Saturday, 27 July 2019

Premium Beautiful Kuala Lumpur - Harga Tiket Masuk ke Zoo Negara Kuala Lumpur

Premium Beautiful Kuala Lumpur - Harga Tiket Masuk ke Zoo Negara Kuala Lumpur



Cuti hujung minggu lepas, kak kin bawa hero kami ke Zoo Negara. Zoo Negara ni terletak jauh dari rumah dalam 8 minit dari Setiawangsa lalu MRR2, terus sampai.


Sebab Faarish dah pandai bunyi kan semua bunyi haiwan, jadi ayah dia ajak ke zoo untuk tengok haiwan.


Bayaran masuk parking dengan kereta, RM10 per entry.
Boleh cari parking dekat dengan zoo. Sebelum ni kak kin pergi dengan geng rumah masa bujang, kami parking tepi-tepi jalan jer, FREE.


Itu bayaran PARKING. Untuk bayaran masuk,


Dewasa : RM45
Faarish masuk FREE je sebab tak sampai 3 tahun lagi.


Pintu masuk ke Zoo Negara. Scan tiket sebelum masuk. Hero kak kin dah berlari tak kisah walaupun masa kami sampai tu panas sebab dah tengahari. Tapi bila dia nampak mescot zoo pakai baju panda sambut dekat depan pintu masuk, dia terus menangis dan nak berdukung. 15KG nak angkat, memang rasa nak tercabut pinggang kalau tak pakai Bengkung Premium Beautiful ni.

Disebabkan nak berdukung, kami sewa bas zoo dengan bayaran RM8.50. Jimat sikit tenaga nak dukung budak 15KG tu. Faarish nu kalau berdukung memang taknak dengan ayahnya. Memang dengan umi je la. Tapi orang perempuan kan, bukannya kuat mana pun kan. Lagi-lagi kak kin punya keluarga memang ada sejarah sakit pinggang. Sampaikan adik lelaki kak kin pun pakai Bengkung Premium Beautiful ni sebab tak tahan sakit sangat pinggang. Lagipun pakar tulang dunia sendiri mengiktiraf Waist Nipper ( Bengkung ) Premium Beautiful ni sebagai bengkung oenjagaan tulang belakang dan rawatan slip disc.

Bas bawa kami ke tengah zoo untuk melihat harimau, singa. Mood anak bujang masih tak stabil. Berdukung juga lagi.



Jalan ke depan jumpa gajah, dan dan  dia nampak ramai budak-budak tengok gajah baru mood dia baik sikit, boleh berjalan sendiri.

Makin seronok dia tengok zirafah, kuda belang. Bila dah ada mood, kami pula tak larat nak mengejar.



Sempat juga kami tengok show jam 3.00 petang. Dan lepas tu terus balik. Puas hati anak bujang dapat tengok macam-macam haiwan depan mata. 

Wednesday, 24 July 2019

Promosi Murah 50% Bengkung Premium Beautiful

Promosi Murah 50% Bengkung Premium Beautiful

Berita baik buat anda yang dah lama teringin nak kempiskan perut dan kelihatan ramping dengan bengkung moden Premium Beautiful, kak kin tawarkan harga paling murah untuk stok baru, bukan yang clearance stok ye, dengan penjimatan sebanyak 50%.

Untuk kedua-dua jenis bengkung iaitu bengkung klassic dan juga bengkung elegant.



Untuk yang dah pernah pakai dan dah ada size, boleh terus whatapps size dan kak kin akak reply harga melalui link whatapps ni.

wasap.my/60133496050/bengkunghalfprice

Kegunaan bengkung Premium Beautiful


Pelbagai guna bengkung Premium Beautiful ni.
Pengalaman kak kin sendiri pakai bengkung premium beautiful untuk kurangkan perut buncit lepas bersalin pembedahan dan elakkan dari sakit pinggang. Walaupun duduk di rumah tetap pakai bengkung. Kalau tak pakai, melepek sakit pinggang kita tanggung sorang-sorang.

Macamana nak dapatkan bengkung premium beautiful separuh harga ni?

Anda boleh membeli apa sahaja bahagian premium beautiful samaada
1-long bra
2-short bra
3-long girdle

Yang bernilai rm499 dan ke atas, maka bengkung akan menjadi half pricr sahaja.

Untuk info lanjut, boleh klik sini

wasap.my/60133496050/bengkunghalfprice


Thursday, 18 July 2019

Min Kaffe Murah - Melancong Free ke Bangkok hasil jual kopi

Melancong Free ke Bangkok hasil jual kopi Min Kaffe



Percutian percuma ke Bangkok kini dibuka kepada semua. Berita baik buat anda, penggemar Min Kaffe untuk turut serta bersama kami melancong percuma ke Bangkok, Pattaya.

Siapa yang layak percutian percuma ke Bangkok, Pattaya?

Peluang terbuka kepada semua, dan kami mengadakan taklimat Percutian Percuma pada 17 Ogos 2019 dan masuk adalah PERCUMA..

Klik sini untuk pendatfaran sebelum terlewat...

wasap.my/60133496050/freetravelbangkok
wasap.my/60133496050/freetravelbangkok

#MinKaffeMurah
#FreeTravel2019


Monday, 1 July 2019

Tips Buang Angin Dalam Badan - Herba Maharani


Tips Buang Angin Dalam Badan - Herba Maharani



ANGIN NAK TERBANG PERGI MANA???

Haaaaa,
Yang banyak angin dalam badan,
Elok sangat la singkirkan segera sebelum kembung, kembang dan terbang..
Angin keluar macam bom lepas sekali makan pil kecik-kecik maharani ni.
Ringan rasa badan uolsss..

#BuangAnginDenganHerbaMaharani
www.hasikin.com