Thursday, 30 December 2021

Bukti dan Kajian Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Gejala Covid 19

Bukti dan Kajian Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Gejala Covid 19

Vaksin tanpa suntikan, hanya dengan tidur/baring/peluk sahaja tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Jurnal hasil kajian sekumpulan doktor perubatan tentang  keberkesanan kesihatan tubuh manusia dari penggunaan bvsm . 

Jurnal ada dari penyelidikan sekumpulan pakar perubatan yg proven bukan macam majalah yg suka - suka tulis . 

3 kali jurnal  di keluarkan.

Tahun 2013 - keberkesanan  tentang memberikan tenaga bila tidur beralaskan bvsm.

Tahun 2016 - keberkesanan bvsm membantu masalah isomnia ( tak lena tidur ).

Tahun 2020 - keberkesanan bvsm membantu mengurangkan gejala covid 19 

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate.

Produk yg terbukti secara saintifik
Bukan cuma bualan kosong sahaja.
Ada bukti penyelidikan.

Dapatkan sementara promosi diskaun 50% dari 27 hingga 31 Disember 2021 ini. 

Tinggal 2 hari sahaja lagi.

Dari RM1,403.70
Jadi 
RM701.85

Macam beli 1 percuma 1 la ni.

#BVSMpelapikEnergy
#BVSMSelimutTerapi
#BVSMselimutCahayaDhuha

Sunday, 26 December 2021

HARGA BORONG MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM 4 HARI SAHAJA MULAI 27 HINGGA 31 DISEMBER 2021

HARGA BORONG MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM 4 HARI SAHAJA MULAI 27 HINGGA 31 DISEMBER 2021

Harga murah Selimut Bio Velocity Sleep Mate selama 4 hari sahaja iaitu mulai 27 hingga 31 Disember 2021.

Sehelai hanya RM701.85
Harga asal RM1,403.70

Promosi diskaun 50% 

Selagi stok masih ada ye.

Cepat-cepat tekan link ni.

Monday, 13 December 2021

PAKAI KORSET BOLEH KURUS, THERAPANTS PREMIUM BEAUTIFUL

PAKAI KORSET BOLEH KURUS, THERAPANTS PREMIUM BEAUTIFUL

Betul ke, pakai korset boleh kurus?

Dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL, THERAPANTS dan THERAVEST dapat membantu mengurangkan inci badan anda dengan serta-merta.

Itu diantara sebab kenapa ramai memilih THERAPANTS dan THERAVEST sebagai alternative untuk cepat nampak kurus dan langsing.


Kesan serta merta lepas sarung THERAPANTS dan THERAVEST:-
- perut kempis
- pinggang semakin langsing
- peha semakin mengecil dan kurang bergesel
- punggung naik
- payudara jatuh semakin UP
- lengan semakin mengecil

Tak perlu tunggu lama, kesan serta-merta dan pakai hari-hari badan semakin terbentuk dan langsing.

Inginkan kesan pantas pembentukan badan, dapatkan THERAPANTS dan THERAVEST dengan segera.

Harga promosi istimewa menanti.

wasap.my/60133496050/therapantsinstantshape

Thursday, 9 December 2021

NEW SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL

SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL 2021

Pilihan yang tepat buat wanita yang mengutamakan keselesaan dan kesempurnaan bentuk tubuh badan. 

Direka dengan Far Infrared (FIR) daripada Teknologi Nano-Dot Korea, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah untuk kesihatan payudara yang lebih sihat.
 
4 kristal magnetik yang ada pada produk ini pula akan mengembalikan bentuk asal payudara menjadikannya lebih tegang dan tidak kendur. 

360 Thera Short Bra memberi sokongan terbaik untuk payudara yang menawan.

Ukuran Size Short Bra Thera

#360TheraShortBra 
#360Thera
#theraforlife

wasap.my/60133496050/shortbrathera

Thursday, 2 December 2021

THERAPANTS MURAH RM150 SEBULAN

Berminat nak pakai THERAPANTS legging dan THERAVEST harga murah RM150 sebulan?


Kini anda mampu memilikinya.
Ramai yang dah berjaya memiliki THERAPANTS, THERAVEST ini dengan hanya RM150 sebulan melalui pakej ansurans tanpa faedah dari kak kin.

Asalkan anda jujur dan komited dengan tanggungjawab anda membuat pembayaran setiap bulan tanpa gagal, kak kin akan bantu anda untuk dapatkan set THERA idaman.

Alhamdulillah, sessi 1 dan sessi 2 dah selesai. Sekarang, kak kin sedang mencari nama baru untuk sessi 1 bagi tahun 2022 bermula Januari 2022 sehingga Jun 2022.
Terhad untuk yang serius nak pakai THERAPANTS atau THERAVEST atau PREMIUM BEAUTIFUL dengan harga mampu milik RM150 sebulan sahaja.

Slot terhad.

Terima kasih pada pembayar sessi 2021. Semoga anda semua semakin sihat, cantik dan berkeyakinan bersama pakaian dalam THERA series dan PREMIUM BEAUTIFUL.


Monday, 22 November 2021

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Murah sangat harga THERAPANTS jika ambil lebih dari satu helai atau bila gabungkan dengan set kombo THERAPANTS dan THERAVEST. 

Diskaun lagi..

Jadi untuk sehelai THERAPANTS dari RM849 jadi RM599 je dengan belian kombo untuk helain pertama dan promo price untuk belian kedua.

Apa maksud KOMBO...

KOMBO set bermaksud pembelian lebih dari satu helai untuk THERA series ni.

Sama ada

1 helai THERAPANTS bersama 1 helai THERAVEST
( RM599 + RM749 )
atau
2 helai THERAPANTS
( RM599 + RM699 )
atau
2 helai THERAVEST 
( RM639 + RM739 )

Nak tau lebih lanjut, whatapps kak kin ye


Tuesday, 16 November 2021

Harga Terkini Herba Maharani November 2021, 2 kotak RM170 murah

Harga Terkini Herba Maharani November 2021, 2 kotak RM170 murah.

Promosi Murah Herba Maharani 

2 kotak Herba Maharani hanya RM170
Postage tambah RM4.70 sahaja 

Murah sangat sebab harga biasa untuk sekotak RM129 tau 
Dengan promosi 2 kotak Herba Maharani, jimat RM88.

Jadi, tunggu apa lagi. 

Thursday, 11 November 2021

RESEPI DONUT GEBU LEMBUT PALING MUDAH DAN PASTI MENJADI

RESEPI DONUT GEBU LEMBUT PALING MUDAH DAN PASTI MENJADI.


Donut, memang kuih kegemaran anak-anak kak kin. Kak kin dah cuba macam-macam resepi dan banyak-banyak resepi, resepi ini paling senang dan menjadi.

Kak kin panjangkan ilmu yang kak kin jumpa dalam tiktok Puan Amiratul Husain. Semoga memberi manfaat buat kita semua.

Bahan-bahannya.

1 bungkus Yis
1 cawan air masak
2-3 sudu sus pekat manis

Kacau dan tunggu sampai kembang.

Sementara tu, boleh sediakan bahan untuk diuli.

5 cawan tepung gandum
3 cawan marjerin
Sedikit garam

Gaulkan seketika, sementara tunggu yis kembang.


Bila yis dah kembang, tuangkan sedikit demi sedikit dalam tepung dan habiskan
Sediakan 3/4 cawan air biasa untuk jadikan adunan tak lembik dan tak melekat di tangan.
Uli seketika, kemudian biarkan doh selama 20minit sebelum dibulat-bulatkan.

Setelah 20minit, tumbuk doh untuk keluarkan angin.
Kemudian bulat-bulatkan atau canai dan terap.

Kemudian goreng dengan api sederhana sehingga kekuningan.
Lepas angkat donut, toskan minyak dam terus sadur dengan gula yang dah dikisar halus. (Tips gula melekat pada donut)

Siap dan sedia untuk dimakan. 

Kalau anak kak kin minta sadur dengam coklat dan tabur coklat rice warna warni.
Sama macam donut jual dekat kedai.

Selamat mencuba ye ibu sekelian

Thursday, 21 October 2021

TIADA LAGI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

TIADA LAGI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 

Sedih nak kongsi tapi terpaksa bagitau juga sebab lepas ni takkan ada lagi keluaran Premium Beautiful Korset. Setelah hampir 30 tahun di pasaran, tiada lagi keluaran Premium Beautiful di pasaran 

Untuk pengguna setia Premium Beautiful, boleh rebut peluang untuk dapatkan size anda sementara stok masih ada.

Dah banyak size yang habis terutamanya girdle size 90 dan long bra 85D

Boleh hubungi kak kin untuk semak size dan penjimatan 10% untuk size Premium Beautiful anda.

Ready stok Girdle Premium Beautiful size 82.

Monday, 4 October 2021

THERAPANTS dan THERAVEST, Hilangkan sakit belakang dan sakit pinggang Ibu bersalin pembedahan

BAGAIMANA THERAPANTS DAN THERAVEST DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN SAKIT BAHU DAN SAKIT BELAKANG IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN



Ibu bersalin secara pembedahan kebiasaanya mengalami masalah sakit pinggang, sakit belikat dan sakit belakang.

Pengalaman kak kin sendiri, memang kesakitan itu muncul terutamanya waktu menyusukan bayi terlalu lama.

Alhamdulillah, sejak sarung baju THERAPANTS, sakit belikat semakin berkurangan dan hilang.

Kesan FIR (FIR NANO DOT) dapat memperbaki peredaran darah dan mengaktifkan metabolisma.

Bila darah lancar, kesakitan berkurangan sebab sakit-sakit tu sebenarnya kerana pergerakan darah yang kurang lancar.
 
Terdapat 8 Magnetik Crystal yang membantu melegakan sakit bahu, tengkuk, belikat dan pinggang. 

Fungsi magnetik crystal sama seperti proses akupuntur/terapi dan kesannya sangat pantas, lepas sarung terus kurang sakit bahu dan lengan.

Jangan risau,
Takkan rasa rimas
Selesa sangat pakai THERAVEST ni.

Sekarang ada promosi penjimatan lebih 17% untuk THERAVEST dan THERAPANTS bulan OKTOBER 2021 ni.

Dan pelbagai free gift menanti.

Wasap.my/60133496050/theravest17percentless

Tuesday, 21 September 2021

SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, BRA PUSH UP TERBAIK 2021



SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, BRA PUSH UP TERBAIK 2021

Pelancaran SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, telah dilancarkan secara rasminya oleh Sahajidah Hai O Marketing pada minggu lalu. Sebelum ini, THERA melancarkan Legging THERAPANTS dari atas pusat sampai buku lali. Baju THERAVEST, dari lengan sampai bawah pusat, maka dengan hadirnya SHORT BRA THERA ni maka sempurna lah penjagaan dari lengan sehingga ke buku lali.

Pilihan yang tepat buat wanita yang mengutamakan keselesaan dan kesempurnaan bentuk tubuh badan. 

Direka dengan Far Infrared (FIR) daripada Teknologi Nano-Dot Korea, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah untuk kesihatan payudara yang lebih sihat.
 
4 kristal magnetik yang ada pada produk ini pula akan mengembalikan bentuk asal payudara menjadikannya lebih tegang dan tidak kendur. 

360 Thera Short Bra memberi sokongan terbaik untuk payudara yang menawan 🥰


Friday, 17 September 2021

RESEPI BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN GARING

RAHSIA BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN RANGUP.

Resepi Biskut kurma untuk bayi, tanpa gula dan garam.

Bahan-bahannya.

1/2 unsalted butter
13 biji kurma dijadikan puree
1 cawan unbleached flour
1 cawan tepung jagung 

Tips untuk jadikan biskut tu rangup
1-Pastikan butter cair sendiri
2-Jangan tambah air pada puree dan adunan tepung
3-Kuantiti tepung gandum dan tepung jagung mestilah sama.

Cara membuatnya 

1. Gaulkan unsalted butter dengan puree hingga sebati

2. Masukkan tepung gandum dan teoung jagung ,

3. Uli sehingga doh tak melekat di tangan.

4. Canai, terap atau boleh buat bentuk ikut suka.

5. Bakar, kak kin tak ada oven. Guna Air Fryer Phipis jer, suhu 140 selama 20minit.

6. Siap untuk dimakan.


Bukan anak je suka, mak pun makan sekali. Minggu ni dah 3 kali buat sebab mak bantu makan sekali. 3 hari je dah habis stok tu.

Selamat Mencuba.

Thursday, 9 September 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2021
THERAPANTS MURAH 2021
THERAVEST MURAH 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021 tetap ada permintaan, walaupun hadirnya korset versi baru THERAPANTS dan THERAVEST
Memang kalau dah pakai bra dan girdle Premium Beautiful, takkan cari bra lain dah sebab terlalu selesa dengan Pakaian Dalam Premium Beautiful ni. 

Lagi-lagi untuk badan berisi, cup penuh Premium Beautiful ni, memang sedap sangat sokong payudara dari bergoyang atau jatuh ketika kita berjalan.

Yang badan kecil pun sangat suka sebab pakaian dalam ini mampu memberi sokongan terbaik untuk pinggang dan memabntu menyerlahkan keyakinan walaupun berbadan kecil.

Alhamdulillah, sampai ke September 2021 ni, kak kin masih menerima tempahan Premium Beautiful Korset. Dan siap ambil new version si THERAPANTS ni lagi.

Terima kasih atas kepercayaan dan memilih kak kin sebagai consultant Premium Beautiful anda.
Terima kasih banyak-banyak kastemer Ogos 2021









Untuk Bulan September 2021

Promosi Harga Murah Diskaun 10% untuk setiap item Premium Beautiful
Harga THERAPANTS diskaun hampir 17% bermula dari RM599 (t&c)
Harga THERAVEST diskaun hampir 17% bermula dari RM649 (t&c) 

Wednesday, 1 September 2021

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021SAHAJA

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021 SAHAJA


Harga Borong Min Kaffe Murah Promosi bermula 1 hingga 30 September sahaja.

Minimum order 12 kotak.

Normal Price Sekotak RM31.10
Harga Promo Kombo 12 kotak dan keatas hanya RM24.50 sahaja.

Free Postage ke Seluruh Malaysia untuk pakej kombo ini.
Bukan itu sahaja, ada FREE GIFT mug speacila edition menanti anda 


Selagi stok masih ada.

Untuk anda yang nak mulakan perniagaan, nak mula jual Min Kaffe di kedai anda,
Boleh borong dekat link ni.


Harga borong Min kaffe sekotak RM24.50
Harga jual Sekotak : RM31.10

Untung sekotak : RM6.60
Untung 10 kotak : RM66.00
Untung 100 kotak : 660.00

Harga borong Min Kaffe murah ini hanya untuk bulan September 2021 sahaja.

Cepat, sementara stok masih ada.


Sunday, 29 August 2021

HERBA MAHARANI MURAH SEKOTAK RM99, 2 KOTAK RM170

HERBA MAHARANI MURAH SEKOTAK RM99, 2 KOTAK RM170

Promosi Merdeka

Harga Herba Maharani Murah

Sekotak : RM99
2 kotak : RM170




Postage pun murah
RM4.70 jer pos ke Semenjung 

Maharani Murah
Postage pun murah.

Friday, 27 August 2021

THERAPANTS MURAH SALES MERDEKA 27-31 OGOS 2021 DISKAUN 17%

THERAPANTS MURAH SALES MERDEKA 

Therapants murah 2021
Theravest murah 2021

Diskaun 17% Promosi Merdeka
27 hingga 31 Ogos 2021

Ready stok

Sedia untuk di poskan 
Cod THERAPANTS Setiawangsa, Keramat

Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke KELANTAN
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke JOHOR
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke MELAKA
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke NEGERI SEMBILAN
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke TERENGGANU
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PAHANG
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PERAK
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PERLIS
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke PULAU PINANG
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke LANGKAWI
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SELANGOR
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SABAH
Free Postage THERAPANTS, THERAVEST ke SARAWAK

Monday, 16 August 2021

PROMOSI MURAH 2 HARI SAHAJA, MIN KAFFE ORIGIONAL RM24.50

PROMOSI MURAH 2 HARI SAHAJA, MIN KAFFE ORIGIONAL RM24.50

Min Kaffe Enhanced Origional dari Sahajidah Hai O.

Promosi kombo,
2 hari sahaja
19-20 Ogos 2021.

6 kotak cuma RM147 sahaja 
Postage tambah RM9.20
Jumlah RM156.20

12 kotak cuma RM294
FREE POSTAGE.


Free COD sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju


Friday, 6 August 2021

Min Kaffe Murah Origional 2021, Sekotak RM28

Min Kaffe Murah Origional 2021, Sekotak RM28

Harga Min Kaffe Sekotak sangat murah, cuma RM28 sahaja dekat link ni.

https://hasikin.shom.com.my/index.php/repsite/product/min-kaffe

Cuma perlu masukkan kod Promo potongan 10% masa nak buat bayar nanti.

Kod : FDC369C

Harga Asal RM31.10 sekotak
Jadi RM28 jer

Untuk FREE POSTAGE, 
Pembelian 8 kotak dan keatas boleh FREE POSTAGE.

Kalau sekotak, postage tetap murah
RM4.70 sahaja

Nak cari Min Kaffe Origional Murah, boleh order dekat link di atas atau wasap dekat nombor ni.

Wasap.my/60133496050/minkaffemurahgunakodpromo

Thursday, 29 July 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Alhamdulillah, gembira rasa bila dapat perkhabaran gembira lagi. Berjaya hamil lepas makan 4 kotak Herba Maharani.

Kak Kin kongsikan pengalaman beliau, semoga menjadi panduan dan jangan  putus asa ye sahabat sekelian 

Alhamdulillah, asbab 4 kotak Herba Maharani, Allah beri izin lahirnya seorang lagi khalifah Allah di muka bumi ini. Semoga membesar jadi anak soleh, hamba Allah yang taat, berjaya bahagia dunia akhirat 

Berapa banyak nak makan Herba Maharani untuk hamil?
Bergantung pada keadaan rahim dan diri seseorang. Ada yang sekotak dah hamil dan ada yang 2,3 kotak.

Dah alang-alang ada promosi ni, boleh cuba ambil 2 kotak terus.

2 kotak RM170
Kalau harga biasa dah RM258
Jimat RM88.

Boleh simpan untuk persediaan berpantang sekali sebab tarikh luput dia lambat lagi, tahun 2023.

Nak ikhtiar hamil dengan Herba Maharani harga jimat,