Sunday, 29 December 2019

Tips Kurus Dengan Kopi, Min Kaffe dan Bawang Putih

Tips Kurus Dengan Kopi  MinKaffe dan Bawang Putih.


Turun 1KG lepas amalkan set kempis perut.
Min kaffe dan garlic tablet hai o.

Terkadang niat nak kurus tu ada  tapi terpaksa dilupakan kerana kegagalan mengawal nafsu untuk menolak makanan sedap yang kita selalu makan tiap-tiap hari.

Jadi tak perlu siksa diri untuk kurus dan sihat cuma kita tukar cara pemakanan kita kita dari makanan biasa kepada makanan kesihatan.

Kalau biasa kita minum air sedap-sedap, kopi, teh, milo kali ni kita minum kopi dan teh juga cuma ambil kopi kesihatan macam Min Kaffe ni.

Min kaffe ni less kafein dan dan mengandungi garam buluh yang bertindak sebagai proses detoks dan melancarkan peredaran darah.

Garlic tablet pula banyak membantu proses buang angin dan melawaskan sistem pembuangan dalam badan.
Selain dari meningkatkan imunisasi badan ianya juga dapat mengurangkan masalah perut buncit. Seluar pun jadi longgar lepas amalkan garlic tablet hai o ni.



Untuk penggemar kafein, cepat-cepat tukar kopi biasa pada kopi kesihatan Min Kaffe ni. Rasa sedap dan membantu menjaga kesihatan

Nak harga promo set Kempis Perut YES 2019?
wasap.my/60133496050/skp



Friday, 27 December 2019

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Sakit Slip Disc

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Sakit Slip Disc

Bio Velocity Sleep Mate ni sekali pandang macam selimut, macam alas tilam tapi jangan terkejut dengan fizikal dia yang macam selimut biasa tu mampu untuk menbantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan.

Ramai yang tertanya-tanya, biasanya siapa yang beli dan pakai pelapik tilam/selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?

Biasanya pelanggan kak kin ramai yang gunakan selimut Bio Velocity Sleep Mate untuk rawatan Strok, slip disc, sakit pinggang, darah tinggi, susah tidur/imsomnia, stress, kencing manis.

Testimoni terbaru dari pelanggan yang kak kin cod BVSM ke Bandar Baru Bangi, sakit pinggang beliau semakin berkurangan dan beliau dapat tidur dengan lena sejak menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.




Alhamdulillah, banyak kesan baik selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Masa mula-mula whatapps tu, cuma nak tau harga promosi terkini jer. Keesokan harinya baru bersetuju nak dapatkan set Promo Year End Sales ni.

Harga promosi Disember 2019 untuk set kombo Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 2 helai cuma RM 1,999 sahaja.
Normal priceRM1,403.70 untuk 1 helai.

Untungnya, dah la jimat lebih RM800, dapat pulak free gift dan kak kin siap bagi
FREE postage ke seluruh Malaysia dan
FREE COD Area KL, Bangi, Selangor dan Shah Alam.

Nak harga jimat YES 2019, sebelum 31/12/2019
Klik sini
Wasap.my/60133496050/bvsmpromoYES2019


Tuesday, 17 December 2019

Testimoni BB Plus Glo Pudarkan Kesan Jeragat

HARGA BB PLUS GLO MURAH

Testimoni B Plus Glo Pudarkan Kesan Jeragat


Parut daripada jerawat, dan kusam membuatkan Puan Razila sering dilihat lebih tua berbanding usia sebenar.

Nekad mengubah pandangan orang, Puan Razila mencuba BB+ Glo dan kini kelihatan seperti remaja!



Kulit yang dulu kusam kini juga sudah menjadi lebih cerah.  Ekstrak buah beri yang ada di dalam formulasi BB+ Glo mempunyai manfaat anti-oksidan kepada si pemakai.


Testimoni BB Plus Collagen Kurangkan Masalah Sakit Lutut.


Kesakitan dan ketidakselesaan pada lutut membuatkan Puan Mazura mencari inisiatif untuk mengurangkan masalah yang dihadapi.

Setelah menggunakan BB+ Glo secara konsisten, masalah ketidakselesaan pada lutut terasa berkurangan, dan ini disebabkan bahan aktif daripada kolagen jenis 1 yang membantu menstrukturkan kembali kulit agar kembali remaja secara dalaman!

Tahukah anda, BB+ Glo menggunakan kolagen jenis 1 di dalam formulasinya?

BB Plus Glo mengatasi masalah kulit kusam dan kulit kering.



Mengalami masalah yang sama seperti kebanyakkan wanita di luar, Puan Haiza merasakan kulitnya kusam, kering dan tidak bermaya.
.
Kini, dia mampu tampil lebih yakin dan ceria dan merasa kulit lebih cerah daripada sebelumnya! L-cysteine yang terdapat di dalam formulasi dapat memcerahkan wajah dan badan.
.
Mengalami masalah sama seperti Puan Haiza? Mungkin inilah masalah untuk beralih kepada BB+ Glo!



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Jerawat



Terasa kusut dan rimas, kerana jerawat naik pada wajah dan badan?
.
Dahulunya Puan Zuraidah merasai yang sama juga, kusut dan tidak yakin kerana jerawat selalu timbul di wajah. Dengan penggunaan BB+ Glo secara konsisten, jerawat pada wajah dan badan mulai susut dan kulit terasa lebih lembut. Satu badan terasa cantik!
.
Terasa stress dan kusut? Jangan bimbang, BB+ Glo kan ada!



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Kulit Kusam dan Tak Sekata



Merasakan kulit wajah anda kusam tak bermaya dan warnanya tidak sekata?

Itulah yang dialami oleh Puan Fiza dahulunya! Sekarang Puan Fiza mempunyai tona warna yang sekata, glowing dan lebih cerah serta bebas daripada jeragat dan jerawat!

Tahukah anda bahan aktif di dalam BB+ Glo yang dapat mencerahkan wajah dan badan?



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Kulit Kusam Dan Kering


Wajah terasa kusam dan merekah dek kekeringan pada kulit wajah?
.
Itulah yang dirasai oleh Puan Liyana dahulu, sehingga membuatkan dia tidak selesa berada lama di luar rumah. Ingin mengatasi ketidakselesaan ini, Puan Liyana mencuba BB+ Glo, dan kini dia tidak perlu runsing lagi! Kulitnya terasa lebih lembut, lembab dan jerawat jelas berkurangan berbanding sebelumnya.
.
Sudahkah anda mencuba BB+ Glo? Kongsikan pengalaman anda di bawah.

#BB+Glo #TransformFromWithin



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Jerawat dan Kulit Kusam



Kulit yang sentiasa berminyak membuatkan wajah Puan Erra mudah timbul jerawat dan tampak kusam.
.
Setelah menggunakan BB+ Glo, minyak pada wajah semakin berkurangan, kulit terasa lebih lembab, anjal, dan yang lagi best, jerawat kurang kelihatan dan nampak jauh lebih muda!
.
Kulit anda juga berminyak seperti Puan Erra? Dah ready nak mencuba BB+ Glo




Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Bekas Jerawat


Bekas jerawat lama menghantui anda, dan menghalang anda daripada tampil yakin untuk bertemu orang lain?
.
Kini Puan Yatimah tidak lagi berasa malu untuk berjumpa orang lain kerana bekas jerawat lama semakin pudar dan masalah sakit lutut semakin berkurangan setelah mengamalkan BB+ Glo secara konsisten. Adakah sekarang dia mampu berjoging? Jangan kata jogging, Zumba pun boleh!



Sumber anti-oksidan di dalam formulasi BB+ Glo dapat melawan radikal bebas dan memperbaiki jaringan kolagen di dalam badan, agar anda tampak lebih muda dan cantik tanpa sengaja!

Dapatkan BB Plus Glo dengan harga promo YES 2019.

wasap.my/60133496050/bbplusgloYES

Saturday, 16 November 2019

Cara Salin Nombor Telefon, Gambar, Video Dan Data dari Handphone Lama Ke Handphone Baru. Dari OPPO F7 ke OPPO Reno.

Cara Salin Nombor Telefon, Gambar, Video Dan Data dari Handphone Lama Ke Handphone Baru.
Dari OPPO F7 ke OPPO Reno.

Setiap Kali Ada Telefon Baru, memang suka tapi Yang tak berapa suka bila semua kenalan, gambar Dan data dalam handphone lama Yang Akan hilang kalau tak pandai nak Salin ke Telefon Baru.

Semoga panduan ini dapat membantu anda. Kak kin kongsi pengalaman kak kin pindahkan data dari Telefon OPPO F7 ke OPPO Reno.

Pertama sekali,
Pergi ke TOOLS


Lepas Tu klik, CLONE PHONE
Pilih NEW PHONE pada Telefon Baru
Dan pilih kategori Telefon Baru anda.





Nanti Akan keluar cod ni untuk Di scan oleh Telefon lama.

Dalam masa Yang Sama buka TOOLS pada Telefon lama,
Tekan CLON PHONE
Pilih TELEFON LAMA
Dan scan kod Di atas.

Data Akan terus dipindahkan.
Mudah sangat kan.

Selamat mencuba.

Monday, 28 October 2019

CARA BELI TIKET AQUARIA KLCC MURAH

CARA BELI TIKET AQUARIA KLCC MURAH

Cuti Deepavali ni, kak kin tak ada perancangan nak bawa anak ke mana. Tapi bila adik ipar whatapps bagitau nak datang KL, kami pun mula mencari destinasi yang seronok untuk bawa mereka bersiar-siar disini.

Tangan duduk menggoogle tempat menarik dan kami buat keputusan untuk ke Pusat Penghayatan di Wetland Putrajaya.

Dek tak puas anak kak kin si Faarish tengok ikan dekat sana, jadi kami bercadang untuk ke Aquaria KLCC pada keesokan harinya.

Sampai di KLCC jam 2 petang, terlalu padat pengunjung nak singgah di Aquaria KLCC dan staff mereka buat pengumuman agar melewatkan masa lawatan atau datang di di hari lain.
Kami pulang ke rumah dan dalam perjalanan tu, anak buah kak kin yang berusia 4 tahun menyuarakan rasa tak puas hati sebab tak dapat masuk Aquaria.

Sampai ke malam bercerita pasal nak tengok ikan, jadi ayah dia kata esok kita cuba lagi tengok ikan. Dan kak kin pun saje je dok google cara nak beli tiket online.

Bila kak kin google, rasa macam terkejut juga sebab harga online lebih murah dari harga walk in.
Lepas dah jumpa web tu, kak kin tanya pada suami, boleh percaya ke tak ye web yang harga murah ni.
Kita nak beli awal tiket supaya tak kena beratur panjang macam kes semalam.

Kak kin tawakal je dan cari lagi artikel yang menunjukkan kebenaran tentang harga murah jika beli di laman web tersebut.
Dan terjumpa satu artikel dari pemilik peribadi mengatakan memang web tersebut jual tiket secara online dan murah dari harga walk in.

Jadi, kak kin ikut sahaja arahan yang di minya.
Ni langkah demi demi langkah yang diperlukan untuk buat tempahan online tiket masuk ke Aquaria KLCC.







Alhamdulillah, tiket pun dihantar melalui email tak sampai sejam dari waktu pembayaran.

Memang jauh lebih murah berbanding beli tiket walk in.
Selain menjimatkan wang, dapat menjimatkan masa dari beratur panjang di kaunter untuk membeli tiket.
Dah ada tiket boleh terus beratur untuk scan tiket dan masuk ke Aquaria KLCC.

Faarish dan abang iman paling seronok dapat jumpa banyak ikan.



Jadi kalau ada yang nak beli tiket masuk ke Aquaria KLCC murah dan cepat, boleh ikut cara macam kak kin kongsikan dekat atas ni ye.
Selamat bercuti semua.

Thursday, 24 October 2019

Friday, 11 October 2019

Korset Slim Sampai Kaki TheraPants Premium Beautiful

Cari Korset Cover Punggung, Peha, Betis, Kaki? Confirm Slim and Tinggi uolss lepas ni😍😍😍

360 THERA PANTS !!



Premium Beautiful dah ada kembar nama nya360 Thera Pants ( Terapi Pants) sama jenis kulit dengan Premium Beautiful Classic cumanya Thera Pants ni lebih perihatin sampai ke kaki protect body uolss.

KEGUNAAN PREMIUM BEAUTIFUL THERA PANTS 360



Teknologi From Korea, US & Japan.



Fat Locking Fabric.
Wahhh syok lah uolss yang sekarang body saiz triple xl, siap ada pants yang boleh lock siap-siap lemakss supaya lari setempat je. Lama-lama tak mampu lagi nak lari, terus lenyap lemakss dari body uolss.

Push, Lift, Lock, Support.
Part yang paling sawan jadinya bila PLLS ni bergabung tenaga men "transform" body uolss jadi puteri idaman suami uolss sendiri.

Ultra -Fiber Cooling
Rupanya bila tengok pun dah sejuk hati. Ni kan pulak bersentuhan dengan body uolss confirm feel bak ais beku di musim winter.

 ~ 5 micron (15x thinner than human hair 70 micron).
Fuhhh, saintifik betul ni. Nak bayangkan tak tahu lah tahap nipis but quality nya Thera Pants sehingga 15x lebih nipis dari rambut manusia.

Nano dot ( fir+ nano) dlm jaringan kain.
Uolss sendiri pun tahu kan kembar sebelum ni Premium Beautiful sememangnya di tenun FIR dalam kain nya. Sama juga dengan Thera Pants tetapi ni tahap nano dah Teknologi dia ni. Kira makin canggih lah dan di jamin selamat bila berdamping dengan kulit manusia setiap masa.

Ada 13 crystal magnet (acuPoints) di acupunture points - bantu aktifkan sel2~ increases circulatiom, more O2 dll13
Uolss pernah buat acupuncture ke? Yanie tak pernah buat sebab tak berani tengok jarum dia tu. But this product Thera Pants serius selesaikan masalah Yanie yang takut jarum. Siap ada 13 Crystal magnet point pada Thera Pants. Jadi sesuai untuk atasi masalah selulit di peha betis tu. Lepas ni makin panjang lahhhh  langkah kaki tu tanpa had.

Jaga-jaga, si suami kena control isteri dengan beli Boxer radiation protection pula. Baru lah berkepit je power couple setiap masa.
🤗 Tengok gambar Thera Pants yang model pegang tu.

=====================================
Fat Locking Fabric.

Tu antara keunikan utama 360 Thera kami.

Selalu kita kunci rumah, kunci kerete, kunci peti besi aje kan. Tapi boleh bayangkan tak, macam mana sekarang ni ada teknologi kunci lemak 🤔

Special kan 360 Thera ni sebab ada fat locking. Dia sangat membantu lock lemak bahagian pinggang, bahagian perut, bahagian pinggul dan bahagian peha.
Contoh bahagian bawah punggung kita. Part tu antara port lemak suka stay. Kalau kita perasan, area bawah punggung dan tepi punggung tu akan buatkan kita selalu ada masalah nak pilih seluar. Sebab lemak suka menggelebeh kat bawah punggung dan tepi punggung. Kan. Tu kenyataan yang tak boleh dielakkan 😖

Jadi, dengan function lock lemak yang  ada pada fabric 360 Thera ni, punggung kita akan di push up serta merta. Tak ada lagi dah risau tentang punggung jatuh.

=====================================
Cara Ukur Size Premium Beautiful Legging Thera Pants 360°


Nak book 360° Thera Pants tapi tak tahu saiz ukuran?

Jom kak kin share sini cara nya.

1. Guna tali tape dan ukur 2 bahagian je
    a. Puncak Punggung ukuran CM
    b. Pinggang ukuran CM

2. Tolak beza ke dua-dua ukuran.
    Punggung - Pinggang : ? CM

3. Jika bezanya kurang dari 20 CM, ambil saiz ikut ukuran pinggang.

4. Jika bezanya lebih dari 20 CM, pilih saiz yang besar dari saiz ukuran pinggang tadi.

Contoh ukuran:
Punggung : 97CM
Pinggang : 70CM
     
      97 CM
    - 70 CM
-----------------
      27 CM
-----------------
Ikutkan pinggang 70CM, berada range 67-73 (waist),  87-97(hip). Maknanya saiz 360° Thera Pants adalah 70.
Tetapi ingat tadi kan lebihan beza 27 CM, jadi kena ambik saiz besar sikit iaitu 76. Jadi saiz sebenar 360° Thera Pants adalah 76.

Belajar sesuatu?
Jom sama-sama ukur saiz, lepas ni terus inform kak kin size uolss ye. Kak kin book saiz uolss cepat-cepat. Dapat lah pakai cepat kan. Cepat lah slim Punggung sampai kaki tu.💃

Cara pakai Premium Beautiful Therapants 360



CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL LEGGING THERA PANTS 360°



Still kurang jelas?
Boleh je terus piyem kak kin. Nak bagi ukuran untuk kak kin kirakan pun boleh. Takde masalah.

Wasap.my/60133496050/TheraPants

#PB360Therapants
#PremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35

Tuesday, 10 September 2019

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Alternatif untuk kurangkan masalah penyakit Kronik

Bio Velocity Sleep Mate
Alternatif untuk kurangkan masalah penyakit kronik seperti :

Buah pinggang
Sakit Jantung
Slip Disc
Cerebral Palsy
Asthma
Saraf
Stroke
Migrain teruk
Dan lain-lain lagi

Boleh dijadikan selimut atau pelapik tilam.
Tiada wayar.
Mudah di bawa ke mana sahaja.

Bio Velocity Sleep Mate Bantu Legakan Sakit Pinggang/ Slip Disc



Pengakuan pengguna, Tuan Nuzul yang mengalami slip disc akibat kemalangan.

Bio Velocity Sleep Mate sangat membantu melegakan sakit belakang kesan kemalangan dan beliau dapat tidur lena. Badan menjadi segar di keesokan harinya.

Bio Velocity Sleep Mate Bantu Legakan Sakit Jantung



Alhamdulillah, selimut Bio Velocity Sleep Mate bantu legakan sakit jantung ayah beliau. Walaupun pada awalnya, ayah beliau mengalami kesan tindakbalas/healing crisis, berasa haus, sakit badan teruskan sahaja penggunaannya dan akhirnya kesihatan ayah beliau semakin baik. Badan jadi ringan dan kembali cergas seperti sediakala.

Hadiahkan buat mak ayah untuk membantu mereka mengurangkan masalah kesihatan yang dialami. 

Thursday, 5 September 2019

CERITA PANAS MALAM JUMAAT - SUAMI TEGUR ISTERI MAKIN MENYENGAT LEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

CERITA PANAS MALAM JUMAAT - SUAMI TEGUR ISTERI MAKIN MENYENGAT LEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

HEBA MAHARANI, TE ZHI BAI FENG WAN, RAHSIA KETATKAN FARAJ, KEMBALI PERAWAN DENGAN HERBA MAHARANI, HERBA MAHARANI IKHTIAR HAMIL, HERBA MAHARANI MURAH, COD HERBA MAHARANI SETIAWANGSA,


ISTERI KEMBALI PERAWAN DENGAN HERBA MAHARANI

Tak perlu tunggu sampai sebulan untuk dapat kesan sehebat ini. Cukup dengan pengambilan dua hingga 5 hari, dah dapat merasai kehebatannya. Customer kak kin ni, baru makan 3 hari dah kena puji dengan suami, bila bersama tu rasa KETAT lain macam.

Untuk anda yang nak menghangatkan lagi hubungan cinta bersama suami, buat kejutan dengan Herba Maharani. Badan kita makin sihat, ringan, kulit makin berseri dan suami puji senyum sampai gusi dengan KEHEBATAN isteri.

Semakin hari, semakin rapat bila amalkan Herba Maharani.

Selain dari mengetatkan vagina, Herba Maharani juga membantu mengurangkan masalah wanita berkahwin seperti:-

- Keputihan
- Kekeringan Vagina
- Kentut Faraj
- Lemah Nafsu
- Membantu memberikan rasa lebih NIKMAT kepada ISTERI 
- Dan semestinya suami paling SERONOK nak bermesra dengan isteri.

Rahsia MENGHANGATKAN hubungan dengan cara paling CEPAT, SELAMAT dan BERKESAN ada dalam sekotak HERBA MAHARANI.

Harga sekotak Herba Maharani 
RM129 ( FREE POSTAGE )

Free COD Herba Maharani area KERAMAT, AU2, Setiawangsa, Jelatek dan Jalan Enggang

Tuesday, 3 September 2019

RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

bio_velocity_sleep_mate_murah_testimoni_imsomnia

Selimut Bio Velocity Sleep Mate untuk rawatan Imsomnia, susah tidur. Dengan teknologi Velocity pada selimut Bio Velocity Sleep Mate membantu menghantar gelombang tidur lena yang berkualiti pada penggunanya.

Alhamdulillah, terbukti keberkesanannya pada customer kak kin yang beli pada 2 bulan  lepas yang dalam usaha untuk merawat masalah tak boleh tidur langsung. Dengan izin Allah, selepas tidur dengan selimut Bio Velocity Sleep Mate setiap hari, beliau dapat tidur dan tahap kesihatan beliau juga bertambah baik.
Badan semakin bertenaga dan ceria.

Dengan adanya velocity yang yang dijemur pada waktu dhuha, dapat membantu menyeimbangkan gelombang aura positif dalam badan.

Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni mudah digunakan dan dan dibawa kerana ianya 
- tak perlu charge, 
- tak guna bateri 
- tanpa wayar
Mudah dibawa ke mana sahaja.

Beli 1 unit Selimut Bio Velocity Sleep Mate dengan hanyaRM1,403.70 sahaja dan tambah RM570 sahaja untuk pembelian unit ke-2.
Anda JIMAT RM833.70


bio_velocity_sleep_mate_murah_rawatan_imsomnia

Promosi Harga Murah BVSM 2019
RM1,973.70 dapat 2 unit BVSM.

Jadi untuk Promosi sehingga bulan Oktober 2019 ni, anda cuma bayar RM986.85 sahaja bagi setiap 1 unit dengan pembelian pakej Promosi Harga Murah BVSM.

Untuk pembelian Bio Velocity Sleep Mate pakej Promosi Harga Murah BVSM 2019 ini, boleh klik link ni, 




Wednesday, 7 August 2019

Tipa Buang Kolestrol dengan Lecitin Celgynic Gol


Celgynic Gold : Pencuci Kolestrol

Celgynic Gold merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi tanpa sebarang bahan tambahan.



Diproses menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif.








Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah,
anti penuaan dan
meningkatkan metabolisme badan.

Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic?
Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kelenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat. Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah.

Adakah Celgynic dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?
Celgynic kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan mengurai lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalaman saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis. Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan fungsi pankreas menurun, kegagalan merembes insulin yang mencukupi, mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah, dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.

Bolehkah Celgynic diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari?
Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi. Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak. Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai, dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan, dan amat bermanfaat untuk kesihatan.

Apakah cara pengambilan Celgynic?
Dua kali sehari selepas makan pagi dan malam, 4 hingga 6 biji setiap kali.

Siapakah yang perlu mengambil Celgynic?
Mereka yang mempunyai daya keimunan yang rendah, warga tua, pelupa serta mereka yang perlu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.

Siapakah yang tidak perlu mengambil Celgynic?
Kanak-kanak yang berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil Celgynic.

Adakah Celgynic memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara?
Celgynic telah memperolehi kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan, boleh dijual secara sah di pasaran.

No KKM Celgynic
MAL 10021962TCR

Kandungan isipadu Celgynic
230mg x 120 softgels