muat bila sarung dan beli baju baru pun muat size S.

Untung pakai baju pembentukan badan Thera series ni sebab dia sangat cekap 'reshape badan'. Walaupun berat tak banyak turun tapi inchloss yang banyak berkurang. Sebab tu size S pun muat walaupun berat 55KG.

Sebenarnya tujuan asal kak kin pakai THERA SERIES ni sebenarnya nak kurangkan masalah sakit pinggang dan sakit belikat. Bila susukan anak terlalu lama belikat jadi sakit dan sakit tengkuk macam salah bantal bila tertidur sambil susukan anak.
Alhamdulillah, sakit tu semua cepat je beransur hilang bila sarung THERAPANTS dan THERAVEST.

Lenguh betis kerap berjalan dan naik tangga pejabat tingkat 3 pun makin tak terasa bila kaki dah berbalut dengan THERAPANTS. Sedap betul dia urut-urut kaki kita sebab dia ada magnetik kristal yang sama fungsi dia macam proses akupuntur. Hebat kan, sambil kita sarung dia sempat dia buat kerja untuk badan kita.

Promosi THERAPANTS dan THERAVEST untuk bulan Julai 2021

Jimat

Friday, 18 June 2021

PROMOSI MURAH LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL SEHINGGA 26 JUN 2021

PROMOSI MURAH LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL SEHINGGA 26 JUN 2021



Long Bra Premium Beautiful Paling Murah iaitu bermula dari RM270 sehelai sehingga RM350 bergantung kepada jenis dan size. 

Harga asal : RM790
Harga Promosi Murah : RM270 sahaja
Jimat : RM520

Size dan masa terhad. Promosi sah sehingga 26 Jun 2021 sahaja.

Anda boleh dapatkan Long Bra Premium Beautiful Murah di link ni



Tuesday, 18 May 2021

THERAPANTS SALES RAYA

THERAPANTS MURAH
SALES RAYA

wasap.my/60133496050/therapantsalesraya

wasap.my/60133496050/theravestsalesraya


Wednesday, 17 March 2021

Thursday, 18 February 2021

Promosi Min Kaffe Murah 2021

 Promosi Harga Min Kaffe Murah 2021

Harga Min Kaffe Murah mulai 18 Februari 2021 hingga 31 Mac 2021



Beli 11 kotak Min Kaffe dapat PERCUMA 1 kotak

Maksudnya 12 KOTAK Min Kaffe hanya RM342.10

Nak lagi MURAH?

Join team kami PERCUMA sahaja keahlian untuk bulan ni..

KEAHLIAN PERCUMA

POSTAGE PERCUMA

BELI 11 KOTAK, DAPAT SEKOTAK PERCUMA

RM300.30 dapat 12 kotak Min Kaffe


MACAMANA NAK DAFTAR PERCUMA?

Klik sini

bit.ly/JOMJOINMEMBER

Atau

Wasap.my/60133496050/memberforfree






























Thursday, 21 January 2021

HARGA MURAH BIO SELEZA FEMINIME PAD DAN PANTYLINER JANUARI 2021

HARGA BIO SELEZA FEMINIME PAD DAN PANTYLINER MURAH 2021

Harga Sekotak Bio Seleza untuk semua jenis termasuk :-

Bio Seleza Mixed 
Bio Seleza Pantyliner
Bio Seleza Day Safe
Bio Seleza Night Safe 

HARGA PROMOSI MURAH
RM119 SEKOTAK sahaja

Normal Price RM150.90/Pad dan RM164.10 untuk Pantyliner

siap dapat FREE FEMI9 WASH bernilai RM20.90

Wah, jimat banyak betul harga promo murah Bio Seleza ni.

Untuk dapatkan harga promo Bio Seleza Murah pada tahun 2021 ni, cuma perlu whatapps dekat link ni

bit.ly/NakRegePeromo




Thursday, 7 January 2021

Harga Herba Maharani The Zi Bai Feng Wan Murah 2021

Harga Herba Maharani The Zi Bai Feng Wan Murah 2021

Harga Murah Promosi 2021 untuk Herba Maharani, The Zhi Bai Feng Wan

SEKOTAK : RM105
2 KOTAK : RM179

Normal Price Sekotak RM129

Jimat hampir RM79 untuk pakej promo murah ni.

Apa kegunaan Herba Maharani


Thursday, 10 December 2020

Min Kaffe Murah Kota Tinggi

Min Kaffe Murah Kota Tinggi

Agent Min Kaffe Kota Tinggi, 

Nur Hidayah Adam

Wasap.my/60146061400/minkaffekotatinggi

Orang Kota Tinggi dan sekitar boleh COD dengan agent Min Kaffe Kota Tinggi.


Bukan Min Kaffe jer, nak order 

Premium Beautiful
Therapants
Theravest 
Tilam Bio Velocity Sleep Mate
BB+ Glo
Garam Buluh Series
Marine Essence Series dan 
semua produk SAHAJIDAH HAI O MARKETING beliau ada dengan harga penjimatan yang akan ditawarkan kepada anda.

Nak jana pendapatan tambahan sambil menjaga anak pun boleh menuntut dengan ibu anak dua ni.

Wasap.my/60146061400/extraincome


Saturday, 7 November 2020

Premium Beautiful Murah Long Girdle Hanya RM307.50

Premium Beautiful Murah 



Promosi 2 hari sahaja

Pada 9 dan 10 November ini

Long Girdle Hanya RM307.50 

Limited size ( 4 size yang available )

Long Girdle Premium Beautiful Murah Size 64

Long Girdle Premium Beautiful Murah Size 70

Long Girdle Premium Beautiful Murah Size 76

Long Girdle Premium Beautiful Murah Size 82

Ke empat-empat size Long Girdle Premium Beautiful ni ni tersangat murah

Harga asal RM923.50 

Promosi 2 hari cuma RM307.50 sahaja

Cepat!!!

Wasap.my/60133496050/girdlepromo2harijer

Thursday, 5 November 2020

Premium Beautiful Korset Murah, RM249 untuk LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful Korset Murah 2020 

Hanya RM249 untuk LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Murahnya Long Bra Premium Beautiful Korset ni. Tak kira apa size, besar atau kecil di promosikan dengan harga serendah RM249 sehelai. Kalau 2 helai, lagi murah. 

2 helai Long Bra Premium
Beautiful tersangat murah. Hanya RM449 sahaja. Maksudnya sehelai jadi RM224.50 sahaja. 

Ya Allah, serius la. Betul ke murah sangat Long Bra Premium Beautiful ni?

BETUL sangat dah tu.


Promosi murah Premium Beautiful Long Bra ni selagi stok masih ada ye 

Wasap.my/60133496050/longbrapromosimurahYES


Sunday, 1 November 2020

BIO SELEZA MURAH NOVEMBER 2020

 BIO SELEZA MURAH


Harga murah Bio Seleza Feminim Pad November 2020. Anda boleh pilih sekotak dan layak untuk mendapat percuma sebotol Femi9 wash berharga RM20.90


Friday, 30 October 2020

Thera Vest Premium Beautiful Baju Mengecilkan Lengan

THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL BAJU KECILKAN LENGAN


Sekali pandang, THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL ni macam BENGKUNG tapi lebih hebat dari bengkung sebab dia dibuat lebih terperinci untuk membantu kecilkan kawasan dari lengan sampai ke pinggang.

THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL dibuat dengan kain pengunci lemak 360° yang unggul yang disempurnakan dengan FAR INFRARED RAYS (FIR) dan KRISTAL MAGNETIK yang bertujuan secara khusus untuk meningkatkan peredaran darah dan menyempurnakan kontur badan anda dengan cara :-

✅ Meratakan ke belakang
✅ Mengangkat payudara
✅ Meratakan perut
✅ Membentuk pinggang
✅ Tona lengan
✅ Memperbetulkan postur badan
 

Saturday, 12 September 2020

99wonderland park wildlife selayang- Tempat menarik di kuala lumpur

Tempat menarik di Kuala Lumpur - 99wonderland park wildlife selayang, batu caves



Antara tempat menarik untuk bawa anak-anak berjalan sekita Kuala Lumpur adalah 99wonderland di Selayang/Batu Caves. Kak kin datang sini dah 3 kali tapi kali ke tiga baru berjaya masuk ke dalam.

Harga tiket masuk ke 99wonderland selayang ni untuk dewasa RM35 seorang.

Secara keseluruhannya, tempat ni sesuai untuk bawa anak-anak beriadah dan mengenali haiwan sebab dalam wonderland ni ada pelbagai haiwan seperti buaya, monyet, ular, ikan, burung merak, rusa, arnab dan anak-anak berpeluang untuk mendekati haiwan tersebut dengan memberi makan kepada mereka.

Anak sulung kak kin teruja dapat bagi rusa makan sayur.

Sekitar pemandangan menarik dalam wonderland.


Wednesday, 9 September 2020

HAMIL 3 KALI DENGAN HERBA MAHARANI

 HERBA MAHARANI IKHTIAR HAMIL



Makan kotak merah, HERBA MAHARANI sebelum dukung si princess baju merah.


Kiri tu tahun lepas. Hujung Ogos 2019.

Lepas makan sekotak Herba Maharani, Alhamdulillah, Dengan izin Allah, si baby gaun merah tu dah sebulan dalam perut. Masih selim lagi. Dan masih pakai girdle angkat rahim Premium Beautiful tu lagi untuk bantu kuatkan kandungan.

Almaklumlah, 3 kali dah keguguran

Dan ni mengandung kali ke 5 sebenarnya.


Gambar kanan tu, si baby maharani umur 3 bulan, awal Ogos 2020.

Baju sama tapi berat mak dah tak sama masa ni.

Takpelah, janji dapat si buah hati

Lepas ni kita selim balik ye.

Tapi hujung Ogos ni, dah ada pengurangan 2kg dari awal bulan haritu.


Dan baju biru ni pun usia dia dah 5 tahun lamanya.

Masa beli size M ni berat 5 0kg

Tapi sebab pakai Premium Beautiful awal Ogos haritu, even berat untuk size L pun masih boleh pakai baju size M bila lemak tu tersusun rapi terletak pada tempat sepatutnya


#tipsnakhamil

#tipsatasimasalahperanakanjatuh


BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU BERSALIN CESEAR

BENGKUNG LEGAKAN SAKIT PINGGANG SELEPAS CZER


BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL BANTU KURANGKAN SAKIT PINGGANG IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN


Berkongsi dari pengalaman sendiri.

Kulit tercucuk pin pun dah sakit. Ni kan perut kena belah untuk melahirkan anak syurga.

Bukan sekali. Tapi dua kali bersalin secara pembedahan.

Kesan utama dia, pinggang mesti sakit. Nak menangis tahan sakit belakang masa susukan baby.

Area luka jahitan jadi ngilu sangat. Tersangat takut nak batuk. Bersin apatah lagi, mesti kena ampu bahagian perut tu. Aduhh..

Perut pulak tetap juga membuncit walau dah puas jaga makan dalam pantang. Makan yang bakar, panggang, rebus jer tapi berat statik tang tu jugak.

Tapi dalam pantang, lapar jer memanjang kan. Tak makan, susu pulak kurang.

Ni boleh mengundang kemurungan.

Mujur dua kali bersalin czer, dua kali juga lah kak kin berpantang dengan Premium Beautiful. Bengkung ada. Therapants pun ada. 

Memang terbukti Premium Beautiful sangat membantu melegakan sakit pinggang ibu yang bersalin czer.

Nak urus anak dan buat kerja rumah pun, lebih mudah pergerakan. Sebab perut tak rasa bergoyang. Dan pinggang rasa sedap je dipegang. Fabric mesra kulit pulak tu. Jadi tak risau kulit naik ruam. 

Best tau bila keluar jalan, kita boleh confident je usung mereka keliling taman. Best tau Premium Beautiful ni. Beauty without pain. Cantik dapat, inshaa Allah sihat pun dapat.

Hilangkan kemurungan mak mak czer ye.

Kita boleh kurangkan kesakitan dan dapatkan balik badan idaman๐Ÿคฉ

#BengkungBersalinCzer

#PremiumBeautiful

Sunday, 23 August 2020

SHAKE ME COCOA - Air Sedap Kurus

Apa itu SHAKE ME

Shake ME Cocoa minuman soya berperisa cocoa yang mengandungi INULIN iaitu sejenis serat yang boleh larut tetapi tidak boleh dihadamkan. Shake ME Cocoa kaya serat yang membuatkan kita berasa KENYANG LEBIH LAMA. Jadi, sesuai sangat untuk orang yang tengah ON DIET. 

Inulin dalam Shake ME Cocoa menggalakkan penurunan berat badan secara sihat kerana inulin dalam shake me cocoa mengurangkan 'hormone lapar' dan membuatkan perut berasa kenyang. 

Sebab tu inulin tidak boleh dihadamkan oleh perut ataupun susu kecil, ia beredar turun ke usus bawah dan bertindak sebagai prebiotik ataupun sumber makanan kepada bakteria baik di dalam usus. 

Inulin dalam shake me cocoa juga membantu meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit.

Inulin juga mengurangkan kadar penghasilan lemak dalam badan dan juga dapar mengawal kadar gula dalam darah.


BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

1. BOLEH BAKAR LEMAK

Shake Me akan bertindak untuk membakar lemak anda sama ada baru atau yang dah lama tepu. Ia akan menukarkan lemak kepada tenaga. Sesuai di amalkan sebagai hidangan pagi, makan tengahaari dan makan malam. 3 kali sehari untuk yang serius nak kurangkan berat badan dalam masa yang paling optimum. Namun dengan mengambil Shake Me sebagai sarapan pagi dan makan malam juga sudah mampu untuk membantu menyekat pertambahan lemak dan mengurangkan lemak berlebihan yang telah sedia ada. 



BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

2. SUMBER TENAGA

Dengan pengambilan 1 sachet Shake Me setiap pagi akan menjadikan badan anda bertenaga. Bila badan bertenaga secara automatik badan tidak meminta makan sebab tenaga dah banyak. Untuk yang aktif bersukan, boleh ambil 1 sachet lagi selepas bersukan, bersenam atau berzumba sebagai pre/post workout supliment. kurang lapar dan membantu meulihkan kesihatan otot akibat senaman. Jadi kurang lah rasa sengal sakit otot lepas bersukan.


BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

3. CARB BLOCKER

Dengan pengambilan 1 sachet Shake Me dapat membantu menghalang karbohidrat berlebihan menjadi lemak. Ia juga dapat mengurangkan selera makan yang melampau.


BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

4. NIGHT BURN

Tahukah anda fungsi ini menyebabkan aktiviti pembakaran lemak diteruskan walaupun sewaktu tidur. Tidur pun boleh kurus. 24 hours fat burning. Kalau buat pergerakan dan excersice lagi banyak berlakunya fat burning tu.



Manfaat Lain Serbuk Koko Premium dalam Shake Me Coco

Coklat dalam shake me Coco adalah kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids. 

Kajian menunjukkan bahawa asid stearik dan flavonoids membantu menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak visceral, iaitu lemak badan yang disimpan dalam kaviti abdomen yang dikaitkan dengan peningkatan risiko kesihatan. 


MINERAL 

100% Garam Buluh Asli dari KOREA 

Shake ME Cocoa juga diperkaya dengan 100% garam buluh asli dari Korea yang mengandungi banyak mineral dan mikroelemen termasuk kalsium, magnesium dan potasium. 

Diperkuat Dengan Campuran Vitamin dan Mineral dari Amerika Syarikat. 

Shake ME Cocoa Hai O diperkaya dengan pelbagai vitamin, mineral dan elemen surih.

Vitamin-vitamin B termasuklah Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7 dan B12 yang membantu meningkatkan metabolism dan memberikan kecergasan sepanjang hari.


Diperkaya dengan Vitamin A,C, D, E, K , Kalisum, Magnesium, Zat Besi, Fosforus, Kromium, Tembaga, Selenium, Mangan, Iodin, Molybdenum yang membekalkan vitamin-vitamin penting, mineral dan elemen surih yang menigkatkan lagi kadar metabolism dan pengekalan kesihatan  yang baik. 


Siapa yang boleh minum SHAKE ME

๐Ÿ‘ฉGolongan orang dewasa yang bekerja.

๐Ÿ‘จGolongan vegetarian.

๐Ÿ‘ฉMereka yang sedang dalam proses menurunkan berat badan.

๐Ÿ‘งKanak-kanak yang sedang membesar.

๐Ÿง’Golongan remaja.

๐Ÿง“Warga emas.


#AirCoklatKurusShakeMe

#ShakeMeMurah





Saturday, 13 June 2020

Cara Cuci Tilam Bio Velocity Sleep Mate

๐๐š๐ ๐š๐ข๐ฆ๐š๐ง๐š ๐œ๐š๐ซ๐š ๐œ๐ฎ๐œ๐ข๐š๐ง ๐๐•๐’๐Œ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ž๐ญ๐ฎ๐ฅ?

Selalu kita asyik dengar tidur berkualiti dengan BVSM kan? Tapi bagaimana pula dengan cara penjagaan BVSM? Eh, jangan masuk mesin pula!

Hanya 2 langkah mudah, iaitu cucian tangan menggunakan PB Wash dan jemur saja bawah matahari! Mudah kan?


#BVSM