Monday, 24 August 2020

SHAKE ME COCOA - Air Sedap Kurus

Apa itu SHAKE ME

Shake ME Cocoa minuman soya berperisa cocoa yang mengandungi INULIN iaitu sejenis serat yang boleh larut tetapi tidak boleh dihadamkan. Shake ME Cocoa kaya serat yang membuatkan kita berasa KENYANG LEBIH LAMA. Jadi, sesuai sangat untuk orang yang tengah ON DIET. 

Inulin dalam Shake ME Cocoa menggalakkan penurunan berat badan secara sihat kerana inulin dalam shake me cocoa mengurangkan 'hormone lapar' dan membuatkan perut berasa kenyang. 

Sebab tu inulin tidak boleh dihadamkan oleh perut ataupun susu kecil, ia beredar turun ke usus bawah dan bertindak sebagai prebiotik ataupun sumber makanan kepada bakteria baik di dalam usus. 

Inulin dalam shake me cocoa juga membantu meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit.

Inulin juga mengurangkan kadar penghasilan lemak dalam badan dan juga dapar mengawal kadar gula dalam darah.


BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

1. BOLEH BAKAR LEMAK

Shake Me akan bertindak untuk membakar lemak anda sama ada baru atau yang dah lama tepu. Ia akan menukarkan lemak kepada tenaga. Sesuai di amalkan sebagai hidangan pagi, makan tengahaari dan makan malam. 3 kali sehari untuk yang serius nak kurangkan berat badan dalam masa yang paling optimum. Namun dengan mengambil Shake Me sebagai sarapan pagi dan makan malam juga sudah mampu untuk membantu menyekat pertambahan lemak dan mengurangkan lemak berlebihan yang telah sedia ada. BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

2. SUMBER TENAGA

Dengan pengambilan 1 sachet Shake Me setiap pagi akan menjadikan badan anda bertenaga. Bila badan bertenaga secara automatik badan tidak meminta makan sebab tenaga dah banyak. Untuk yang aktif bersukan, boleh ambil 1 sachet lagi selepas bersukan, bersenam atau berzumba sebagai pre/post workout supliment. kurang lapar dan membantu meulihkan kesihatan otot akibat senaman. Jadi kurang lah rasa sengal sakit otot lepas bersukan.


BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

3. CARB BLOCKER

Dengan pengambilan 1 sachet Shake Me dapat membantu menghalang karbohidrat berlebihan menjadi lemak. Ia juga dapat mengurangkan selera makan yang melampau.


BAGAIMANA SHAKE ME MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN DAN KEKAL KURUS SECARA SIHAT?

4. NIGHT BURN

Tahukah anda fungsi ini menyebabkan aktiviti pembakaran lemak diteruskan walaupun sewaktu tidur. Tidur pun boleh kurus. 24 hours fat burning. Kalau buat pergerakan dan excersice lagi banyak berlakunya fat burning tu.Manfaat Lain Serbuk Koko Premium dalam Shake Me Coco

Coklat dalam shake me Coco adalah kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids. 

Kajian menunjukkan bahawa asid stearik dan flavonoids membantu menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak visceral, iaitu lemak badan yang disimpan dalam kaviti abdomen yang dikaitkan dengan peningkatan risiko kesihatan. 


MINERAL 

100% Garam Buluh Asli dari KOREA 

Shake ME Cocoa juga diperkaya dengan 100% garam buluh asli dari Korea yang mengandungi banyak mineral dan mikroelemen termasuk kalsium, magnesium dan potasium. 

Diperkuat Dengan Campuran Vitamin dan Mineral dari Amerika Syarikat. 

Shake ME Cocoa Hai O diperkaya dengan pelbagai vitamin, mineral dan elemen surih.

Vitamin-vitamin B termasuklah Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7 dan B12 yang membantu meningkatkan metabolism dan memberikan kecergasan sepanjang hari.


Diperkaya dengan Vitamin A,C, D, E, K , Kalisum, Magnesium, Zat Besi, Fosforus, Kromium, Tembaga, Selenium, Mangan, Iodin, Molybdenum yang membekalkan vitamin-vitamin penting, mineral dan elemen surih yang menigkatkan lagi kadar metabolism dan pengekalan kesihatan  yang baik. 


Siapa yang boleh minum SHAKE ME

đź‘©Golongan orang dewasa yang bekerja.

👨Golongan vegetarian.

đź‘©Mereka yang sedang dalam proses menurunkan berat badan.

👧Kanak-kanak yang sedang membesar.

🧒Golongan remaja.

🧓Warga emas.


#AirCoklatKurusShakeMe

#ShakeMeMurah

No comments: