Tuesday, 10 March 2020

Herba Maharani Murah - Pil Subur Ikhtiar Hamil

Herba Maharani Murah - Pil Subur Ikhtiar Hamil

Promosi Herba Maharani Murah Flash Sales 11-12 Mac 2020

Harga murah Herba Maharani untuk 2 kotak cuma RM199 sahaja.
Sekotak tak sampai RM100 pun.


Apa kegunaan Herba Maharani?

Ini antara testimoni kepuasan pelanggan selepas mengamalkan jamu tertua Herba Maharani.









Banyak khasiat Herba Maharani.

Nak dapatkan Herba Maharani murah dan jimat, klik sini

wasap.my/60133496050

Saturday, 29 February 2020

Macamana nak dapatkan Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Murah

Macamana nak dapatkan Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Murah

Untuk anda yang nak dapatkan Selimut Ajaib/Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate harga murah, boleh whatapps kak kin dekat link ni.

Wasap.my/60133496050/bvsmpromo

Perkhidmatan penghantaran terus ke rumah anda secara PERCUMA sekitar Kuala Lumpur, Batu Caves,Bangi, Gombak,Subang Setiawangsa, Keramat, Shah Alam, Kajang, Putrajaya dan sekitarnya.


Free COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate Bandar Baru Bangi


Free COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Sungai Besi


Terima kasih Tuan, mempercayai perkhidmatan kami.



Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Ukay Perdana

Untuk Negeri Johor dan Daerah Kota Tinggi perkhidmatan Penghantaran terus ke rumah anda juga disediakan.


Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Singapura

Sampai ke Singapura, kami sediakan perkhidmatan penghantaran. Cuma kena tempah awal untuk kami uruskan masa yang sesuai.
Sekiranya tak sempat untuk hantar secara COD, kami sediakan juga perkhidmatan pos pos sehingga ke Kota Singa, Indonesia dan Brunei.

Untuk negeri lain, kami juga menyediakan perkhidmatan kurier menggunakan POS LAJU ke tempat anda dan dengan rela hati kami menanggung segala perbelanjaan perkhidmatan tersebut.
Nak dapatkan lebih penjimatan, kami sediakan juga FREE GIFT kepada pelanggan kami.

Promosi Harga Murah Tilam Bio Velocity Sleep Mate FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia

Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Kelantan
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Terengganu
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Pahang
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Melaka
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Negeri Sembilan
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Selangor
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Sabah
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Sarawak
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Labuan
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Kedah
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Perlis
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Pulau Pinang
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Langkawi
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Baling

Wasap.my/60133496050/bvsmpromomurah













Tuesday, 25 February 2020

Tips Kurangkan Perut Buncit Tanpa Senanama dan Tekanan Leging Therapants 360 Premium Beautiful

Tips Kurangkan Perut Buncit Tanpa Senanama dan Tekanan Leging Therapants 360 Premium Beautiful

Perut buncit terus hilang lepas sarung leginh therapants 360 Premium Beautiful





Harga therapants 360 Premium Beautiful RM899
But now promo price cuma RM699 je untuk size kecil ye.
Jimat RM200 untuk size kecil dan sederhana ni.

Nak harga promo jimat
wasap.my/60133496050/therapantspromo

Monday, 24 February 2020

Bio Velocity Sleep Mate - Tilam Terapi @ Selimut Untuk Rawatan Alternatif Pesakit Strok

Bio Velocity Sleep Mate - Tilam Terapi @ Selimut Untuk Rawatan Alternatif Pesakit Strok

Strok, minor strok menyerang tidak mengira usia dan tak mengira masa. Pengalaman kak kin sendiri mendapat berita mak di serang strok memang rasa racam tak percaya. Sebab orang yang paling kita kita sayang di uji dengan terbatasnya pergerakan.

Bergegas balik kampung dan ikhtiar pelbagai cara cara untuk bantu mak pulih dan bergerak aktif semula seperti biasa.

Mengurut, bagi minum apple hijau campur garam buluh dan dan hari-hari setiap masa suruh mak peluk tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate ni.

Alhamdulillah, mak kak kin dapat berjalan semula sampai ke akhir hayatnya. Sebagai anak, kita cuba sehabis baik buat yang yang terbaik untuk orang yang kita sayang.

Kenapa kak kin bersungguh nak kongsi kebaikan Tilam@Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Sebab kak kin dah rasa dan alami kebaikan dari penggunaannya pada diri sendiri dan keluarga.

Bagaimana Tilam@Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni membantu dalam rawatan Strok?

Apabila selimut disentuh, dilihat, digunakan oleh pesakit strok, tenaga Bio Velocity di di dalam Bio Velocity Sleep Mate ini akan membantu memecahkan molekul darah yang besar dan berketul yang menyebabkan badan berasid. Apabila molekul darah menjadi halus, perjalanan darah dalam badan akan menjadi lebih lancar dan dan melancarkan perjalanan oksigen ke seluruh badan. Dan memgaktifkan semula anggota badan yang kebas, lumpuh atau bermasalah.


Antara testimoni pesakit strok yang kembali aktif dan sembuh selepas menggunakan selimut Bio Velocity Sleep Mate




Alhamdulillah, dengan izin Allah dapat mengaktifkan kembali pesakit strok dengan hanya baring, peluk pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Harga 1 helai tilam Bio Velocity Sleep Mate
RM1,403.70

Promosi untuk 2 set
Cuma RM1,999.00 sahaja
Jimat hampir RM900 dengan harga promo ni sebab kak kin siap bagi FREE GIFT dan FREE POSTAGE/FREE COD sekali.

Wasap.my/60133496050/tilamstrok

Monday, 27 January 2020

Testimoni Therapants 360 Premium Beautiful Hilangkan Lenguh Dan Sakit Kaki

Testimoni Therapants 360 Premium Beautiful Hilangkan Lenguh Dan Sakit Kaki














Testimoni pemakaian Therapants 360 Premium Beautiful dapat

- mengurangkan inci
- menghilangkan lenguh/kebas kaki
- mengecilkan peha
- sakit lutut hilang
- reshape peha, punggung dan kaki
- hilangkan sakit belakang
Dan macam-macam kesan baik pada kesihatan.

Ini kerana bukan sahaja disulami dengan bebenang Far Infrared Rays, therapanta juga mempunyai point akupuntur pada 13 point seperti di bawah yang membantu melancarkan peredaran darah anda.


Dengan kristal magnetik akupuntur ini ibarat anda diurut setiap hari.

Dapatkan legging urutan moden deman harga serendah RM699 sahaja sempena harga promosi.
Normal price RM899
Anda jimat RM200 dan harga akan berubah bila size anda berubah bertambah besar.



Sunday, 29 December 2019

Tips Kurus Dengan Kopi, Min Kaffe dan Bawang Putih

Tips Kurus Dengan Kopi  MinKaffe dan Bawang Putih.


Turun 1KG lepas amalkan set kempis perut.
Min kaffe dan garlic tablet hai o.

Terkadang niat nak kurus tu ada  tapi terpaksa dilupakan kerana kegagalan mengawal nafsu untuk menolak makanan sedap yang kita selalu makan tiap-tiap hari.

Jadi tak perlu siksa diri untuk kurus dan sihat cuma kita tukar cara pemakanan kita kita dari makanan biasa kepada makanan kesihatan.

Kalau biasa kita minum air sedap-sedap, kopi, teh, milo kali ni kita minum kopi dan teh juga cuma ambil kopi kesihatan macam Min Kaffe ni.

Min kaffe ni less kafein dan dan mengandungi garam buluh yang bertindak sebagai proses detoks dan melancarkan peredaran darah.

Garlic tablet pula banyak membantu proses buang angin dan melawaskan sistem pembuangan dalam badan.
Selain dari meningkatkan imunisasi badan ianya juga dapat mengurangkan masalah perut buncit. Seluar pun jadi longgar lepas amalkan garlic tablet hai o ni.



Untuk penggemar kafein, cepat-cepat tukar kopi biasa pada kopi kesihatan Min Kaffe ni. Rasa sedap dan membantu menjaga kesihatan

Nak harga promo set Kempis Perut YES 2019?
wasap.my/60133496050/skp



Friday, 27 December 2019

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Sakit Slip Disc

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Sakit Slip Disc

Bio Velocity Sleep Mate ni sekali pandang macam selimut, macam alas tilam tapi jangan terkejut dengan fizikal dia yang macam selimut biasa tu mampu untuk menbantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan.

Ramai yang tertanya-tanya, biasanya siapa yang beli dan pakai pelapik tilam/selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?

Biasanya pelanggan kak kin ramai yang gunakan selimut Bio Velocity Sleep Mate untuk rawatan Strok, slip disc, sakit pinggang, darah tinggi, susah tidur/imsomnia, stress, kencing manis.

Testimoni terbaru dari pelanggan yang kak kin cod BVSM ke Bandar Baru Bangi, sakit pinggang beliau semakin berkurangan dan beliau dapat tidur dengan lena sejak menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.




Alhamdulillah, banyak kesan baik selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Masa mula-mula whatapps tu, cuma nak tau harga promosi terkini jer. Keesokan harinya baru bersetuju nak dapatkan set Promo Year End Sales ni.

Harga promosi Disember 2019 untuk set kombo Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 2 helai cuma RM 1,999 sahaja.
Normal priceRM1,403.70 untuk 1 helai.

Untungnya, dah la jimat lebih RM800, dapat pulak free gift dan kak kin siap bagi
FREE postage ke seluruh Malaysia dan
FREE COD Area KL, Bangi, Selangor dan Shah Alam.

Nak harga jimat YES 2019, sebelum 31/12/2019
Klik sini
Wasap.my/60133496050/bvsmpromoYES2019


Tuesday, 17 December 2019

Testimoni BB Plus Glo Pudarkan Kesan Jeragat

HARGA BB PLUS GLO MURAH

Testimoni B Plus Glo Pudarkan Kesan Jeragat


Parut daripada jerawat, dan kusam membuatkan Puan Razila sering dilihat lebih tua berbanding usia sebenar.

Nekad mengubah pandangan orang, Puan Razila mencuba BB+ Glo dan kini kelihatan seperti remaja!



Kulit yang dulu kusam kini juga sudah menjadi lebih cerah.  Ekstrak buah beri yang ada di dalam formulasi BB+ Glo mempunyai manfaat anti-oksidan kepada si pemakai.


Testimoni BB Plus Collagen Kurangkan Masalah Sakit Lutut.


Kesakitan dan ketidakselesaan pada lutut membuatkan Puan Mazura mencari inisiatif untuk mengurangkan masalah yang dihadapi.

Setelah menggunakan BB+ Glo secara konsisten, masalah ketidakselesaan pada lutut terasa berkurangan, dan ini disebabkan bahan aktif daripada kolagen jenis 1 yang membantu menstrukturkan kembali kulit agar kembali remaja secara dalaman!

Tahukah anda, BB+ Glo menggunakan kolagen jenis 1 di dalam formulasinya?

BB Plus Glo mengatasi masalah kulit kusam dan kulit kering.



Mengalami masalah yang sama seperti kebanyakkan wanita di luar, Puan Haiza merasakan kulitnya kusam, kering dan tidak bermaya.
.
Kini, dia mampu tampil lebih yakin dan ceria dan merasa kulit lebih cerah daripada sebelumnya! L-cysteine yang terdapat di dalam formulasi dapat memcerahkan wajah dan badan.
.
Mengalami masalah sama seperti Puan Haiza? Mungkin inilah masalah untuk beralih kepada BB+ Glo!



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Jerawat



Terasa kusut dan rimas, kerana jerawat naik pada wajah dan badan?
.
Dahulunya Puan Zuraidah merasai yang sama juga, kusut dan tidak yakin kerana jerawat selalu timbul di wajah. Dengan penggunaan BB+ Glo secara konsisten, jerawat pada wajah dan badan mulai susut dan kulit terasa lebih lembut. Satu badan terasa cantik!
.
Terasa stress dan kusut? Jangan bimbang, BB+ Glo kan ada!



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Kulit Kusam dan Tak Sekata



Merasakan kulit wajah anda kusam tak bermaya dan warnanya tidak sekata?

Itulah yang dialami oleh Puan Fiza dahulunya! Sekarang Puan Fiza mempunyai tona warna yang sekata, glowing dan lebih cerah serta bebas daripada jeragat dan jerawat!

Tahukah anda bahan aktif di dalam BB+ Glo yang dapat mencerahkan wajah dan badan?



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Kulit Kusam Dan Kering


Wajah terasa kusam dan merekah dek kekeringan pada kulit wajah?
.
Itulah yang dirasai oleh Puan Liyana dahulu, sehingga membuatkan dia tidak selesa berada lama di luar rumah. Ingin mengatasi ketidakselesaan ini, Puan Liyana mencuba BB+ Glo, dan kini dia tidak perlu runsing lagi! Kulitnya terasa lebih lembut, lembab dan jerawat jelas berkurangan berbanding sebelumnya.
.
Sudahkah anda mencuba BB+ Glo? Kongsikan pengalaman anda di bawah.

#BB+Glo #TransformFromWithin



Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Jerawat dan Kulit Kusam



Kulit yang sentiasa berminyak membuatkan wajah Puan Erra mudah timbul jerawat dan tampak kusam.
.
Setelah menggunakan BB+ Glo, minyak pada wajah semakin berkurangan, kulit terasa lebih lembab, anjal, dan yang lagi best, jerawat kurang kelihatan dan nampak jauh lebih muda!
.
Kulit anda juga berminyak seperti Puan Erra? Dah ready nak mencuba BB+ Glo




Testimoni BB Plus Glo Kurangkan Masalah Bekas Jerawat


Bekas jerawat lama menghantui anda, dan menghalang anda daripada tampil yakin untuk bertemu orang lain?
.
Kini Puan Yatimah tidak lagi berasa malu untuk berjumpa orang lain kerana bekas jerawat lama semakin pudar dan masalah sakit lutut semakin berkurangan setelah mengamalkan BB+ Glo secara konsisten. Adakah sekarang dia mampu berjoging? Jangan kata jogging, Zumba pun boleh!



Sumber anti-oksidan di dalam formulasi BB+ Glo dapat melawan radikal bebas dan memperbaiki jaringan kolagen di dalam badan, agar anda tampak lebih muda dan cantik tanpa sengaja!

Dapatkan BB Plus Glo dengan harga promo YES 2019.

wasap.my/60133496050/bbplusgloYES