Friday, 11 October 2019

Korset Slim Sampai Kaki TheraPants Premium Beautiful

Cari Korset Cover Punggung, Peha, Betis, Kaki? Confirm Slim and Tinggi uolss lepas ni😍😍😍

360 THERA PANTS !!



Premium Beautiful dah ada kembar nama nya
360 Thera Pants ( Terapi Pants) sama jenis kulit dengan Premium Beautiful Classic cumanya Thera Pants ni lebih perihatin sampai ke kaki protect body uolss.

Teknologi From Korea, US & Japan.

Fat Locking Fabric.
Wahhh syok lah uolss yang sekarang body saiz triple xl, siap ada pants yang boleh lock siap-siap lemakss supaya lari setempat je. Lama-lama tak mampu lagi nak lari, terus lenyap lemakss dari body uolss.

Push, Lift, Lock, Support.
Part yang paling sawan jadinya bila PLLS ni bergabung tenaga men "transform" body uolss jadi puteri idaman suami uolss sendiri.

Ultra -Fiber Cooling
Rupanya bila tengok pun dah sejuk hati. Ni kan pulak bersentuhan dengan body uolss confirm feel bak ais beku di musim winter.

 ~ 5 micron (15x thinner than human hair 70 micron).
Fuhhh, saintifik betul ni. Nak bayangkan tak tahu lah tahap nipis but quality nya Thera Pants sehingga 15x lebih nipis dari rambut manusia.

Nano dot ( fir+ nano) dlm jaringan kain.
Uolss sendiri pun tahu kan kembar sebelum ni Premium Beautiful sememangnya di tenun FIR dalam kain nya. Sama juga dengan Thera Pants tetapi ni tahap nano dah Teknologi dia ni. Kira makin canggih lah dan di jamin selamat bila berdamping dengan kulit manusia setiap masa.

Ada 13 crystal magnet (acuPoints) di acupunture points - bantu aktifkan sel2~ increases circulatiom, more O2 dll13
Uolss pernah buat acupuncture ke? Yanie tak pernah buat sebab tak berani tengok jarum dia tu. But this product Thera Pants serius selesaikan masalah Yanie yang takut jarum. Siap ada 13 Crystal magnet point pada Thera Pants. Jadi sesuai untuk atasi masalah selulit di peha betis tu. Lepas ni makin panjang lahhhh  langkah kaki tu tanpa had.

Jaga-jaga, si suami kena control isteri dengan beli Boxer radiation protection pula. Baru lah berkepit je power couple setiap masa.
🤗 Tengok gambar Thera Pants yang model pegang tu.

======================================
Fat Locking Fabric.

Tu antara keunikan utama 360 Thera kami.

Selalu kita kunci rumah, kunci kerete, kunci peti besi aje kan. Tapi boleh bayangkan tak, macam mana sekarang ni ada teknologi kunci lemak 🤔

Special kan 360 Thera ni sebab ada fat locking. Dia sangat membantu lock lemak bahagian pinggang, bahagian perut, bahagian pinggul dan bahagian peha.
Contoh bahagian bawah punggung kita. Part tu antara port lemak suka stay. Kalau kita perasan, area bawah punggung dan tepi punggung tu akan buatkan kita selalu ada masalah nak pilih seluar. Sebab lemak suka menggelebeh kat bawah punggung dan tepi punggung. Kan. Tu kenyataan yang tak boleh dielakkan 😖

Jadi, dengan function lock lemak yang  ada pada fabric 360 Thera ni, punggung kita akan di push up serta merta. Tak ada lagi dah risau tentang punggung jatuh.

=====================================
Nak book 360° Thera Pants tapi tak tahu saiz ukuran?

Jom kak kin share sini cara nya.

1. Guna tali tape dan ukur 2 bahagian je
    a. Puncak Punggung ukuran CM
    b. Pinggang ukuran CM

2. Tolak beza ke dua-dua ukuran.
    Punggung - Pinggang : ? CM

3. Jika bezanya kurang dari 20 CM, ambil saiz ikut ukuran pinggang.

4. Jika bezanya lebih dari 20 CM, pilih saiz yang besar dari saiz ukuran pinggang tadi.

Contoh ukuran:
Punggung : 97CM
Pinggang : 70CM
     
      97 CM
    - 70 CM
-----------------
      27 CM
-----------------
Ikutkan pinggang 70CM, berada range 67-73 (waist),  87-97(hip). Maknanya saiz 360° Thera Pants adalah 70.
Tetapi ingat tadi kan lebihan beza 27 CM, jadi kena ambik saiz besar sikit iaitu 76. Jadi saiz sebenar 360° Thera Pants adalah 76.

Belajar sesuatu?
Jom sama-sama ukur saiz, lepas ni terus inform kak kin size uolss ye. Kak kin book saiz uolss cepat-cepat. Dapat lah pakai cepat kan. Cepat lah slim Punggung sampai kaki tu.💃

Still kurang jelas?
Boleh je terus piyem kak kin. Nak bagi ukuran untuk kak kin kirakan pun boleh. Takde masalah.

Wasap.my/60133496050/TheraPants

#PB360Therapants
#PremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35

Tuesday, 10 September 2019

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Alternatif untuk kurangkan masalah penyakit Kronik

Bio Velocity Sleep Mate
Alternatif untuk kurangkan masalah penyakit kronik seperti :

Buah pinggang
Sakit Jantung
Slip Disc
Cerebral Palsy
Asthma
Saraf
Stroke
Migrain teruk
Dan lain-lain lagi

Boleh dijadikan selimut atau pelapik tilam.
Tiada wayar.
Mudah di bawa ke mana sahaja.

Bio Velocity Sleep Mate Bantu Legakan Sakit Pinggang/ Slip Disc



Pengakuan pengguna, Tuan Nuzul yang mengalami slip disc akibat kemalangan.

Bio Velocity Sleep Mate sangat membantu melegakan sakit belakang kesan kemalangan dan beliau dapat tidur lena. Badan menjadi segar di keesokan harinya.

Bio Velocity Sleep Mate Bantu Legakan Sakit Jantung



Alhamdulillah, selimut Bio Velocity Sleep Mate bantu legakan sakit jantung ayah beliau. Walaupun pada awalnya, ayah beliau mengalami kesan tindakbalas/healing crisis, berasa haus, sakit badan teruskan sahaja penggunaannya dan akhirnya kesihatan ayah beliau semakin baik. Badan jadi ringan dan kembali cergas seperti sediakala.

Hadiahkan buat mak ayah untuk membantu mereka mengurangkan masalah kesihatan yang dialami. 

Thursday, 5 September 2019

CERITA PANAS MALAM JUMAAT - SUAMI TEGUR ISTERI MAKIN MENYENGAT LEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

CERITA PANAS MALAM JUMAAT - SUAMI TEGUR ISTERI MAKIN MENYENGAT LEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

HEBA MAHARANI, TE ZHI BAI FENG WAN, RAHSIA KETATKAN FARAJ, KEMBALI PERAWAN DENGAN HERBA MAHARANI, HERBA MAHARANI IKHTIAR HAMIL, HERBA MAHARANI MURAH, COD HERBA MAHARANI SETIAWANGSA,


ISTERI KEMBALI PERAWAN DENGAN HERBA MAHARANI

Tak perlu tunggu sampai sebulan untuk dapat kesan sehebat ini. Cukup dengan pengambilan dua hingga 5 hari, dah dapat merasai kehebatannya. Customer kak kin ni, baru makan 3 hari dah kena puji dengan suami, bila bersama tu rasa KETAT lain macam.

Untuk anda yang nak menghangatkan lagi hubungan cinta bersama suami, buat kejutan dengan Herba Maharani. Badan kita makin sihat, ringan, kulit makin berseri dan suami puji senyum sampai gusi dengan KEHEBATAN isteri.

Semakin hari, semakin rapat bila amalkan Herba Maharani.

Selain dari mengetatkan vagina, Herba Maharani juga membantu mengurangkan masalah wanita berkahwin seperti:-

- Keputihan
- Kekeringan Vagina
- Kentut Faraj
- Lemah Nafsu
- Membantu memberikan rasa lebih NIKMAT kepada ISTERI 
- Dan semestinya suami paling SERONOK nak bermesra dengan isteri.

Rahsia MENGHANGATKAN hubungan dengan cara paling CEPAT, SELAMAT dan BERKESAN ada dalam sekotak HERBA MAHARANI.

Harga sekotak Herba Maharani 
RM129 ( FREE POSTAGE )

Free COD Herba Maharani area KERAMAT, AU2, Setiawangsa, Jelatek dan Jalan Enggang

Tuesday, 3 September 2019

RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

bio_velocity_sleep_mate_murah_testimoni_imsomnia

Selimut Bio Velocity Sleep Mate untuk rawatan Imsomnia, susah tidur. Dengan teknologi Velocity pada selimut Bio Velocity Sleep Mate membantu menghantar gelombang tidur lena yang berkualiti pada penggunanya.

Alhamdulillah, terbukti keberkesanannya pada customer kak kin yang beli pada 2 bulan  lepas yang dalam usaha untuk merawat masalah tak boleh tidur langsung. Dengan izin Allah, selepas tidur dengan selimut Bio Velocity Sleep Mate setiap hari, beliau dapat tidur dan tahap kesihatan beliau juga bertambah baik.
Badan semakin bertenaga dan ceria.

Dengan adanya velocity yang yang dijemur pada waktu dhuha, dapat membantu menyeimbangkan gelombang aura positif dalam badan.

Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni mudah digunakan dan dan dibawa kerana ianya 
- tak perlu charge, 
- tak guna bateri 
- tanpa wayar
Mudah dibawa ke mana sahaja.

Beli 1 unit Selimut Bio Velocity Sleep Mate dengan hanyaRM1,403.70 sahaja dan tambah RM570 sahaja untuk pembelian unit ke-2.
Anda JIMAT RM833.70


bio_velocity_sleep_mate_murah_rawatan_imsomnia

Promosi Harga Murah BVSM 2019
RM1,973.70 dapat 2 unit BVSM.

Jadi untuk Promosi sehingga bulan Oktober 2019 ni, anda cuma bayar RM986.85 sahaja bagi setiap 1 unit dengan pembelian pakej Promosi Harga Murah BVSM.

Untuk pembelian Bio Velocity Sleep Mate pakej Promosi Harga Murah BVSM 2019 ini, boleh klik link ni, 




Wednesday, 7 August 2019

Tipa Buang Kolestrol dengan Lecitin Celgynic Gol


Celgynic Gold : Pencuci Kolestrol

Celgynic Gold merupakan nutrien yang dihasilkan berasaskan sains perubatan zaman moden demi memenuhi keperluan nutrisi badan manusia. Ia adalah makanan kesihatan ideal yang menggabungkan penggunaan ramuan nutrisi semulajadi tanpa sebarang bahan tambahan.



Diproses menerusi teknologi tinggi, dan penambahan dengan pelbagai jenis nutrien. Antaranya kaya dengan kuning telur, asid lemak, pelbagai jenis bahan mineral seperti zink, kalsium, fosforus dan 7 elemen lain yang diperlukan serta bahan aktif.








Ramuan Celgynic berkesan untuk mencantikkan wajah,
anti penuaan dan
meningkatkan metabolisme badan.

Apakah itu lesitin yang terkandung dalam Celgynic?
Nutrien lesitin yang terkandung dalam Celgynic adalah diekstrak daripada kuning telur. Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia. Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kelenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat. Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah.

Adakah Celgynic dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?
Celgynic kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan mengurai lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalaman saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis. Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan fungsi pankreas menurun, kegagalan merembes insulin yang mencukupi, mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah, dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.

Bolehkah Celgynic diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari?
Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi. Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak. Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai, dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan, dan amat bermanfaat untuk kesihatan.

Apakah cara pengambilan Celgynic?
Dua kali sehari selepas makan pagi dan malam, 4 hingga 6 biji setiap kali.

Siapakah yang perlu mengambil Celgynic?
Mereka yang mempunyai daya keimunan yang rendah, warga tua, pelupa serta mereka yang perlu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.

Siapakah yang tidak perlu mengambil Celgynic?
Kanak-kanak yang berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil Celgynic.

Adakah Celgynic memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara?
Celgynic telah memperolehi kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan, boleh dijual secara sah di pasaran.

No KKM Celgynic
MAL 10021962TCR

Kandungan isipadu Celgynic
230mg x 120 softgels

Saturday, 27 July 2019

Premium Beautiful Kuala Lumpur - Harga Tiket Masuk ke Zoo Negara Kuala Lumpur

Premium Beautiful Kuala Lumpur - Harga Tiket Masuk ke Zoo Negara Kuala Lumpur



Cuti hujung minggu lepas, kak kin bawa hero kami ke Zoo Negara. Zoo Negara ni terletak jauh dari rumah dalam 8 minit dari Setiawangsa lalu MRR2, terus sampai.


Sebab Faarish dah pandai bunyi kan semua bunyi haiwan, jadi ayah dia ajak ke zoo untuk tengok haiwan.


Bayaran masuk parking dengan kereta, RM10 per entry.
Boleh cari parking dekat dengan zoo. Sebelum ni kak kin pergi dengan geng rumah masa bujang, kami parking tepi-tepi jalan jer, FREE.


Itu bayaran PARKING. Untuk bayaran masuk,


Dewasa : RM45
Faarish masuk FREE je sebab tak sampai 3 tahun lagi.


Pintu masuk ke Zoo Negara. Scan tiket sebelum masuk. Hero kak kin dah berlari tak kisah walaupun masa kami sampai tu panas sebab dah tengahari. Tapi bila dia nampak mescot zoo pakai baju panda sambut dekat depan pintu masuk, dia terus menangis dan nak berdukung. 15KG nak angkat, memang rasa nak tercabut pinggang kalau tak pakai Bengkung Premium Beautiful ni.

Disebabkan nak berdukung, kami sewa bas zoo dengan bayaran RM8.50. Jimat sikit tenaga nak dukung budak 15KG tu. Faarish nu kalau berdukung memang taknak dengan ayahnya. Memang dengan umi je la. Tapi orang perempuan kan, bukannya kuat mana pun kan. Lagi-lagi kak kin punya keluarga memang ada sejarah sakit pinggang. Sampaikan adik lelaki kak kin pun pakai Bengkung Premium Beautiful ni sebab tak tahan sakit sangat pinggang. Lagipun pakar tulang dunia sendiri mengiktiraf Waist Nipper ( Bengkung ) Premium Beautiful ni sebagai bengkung oenjagaan tulang belakang dan rawatan slip disc.

Bas bawa kami ke tengah zoo untuk melihat harimau, singa. Mood anak bujang masih tak stabil. Berdukung juga lagi.



Jalan ke depan jumpa gajah, dan dan  dia nampak ramai budak-budak tengok gajah baru mood dia baik sikit, boleh berjalan sendiri.

Makin seronok dia tengok zirafah, kuda belang. Bila dah ada mood, kami pula tak larat nak mengejar.



Sempat juga kami tengok show jam 3.00 petang. Dan lepas tu terus balik. Puas hati anak bujang dapat tengok macam-macam haiwan depan mata. 

Wednesday, 24 July 2019

Promosi Murah 50% Bengkung Premium Beautiful

Promosi Murah 50% Bengkung Premium Beautiful

Berita baik buat anda yang dah lama teringin nak kempiskan perut dan kelihatan ramping dengan bengkung moden Premium Beautiful, kak kin tawarkan harga paling murah untuk stok baru, bukan yang clearance stok ye, dengan penjimatan sebanyak 50%.

Untuk kedua-dua jenis bengkung iaitu bengkung klassic dan juga bengkung elegant.



Untuk yang dah pernah pakai dan dah ada size, boleh terus whatapps size dan kak kin akak reply harga melalui link whatapps ni.

wasap.my/60133496050/bengkunghalfprice

Kegunaan bengkung Premium Beautiful


Pelbagai guna bengkung Premium Beautiful ni.
Pengalaman kak kin sendiri pakai bengkung premium beautiful untuk kurangkan perut buncit lepas bersalin pembedahan dan elakkan dari sakit pinggang. Walaupun duduk di rumah tetap pakai bengkung. Kalau tak pakai, melepek sakit pinggang kita tanggung sorang-sorang.

Macamana nak dapatkan bengkung premium beautiful separuh harga ni?

Anda boleh membeli apa sahaja bahagian premium beautiful samaada
1-long bra
2-short bra
3-long girdle

Yang bernilai rm499 dan ke atas, maka bengkung akan menjadi half pricr sahaja.

Untuk info lanjut, boleh klik sini

wasap.my/60133496050/bengkunghalfprice


Thursday, 18 July 2019

Min Kaffe Murah - Melancong Free ke Bangkok hasil jual kopi

Melancong Free ke Bangkok hasil jual kopi Min Kaffe



Percutian percuma ke Bangkok kini dibuka kepada semua. Berita baik buat anda, penggemar Min Kaffe untuk turut serta bersama kami melancong percuma ke Bangkok, Pattaya.

Siapa yang layak percutian percuma ke Bangkok, Pattaya?

Peluang terbuka kepada semua, dan kami mengadakan taklimat Percutian Percuma pada 17 Ogos 2019 dan masuk adalah PERCUMA..

Klik sini untuk pendatfaran sebelum terlewat...

wasap.my/60133496050/freetravelbangkok
wasap.my/60133496050/freetravelbangkok

#MinKaffeMurah
#FreeTravel2019


Monday, 1 July 2019

Tips Buang Angin Dalam Badan - Herba Maharani


Tips Buang Angin Dalam Badan - Herba Maharani



ANGIN NAK TERBANG PERGI MANA???

Haaaaa,
Yang banyak angin dalam badan,
Elok sangat la singkirkan segera sebelum kembung, kembang dan terbang..
Angin keluar macam bom lepas sekali makan pil kecik-kecik maharani ni.
Ringan rasa badan uolsss..

#BuangAnginDenganHerbaMaharani
www.hasikin.com

Thursday, 2 May 2019

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE-TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 

TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH..

Hai readers..Hari ni saya nak share pasal testimoni customer yang pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate baru-baru ni....Seronok sangat dan tak sabar rasanye nak share ngan readers semua..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL

Pertama sekali kenalah testimoni diri sendiri dulu kan...

TESTIMONI 1 : BERJAYA HAMIL DENGAN TILAM KUAT BIO VELOCITY SLEEPMATE

Sebenarnya, saya mula gunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada bulan Disember 2013. masa beli tu..kebetulan memang tengah pried dan diserang senggugut..hari pertama pakai rasa macam susah nak bangun tidur..tapi bila dah bangun..dan pergi kje macam biasa..kat opis tak mengantuk dah..Syukur lah..dan senggugut dah mula berkurang..

Then esoknya..Alhamdulillah..x de rase pening..n badan sihat btenaga jer...Sampailah dah pkai dlm 14 hari kot..sakit kepala sangat2 lepas balik dari seminar Dr Azizan Osman..then smpai rumah trs baring kat atas pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..dah hampir 3 jam baring bangun untuk maghrib..Then 2 minggu lps tu baru tau..mula-mula pakai pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..memang healing crisis..tapi pening yang kemudian tu...rupa-rupanya dah ada isi..PREGNANT...waooow..testimoni diri sendiri..Produk #tilamkuat #abanggagah # berjayahamil..dengan izin Allah..swt...Alhamdulillah..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL
hamil_dengan_bio_velocity_sleepmate_tilam_kuat


TESTIMONI 2 : BIO VELOCITY PENAWAR KEBAS-KEBAS TANGAN


Puan Latifah, 50 tahun...Kampung Bagan,KL...

Mengalami masalah darah tinggi dan kebas-kebas di hujung jari..dan anaknya pula mengalami masalah sembelit..Mula menggunakan Pelapik tilam bio velocity sleep mate pada akhir Januari 2013..Beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami untuk anak tunggal mereka yang berusia 10 tahun kerana sering mengalami sakit kepala dan sembelit...

Alhamdulillah..selepas menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..sakit kepala dan sembelit anaknya semakin pulih dan kebas-kebas tangan kak Latifah pun semakin berkurang..

Bahkan Puan Latifah jadi semakin bertenaga..Kalau selalu lepas subuh tertidur semula.kini...tidak lagi..Terus bertenaga dan meneruskan kerja-kerja rumah...Syukur sangat2 pelapik tilam bio velocity sleep mate membantu memperbaiki kesihatan mereka sekeluarga dengan izin Allah swt.Bahkan dapat memberi tenaga kepada badan kita..serta dapat menikmati tidur yang berkualiti...Alhamdulillah....


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
 hilang_kebas_dengan_tidur_ala_terapi_bio_velocity_sleep_mate



TESTIMONI 3 : BIO VELOCITY PENAWAR KENCING MANIS


Suami Puan Noraisah,..Setiawangsa

Suami Puan Noraisah menghidap penyakit kencing manis keturunan...Beliau mengamalkan gaya hidup sihat..mengawal pemakanan dan sentiasa bersenam namun penyakit keturunan itu masih diwarisi..Telah mendapatkan rawatan ke klinik, hospital swasta dan pakar..Bukan itu sahaja..turut mengamalkan rawatan secara tradisional..dan rawatan secara perubatan islam...

Dibukakan hati oleh Allah SWT untuk mencuba menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..Alhamdulillah...bacaan kencing manis keturunan yang dihidapinya kian berkurang...dan dapat ekstra bonus lagi...tidur sekejap je dh puas sebab dah cukup tenaga di charge ke dalam badan..

Size Bio Velocity Sleep Mate ni Queen..So, bleh la guna untuk suami dan isteri..Sampaikan Kak Aisah ni telefon saya bagitau pukul 2.00 pagi tersedar..Dah tak boleh nak sambung tidur lagi...Maksudnya..dah cukup dah tenaga di charge dalam badan akak..he2..Maaf la kak..akak terpaksa ambil juga kebaikan Bio Velocity Sleep mate ni...Walaupun cuma nak bagi kat suami tapi bila akak tidur,peluk,baring,sentuh walhal akak cuma pandang jer  pun..akan pasti akan terima kebaikan gelombang bio velocity sleep mate ni...

Tapi masa mula-mula tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ni..Puan Aisah mengalami healing crisis namun tidak berapa kritikal..Sebenarnya, tak semua orang ada healing crisis..Healing crisis ni bergantung pada antibodi dan penyakit seseorang..Macam kak Aisah ni..healing crisis dia cuma beberapa hari sahaja..Rasa sengal-sengal badan...Rupa-rupanya beliau pernah terjatuh dulu dan kesannya terasa sewaktu proses terapi oleh pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
terapi_terbaik_bio_velocity_sleepmate_rawat_kencing_manis_imsomnia_tidur_berkualiti

Bagus kan Bio velocity Sleep mate ni..Walaupun penyakit dah lama..sakit dah lama..tapi masih boleh di rawati...Subhannallah..hebatnya kuasa ALLAH dengan mengggunakan garam laut yang terbaik yang telah disuntik pada gelombang dhuha ni..mampu merawati pelbagai penyakit...Alhamdulillah..

Kalau anak kita yang kerap demam pun sangat sesuai kita balutkan badan dia dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep mate ni..Tak perlu selalu ke klinik sebab rawatan terapi Pelapik Tilam Bio Velocity ni mampu merawat penyakit tersebut.. Tak  perlu bagi ubat-ubatan sebab terkadang  ada anak-anak yang memang susah sangat nak makan ubat kan..(sama la macam saya masa kecik2 dulu)he2...


TESTIMONI 4 : KENCING MANIS, JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU


Ibu Cik Jana, Sentul

Pada hari Khamis lepas, saya dapat call dari Cik jana..nak belikan Pelapik Tilam Bio Velocity Sellep mate untuk ibunya yang pada mulanya mengalami kencing manis..kemudian dikatakan mngalami sakit buah pinggang dan telah dimasukkan ke ICU sebanyak 3 kali..


Alhamdulillah..usaha anak solehah ini diberkati dengan izin Allah..Penggunaan Pelapik Tilam bio Velocity Sleep mate selama 2 hari menampakkan perubahan yang baik..Ibunya dah boleh tidur lena dan kulit-kulit yang menggelupas semakin elok...Alhamdulillah..



BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN MISTIK GANGGUAN HALUS
testimoni_bvsm_icu_3_kali_kencingmanis_rawat_sakit_mistik


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nya kecuali mati.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050

Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )

* cod pelapik tilam bio velocity sleep mate sekitar setiawangsa, wangsa maju, keramat, setapak, aeon au2, melawati...
 

* SATU RUMAH..SATU BVSM...

Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate - Bio Velocity Sleep Mate Hilangkan Kuning Bayi

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Kurangkan Sakit Kuning Bayi Baru Lahir

TILAM BIO VELOCITY RAWATAN IKHTIAR HILANGKAN KUNING BAYI HASIKIN

Betul ke tilam Bio Velocity Sleep Mate ni boleh hilangkan kuning bayi masa lahir?
Boleh, InshaALLAH, dengan izin Allah. Kerja kita cuma usaha, kuasa penyembuhannya di tangan ALLAH. kita ikhtiar yang terbaik untuk yang tersayang.

Pengalaman kak kin sendiri, anak kak kin masa lahir memang ada masalah kuning. Selain dari masalah kaki beliau sedikit bengkok, masalah kuning Faarish ni membuatkan kak kin rasa macam tak sempat nak berpantang. Hari-hari ke klinik untuk ambil bacaan kuning. Kebetulan pula, Faarish lahir dekat dengan Raya Cina. Jadi Klinik Kesihatan semua tutup dan terpaksa dapatkan rawatan di Unit Kecemasan HKL.
Nama je kecemasan tapi nak tunggu ambil darah baby untuk check kuning tu hampir 4 jam juga dekat sana.

Bila orang tanya kak kin, boleh baik ke kuning bayi kalau guna selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Kak kin memang syorkan sangat untuk bagi pakai bayi yang kena kuning. 

Dengan bagi pakai Bio velocity Sleep Mate ni macam kita jemur bayi waktu pagi bawah cahaya matahari.
Sebab pada Bio Velocity Sleep Mate ni ada cahaya dhuha. 

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM.
Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Kenapa cahaya matahari (DHUHA) dapat membantu merawat sakit demam kuning bayi?

Sebab pada waktu itu ada keberkatan dan sangat baik untuk membantu membaiki sel-sel dalam badan bayi untuk membesar dan sihat. Dalam Al-Quran Allah jua mengatakan keistimewaan waktu Dhuha yang terlalu banyak dari segi kesihatan, kekayaan dan keberkatan.

Kalau ikut petua orang lama, nak hilangkan kuning bayi kena jemur bayi pada waktu pagi. Maksud mereka jemur pada waktu dhuha la tu.
Kalau selimut Bio Velocity Sleep Mate ni dah ada sejak zaman dulu, mesti dah senang kerja mak-mak kita tak payah susah payah jemur kita bawah matahari kan. Dah la bersalin zaman dulu mencabar, bersalin dekat rumah jer. Tak ada ubat tahan sakit semua tu, tunggu je masa kelahiran yang tepat dengan tabah dan sabar. Tengah menahan sakit, nak kena angkat dan 'jemur' anak pulak. Agak renyah juga la kan.

Sekarang dah mudah, dengan adanya selimut Bio Velocity Sleep Mate ni memudahkan dan sangat membantu ibu dalam pantang menguruskan anak mereka lebih senang dan selamat.

Ibu berpantang pun boleh kongsi pakai Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga sebab size Queen.
Bentang dan baring. Senang kan. 

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat mengurangkan rasa sakit pinggang selepas bertarung nyawa melahirkan.
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate juga membantu menyembuhkan luka dalaman dan luaran, dan mempercepatkan pertumbuhan sel yang sedikit terganggu ketika proses mengandung dan melahirkan.

Ya ALLAH, Banyak sangat kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MAHAL?

Tak delah mahal bila banyak fungsi dia macam ni kan. Anak, ibu, ayah, satu family boleh pakai.
Tanpa BATERI
Tak perlu CHARGE
Tak pakai ELEKTRIK
Jadi tak la risau bila bagi bayi pakai dan jauh dari risiko terkena renjatan elektrik.

Hadiah teragung dari ALLAH, kita hadiahkan yang terbaik juga untuk hadiah tersebut.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini boleh guna selama-lamanya. Boleh digunakan hari-hari dan selamat. InshaALLAH, anak akan membesar dengan sihat dan tersangat jarang terkena demam.

Kak kin nak bagi harga OFFER YEAR END SALES 2018
Harga murah Bio Velocity Sleep Mate.

Tekan link ni

Taip 

" BVSM MURAH "

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

1-Hanya tengok pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya.
.
2-Jimat elektrik rumah sebab tak gunakan elektrik. Bila lepas 2 tahun atau kesannya dah rasa berkurangan, recharge bawah cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sekitar jam 8 -10 pagi )

3-Cuma tidur atau baring jer, bila bangun tidur nanti sakit-sakit semua hilang, terutamanya sakit-sakit badan, sengal-sengal badan, InshaALLAH. Semasa kita tidur, Tilam Bio Velocity Sleep Mate menjalankan proses terapi ke seluruh badan.

4-Mudah dibawa kemana sahaja sebab ringan. Cuma lipat dan terus bawa kemana sahaja anda nak pergi mahupun nak melancong ke luar negara. Boleh dijadikan alas bantal sepanjang perjalanan bagi mengelakkan keletihan dan mengantuk.
Bio Velocity Sleep Mate ni tak perlukan bateri mahupun elektrik. 
Maka, tiada isiko terkena renjatan elektrik.

5-Buang radiasi dalam badan. Semua orang pakai handphone. 
Orang perempuan lagi besar terdedah pada radiasi bila sentiasa mengendalikan peralatan elektrik seperti masak nasi guna periuk nasi, seterika, yang menyumbang radiasi yang tinggi. 
Yang bekerja pula semua menggunakan komputer, ipad, tablet. Itupun turut mengundang radiasi.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu untuk membebaskan/menyahkan radiasi dalam badan.

6-Bio Velocity Sleep Mate membantu menghilangkan stress dan menstabilkan emosi. Zaman sekarang semuanya tekanan. Tekanan bekerja, tekanan di jalan raya, tekanan dalam keluarga semua pebuh dengan tekanan. Jadi, salah satu cara untuk menghilangkan tekanan dengan cara tidur atas Tilam Bio Velocity Sleep Mate, tilam anti-stress.

7-Memberikan tidur yang lena.Kebanyakkan orang susah nak tidur/insomnia. Dengan Tilam bio Velocity Sleep Mate adapat memberikan tidur yang berkualiti. Walaupun hanya 5-6 jam sahaja tidur sehari, dapat memberikan kesegaran sepanjang hari dan tak mengantuk. Sebab tahap tidur seseorang sebenarnya berbeza-beza kuantiti yang diperlukan bergantung pada usia dan cara hidup seseorang.

8-Memberikan tenaga dan mengelakkan dari letih dan cepat penat. Bila badan dah cukup tenaga, semua pekerjaan menjadi lancar. Badan pun macam handphone juga, kena charge. Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu recharge tenaga dalam badan manusia, inshaALLAH.

9-Kebanyakan orang sekarang ramai diserang pelbagai penyakit seperti strok, gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asthma dan lain2. Ia berpunca dari peredaran darah yang tak lancar. Tila Bio Velocity Sleep Mate bantu melancarkan peredaran darah ke seluruh badan. Bila darah lancar, inshaALLAH semua penyakit sdapat dielakkan.

10-Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengawal sesuatu penyakit itu dari terus menular dan bertambah teruk.

In shaa Allah semua dengan izinNya.

Harga Promosi Year End Sales

RM1,3** SAHAJA

Wasap.my/6033496050/BVSM

#TilamBioVelocitySleepMateMurah
#PROMOSIYESBVSM

Bio Velocity Sleep Mate Murah - Rawatan Strok Tanpa Ubat

Bio Velocity Sleep Mate Murah Promosi Ramadhan 2019 -Rawatan Strok Tanpa Ubat

Selimut Dhuha Bio Velocity Sleep Mate termurah tahun 2019.

Promosi dengan setiap pembelian set Promo
2 pcs cuma RM 1,973.70 sahaja.
Jadi 1 pcs tak sampai RM1,000 pun
Jimat RM 834.70 tauu!!


2 set ni boleh pakai sendiri dan satu lagi boleh bagi hadiah untuk mak abah.
Bulan Ramadhan beberapa hari lagi ni, hadiahkan ibu bapa untuk memberikan mereka tenaga dan mudah urusan mereka beribadah di bulan mulia.

Harga promosi murah selimut bio velocity sleep mate Ramadhan

Monday, 11 March 2019

Baju Reshape Body Premium Beautiful

Baju Reshape Body Premium Beautiful



Pakai 5 minit jer, badan terus ada SHAPE!!
.
" Ya Allah kak, bestnyer pakai baju ni. cepat betul dia shape kan badan. Terus longgar seluar saya kak, terus ada pinggang
Memang best la pakai baju magik ni "

" Yahuuuuu, baru sarung 5 minit, selesa sangat la. Mudah je pakai dia tak payah mintak tolong orang lain pakaikan. Sarung terus selesa dan macam tak pakai korset pun!!! "

" Tak bergulung pun saya pakai, tak senak, tak ketat dan tak panas pun. Tak menyesal labur duit bila dapat rasa kesan terbaik macam ni. Niat nak hilangkan sakit pinggang jer, sekali dengan inci saya sekali berkurang. Saya bagi 10 bintang kak, puas hati sangat-sangat ".



Ini antara keluhan customer kak kin bila pakai baju dalam magik Premium Beautiful



Yang lagi seronok,
2, 3 hari lepas pakai dia whatapps lagi

" Akak, saya rasa badan makin ringan
Saya makan sikit jer sekarang dan cepat kenyang. Rasa kenyang yang berpanjangan dan badan bertenaga.

Kak kin memang rekemen dekat awak yang teringin nak reshape body, nak kurangkan rasa sakit pinggang, nak sarung balik baju lama yang dah tak muat cepat-cepat sarung Baju Dalam Magik ni.

Raya nanti dah mudah nak pakai baju vouge yang dah lama terperap dalam almari tu😍

Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci

http://www.hasikin.com/p/apa-itu-premium-beautiful.html?m=1

Sunday, 10 February 2019

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA



Flash Sales 11/02/2019 Sabun Marine Essence

Normal price : RM113.20
Flash Sales : RM46 

HARI INI SAHAJA

Thursday, 7 February 2019

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS 2019.

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS

Mencari Homestay di Cameroon di musim percutian memerlukan perancangan. Kak Kin main terjah je masa Chinese New Year dua hari lepas. Percutian tak berap dirancang tapi aturan yang Allah bagi baik-baik jer, alhamdulillah.

Perjalanan dari KL ke Cameroon Higlands yang dari 4 jam jadi dekat 8 jam di musim perayaan. Dah sampai Cameroon baru nak telefon pemilik homestay, memang semua penuh la jadinya. Mujur ada pemilik homestay tu banyak homestay dan tanya kami berapa orang dan dia pelawa homestay 5 bilik 3 bilik air selama 2 hari 1 malam dengan kadar sewa RM480. Dengar macam mahal kan, tapi berbaloi dan puas hati.

Homestay di Puncak Arabella.







 keadaan dalam rumah.

Luar homestay pun cantik, jadi kami ambil kesempatan bergambar kenangan bersama keluarga.








Rekemen sangat homestay ni, walaupun pemilik dia India tapi homestay ni khas untuk MUSLIM SAHAJA.


Selamat bercuti dan selamat menikmati strawbery coklat.

Ada banyak lagi gambar di ladang strawbery. Stay tune