Thursday, 2 May 2019

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE-TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 

TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH..

Hai readers..Hari ni saya nak share pasal testimoni customer yang pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate baru-baru ni....Seronok sangat dan tak sabar rasanye nak share ngan readers semua..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL

Pertama sekali kenalah testimoni diri sendiri dulu kan...

TESTIMONI 1 : BERJAYA HAMIL DENGAN TILAM KUAT BIO VELOCITY SLEEPMATE

Sebenarnya, saya mula gunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada bulan Disember 2013. masa beli tu..kebetulan memang tengah pried dan diserang senggugut..hari pertama pakai rasa macam susah nak bangun tidur..tapi bila dah bangun..dan pergi kje macam biasa..kat opis tak mengantuk dah..Syukur lah..dan senggugut dah mula berkurang..

Then esoknya..Alhamdulillah..x de rase pening..n badan sihat btenaga jer...Sampailah dah pkai dlm 14 hari kot..sakit kepala sangat2 lepas balik dari seminar Dr Azizan Osman..then smpai rumah trs baring kat atas pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..dah hampir 3 jam baring bangun untuk maghrib..Then 2 minggu lps tu baru tau..mula-mula pakai pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..memang healing crisis..tapi pening yang kemudian tu...rupa-rupanya dah ada isi..PREGNANT...waooow..testimoni diri sendiri..Produk #tilamkuat #abanggagah # berjayahamil..dengan izin Allah..swt...Alhamdulillah..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL
hamil_dengan_bio_velocity_sleepmate_tilam_kuat


TESTIMONI 2 : BIO VELOCITY PENAWAR KEBAS-KEBAS TANGAN


Puan Latifah, 50 tahun...Kampung Bagan,KL...

Mengalami masalah darah tinggi dan kebas-kebas di hujung jari..dan anaknya pula mengalami masalah sembelit..Mula menggunakan Pelapik tilam bio velocity sleep mate pada akhir Januari 2013..Beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami untuk anak tunggal mereka yang berusia 10 tahun kerana sering mengalami sakit kepala dan sembelit...

Alhamdulillah..selepas menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..sakit kepala dan sembelit anaknya semakin pulih dan kebas-kebas tangan kak Latifah pun semakin berkurang..

Bahkan Puan Latifah jadi semakin bertenaga..Kalau selalu lepas subuh tertidur semula.kini...tidak lagi..Terus bertenaga dan meneruskan kerja-kerja rumah...Syukur sangat2 pelapik tilam bio velocity sleep mate membantu memperbaiki kesihatan mereka sekeluarga dengan izin Allah swt.Bahkan dapat memberi tenaga kepada badan kita..serta dapat menikmati tidur yang berkualiti...Alhamdulillah....


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
 hilang_kebas_dengan_tidur_ala_terapi_bio_velocity_sleep_mate



TESTIMONI 3 : BIO VELOCITY PENAWAR KENCING MANIS


Suami Puan Noraisah,..Setiawangsa

Suami Puan Noraisah menghidap penyakit kencing manis keturunan...Beliau mengamalkan gaya hidup sihat..mengawal pemakanan dan sentiasa bersenam namun penyakit keturunan itu masih diwarisi..Telah mendapatkan rawatan ke klinik, hospital swasta dan pakar..Bukan itu sahaja..turut mengamalkan rawatan secara tradisional..dan rawatan secara perubatan islam...

Dibukakan hati oleh Allah SWT untuk mencuba menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..Alhamdulillah...bacaan kencing manis keturunan yang dihidapinya kian berkurang...dan dapat ekstra bonus lagi...tidur sekejap je dh puas sebab dah cukup tenaga di charge ke dalam badan..

Size Bio Velocity Sleep Mate ni Queen..So, bleh la guna untuk suami dan isteri..Sampaikan Kak Aisah ni telefon saya bagitau pukul 2.00 pagi tersedar..Dah tak boleh nak sambung tidur lagi...Maksudnya..dah cukup dah tenaga di charge dalam badan akak..he2..Maaf la kak..akak terpaksa ambil juga kebaikan Bio Velocity Sleep mate ni...Walaupun cuma nak bagi kat suami tapi bila akak tidur,peluk,baring,sentuh walhal akak cuma pandang jer  pun..akan pasti akan terima kebaikan gelombang bio velocity sleep mate ni...

Tapi masa mula-mula tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ni..Puan Aisah mengalami healing crisis namun tidak berapa kritikal..Sebenarnya, tak semua orang ada healing crisis..Healing crisis ni bergantung pada antibodi dan penyakit seseorang..Macam kak Aisah ni..healing crisis dia cuma beberapa hari sahaja..Rasa sengal-sengal badan...Rupa-rupanya beliau pernah terjatuh dulu dan kesannya terasa sewaktu proses terapi oleh pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
terapi_terbaik_bio_velocity_sleepmate_rawat_kencing_manis_imsomnia_tidur_berkualiti

Bagus kan Bio velocity Sleep mate ni..Walaupun penyakit dah lama..sakit dah lama..tapi masih boleh di rawati...Subhannallah..hebatnya kuasa ALLAH dengan mengggunakan garam laut yang terbaik yang telah disuntik pada gelombang dhuha ni..mampu merawati pelbagai penyakit...Alhamdulillah..

Kalau anak kita yang kerap demam pun sangat sesuai kita balutkan badan dia dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep mate ni..Tak perlu selalu ke klinik sebab rawatan terapi Pelapik Tilam Bio Velocity ni mampu merawat penyakit tersebut.. Tak  perlu bagi ubat-ubatan sebab terkadang  ada anak-anak yang memang susah sangat nak makan ubat kan..(sama la macam saya masa kecik2 dulu)he2...


TESTIMONI 4 : KENCING MANIS, JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU


Ibu Cik Jana, Sentul

Pada hari Khamis lepas, saya dapat call dari Cik jana..nak belikan Pelapik Tilam Bio Velocity Sellep mate untuk ibunya yang pada mulanya mengalami kencing manis..kemudian dikatakan mngalami sakit buah pinggang dan telah dimasukkan ke ICU sebanyak 3 kali..


Alhamdulillah..usaha anak solehah ini diberkati dengan izin Allah..Penggunaan Pelapik Tilam bio Velocity Sleep mate selama 2 hari menampakkan perubahan yang baik..Ibunya dah boleh tidur lena dan kulit-kulit yang menggelupas semakin elok...Alhamdulillah..



BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN MISTIK GANGGUAN HALUS
testimoni_bvsm_icu_3_kali_kencingmanis_rawat_sakit_mistik


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nya kecuali mati.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050

Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )

* cod pelapik tilam bio velocity sleep mate sekitar setiawangsa, wangsa maju, keramat, setapak, aeon au2, melawati...
 

* SATU RUMAH..SATU BVSM...

Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate - Bio Velocity Sleep Mate Hilangkan Kuning Bayi

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Kurangkan Sakit Kuning Bayi Baru Lahir

TILAM BIO VELOCITY RAWATAN IKHTIAR HILANGKAN KUNING BAYI HASIKIN

Betul ke tilam Bio Velocity Sleep Mate ni boleh hilangkan kuning bayi masa lahir?
Boleh, InshaALLAH, dengan izin Allah. Kerja kita cuma usaha, kuasa penyembuhannya di tangan ALLAH. kita ikhtiar yang terbaik untuk yang tersayang.

Pengalaman kak kin sendiri, anak kak kin masa lahir memang ada masalah kuning. Selain dari masalah kaki beliau sedikit bengkok, masalah kuning Faarish ni membuatkan kak kin rasa macam tak sempat nak berpantang. Hari-hari ke klinik untuk ambil bacaan kuning. Kebetulan pula, Faarish lahir dekat dengan Raya Cina. Jadi Klinik Kesihatan semua tutup dan terpaksa dapatkan rawatan di Unit Kecemasan HKL.
Nama je kecemasan tapi nak tunggu ambil darah baby untuk check kuning tu hampir 4 jam juga dekat sana.

Bila orang tanya kak kin, boleh baik ke kuning bayi kalau guna selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Kak kin memang syorkan sangat untuk bagi pakai bayi yang kena kuning. 

Dengan bagi pakai Bio velocity Sleep Mate ni macam kita jemur bayi waktu pagi bawah cahaya matahari.
Sebab pada Bio Velocity Sleep Mate ni ada cahaya dhuha. 

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM.
Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Kenapa cahaya matahari (DHUHA) dapat membantu merawat sakit demam kuning bayi?

Sebab pada waktu itu ada keberkatan dan sangat baik untuk membantu membaiki sel-sel dalam badan bayi untuk membesar dan sihat. Dalam Al-Quran Allah jua mengatakan keistimewaan waktu Dhuha yang terlalu banyak dari segi kesihatan, kekayaan dan keberkatan.

Kalau ikut petua orang lama, nak hilangkan kuning bayi kena jemur bayi pada waktu pagi. Maksud mereka jemur pada waktu dhuha la tu.
Kalau selimut Bio Velocity Sleep Mate ni dah ada sejak zaman dulu, mesti dah senang kerja mak-mak kita tak payah susah payah jemur kita bawah matahari kan. Dah la bersalin zaman dulu mencabar, bersalin dekat rumah jer. Tak ada ubat tahan sakit semua tu, tunggu je masa kelahiran yang tepat dengan tabah dan sabar. Tengah menahan sakit, nak kena angkat dan 'jemur' anak pulak. Agak renyah juga la kan.

Sekarang dah mudah, dengan adanya selimut Bio Velocity Sleep Mate ni memudahkan dan sangat membantu ibu dalam pantang menguruskan anak mereka lebih senang dan selamat.

Ibu berpantang pun boleh kongsi pakai Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga sebab size Queen.
Bentang dan baring. Senang kan. 

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat mengurangkan rasa sakit pinggang selepas bertarung nyawa melahirkan.
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate juga membantu menyembuhkan luka dalaman dan luaran, dan mempercepatkan pertumbuhan sel yang sedikit terganggu ketika proses mengandung dan melahirkan.

Ya ALLAH, Banyak sangat kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MAHAL?

Tak delah mahal bila banyak fungsi dia macam ni kan. Anak, ibu, ayah, satu family boleh pakai.
Tanpa BATERI
Tak perlu CHARGE
Tak pakai ELEKTRIK
Jadi tak la risau bila bagi bayi pakai dan jauh dari risiko terkena renjatan elektrik.

Hadiah teragung dari ALLAH, kita hadiahkan yang terbaik juga untuk hadiah tersebut.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini boleh guna selama-lamanya. Boleh digunakan hari-hari dan selamat. InshaALLAH, anak akan membesar dengan sihat dan tersangat jarang terkena demam.

Kak kin nak bagi harga OFFER YEAR END SALES 2018
Harga murah Bio Velocity Sleep Mate.

Tekan link ni

Taip 

" BVSM MURAH "

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

1-Hanya tengok pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya.
.
2-Jimat elektrik rumah sebab tak gunakan elektrik. Bila lepas 2 tahun atau kesannya dah rasa berkurangan, recharge bawah cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sekitar jam 8 -10 pagi )

3-Cuma tidur atau baring jer, bila bangun tidur nanti sakit-sakit semua hilang, terutamanya sakit-sakit badan, sengal-sengal badan, InshaALLAH. Semasa kita tidur, Tilam Bio Velocity Sleep Mate menjalankan proses terapi ke seluruh badan.

4-Mudah dibawa kemana sahaja sebab ringan. Cuma lipat dan terus bawa kemana sahaja anda nak pergi mahupun nak melancong ke luar negara. Boleh dijadikan alas bantal sepanjang perjalanan bagi mengelakkan keletihan dan mengantuk.
Bio Velocity Sleep Mate ni tak perlukan bateri mahupun elektrik. 
Maka, tiada isiko terkena renjatan elektrik.

5-Buang radiasi dalam badan. Semua orang pakai handphone. 
Orang perempuan lagi besar terdedah pada radiasi bila sentiasa mengendalikan peralatan elektrik seperti masak nasi guna periuk nasi, seterika, yang menyumbang radiasi yang tinggi. 
Yang bekerja pula semua menggunakan komputer, ipad, tablet. Itupun turut mengundang radiasi.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu untuk membebaskan/menyahkan radiasi dalam badan.

6-Bio Velocity Sleep Mate membantu menghilangkan stress dan menstabilkan emosi. Zaman sekarang semuanya tekanan. Tekanan bekerja, tekanan di jalan raya, tekanan dalam keluarga semua pebuh dengan tekanan. Jadi, salah satu cara untuk menghilangkan tekanan dengan cara tidur atas Tilam Bio Velocity Sleep Mate, tilam anti-stress.

7-Memberikan tidur yang lena.Kebanyakkan orang susah nak tidur/insomnia. Dengan Tilam bio Velocity Sleep Mate adapat memberikan tidur yang berkualiti. Walaupun hanya 5-6 jam sahaja tidur sehari, dapat memberikan kesegaran sepanjang hari dan tak mengantuk. Sebab tahap tidur seseorang sebenarnya berbeza-beza kuantiti yang diperlukan bergantung pada usia dan cara hidup seseorang.

8-Memberikan tenaga dan mengelakkan dari letih dan cepat penat. Bila badan dah cukup tenaga, semua pekerjaan menjadi lancar. Badan pun macam handphone juga, kena charge. Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu recharge tenaga dalam badan manusia, inshaALLAH.

9-Kebanyakan orang sekarang ramai diserang pelbagai penyakit seperti strok, gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asthma dan lain2. Ia berpunca dari peredaran darah yang tak lancar. Tila Bio Velocity Sleep Mate bantu melancarkan peredaran darah ke seluruh badan. Bila darah lancar, inshaALLAH semua penyakit sdapat dielakkan.

10-Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengawal sesuatu penyakit itu dari terus menular dan bertambah teruk.

In shaa Allah semua dengan izinNya.

Harga Promosi Year End Sales

RM1,3** SAHAJA

Wasap.my/6033496050/BVSM

#TilamBioVelocitySleepMateMurah
#PROMOSIYESBVSM

Bio Velocity Sleep Mate Murah - Rawatan Strok Tanpa Ubat

Bio Velocity Sleep Mate Murah Promosi Ramadhan 2019 -Rawatan Strok Tanpa Ubat

Selimut Dhuha Bio Velocity Sleep Mate termurah tahun 2019.

Promosi dengan setiap pembelian set Promo
2 pcs cuma RM 1,973.70 sahaja.
Jadi 1 pcs tak sampai RM1,000 pun
Jimat RM 834.70 tauu!!


2 set ni boleh pakai sendiri dan satu lagi boleh bagi hadiah untuk mak abah.
Bulan Ramadhan beberapa hari lagi ni, hadiahkan ibu bapa untuk memberikan mereka tenaga dan mudah urusan mereka beribadah di bulan mulia.

Harga promosi murah selimut bio velocity sleep mate Ramadhan