Tuesday, 10 September 2019

Selimut Bio Velocity Sleep Mate Alternatif untuk kurangkan masalah penyakit Kronik

Bio Velocity Sleep Mate
Alternatif untuk kurangkan masalah penyakit kronik seperti :

Buah pinggang
Sakit Jantung
Slip Disc
Cerebral Palsy
Asthma
Saraf
Stroke
Migrain teruk
Dan lain-lain lagi

Boleh dijadikan selimut atau pelapik tilam.
Tiada wayar.
Mudah di bawa ke mana sahaja.

Bio Velocity Sleep Mate Bantu Legakan Sakit Pinggang/ Slip Disc



Pengakuan pengguna, Tuan Nuzul yang mengalami slip disc akibat kemalangan.

Bio Velocity Sleep Mate sangat membantu melegakan sakit belakang kesan kemalangan dan beliau dapat tidur lena. Badan menjadi segar di keesokan harinya.

Bio Velocity Sleep Mate Bantu Legakan Sakit Jantung



Alhamdulillah, selimut Bio Velocity Sleep Mate bantu legakan sakit jantung ayah beliau. Walaupun pada awalnya, ayah beliau mengalami kesan tindakbalas/healing crisis, berasa haus, sakit badan teruskan sahaja penggunaannya dan akhirnya kesihatan ayah beliau semakin baik. Badan jadi ringan dan kembali cergas seperti sediakala.

Hadiahkan buat mak ayah untuk membantu mereka mengurangkan masalah kesihatan yang dialami. 

Thursday, 5 September 2019

CERITA PANAS MALAM JUMAAT - SUAMI TEGUR ISTERI MAKIN MENYENGAT LEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

CERITA PANAS MALAM JUMAAT - SUAMI TEGUR ISTERI MAKIN MENYENGAT LEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

HEBA MAHARANI, TE ZHI BAI FENG WAN, RAHSIA KETATKAN FARAJ, KEMBALI PERAWAN DENGAN HERBA MAHARANI, HERBA MAHARANI IKHTIAR HAMIL, HERBA MAHARANI MURAH, COD HERBA MAHARANI SETIAWANGSA,


ISTERI KEMBALI PERAWAN DENGAN HERBA MAHARANI

Tak perlu tunggu sampai sebulan untuk dapat kesan sehebat ini. Cukup dengan pengambilan dua hingga 5 hari, dah dapat merasai kehebatannya. Customer kak kin ni, baru makan 3 hari dah kena puji dengan suami, bila bersama tu rasa KETAT lain macam.

Untuk anda yang nak menghangatkan lagi hubungan cinta bersama suami, buat kejutan dengan Herba Maharani. Badan kita makin sihat, ringan, kulit makin berseri dan suami puji senyum sampai gusi dengan KEHEBATAN isteri.

Semakin hari, semakin rapat bila amalkan Herba Maharani.

Selain dari mengetatkan vagina, Herba Maharani juga membantu mengurangkan masalah wanita berkahwin seperti:-

- Keputihan
- Kekeringan Vagina
- Kentut Faraj
- Lemah Nafsu
- Membantu memberikan rasa lebih NIKMAT kepada ISTERI 
- Dan semestinya suami paling SERONOK nak bermesra dengan isteri.

Rahsia MENGHANGATKAN hubungan dengan cara paling CEPAT, SELAMAT dan BERKESAN ada dalam sekotak HERBA MAHARANI.

Harga sekotak Herba Maharani 
RM129 ( FREE POSTAGE )

Free COD Herba Maharani area KERAMAT, AU2, Setiawangsa, Jelatek dan Jalan Enggang

Tuesday, 3 September 2019

RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

bio_velocity_sleep_mate_murah_testimoni_imsomnia

Selimut Bio Velocity Sleep Mate untuk rawatan Imsomnia, susah tidur. Dengan teknologi Velocity pada selimut Bio Velocity Sleep Mate membantu menghantar gelombang tidur lena yang berkualiti pada penggunanya.

Alhamdulillah, terbukti keberkesanannya pada customer kak kin yang beli pada 2 bulan  lepas yang dalam usaha untuk merawat masalah tak boleh tidur langsung. Dengan izin Allah, selepas tidur dengan selimut Bio Velocity Sleep Mate setiap hari, beliau dapat tidur dan tahap kesihatan beliau juga bertambah baik.
Badan semakin bertenaga dan ceria.

Dengan adanya velocity yang yang dijemur pada waktu dhuha, dapat membantu menyeimbangkan gelombang aura positif dalam badan.

Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni mudah digunakan dan dan dibawa kerana ianya 
- tak perlu charge, 
- tak guna bateri 
- tanpa wayar
Mudah dibawa ke mana sahaja.

Beli 1 unit Selimut Bio Velocity Sleep Mate dengan hanyaRM1,403.70 sahaja dan tambah RM570 sahaja untuk pembelian unit ke-2.
Anda JIMAT RM833.70


bio_velocity_sleep_mate_murah_rawatan_imsomnia

Promosi Harga Murah BVSM 2019
RM1,973.70 dapat 2 unit BVSM.

Jadi untuk Promosi sehingga bulan Oktober 2019 ni, anda cuma bayar RM986.85 sahaja bagi setiap 1 unit dengan pembelian pakej Promosi Harga Murah BVSM.

Untuk pembelian Bio Velocity Sleep Mate pakej Promosi Harga Murah BVSM 2019 ini, boleh klik link ni,