Thursday, 18 July 2019

Min Kaffe Murah - Melancong Free ke Bangkok hasil jual kopi

Melancong Free ke Bangkok hasil jual kopi Min Kaffe



Percutian percuma ke Bangkok kini dibuka kepada semua. Berita baik buat anda, penggemar Min Kaffe untuk turut serta bersama kami melancong percuma ke Bangkok, Pattaya.

Siapa yang layak percutian percuma ke Bangkok, Pattaya?

Peluang terbuka kepada semua, dan kami mengadakan taklimat Percutian Percuma pada 17 Ogos 2019 dan masuk adalah PERCUMA..

Klik sini untuk pendatfaran sebelum terlewat...

wasap.my/60133496050/freetravelbangkok
wasap.my/60133496050/freetravelbangkok

#MinKaffeMurah
#FreeTravel2019


Monday, 1 July 2019

Tips Buang Angin Dalam Badan - Herba Maharani


Tips Buang Angin Dalam Badan - Herba Maharani



ANGIN NAK TERBANG PERGI MANA???

Haaaaa,
Yang banyak angin dalam badan,
Elok sangat la singkirkan segera sebelum kembung, kembang dan terbang..
Angin keluar macam bom lepas sekali makan pil kecik-kecik maharani ni.
Ringan rasa badan uolsss..

#BuangAnginDenganHerbaMaharani
www.hasikin.com

Thursday, 2 May 2019

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE-TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 

TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH..

Hai readers..Hari ni saya nak share pasal testimoni customer yang pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate baru-baru ni....Seronok sangat dan tak sabar rasanye nak share ngan readers semua..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL

Pertama sekali kenalah testimoni diri sendiri dulu kan...

TESTIMONI 1 : BERJAYA HAMIL DENGAN TILAM KUAT BIO VELOCITY SLEEPMATE

Sebenarnya, saya mula gunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada bulan Disember 2013. masa beli tu..kebetulan memang tengah pried dan diserang senggugut..hari pertama pakai rasa macam susah nak bangun tidur..tapi bila dah bangun..dan pergi kje macam biasa..kat opis tak mengantuk dah..Syukur lah..dan senggugut dah mula berkurang..

Then esoknya..Alhamdulillah..x de rase pening..n badan sihat btenaga jer...Sampailah dah pkai dlm 14 hari kot..sakit kepala sangat2 lepas balik dari seminar Dr Azizan Osman..then smpai rumah trs baring kat atas pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..dah hampir 3 jam baring bangun untuk maghrib..Then 2 minggu lps tu baru tau..mula-mula pakai pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..memang healing crisis..tapi pening yang kemudian tu...rupa-rupanya dah ada isi..PREGNANT...waooow..testimoni diri sendiri..Produk #tilamkuat #abanggagah # berjayahamil..dengan izin Allah..swt...Alhamdulillah..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL
hamil_dengan_bio_velocity_sleepmate_tilam_kuat


TESTIMONI 2 : BIO VELOCITY PENAWAR KEBAS-KEBAS TANGAN


Puan Latifah, 50 tahun...Kampung Bagan,KL...

Mengalami masalah darah tinggi dan kebas-kebas di hujung jari..dan anaknya pula mengalami masalah sembelit..Mula menggunakan Pelapik tilam bio velocity sleep mate pada akhir Januari 2013..Beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami untuk anak tunggal mereka yang berusia 10 tahun kerana sering mengalami sakit kepala dan sembelit...

Alhamdulillah..selepas menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..sakit kepala dan sembelit anaknya semakin pulih dan kebas-kebas tangan kak Latifah pun semakin berkurang..

Bahkan Puan Latifah jadi semakin bertenaga..Kalau selalu lepas subuh tertidur semula.kini...tidak lagi..Terus bertenaga dan meneruskan kerja-kerja rumah...Syukur sangat2 pelapik tilam bio velocity sleep mate membantu memperbaiki kesihatan mereka sekeluarga dengan izin Allah swt.Bahkan dapat memberi tenaga kepada badan kita..serta dapat menikmati tidur yang berkualiti...Alhamdulillah....


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
 hilang_kebas_dengan_tidur_ala_terapi_bio_velocity_sleep_mate



TESTIMONI 3 : BIO VELOCITY PENAWAR KENCING MANIS


Suami Puan Noraisah,..Setiawangsa

Suami Puan Noraisah menghidap penyakit kencing manis keturunan...Beliau mengamalkan gaya hidup sihat..mengawal pemakanan dan sentiasa bersenam namun penyakit keturunan itu masih diwarisi..Telah mendapatkan rawatan ke klinik, hospital swasta dan pakar..Bukan itu sahaja..turut mengamalkan rawatan secara tradisional..dan rawatan secara perubatan islam...

Dibukakan hati oleh Allah SWT untuk mencuba menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..Alhamdulillah...bacaan kencing manis keturunan yang dihidapinya kian berkurang...dan dapat ekstra bonus lagi...tidur sekejap je dh puas sebab dah cukup tenaga di charge ke dalam badan..

Size Bio Velocity Sleep Mate ni Queen..So, bleh la guna untuk suami dan isteri..Sampaikan Kak Aisah ni telefon saya bagitau pukul 2.00 pagi tersedar..Dah tak boleh nak sambung tidur lagi...Maksudnya..dah cukup dah tenaga di charge dalam badan akak..he2..Maaf la kak..akak terpaksa ambil juga kebaikan Bio Velocity Sleep mate ni...Walaupun cuma nak bagi kat suami tapi bila akak tidur,peluk,baring,sentuh walhal akak cuma pandang jer  pun..akan pasti akan terima kebaikan gelombang bio velocity sleep mate ni...

Tapi masa mula-mula tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ni..Puan Aisah mengalami healing crisis namun tidak berapa kritikal..Sebenarnya, tak semua orang ada healing crisis..Healing crisis ni bergantung pada antibodi dan penyakit seseorang..Macam kak Aisah ni..healing crisis dia cuma beberapa hari sahaja..Rasa sengal-sengal badan...Rupa-rupanya beliau pernah terjatuh dulu dan kesannya terasa sewaktu proses terapi oleh pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
terapi_terbaik_bio_velocity_sleepmate_rawat_kencing_manis_imsomnia_tidur_berkualiti

Bagus kan Bio velocity Sleep mate ni..Walaupun penyakit dah lama..sakit dah lama..tapi masih boleh di rawati...Subhannallah..hebatnya kuasa ALLAH dengan mengggunakan garam laut yang terbaik yang telah disuntik pada gelombang dhuha ni..mampu merawati pelbagai penyakit...Alhamdulillah..

Kalau anak kita yang kerap demam pun sangat sesuai kita balutkan badan dia dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep mate ni..Tak perlu selalu ke klinik sebab rawatan terapi Pelapik Tilam Bio Velocity ni mampu merawat penyakit tersebut.. Tak  perlu bagi ubat-ubatan sebab terkadang  ada anak-anak yang memang susah sangat nak makan ubat kan..(sama la macam saya masa kecik2 dulu)he2...


TESTIMONI 4 : KENCING MANIS, JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU


Ibu Cik Jana, Sentul

Pada hari Khamis lepas, saya dapat call dari Cik jana..nak belikan Pelapik Tilam Bio Velocity Sellep mate untuk ibunya yang pada mulanya mengalami kencing manis..kemudian dikatakan mngalami sakit buah pinggang dan telah dimasukkan ke ICU sebanyak 3 kali..


Alhamdulillah..usaha anak solehah ini diberkati dengan izin Allah..Penggunaan Pelapik Tilam bio Velocity Sleep mate selama 2 hari menampakkan perubahan yang baik..Ibunya dah boleh tidur lena dan kulit-kulit yang menggelupas semakin elok...Alhamdulillah..



BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN MISTIK GANGGUAN HALUS
testimoni_bvsm_icu_3_kali_kencingmanis_rawat_sakit_mistik


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nya kecuali mati.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050

Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )

* cod pelapik tilam bio velocity sleep mate sekitar setiawangsa, wangsa maju, keramat, setapak, aeon au2, melawati...
 

* SATU RUMAH..SATU BVSM...

Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate - Bio Velocity Sleep Mate Hilangkan Kuning Bayi

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Kurangkan Sakit Kuning Bayi Baru Lahir

TILAM BIO VELOCITY RAWATAN IKHTIAR HILANGKAN KUNING BAYI HASIKIN

Betul ke tilam Bio Velocity Sleep Mate ni boleh hilangkan kuning bayi masa lahir?
Boleh, InshaALLAH, dengan izin Allah. Kerja kita cuma usaha, kuasa penyembuhannya di tangan ALLAH. kita ikhtiar yang terbaik untuk yang tersayang.

Pengalaman kak kin sendiri, anak kak kin masa lahir memang ada masalah kuning. Selain dari masalah kaki beliau sedikit bengkok, masalah kuning Faarish ni membuatkan kak kin rasa macam tak sempat nak berpantang. Hari-hari ke klinik untuk ambil bacaan kuning. Kebetulan pula, Faarish lahir dekat dengan Raya Cina. Jadi Klinik Kesihatan semua tutup dan terpaksa dapatkan rawatan di Unit Kecemasan HKL.
Nama je kecemasan tapi nak tunggu ambil darah baby untuk check kuning tu hampir 4 jam juga dekat sana.

Bila orang tanya kak kin, boleh baik ke kuning bayi kalau guna selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Kak kin memang syorkan sangat untuk bagi pakai bayi yang kena kuning. 

Dengan bagi pakai Bio velocity Sleep Mate ni macam kita jemur bayi waktu pagi bawah cahaya matahari.
Sebab pada Bio Velocity Sleep Mate ni ada cahaya dhuha. 

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM.
Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Kenapa cahaya matahari (DHUHA) dapat membantu merawat sakit demam kuning bayi?

Sebab pada waktu itu ada keberkatan dan sangat baik untuk membantu membaiki sel-sel dalam badan bayi untuk membesar dan sihat. Dalam Al-Quran Allah jua mengatakan keistimewaan waktu Dhuha yang terlalu banyak dari segi kesihatan, kekayaan dan keberkatan.

Kalau ikut petua orang lama, nak hilangkan kuning bayi kena jemur bayi pada waktu pagi. Maksud mereka jemur pada waktu dhuha la tu.
Kalau selimut Bio Velocity Sleep Mate ni dah ada sejak zaman dulu, mesti dah senang kerja mak-mak kita tak payah susah payah jemur kita bawah matahari kan. Dah la bersalin zaman dulu mencabar, bersalin dekat rumah jer. Tak ada ubat tahan sakit semua tu, tunggu je masa kelahiran yang tepat dengan tabah dan sabar. Tengah menahan sakit, nak kena angkat dan 'jemur' anak pulak. Agak renyah juga la kan.

Sekarang dah mudah, dengan adanya selimut Bio Velocity Sleep Mate ni memudahkan dan sangat membantu ibu dalam pantang menguruskan anak mereka lebih senang dan selamat.

Ibu berpantang pun boleh kongsi pakai Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga sebab size Queen.
Bentang dan baring. Senang kan. 

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat mengurangkan rasa sakit pinggang selepas bertarung nyawa melahirkan.
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate juga membantu menyembuhkan luka dalaman dan luaran, dan mempercepatkan pertumbuhan sel yang sedikit terganggu ketika proses mengandung dan melahirkan.

Ya ALLAH, Banyak sangat kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MAHAL?

Tak delah mahal bila banyak fungsi dia macam ni kan. Anak, ibu, ayah, satu family boleh pakai.
Tanpa BATERI
Tak perlu CHARGE
Tak pakai ELEKTRIK
Jadi tak la risau bila bagi bayi pakai dan jauh dari risiko terkena renjatan elektrik.

Hadiah teragung dari ALLAH, kita hadiahkan yang terbaik juga untuk hadiah tersebut.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini boleh guna selama-lamanya. Boleh digunakan hari-hari dan selamat. InshaALLAH, anak akan membesar dengan sihat dan tersangat jarang terkena demam.

Kak kin nak bagi harga OFFER YEAR END SALES 2018
Harga murah Bio Velocity Sleep Mate.

Tekan link ni

Taip 

" BVSM MURAH "

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

1-Hanya tengok pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya.
.
2-Jimat elektrik rumah sebab tak gunakan elektrik. Bila lepas 2 tahun atau kesannya dah rasa berkurangan, recharge bawah cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sekitar jam 8 -10 pagi )

3-Cuma tidur atau baring jer, bila bangun tidur nanti sakit-sakit semua hilang, terutamanya sakit-sakit badan, sengal-sengal badan, InshaALLAH. Semasa kita tidur, Tilam Bio Velocity Sleep Mate menjalankan proses terapi ke seluruh badan.

4-Mudah dibawa kemana sahaja sebab ringan. Cuma lipat dan terus bawa kemana sahaja anda nak pergi mahupun nak melancong ke luar negara. Boleh dijadikan alas bantal sepanjang perjalanan bagi mengelakkan keletihan dan mengantuk.
Bio Velocity Sleep Mate ni tak perlukan bateri mahupun elektrik. 
Maka, tiada isiko terkena renjatan elektrik.

5-Buang radiasi dalam badan. Semua orang pakai handphone. 
Orang perempuan lagi besar terdedah pada radiasi bila sentiasa mengendalikan peralatan elektrik seperti masak nasi guna periuk nasi, seterika, yang menyumbang radiasi yang tinggi. 
Yang bekerja pula semua menggunakan komputer, ipad, tablet. Itupun turut mengundang radiasi.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu untuk membebaskan/menyahkan radiasi dalam badan.

6-Bio Velocity Sleep Mate membantu menghilangkan stress dan menstabilkan emosi. Zaman sekarang semuanya tekanan. Tekanan bekerja, tekanan di jalan raya, tekanan dalam keluarga semua pebuh dengan tekanan. Jadi, salah satu cara untuk menghilangkan tekanan dengan cara tidur atas Tilam Bio Velocity Sleep Mate, tilam anti-stress.

7-Memberikan tidur yang lena.Kebanyakkan orang susah nak tidur/insomnia. Dengan Tilam bio Velocity Sleep Mate adapat memberikan tidur yang berkualiti. Walaupun hanya 5-6 jam sahaja tidur sehari, dapat memberikan kesegaran sepanjang hari dan tak mengantuk. Sebab tahap tidur seseorang sebenarnya berbeza-beza kuantiti yang diperlukan bergantung pada usia dan cara hidup seseorang.

8-Memberikan tenaga dan mengelakkan dari letih dan cepat penat. Bila badan dah cukup tenaga, semua pekerjaan menjadi lancar. Badan pun macam handphone juga, kena charge. Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu recharge tenaga dalam badan manusia, inshaALLAH.

9-Kebanyakan orang sekarang ramai diserang pelbagai penyakit seperti strok, gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asthma dan lain2. Ia berpunca dari peredaran darah yang tak lancar. Tila Bio Velocity Sleep Mate bantu melancarkan peredaran darah ke seluruh badan. Bila darah lancar, inshaALLAH semua penyakit sdapat dielakkan.

10-Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengawal sesuatu penyakit itu dari terus menular dan bertambah teruk.

In shaa Allah semua dengan izinNya.

Harga Promosi Year End Sales

RM1,3** SAHAJA

Wasap.my/6033496050/BVSM

#TilamBioVelocitySleepMateMurah
#PROMOSIYESBVSM

Bio Velocity Sleep Mate Murah - Rawatan Strok Tanpa Ubat

Bio Velocity Sleep Mate Murah Promosi Ramadhan 2019 -Rawatan Strok Tanpa Ubat

Selimut Dhuha Bio Velocity Sleep Mate termurah tahun 2019.

Promosi dengan setiap pembelian set Promo
2 pcs cuma RM 1,973.70 sahaja.
Jadi 1 pcs tak sampai RM1,000 pun
Jimat RM 834.70 tauu!!


2 set ni boleh pakai sendiri dan satu lagi boleh bagi hadiah untuk mak abah.
Bulan Ramadhan beberapa hari lagi ni, hadiahkan ibu bapa untuk memberikan mereka tenaga dan mudah urusan mereka beribadah di bulan mulia.

Harga promosi murah selimut bio velocity sleep mate Ramadhan

Monday, 11 March 2019

Baju Reshape Body Premium Beautiful

Baju Reshape Body Premium Beautiful



Pakai 5 minit jer, badan terus ada SHAPE!!
.
" Ya Allah kak, bestnyer pakai baju ni. cepat betul dia shape kan badan. Terus longgar seluar saya kak, terus ada pinggang
Memang best la pakai baju magik ni "

" Yahuuuuu, baru sarung 5 minit, selesa sangat la. Mudah je pakai dia tak payah mintak tolong orang lain pakaikan. Sarung terus selesa dan macam tak pakai korset pun!!! "

" Tak bergulung pun saya pakai, tak senak, tak ketat dan tak panas pun. Tak menyesal labur duit bila dapat rasa kesan terbaik macam ni. Niat nak hilangkan sakit pinggang jer, sekali dengan inci saya sekali berkurang. Saya bagi 10 bintang kak, puas hati sangat-sangat ".



Ini antara keluhan customer kak kin bila pakai baju dalam magik Premium Beautiful



Yang lagi seronok,
2, 3 hari lepas pakai dia whatapps lagi

" Akak, saya rasa badan makin ringan
Saya makan sikit jer sekarang dan cepat kenyang. Rasa kenyang yang berpanjangan dan badan bertenaga.

Kak kin memang rekemen dekat awak yang teringin nak reshape body, nak kurangkan rasa sakit pinggang, nak sarung balik baju lama yang dah tak muat cepat-cepat sarung Baju Dalam Magik ni.

Raya nanti dah mudah nak pakai baju vouge yang dah lama terperap dalam almari tu😍

Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci

http://www.hasikin.com/p/apa-itu-premium-beautiful.html?m=1

Sunday, 10 February 2019

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA



Flash Sales 11/02/2019 Sabun Marine Essence

Normal price : RM113.20
Flash Sales : RM46 

HARI INI SAHAJA

Thursday, 7 February 2019

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS 2019.

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS

Mencari Homestay di Cameroon di musim percutian memerlukan perancangan. Kak Kin main terjah je masa Chinese New Year dua hari lepas. Percutian tak berap dirancang tapi aturan yang Allah bagi baik-baik jer, alhamdulillah.

Perjalanan dari KL ke Cameroon Higlands yang dari 4 jam jadi dekat 8 jam di musim perayaan. Dah sampai Cameroon baru nak telefon pemilik homestay, memang semua penuh la jadinya. Mujur ada pemilik homestay tu banyak homestay dan tanya kami berapa orang dan dia pelawa homestay 5 bilik 3 bilik air selama 2 hari 1 malam dengan kadar sewa RM480. Dengar macam mahal kan, tapi berbaloi dan puas hati.

Homestay di Puncak Arabella.







 keadaan dalam rumah.

Luar homestay pun cantik, jadi kami ambil kesempatan bergambar kenangan bersama keluarga.








Rekemen sangat homestay ni, walaupun pemilik dia India tapi homestay ni khas untuk MUSLIM SAHAJA.


Selamat bercuti dan selamat menikmati strawbery coklat.

Ada banyak lagi gambar di ladang strawbery. Stay tune

Sunday, 3 February 2019

Status Herba Maharani Tidak Halal?


Herba Maharani Tiada Cop Halal oleh Jakim.



Itu memang soalan biasa kak kin terima bila berkongsi tentang Herba yang ada tulisan China Herba Maharani ni.


Memandangkan herba ni dah cecah hampir 400 tahun, dan siap ada tulisan cina, maka ada je yang selamber kata jamu ni haram di makan.

Cian tau mentaliti sesetengah orang kita ni. Asal tulisan cina je harom. Jangan macam tu kekakaks onion ku sayang.  Produk ni kat Malaysia dah cecah hampir 27 tahun dah. Cari pasal namanya bila produk femes 27 tahun yang still viral meletop letop kat pasaran ni, tak de logo halal. Mesti ada yang monitor cara penghasilan herba di raja ni. 

Walau herba ni dilahirkan di Beijing, tapi cara penghasilan dia diselia oleh orang islam kat sana.
Jom klik link yang kak kin share ni untuk tau macam mana Jakim bagi green lite untuk sahkan yang herba Maharani ni, halal.

Alhamdulillah, sebelum jual kak kin dah pastikan dulu ianya memang HALAL di makan oleh kita semua.

Jakim dah sahkan logo yang ada pada Herba Maharani mendapat pengiktirafan  dari JAKIM.





Senang sangat berdagang produk viral ni. Bukan just viral je. Tapi terkenal dengan khasiat dari bahan traditional yang dah diamalkan oleh jutaan wanita dalam dunia ni.
Herba Maharani dirisik 4 kotak sekali gus tu biasa. Sebab sekarang kan tengah promo. Kotak ke-4 dapat RM59 jer.



Alhamdulilllah, atas keprihatinan semua. mencari yang HALAL itu WAJIB, berprasangka buruk itu boleh mendatangkan BAHAYA dan menjurus kepada DOSA.



Sunday, 20 January 2019

Sweetality Sugar Gula Untuk Pesakit Kencing Manis dan Menjaga Kesihatan

Sweetality Sugar 
Gula Untuk Pesakit Kencing Manis dan Menjaga Kesihatan

Lebihkan gula dalam senyuman
Tukarkan gula kepada manisan sweetality.



Tastes like sugar. Feels like sugar. Use it just like sugar. Best sangat ni. Sebab boleh kurus walau minum dan makan gula lepas ni. Dijangka keluar antara hujung feb atau mac.

Ada dua jenis. Liquid dan gula pasir. Rasa sebijik macam gula. Penyedap minuman dan masakan. Yang paling best, sweetality ni mengurangkan 80-90% risiko gula yang biasa kita makan dan minum.

#SweeTality

Thursday, 17 January 2019

Herba Maharani Ikhtiar Hamil Dalam usaha dapatkan zuriat.

Herba Maharani Ikhtiar Hamil
Dalam usaha dapatkan zuriat.



InshaAllah, ramai yang mencuba dan berjaya hamil.

Amalan mengambil jamu/herba bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh wanita malah menyeimbangkan hormon estrogen dan progestron serta menyerlahkan lagi kewanitaan anda.

Bila hormon kembali stabil, ovari akan turut sihat dan pengeluaran telur wanita juga kembali normal tanpa sebarang masalah.

Rahim juga akan menyubur dan sihat semulajadi tanpa sebarang masalah untuk penempelan benih dari suami. Ikhtiar perlu, selebihnya berdoa padaNYA.

Masalah sukar hamil antara puncanya adalah:-
1) Period yang tidak teratur
2) Pernah mengalami keguguran
3) Terlalu aktif.

Dengan pengambilan Maharani, tak sampai berkotak-kotak anda berpotensi untuk cepat hamil.

Usaha mencari ASBAB itu SUNAT.

Nak try Herba Subur Maharani
Klik link ni.

Wasap.my/60133496050/nakhamil
Wasap.my/60133496050/nakhamil
Wasap.my/60133496050/nakhamil

Monday, 14 January 2019

Petua Nak Kurus Dengan Air Coklat Shake Me Dan Baju Renjat Lemak Premium Beautiful

Petua Nak Kurus Dengan Air Coklat Shake Me Dan Baju Renjat Lemak Premium Beautiful

kurus dengan air kurus shake me cocoa


Nak Kurus,

Macam tu la kan kadang-kadang keluhan hati kita. Tengok orang kurus, mesti kita pun teringin nak kurus. Tapi biar kurus sihat la. Sekarang kena fokus kurus untuk lebih sihat dan mudahkan pergerakkan. Sebab bila mudah bergerak, senang kita nak workout selalu.

Tapi, nak kurus tu bukan senang. Tinggi cabaran dia.  Nak pulak duduk kat Malaysia ni, makanan apa yang tak sedap. Makan apa yang tak tinggi lemak dan tinggi kalori. Setiap minggu, ada je kenduri la, gathering la, potluck la, eh macam-macam la ada. Semua aktiviti, mesti ada majlis makan-makan. Terlebih makan, ofcoz tersimpan dalam badan jadi lemak.

Macam kak kin dan kak aisyah, kami guna tips mudah dan tak berlapar.
Kami makan ikut masa dan portion yang ditetapkan. In the same time, mereka tak lepaskan #AirCekelatKurus dan #BajuRenjatLemak.

Air cekelat kurus tu, nama surat beranak dia #ShakeMeCocoa dan Baju renjat lemak tu, Premium Beautiful nama femes dia. Dah lebih 22 tahun dilahirkan oleh ibu ayah berwarna hitam dan kelabu. Ramai dah orang terpaksa hidup dengan penuh keyakinan bila berkawan dengan Premium Beautiful ni. Sebab, dia cekap bantu alihkan lemak. Yang jatuh dia upkan. Yang lebar, dia kuncupkan.

Dan Shake Me tu, walau dia baru je hidup kat dunia ni, tapi dia punya power dalam block lemak dari bersarang dalam badan kita, memang luar biasa hebat. Makin ramai terpaksa hilang 10kilo dalam masa 3 bulan.

Kurus kan kak Aisyah


Rahsia kami sama jer.
Minum Shake Me sebagai sarapan pagi dan pakai Baju Renjat lemak hari-hari.
Kurus yang ada Shape dan kulit tak menggeleber.




Dua-dua sengih sampai telinga bila lemak dah dah hilang dari badan.

Dan ada good news untuk anda semua.
Jika dapatkan mana-mana product kami, anda berpeluang dapat 65k cash tau. Besssttttnya. Kurus dapat. Sihat in shaa Allah. Peluang bawa balik duit cash pun cerah.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35
#AgentDropshipWanted

Wednesday, 9 January 2019

SET COZUMA MURAH

💞 SET COZUMA 💞

Set Cozuma terdiri daripada 5 jenis produk:

💞 Cozuma CC Cream
💞 Cozuma Lipstick
💞 Cozuma Glitter Shine Lip Gloss
💞 Cozuma Eye Pallete
💞Cozuma Blush Pallete

🌺 Produk Cozuma adalah produk  dari Korea

🌺 Info produk⬇

🔴 COZUMA CC CREAM

✔ Color Control Cream atau Complexion Care Control adalah nama penuh bagi CC Cream.

✔ Hampir sama dengan BB Cream tetapi tekstur CC Cream adalah lebih halus, ringan dan lembut.

✔ CC Cream berfungsi lebih kepada pencerahan dan kelembapan kulit.

✔Cozuma CC Cream

🌹 teksturnya sangat halus dan lembut

🌹 lebih ringan dan mudah meresap ke dalam kulit wajah.

🌹 Kandungan Utama Cozuma CC Cream :
Minyak Germ Beras , Minyak Zaiton, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera, Ekstrak Manggis, Ekstrak Akar Licorice, Ekstrak Marigold, Esktrak Rosemary

🔴 COZUMA LIPSTICK

✔ melembut
✔ melembab
✔ memerah secara semulajadi
✔ memelihara bibir
✔ tidak mengeringkan
✔ tahan lama
✔ mudah dicuci atau ditanggalkan

💖 10 pilihan warna menarik Cozuma Lipstick:
💄Berry Me
💄Rose I Love You
💄Sensual Touch
💄Peach Passion
💄Lolly Pink
💄Pandora Red
💄Glamour Cherry
💄Fantasy Kiss
💄Cherry Bloom
💄Romance Pink



Thursday, 3 January 2019

Premium Beautiful Korset Bantu Kurangkan Sakit Senggugut dan Perut Buncit

Premium Beautiful Korset Bantu Kurangkan Sakit Senggugut Dan Perut Buncit


Sebab senggugut dan perut BUNCIT, terpaksa tukar baju dalam biasa-biasa tu kepada baju dalam ajaib Premium Beautiful. 

Tengok pada harga, memang CONFIRM taknak beli Tapi sekali sarung pasti puas hati dan sengoh sampai gusi. Sakit hilang, terus ada pinggang. Amacam, best tak baju dalam magik ni. 

Premium Beautiful ada 3 item yang berasingan 
1-Long Bra 
2-Waist Nipper ( Bengkung ) 
3-Long Girdle ( Seluar ) 

Baju dalam ni, kalau koyak ke cangkuk tercabut ke boleh hantar repair percuma jer Bagi je kat kak kin, nanti company tolong jahitkan guna benang speacial yang ada FIR ( FAR INFARED RAYS ) yang fungsi dia lancarkan peredaran darah. Sebab si FIR ni la dapat bantu atasi masalah kesihatan kita tu. Nak beli satu part jerr, Pun boleh, ikut bajet awak ler Kita deal, sampai jadik hokey.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#TestimoniPB 

 www.hasikin.com

Thursday, 20 December 2018

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

KEGUNAAN SABUN MARINE ESSENCE

✓Mencerahkan sesetengah badan yang gelap.
✓Menghilangkan daki dan kesan gelap pada
   ketiak, leher, peha dan buku lali.
 ✓Mengurangkan dan membantu hilangkan gatal- gatal badan.
✓Mengurangkan kesan radang eczema.
✓Mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan.
✓Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan dan jerawat pada muka.
✓Melembutkan kulit.
✓Mengurangkan parut.
✓Boleh menghilangkan Strech Mark.
✓Sabun yang beraura, rasa fresh and energetic.


KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

✓Menyingkirkan toksin dalam badan.
✓Membekalkan bahan mineral.
✓Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal.
✓Menyelaras keseimbangan pH badan.
✓Meningkatkan daya pemulihan badan dan
   menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri.
✓Menghidrat dan menghaluskan kulit.
✓Memperbaharui dan memperbaiki sel2 mati.


HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA SETIAWANGSA

Harga murah Sabun Marine Essence cuma RM103 jer
Normal Price RM113.20
JIMAT RM10.20 tau
Lepas tu FREE POSTAGE!!!
Wahh. Jimat lagi rm7.20
Total jimat RM17.40 

Bukan Sabun Marine Essence je murah

Shampoo Marine Essence
Body Wash Marine Essence
Ubat Gigi Marine Essence
Scrub Marine Essence
Pun murah!!!


HARGA MURAH SHAMPOO MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

HARGA MURAH SHAMPOO MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

HARGA MURAH SHAMPOO MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA
HARGA MURAH UBAT GIGI MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA
HARGA MURAH SCRUB MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

Harga Murah Sabun Marine Essence Year End Sales