Sunday, 15 February 2015

Kenapa Premium Beautiful Bengkung Terbaik Untuk Wanita Selepas Bersalin

Kenapa Premium Beautiful Bengkung Terbaik Untuk Wanita Selepas BersalinKebanyakan wanita selepas melahirkan akan berpantang sehingga 30-44 hari. Dikatakan wanita yag rajin berpantang dijamin akan mendapat kembali potongan asal badan mereka, menjadi sihat dan cergas seperti sediakala, kelihatan jelita dan mampu mengekalkan minat suami terhadap mereka.

Tapi kebanyakan wanita agak sukar mendapatkan semula bentuk badan walaupun menggunakan cara yang sama apabila masuk kelahiran yang ketiga. Faktor hormon dan usia mempengaruhi kadar penurunan berat badan . Semakin bertambah usia, kadar metabolisma semakin rendah terutamanya bila mencecah usia 30-an keatas.

Jadi akak nak sharing pasal bengkung moden yang sangat-sangat membantu ibu-ibu bukan sahaja mendapatkan semula bentuk badan yang menawan tetapi memberikan tahap kesihatan yang sangat baik disamping menambahkan tenaga.

Premium Beautiful adalah satu-satunya corset yang diiktiraf sebagai superbrands dan sangat sesuai digunakan semasa berpantang. Ianya juga dikenali sebagai ' bengkung moden' dan 'corset abang sayang'.Waktu berpantang selama 30hari adalah masa terbaik untuk menurunkan 'baby fat.
Dengan pemakaian Premium Beuatiful semasa berpantang, Dapat membantu mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan dengan adanya FIR dalam corset Premium Beautiful ni.


KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN TERBAIK IBU BERPANTANG??

- membantu mengeluarkan angin dalam badan
- mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa proses bersalin
- menarik dan merapatkan semula tulang pinggul mengembang semasa bersalin
- menyegarkan badan lesu dan letih
- mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
- mengeluarkan segala sisa kotoran & air bisa dari rahim (menggantikan proses bertangas
- menyokong rahim dari jatuh
- menyihatkan rahim dan memberikan persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya
- menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron
- menghilangkan stretchmark akibat mengandung & menggaru perut semasa mengandung
- menghangatkan dalam badan dan tak perlu menggunakan param & pilis
- melancarkan proses pembuangan air besar (mengurangkan masalah sembelit)
- meningkatkan dan melancarkan kuantiti pengeluaran susu badan
- mengelakkan bengkak susu. Bengkak susu terjadi apabila saluran air susu keluar tersumbat, maka FIR akan membantu memperbetulkan dan melancarkan perdaran darah ke seluruh badan dan seterusnya bengkak susu dapat dielakkan.
- merawat luka-luka di dalam rahim mahupun luar rahim
- meningkatkan kadar metabolisme badan dan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
- membentuk semula pinggul, payudara dan postur badan yang menarikBilakah waktu paling sesuai untuk ukur size Bengkung Moden@Premium Beautiful?
- Waktu paling sesuai untuk mendapakan saiz Premium yang tepat adalah sewaktu usia kandungan 6-7 bulan atau 7 hari selepas bersalin


Waktu paling sesuai untuk pakai Bengkung Moden???
- Untuk kelahiran secara biasa/normal - seawal 7 hari..Tapi ada juga yang mula pakai pada hari ke 3 selepas melahirkan. Bergantung pada keadaan luka yang dialami.
Untuk kelahiran secara pembedahan - Selepas 2 Minggu dan pastikan tempat luka di lap kering sebelum menyarungkan bengkung ini.


Testimoni dari pengguna yang pernah memakai bengkung tradisional dan Premium BeautifulHarga Premium Beatiful Corset akan naik tidak lama lagi. Rebut peluang penjimatan sehingga RM400 segera!!!!!

SMS/Whatapps : 013-3496050
fb : Ckin Ali
Ig : Hasikin Ali
No comments: