Monday, 28 October 2019

CARA BELI TIKET AQUARIA KLCC MURAH

CARA BELI TIKET AQUARIA KLCC MURAH

Cuti Deepavali ni, kak kin tak ada perancangan nak bawa anak ke mana. Tapi bila adik ipar whatapps bagitau nak datang KL, kami pun mula mencari destinasi yang seronok untuk bawa mereka bersiar-siar disini.

Tangan duduk menggoogle tempat menarik dan kami buat keputusan untuk ke Pusat Penghayatan di Wetland Putrajaya.

Dek tak puas anak kak kin si Faarish tengok ikan dekat sana, jadi kami bercadang untuk ke Aquaria KLCC pada keesokan harinya.

Sampai di KLCC jam 2 petang, terlalu padat pengunjung nak singgah di Aquaria KLCC dan staff mereka buat pengumuman agar melewatkan masa lawatan atau datang di di hari lain.
Kami pulang ke rumah dan dalam perjalanan tu, anak buah kak kin yang berusia 4 tahun menyuarakan rasa tak puas hati sebab tak dapat masuk Aquaria.

Sampai ke malam bercerita pasal nak tengok ikan, jadi ayah dia kata esok kita cuba lagi tengok ikan. Dan kak kin pun saje je dok google cara nak beli tiket online.

Bila kak kin google, rasa macam terkejut juga sebab harga online lebih murah dari harga walk in.
Lepas dah jumpa web tu, kak kin tanya pada suami, boleh percaya ke tak ye web yang harga murah ni.
Kita nak beli awal tiket supaya tak kena beratur panjang macam kes semalam.

Kak kin tawakal je dan cari lagi artikel yang menunjukkan kebenaran tentang harga murah jika beli di laman web tersebut.
Dan terjumpa satu artikel dari pemilik peribadi mengatakan memang web tersebut jual tiket secara online dan murah dari harga walk in.

Jadi, kak kin ikut sahaja arahan yang di minya.
Ni langkah demi demi langkah yang diperlukan untuk buat tempahan online tiket masuk ke Aquaria KLCC.







Alhamdulillah, tiket pun dihantar melalui email tak sampai sejam dari waktu pembayaran.

Memang jauh lebih murah berbanding beli tiket walk in.
Selain menjimatkan wang, dapat menjimatkan masa dari beratur panjang di kaunter untuk membeli tiket.
Dah ada tiket boleh terus beratur untuk scan tiket dan masuk ke Aquaria KLCC.

Faarish dan abang iman paling seronok dapat jumpa banyak ikan.



Jadi kalau ada yang nak beli tiket masuk ke Aquaria KLCC murah dan cepat, boleh ikut cara macam kak kin kongsikan dekat atas ni ye.
Selamat bercuti semua.

Thursday, 24 October 2019

Friday, 11 October 2019

Korset Slim Sampai Kaki TheraPants Premium Beautiful

Cari Korset Cover Punggung, Peha, Betis, Kaki? Confirm Slim and Tinggi uolss lepas ni😍😍😍

360 THERA PANTS !!



Premium Beautiful dah ada kembar nama nya360 Thera Pants ( Terapi Pants) sama jenis kulit dengan Premium Beautiful Classic cumanya Thera Pants ni lebih perihatin sampai ke kaki protect body uolss.

KEGUNAAN PREMIUM BEAUTIFUL THERA PANTS 360



Teknologi From Korea, US & Japan.



Fat Locking Fabric.
Wahhh syok lah uolss yang sekarang body saiz triple xl, siap ada pants yang boleh lock siap-siap lemakss supaya lari setempat je. Lama-lama tak mampu lagi nak lari, terus lenyap lemakss dari body uolss.

Push, Lift, Lock, Support.
Part yang paling sawan jadinya bila PLLS ni bergabung tenaga men "transform" body uolss jadi puteri idaman suami uolss sendiri.

Ultra -Fiber Cooling
Rupanya bila tengok pun dah sejuk hati. Ni kan pulak bersentuhan dengan body uolss confirm feel bak ais beku di musim winter.

 ~ 5 micron (15x thinner than human hair 70 micron).
Fuhhh, saintifik betul ni. Nak bayangkan tak tahu lah tahap nipis but quality nya Thera Pants sehingga 15x lebih nipis dari rambut manusia.

Nano dot ( fir+ nano) dlm jaringan kain.
Uolss sendiri pun tahu kan kembar sebelum ni Premium Beautiful sememangnya di tenun FIR dalam kain nya. Sama juga dengan Thera Pants tetapi ni tahap nano dah Teknologi dia ni. Kira makin canggih lah dan di jamin selamat bila berdamping dengan kulit manusia setiap masa.

Ada 13 crystal magnet (acuPoints) di acupunture points - bantu aktifkan sel2~ increases circulatiom, more O2 dll13
Uolss pernah buat acupuncture ke? Yanie tak pernah buat sebab tak berani tengok jarum dia tu. But this product Thera Pants serius selesaikan masalah Yanie yang takut jarum. Siap ada 13 Crystal magnet point pada Thera Pants. Jadi sesuai untuk atasi masalah selulit di peha betis tu. Lepas ni makin panjang lahhhh  langkah kaki tu tanpa had.

Jaga-jaga, si suami kena control isteri dengan beli Boxer radiation protection pula. Baru lah berkepit je power couple setiap masa.
🤗 Tengok gambar Thera Pants yang model pegang tu.

=====================================
Fat Locking Fabric.

Tu antara keunikan utama 360 Thera kami.

Selalu kita kunci rumah, kunci kerete, kunci peti besi aje kan. Tapi boleh bayangkan tak, macam mana sekarang ni ada teknologi kunci lemak 🤔

Special kan 360 Thera ni sebab ada fat locking. Dia sangat membantu lock lemak bahagian pinggang, bahagian perut, bahagian pinggul dan bahagian peha.
Contoh bahagian bawah punggung kita. Part tu antara port lemak suka stay. Kalau kita perasan, area bawah punggung dan tepi punggung tu akan buatkan kita selalu ada masalah nak pilih seluar. Sebab lemak suka menggelebeh kat bawah punggung dan tepi punggung. Kan. Tu kenyataan yang tak boleh dielakkan 😖

Jadi, dengan function lock lemak yang  ada pada fabric 360 Thera ni, punggung kita akan di push up serta merta. Tak ada lagi dah risau tentang punggung jatuh.

=====================================
Cara Ukur Size Premium Beautiful Legging Thera Pants 360°


Nak book 360° Thera Pants tapi tak tahu saiz ukuran?

Jom kak kin share sini cara nya.

1. Guna tali tape dan ukur 2 bahagian je
    a. Puncak Punggung ukuran CM
    b. Pinggang ukuran CM

2. Tolak beza ke dua-dua ukuran.
    Punggung - Pinggang : ? CM

3. Jika bezanya kurang dari 20 CM, ambil saiz ikut ukuran pinggang.

4. Jika bezanya lebih dari 20 CM, pilih saiz yang besar dari saiz ukuran pinggang tadi.

Contoh ukuran:
Punggung : 97CM
Pinggang : 70CM
     
      97 CM
    - 70 CM
-----------------
      27 CM
-----------------
Ikutkan pinggang 70CM, berada range 67-73 (waist),  87-97(hip). Maknanya saiz 360° Thera Pants adalah 70.
Tetapi ingat tadi kan lebihan beza 27 CM, jadi kena ambik saiz besar sikit iaitu 76. Jadi saiz sebenar 360° Thera Pants adalah 76.

Belajar sesuatu?
Jom sama-sama ukur saiz, lepas ni terus inform kak kin size uolss ye. Kak kin book saiz uolss cepat-cepat. Dapat lah pakai cepat kan. Cepat lah slim Punggung sampai kaki tu.💃

Cara pakai Premium Beautiful Therapants 360



CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL LEGGING THERA PANTS 360°



Still kurang jelas?
Boleh je terus piyem kak kin. Nak bagi ukuran untuk kak kin kirakan pun boleh. Takde masalah.

Wasap.my/60133496050/TheraPants

#PB360Therapants
#PremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35