Monday, 4 October 2021

THERAPANTS dan THERAVEST, Hilangkan sakit belakang dan sakit pinggang Ibu bersalin pembedahan

BAGAIMANA THERAPANTS DAN THERAVEST DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN SAKIT BAHU DAN SAKIT BELAKANG IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN



Ibu bersalin secara pembedahan kebiasaanya mengalami masalah sakit pinggang, sakit belikat dan sakit belakang.

Pengalaman kak kin sendiri, memang kesakitan itu muncul terutamanya waktu menyusukan bayi terlalu lama.

Alhamdulillah, sejak sarung baju THERAPANTS, sakit belikat semakin berkurangan dan hilang.

Kesan FIR (FIR NANO DOT) dapat memperbaki peredaran darah dan mengaktifkan metabolisma.

Bila darah lancar, kesakitan berkurangan sebab sakit-sakit tu sebenarnya kerana pergerakan darah yang kurang lancar.
 
Terdapat 8 Magnetik Crystal yang membantu melegakan sakit bahu, tengkuk, belikat dan pinggang. 

Fungsi magnetik crystal sama seperti proses akupuntur/terapi dan kesannya sangat pantas, lepas sarung terus kurang sakit bahu dan lengan.

Jangan risau,
Takkan rasa rimas
Selesa sangat pakai THERAVEST ni.

Sekarang ada promosi penjimatan lebih 17% untuk THERAVEST dan THERAPANTS bulan OKTOBER 2021 ni.

Dan pelbagai free gift menanti.

Wasap.my/60133496050/theravest17percentless

Tuesday, 21 September 2021

SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, BRA PUSH UP TERBAIK 2021



SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, BRA PUSH UP TERBAIK 2021

Pelancaran SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, telah dilancarkan secara rasminya oleh Sahajidah Hai O Marketing pada minggu lalu. Sebelum ini, THERA melancarkan Legging THERAPANTS dari atas pusat sampai buku lali. Baju THERAVEST, dari lengan sampai bawah pusat, maka dengan hadirnya SHORT BRA THERA ni maka sempurna lah penjagaan dari lengan sehingga ke buku lali.

Pilihan yang tepat buat wanita yang mengutamakan keselesaan dan kesempurnaan bentuk tubuh badan. 

Direka dengan Far Infrared (FIR) daripada Teknologi Nano-Dot Korea, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah untuk kesihatan payudara yang lebih sihat.
 
4 kristal magnetik yang ada pada produk ini pula akan mengembalikan bentuk asal payudara menjadikannya lebih tegang dan tidak kendur. 

360 Thera Short Bra memberi sokongan terbaik untuk payudara yang menawan 🥰


Friday, 17 September 2021

RESEPI BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN GARING

RAHSIA BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN RANGUP.

Resepi Biskut kurma untuk bayi, tanpa gula dan garam.

Bahan-bahannya.

1/2 unsalted butter
13 biji kurma dijadikan puree
1 cawan unbleached flour
1 cawan tepung jagung 

Tips untuk jadikan biskut tu rangup
1-Pastikan butter cair sendiri
2-Jangan tambah air pada puree dan adunan tepung
3-Kuantiti tepung gandum dan tepung jagung mestilah sama.

Cara membuatnya 

1. Gaulkan unsalted butter dengan puree hingga sebati

2. Masukkan tepung gandum dan teoung jagung ,

3. Uli sehingga doh tak melekat di tangan.

4. Canai, terap atau boleh buat bentuk ikut suka.

5. Bakar, kak kin tak ada oven. Guna Air Fryer Phipis jer, suhu 140 selama 20minit.

6. Siap untuk dimakan.


Bukan anak je suka, mak pun makan sekali. Minggu ni dah 3 kali buat sebab mak bantu makan sekali. 3 hari je dah habis stok tu.

Selamat Mencuba.

Thursday, 9 September 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2021
THERAPANTS MURAH 2021
THERAVEST MURAH 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021 tetap ada permintaan, walaupun hadirnya korset versi baru THERAPANTS dan THERAVEST
Memang kalau dah pakai bra dan girdle Premium Beautiful, takkan cari bra lain dah sebab terlalu selesa dengan Pakaian Dalam Premium Beautiful ni. 

Lagi-lagi untuk badan berisi, cup penuh Premium Beautiful ni, memang sedap sangat sokong payudara dari bergoyang atau jatuh ketika kita berjalan.

Yang badan kecil pun sangat suka sebab pakaian dalam ini mampu memberi sokongan terbaik untuk pinggang dan memabntu menyerlahkan keyakinan walaupun berbadan kecil.

Alhamdulillah, sampai ke September 2021 ni, kak kin masih menerima tempahan Premium Beautiful Korset. Dan siap ambil new version si THERAPANTS ni lagi.

Terima kasih atas kepercayaan dan memilih kak kin sebagai consultant Premium Beautiful anda.
Terima kasih banyak-banyak kastemer Ogos 2021









Untuk Bulan September 2021

Promosi Harga Murah Diskaun 10% untuk setiap item Premium Beautiful
Harga THERAPANTS diskaun hampir 17% bermula dari RM599 (t&c)
Harga THERAVEST diskaun hampir 17% bermula dari RM649 (t&c) 

Wednesday, 1 September 2021

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021SAHAJA

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021 SAHAJA


Harga Borong Min Kaffe Murah Promosi bermula 1 hingga 30 September sahaja.

Minimum order 12 kotak.

Normal Price Sekotak RM31.10
Harga Promo Kombo 12 kotak dan keatas hanya RM24.50 sahaja.

Free Postage ke Seluruh Malaysia untuk pakej kombo ini.
Bukan itu sahaja, ada FREE GIFT mug speacila edition menanti anda 


Selagi stok masih ada.

Untuk anda yang nak mulakan perniagaan, nak mula jual Min Kaffe di kedai anda,
Boleh borong dekat link ni.


Harga borong Min kaffe sekotak RM24.50
Harga jual Sekotak : RM31.10

Untung sekotak : RM6.60
Untung 10 kotak : RM66.00
Untung 100 kotak : 660.00

Harga borong Min Kaffe murah ini hanya untuk bulan September 2021 sahaja.

Cepat, sementara stok masih ada.


Sunday, 29 August 2021

HERBA MAHARANI MURAH SEKOTAK RM99, 2 KOTAK RM170

HERBA MAHARANI MURAH SEKOTAK RM99, 2 KOTAK RM170

Promosi Merdeka

Harga Herba Maharani Murah

Sekotak : RM99
2 kotak : RM170




Postage pun murah
RM4.70 jer pos ke Semenjung 

Maharani Murah
Postage pun murah.

Friday, 27 August 2021

THERAPANTS MURAH SALES MERDEKA 27-31 OGOS 2021 DISKAUN 17%

THERAPANTS MURAH SALES MERDEKA 

Therapants murah 2021
Theravest murah 2021

Diskaun 17% Promosi Merdeka
27 hingga 31 Ogos 2021

Ready stok

Sedia untuk di poskan 
Cod THERAPANTS Setiawangsa, Keramat

Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke KELANTAN
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke JOHOR
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke MELAKA
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke NEGERI SEMBILAN
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke TERENGGANU
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PAHANG
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PERAK
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PERLIS
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PULAU PINANG
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke LANGKAWI
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SELANGOR
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SABAH
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SARAWAK

Monday, 16 August 2021

PROMOSI MURAH 2 HARI SAHAJA, MIN KAFFE ORIGIONAL RM24.50

PROMOSI MURAH 2 HARI SAHAJA, MIN KAFFE ORIGIONAL RM24.50

Min Kaffe Enhanced Origional dari Sahajidah Hai O.

Promosi kombo,
2 hari sahaja
19-20 Ogos 2021.

6 kotak cuma RM147 sahaja 
Postage tambah RM9.20
Jumlah RM156.20

12 kotak cuma RM294
FREE POSTAGE.


Free COD sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju


Friday, 6 August 2021

Min Kaffe Murah Origional 2021, Sekotak RM28

Min Kaffe Murah Origional 2021, Sekotak RM28

Harga Min Kaffe Sekotak sangat murah, cuma RM28 sahaja dekat link ni.

https://hasikin.shom.com.my/index.php/repsite/product/min-kaffe

Cuma perlu masukkan kod Promo potongan 10% masa nak buat bayar nanti.

Kod : FDC369C

Harga Asal RM31.10 sekotak
Jadi RM28 jer

Untuk FREE POSTAGE, 
Pembelian 8 kotak dan keatas boleh FREE POSTAGE.

Kalau sekotak, postage tetap murah
RM4.70 sahaja

Nak cari Min Kaffe Origional Murah, boleh order dekat link di atas atau wasap dekat nombor ni.

Wasap.my/60133496050/minkaffemurahgunakodpromo

Thursday, 29 July 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Alhamdulillah, gembira rasa bila dapat perkhabaran gembira lagi. Berjaya hamil lepas makan 4 kotak Herba Maharani.

Kak Kin kongsikan pengalaman beliau, semoga menjadi panduan dan jangan  putus asa ye sahabat sekelian 

Alhamdulillah, asbab 4 kotak Herba Maharani, Allah beri izin lahirnya seorang lagi khalifah Allah di muka bumi ini. Semoga membesar jadi anak soleh, hamba Allah yang taat, berjaya bahagia dunia akhirat 

Berapa banyak nak makan Herba Maharani untuk hamil?
Bergantung pada keadaan rahim dan diri seseorang. Ada yang sekotak dah hamil dan ada yang 2,3 kotak.

Dah alang-alang ada promosi ni, boleh cuba ambil 2 kotak terus.

2 kotak RM170
Kalau harga biasa dah RM258
Jimat RM88.

Boleh simpan untuk persediaan berpantang sekali sebab tarikh luput dia lambat lagi, tahun 2023.

Nak ikhtiar hamil dengan Herba Maharani harga jimat,


Sunday, 11 July 2021

Tips Mudah Hamil Walaupun Period Tak Teratur, Mesti Cuba Sekotak Herba Maharani yang power ni.

Tips Mudah Hamil Walaupun Period Tak Teratur, Mesti Cuba Sekotak Herba Maharani yang power ni.

Masa mula-mula nak mengandung dulu pun, selalu risau sebab kak kin ni memang keturunannya period tak teratur.

Tapi serius terkejut, bila makan sekotak Maharani terus boleh mengandung. Bukan sekali tapi kedua-dua anak kak kin ni memang makan sekotak Herba Maharani terus Allah beri izin untuk mengandung. Walaupun period tu memang tak kunjung tiba sampai 3 bulan masa tu, sebelum mengandung anak pertama. Lama kan. Tapi bila buat UPT, satu garis je. Kecewa sebab kita kan memang berharap sangat nak ada anak kan.

Yelah, dah 4 tahun menunggu. Lepas tu period pulak tak betul. Memang rasa down jugak. Lepas tu kawan-kawan dan adik beradik semua baru kahwin dah ada anak. Tertanya-tanya dalam diri macam-macam persoalanan. Alhamdulillah, Allah jawab dengan penuh kasih sayang asbab ikhtiar dan doa dari arwah mak, dan keluarga akhirnya berjaya hamil walaupun masa tu kami ni pasangan jarak jauh. Suami di Pahang, kak kin di Kuala Lumpur. Alhamdulillah, perancangan Allah itu terbaik buat hambanya.

Apa yang buatkan Kak Kin nak berkongsi sangat tentang kehebatan Herba Maharani, sebab ada 5 Ramuan dia yang sangat membantu untuk menyuburkan dan mempercepatkan peluang untuk hamil.



Dan harga Promo Herba Maharani PKP 3.0 ni,

Sekotak cuma RM99 sahaja
Normal price : RM129

Nanti dulu!!!!!!

Kalau 2 kotak lagi murah
Cuma RM170 sahaja.

Nak 1 atau 2,
Boleh whatapps dekat link ni
wasap.my/60133496050/maharaniPKP3.0

Cepat, sementara stok masih ada.



Saturday, 3 July 2021

Tips Mudah Kurus Lepas Bersalin Hanya Pakai Baju TheraVest Dan Seluar Therapants

Tips Mudah Kurus Lepas Bersalin Hanya Pakai Baju TheraVest Dan Seluar Therapants

Alhamdulillah, setahun pakai baju Theravest dan Therapants bantu kurangkan berat dari 63KG jadi 55KG. Punggung dari 41 inci dah berkurang jadi 37inci.

Sangat puas hati boleh kurangkan berat badan lepas bersalin secara pembedahan untuk kali ke 2 ni, tanpa senaman dan kena kawal makan dapat cecah angka 55kg. Walaupun belum capai berat idaman, tapi dah rasa suka sebab semua baju masa anak dara dulu muat bila sarung dan beli baju baru pun muat size S.

Untung pakai baju pembentukan badan Thera series ni sebab dia sangat cekap 'reshape badan'. Walaupun berat tak banyak turun tapi inchloss yang banyak berkurang. Sebab tu size S pun muat walaupun berat 55KG.

Sebenarnya tujuan asal kak kin pakai THERA SERIES ni sebenarnya nak kurangkan masalah sakit pinggang dan sakit belikat. Bila susukan anak terlalu lama belikat jadi sakit dan sakit tengkuk macam salah bantal bila tertidur sambil susukan anak.
Alhamdulillah, sakit tu semua cepat je beransur hilang bila sarung THERAPANTS dan THERAVEST.

Lenguh betis kerap berjalan dan naik tangga pejabat tingkat 3 pun makin tak terasa bila kaki dah berbalut dengan THERAPANTS. Sedap betul dia urut-urut kaki kita sebab dia ada magnetik kristal yang sama fungsi dia macam proses akupuntur. Hebat kan, sambil kita sarung dia sempat dia buat kerja untuk badan kita.

Promosi THERAPANTS dan THERAVEST untuk bulan Julai 2021

Jimat

Friday, 18 June 2021

PROMOSI MURAH LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL SEHINGGA 26 JUN 2021

PROMOSI MURAH LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL SEHINGGA 26 JUN 2021



Long Bra Premium Beautiful Paling Murah iaitu bermula dari RM270 sehelai sehingga RM350 bergantung kepada jenis dan size. 

Harga asal : RM790
Harga Promosi Murah : RM270 sahaja
Jimat : RM520

Size dan masa terhad. Promosi sah sehingga 26 Jun 2021 sahaja.

Anda boleh dapatkan Long Bra Premium Beautiful Murah di link ni



Tuesday, 18 May 2021

THERAPANTS SALES RAYA

THERAPANTS MURAH
SALES RAYA

wasap.my/60133496050/therapantsalesraya

wasap.my/60133496050/theravestsalesraya


Wednesday, 17 March 2021

Thursday, 18 February 2021

Promosi Min Kaffe Murah 2021

 Promosi Harga Min Kaffe Murah 2021

Harga Min Kaffe Murah mulai 18 Februari 2021 hingga 31 Mac 2021



Beli 11 kotak Min Kaffe dapat PERCUMA 1 kotak

Maksudnya 12 KOTAK Min Kaffe hanya RM342.10

Nak lagi MURAH?

Join team kami PERCUMA sahaja keahlian untuk bulan ni..

KEAHLIAN PERCUMA

POSTAGE PERCUMA

BELI 11 KOTAK, DAPAT SEKOTAK PERCUMA

RM300.30 dapat 12 kotak Min Kaffe


MACAMANA NAK DAFTAR PERCUMA?

Klik sini

bit.ly/JOMJOINMEMBER

Atau

Wasap.my/60133496050/memberforfree






























Thursday, 21 January 2021

HARGA MURAH BIO SELEZA FEMINIME PAD DAN PANTYLINER JANUARI 2021

HARGA BIO SELEZA FEMINIME PAD DAN PANTYLINER MURAH 2021

Harga Sekotak Bio Seleza untuk semua jenis termasuk :-

Bio Seleza Mixed 
Bio Seleza Pantyliner
Bio Seleza Day Safe
Bio Seleza Night Safe 

HARGA PROMOSI MURAH
RM119 SEKOTAK sahaja

Normal Price RM150.90/Pad dan RM164.10 untuk Pantyliner

siap dapat FREE FEMI9 WASH bernilai RM20.90

Wah, jimat banyak betul harga promo murah Bio Seleza ni.

Untuk dapatkan harga promo Bio Seleza Murah pada tahun 2021 ni, cuma perlu whatapps dekat link ni

bit.ly/NakRegePeromo