Sunday, 7 October 2018

Baja Organik EziGrow

Baja Organik Terbaik EziGrowBaja organik ezigrow merupakan baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman. Ia mudah larut dan mudah diurai.

Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang termasuklah mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain lagi.

Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, mengawal pembentukan buah dan meningkatkan hasil tanaman.

Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman berjangka panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

Formulasi diadun bersama teknologi Malaysia dan Jerman. Dikenali sebagai BAJA SEMBURAN dan mempunyai KEKUATAN BERGANDA.

Baja Ezigrow adalah baja MUDAH DISERAP terus pada tumbuhan apabila disembur pada daun, akar dan disiram pada batangnya berbanding baja tabur yang mengambil masa untuk serapan pada tanah.

Rahsia “Buah Berganda” kini terbongkar !!!

KESAN BAJA EZIGROW PADA TANAMAN :
✔ Kualiti dan kuantiti buah sangat tinggi
✔ Buah cantik (hitam / merah berkilat)
✔ Berat berganda ganda dan perahan tinggi
✔ Hasil berlipat berganda hingga 70%
✔ Daun berkilat bersinar kehijauan
✔ Meneutralkan semula pada tanah
✔ Mengembalikan dan mengimbangi nutrient pada tanah...

👉 Hasil berganda ganda
👉 Selamat dan Mesra Alam
👉 Jimat dan Berpatutan

Kita mudahkan ibu bapa kita yang rajin berkebun menanam pokok bunga atau tanaman kecil, hanya dengan sembur-sembur jer vitamin pokok ni, tanaman membesar dengan sihat dan gemuk.

Kesan Pakai Baja EziGROW

wasap.my/0133496050 sekarang.

#EziGrow
#BajaViral

No comments: