Saturday, 12 September 2020

99wonderland park wildlife selayang- Tempat menarik di kuala lumpur

Tempat menarik di Kuala Lumpur - 99wonderland park wildlife selayang, batu caves



Antara tempat menarik untuk bawa anak-anak berjalan sekita Kuala Lumpur adalah 99wonderland di Selayang/Batu Caves. Kak kin datang sini dah 3 kali tapi kali ke tiga baru berjaya masuk ke dalam.

Harga tiket masuk ke 99wonderland selayang ni untuk dewasa RM35 seorang.

Secara keseluruhannya, tempat ni sesuai untuk bawa anak-anak beriadah dan mengenali haiwan sebab dalam wonderland ni ada pelbagai haiwan seperti buaya, monyet, ular, ikan, burung merak, rusa, arnab dan anak-anak berpeluang untuk mendekati haiwan tersebut dengan memberi makan kepada mereka.

Anak sulung kak kin teruja dapat bagi rusa makan sayur.

Sekitar pemandangan menarik dalam wonderland.


Wednesday, 9 September 2020

HAMIL 3 KALI DENGAN HERBA MAHARANI

 HERBA MAHARANI IKHTIAR HAMIL



Makan kotak merah, HERBA MAHARANI sebelum dukung si princess baju merah.


Kiri tu tahun lepas. Hujung Ogos 2019.

Lepas makan sekotak Herba Maharani, Alhamdulillah, Dengan izin Allah, si baby gaun merah tu dah sebulan dalam perut. Masih selim lagi. Dan masih pakai girdle angkat rahim Premium Beautiful tu lagi untuk bantu kuatkan kandungan.

Almaklumlah, 3 kali dah keguguran

Dan ni mengandung kali ke 5 sebenarnya.


Gambar kanan tu, si baby maharani umur 3 bulan, awal Ogos 2020.

Baju sama tapi berat mak dah tak sama masa ni.

Takpelah, janji dapat si buah hati

Lepas ni kita selim balik ye.

Tapi hujung Ogos ni, dah ada pengurangan 2kg dari awal bulan haritu.


Dan baju biru ni pun usia dia dah 5 tahun lamanya.

Masa beli size M ni berat 5 0kg

Tapi sebab pakai Premium Beautiful awal Ogos haritu, even berat untuk size L pun masih boleh pakai baju size M bila lemak tu tersusun rapi terletak pada tempat sepatutnya.


#tipsnakhamil

#tipsatasimasalahperanakanjatuh


BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU BERSALIN CESEAR

BENGKUNG LEGAKAN SAKIT PINGGANG SELEPAS CZER


BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL BANTU KURANGKAN SAKIT PINGGANG IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN


Berkongsi dari pengalaman sendiri.

Kulit tercucuk pin pun dah sakit. Ni kan perut kena belah untuk melahirkan anak syurga.

Bukan sekali. Tapi dua kali bersalin secara pembedahan.

Kesan utama dia, pinggang mesti sakit. Nak menangis tahan sakit belakang masa susukan baby.

Area luka jahitan jadi ngilu sangat. Tersangat takut nak batuk. Bersin apatah lagi, mesti kena ampu bahagian perut tu. Aduhh..

Perut pulak tetap juga membuncit walau dah puas jaga makan dalam pantang. Makan yang bakar, panggang, rebus jer tapi berat statik tang tu jugak.

Tapi dalam pantang, lapar jer memanjang kan. Tak makan, susu pulak kurang.

Ni boleh mengundang kemurungan.

Mujur dua kali bersalin czer, dua kali juga lah kak kin berpantang dengan Premium Beautiful. Bengkung ada. Therapants pun ada. 

Memang terbukti Premium Beautiful sangat membantu melegakan sakit pinggang ibu yang bersalin czer.

Nak urus anak dan buat kerja rumah pun, lebih mudah pergerakan. Sebab perut tak rasa bergoyang. Dan pinggang rasa sedap je dipegang. Fabric mesra kulit pulak tu. Jadi tak risau kulit naik ruam. 

Best tau bila keluar jalan, kita boleh confident je usung mereka keliling taman. Best tau Premium Beautiful ni. Beauty without pain. Cantik dapat, inshaa Allah sihat pun dapat.

Hilangkan kemurungan mak mak czer ye.

Kita boleh kurangkan kesakitan dan dapatkan balik badan idaman๐Ÿคฉ

#BengkungBersalinCzer

#PremiumBeautiful

Sunday, 23 August 2020

SHAKE ME COCOA - Air Sedap Kurus

Apa itu SHAKE ME

Shake ME Cocoa mengandungi INULIN iaitu sejenis serat yang boleh larut tetapi tidak boleh dihadamkan. Shake ME Cocoa kaya serat yang membuatkan kita berasa Kenyang Lebih Lama. Jadi, sesuai sangat untuk orang yang tengah ON DIET. 

Inulin dalam Shake ME Cocoa menggalakkan penurunan berat badan secara sihat kerana inulin dalam shake me cocoa mengurangkan 'hormone lapar' dan membuatkan perut berasa kenyang. 


Sebab tu inulin tidak boleh dihadamkan oleh perut ataupun susu kecil, ia beredar turun ke usus bawah dan bertindak sebagai prebiotik ataupun sumber makanan kepada bakteria baik di dalam usus. 


Inulin dalam shake me cocoa juga membantu meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit.


 Inulin juga mengurangkan kadar penghasilan lemak dalam badan dan juga dapar mengawal kadar gula dalam darah.









Manfaat Lain Serbuk Koko Premium dalam Shake Me Coco


Coklat dalam shake me Coco adalah kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids. 


Kajian menunjukkan bahawa asid stearik dan flavonoids membantu menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak visceral, iaitu lemak badan yang disimpan dalam kaviti abdomen yang dikaitkan dengan peningkatan risiko kesihatan. 


MINERAL 


100% Garam Buluh Asli dari KOREA 


Shake ME Cocoa juga diperkaya dengan 100% garam buluh asli dari Korea yang mengandungi banyak mineral dan mikroelemen termasuk kalsium, magnesium dan potasium. 


Diperkuat Dengan Campuran Vitamin dan Mineral dari Amerika Syarikat. 


Shake ME Cocoa Hai O diperkaya dengan pelbagai vitamin, mineral dan elemen surih.


Vitamin-vitamin B termasuklah Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7 dan B12 yang membantu meningkatkan metabolism dan memberikan kecergasan sepanjang hari.


Diperkaya dengan Vitamin A,C, D, E, K , Kalisum, Magnesium, Zat Besi, Fosforus, Kromium, Tembaga, Selenium, Mangan, Iodin, Molybdenum yang membekalkan vitamin-vitamin penting, mineral dan elemen surih yang menigkatkan lagi kadar metabolism dan pengekalan kesihatan  yang baik. 


Siapa je yang boleh minum Shake me ni?


๐Ÿ‘ฉGolongan orang dewasa yang bekerja.

๐Ÿ‘จGolongan vegetarian.

๐Ÿ‘ฉMereka yang sedang dalam proses menurunkan berat badan.

๐Ÿ‘งKanak-kanak yang sedang membesar.

๐Ÿง’Golongan remaja.

๐Ÿง“Warga emas.


#AirCoklatKurusShakeMe




Saturday, 13 June 2020

Cara Cuci Tilam Bio Velocity Sleep Mate

๐๐š๐ ๐š๐ข๐ฆ๐š๐ง๐š ๐œ๐š๐ซ๐š ๐œ๐ฎ๐œ๐ข๐š๐ง ๐๐•๐’๐Œ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐ž๐ญ๐ฎ๐ฅ?

Selalu kita asyik dengar tidur berkualiti dengan BVSM kan? Tapi bagaimana pula dengan cara penjagaan BVSM? Eh, jangan masuk mesin pula!

Hanya 2 langkah mudah, iaitu cucian tangan menggunakan PB Wash dan jemur saja bawah matahari! Mudah kan?


#BVSM

Monday, 11 May 2020

PROMOSI MURAH PREMIUM BEAUTIFUL KORSET DI MUSIM PKP

PROMOSI MURAH PREMIUM BEAUTIFUL KORSET DI MUSIM PKP

Berita baik untuk anda yang baru nak dapatkan set Premium Beautiful atau yang nak tambah koleksi korset Premium Beautiful, inilah masanya kerana promosi besar-besaran penjimatan sehingga 68%!!

Beli 2 bahagian cuma RM699 Jerrr.
Boleh pilih mana berkenan!

















Klik sini untuk harga promo

Wasap.my/60133496050/nakkorsetpromo

#premiumbeautifulKorsetmurahBeautiful
#premiumbeautifultherapants360
#premiumbeautifulkeramat
#PremiumBeautifulReshapeBody
#premiumbeautifulkl
#korset
#bengkungberpantang
#bengkungmoden
#bengkungslipdisc



Makan macam-macam musim PKP ni, risau pula baju raya tak muat.

Tak perlu risau, Premium Beautiful membantu memberikan bentuk badan yang lebih langsing serta merta! Ditenun dengan bebenang seramik FIR dalam fabrik, Premium Beautiful memberikan manfaat 2 dalam 1 iaitu menjaga kesihatan dan kecantikan!



Mix and Match 2 pieces Premium Beautiful untuk harga serendah RM699, dengan penjimatan sehingga RM 1,399! Barulah va va voom berkebaya di pagi Syawal nanti!



#SlimRaya #PremiumBeautiful #Sales #MixAndMatch

Tuesday, 10 March 2020

Herba Maharani Murah - Pil Subur Ikhtiar Hamil

Herba Maharani Murah - Pil Subur Ikhtiar Hamil

Promosi Herba Maharani Murah Flash Sales 11-12 Mac 2020

Harga murah Herba Maharani untuk 2 kotak cuma RM199 sahaja.
Sekotak tak sampai RM100 pun.


Apa kegunaan Herba Maharani?

Ini antara testimoni kepuasan pelanggan selepas mengamalkan jamu tertua Herba Maharani.









Banyak khasiat Herba Maharani.

Nak dapatkan Herba Maharani murah dan jimat, klik sini

wasap.my/60133496050

Saturday, 29 February 2020

Macamana nak dapatkan Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Murah

Macamana nak dapatkan Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Murah

Untuk anda yang nak dapatkan Selimut Ajaib/Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate harga murah, boleh whatapps kak kin dekat link ni.

Wasap.my/60133496050/bvsmpromo

Perkhidmatan penghantaran terus ke rumah anda secara PERCUMA sekitar Kuala Lumpur, Batu Caves,Bangi, Gombak,Subang Setiawangsa, Keramat, Shah Alam, Kajang, Putrajaya dan sekitarnya.


Free COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate Bandar Baru Bangi


Free COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Sungai Besi


Terima kasih Tuan, mempercayai perkhidmatan kami.



Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Ukay Perdana

Untuk Negeri Johor dan Daerah Kota Tinggi perkhidmatan Penghantaran terus ke rumah anda juga disediakan.


Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Singapura

Sampai ke Singapura, kami sediakan perkhidmatan penghantaran. Cuma kena tempah awal untuk kami uruskan masa yang sesuai.
Sekiranya tak sempat untuk hantar secara COD, kami sediakan juga perkhidmatan pos pos sehingga ke Kota Singa, Indonesia dan Brunei.

Untuk negeri lain, kami juga menyediakan perkhidmatan kurier menggunakan POS LAJU ke tempat anda dan dengan rela hati kami menanggung segala perbelanjaan perkhidmatan tersebut.
Nak dapatkan lebih penjimatan, kami sediakan juga FREE GIFT kepada pelanggan kami.

Promosi Harga Murah Tilam Bio Velocity Sleep Mate FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia

Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Kelantan
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Terengganu
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Pahang
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Melaka
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Negeri Sembilan
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Selangor
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Sabah
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Sarawak
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Labuan
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Kedah
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Perlis
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Pulau Pinang
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Langkawi
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah Free Postage ke Baling

Wasap.my/60133496050/bvsmpromomurah













Tuesday, 25 February 2020

Tips Kurangkan Perut Buncit Tanpa Senanama dan Tekanan Leging Therapants 360 Premium Beautiful

Tips Kurangkan Perut Buncit Tanpa Senanama dan Tekanan Leging Therapants 360 Premium Beautiful

Perut buncit terus hilang lepas sarung leginh therapants 360 Premium Beautiful





Harga therapants 360 Premium Beautiful RM899
But now promo price cuma RM699 je untuk size kecil ye.
Jimat RM200 untuk size kecil dan sederhana ni.

Nak harga promo jimat
wasap.my/60133496050/therapantspromo

Monday, 24 February 2020

Bio Velocity Sleep Mate - Tilam Terapi @ Selimut Untuk Rawatan Alternatif Pesakit Strok

Bio Velocity Sleep Mate - Tilam Terapi @ Selimut Untuk Rawatan Alternatif Pesakit Strok

Strok, minor strok menyerang tidak mengira usia dan tak mengira masa. Pengalaman kak kin sendiri mendapat berita mak di serang strok memang rasa racam tak percaya. Sebab orang yang paling kita kita sayang di uji dengan terbatasnya pergerakan.

Bergegas balik kampung dan ikhtiar pelbagai cara cara untuk bantu mak pulih dan bergerak aktif semula seperti biasa.

Mengurut, bagi minum apple hijau campur garam buluh dan dan hari-hari setiap masa suruh mak peluk tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate ni.

Alhamdulillah, mak kak kin dapat berjalan semula sampai ke akhir hayatnya. Sebagai anak, kita cuba sehabis baik buat yang yang terbaik untuk orang yang kita sayang.

Kenapa kak kin bersungguh nak kongsi kebaikan Tilam@Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Sebab kak kin dah rasa dan alami kebaikan dari penggunaannya pada diri sendiri dan keluarga.

Bagaimana Tilam@Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni membantu dalam rawatan Strok?

Apabila selimut disentuh, dilihat, digunakan oleh pesakit strok, tenaga Bio Velocity di di dalam Bio Velocity Sleep Mate ini akan membantu memecahkan molekul darah yang besar dan berketul yang menyebabkan badan berasid. Apabila molekul darah menjadi halus, perjalanan darah dalam badan akan menjadi lebih lancar dan dan melancarkan perjalanan oksigen ke seluruh badan. Dan memgaktifkan semula anggota badan yang kebas, lumpuh atau bermasalah.


Antara testimoni pesakit strok yang kembali aktif dan sembuh selepas menggunakan selimut Bio Velocity Sleep Mate




Alhamdulillah, dengan izin Allah dapat mengaktifkan kembali pesakit strok dengan hanya baring, peluk pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Harga 1 helai tilam Bio Velocity Sleep Mate
RM1,403.70

Promosi untuk 2 set
Cuma RM1,999.00 sahaja
Jimat hampir RM900 dengan harga promo ni sebab kak kin siap bagi FREE GIFT dan FREE POSTAGE/FREE COD sekali.

Wasap.my/60133496050/tilamstrok

Monday, 27 January 2020

Testimoni Therapants 360 Premium Beautiful Hilangkan Lenguh Dan Sakit Kaki

Testimoni Therapants 360 Premium Beautiful Hilangkan Lenguh Dan Sakit Kaki














Testimoni pemakaian Therapants 360 Premium Beautiful dapat

- mengurangkan inci
- menghilangkan lenguh/kebas kaki
- mengecilkan peha
- sakit lutut hilang
- reshape peha, punggung dan kaki
- hilangkan sakit belakang
Dan macam-macam kesan baik pada kesihatan.

Ini kerana bukan sahaja disulami dengan bebenang Far Infrared Rays, therapanta juga mempunyai point akupuntur pada 13 point seperti di bawah yang membantu melancarkan peredaran darah anda.


Dengan kristal magnetik akupuntur ini ibarat anda diurut setiap hari.

Dapatkan legging urutan moden deman harga serendah RM699 sahaja sempena harga promosi.
Normal price RM899
Anda jimat RM200 dan harga akan berubah bila size anda berubah bertambah besar.