Thursday, 29 July 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani 2021

Alhamdulillah, gembira rasa bila dapat perkhabaran gembira lagi. Berjaya hamil lepas makan 4 kotak Herba Maharani.

Kak Kin kongsikan pengalaman beliau, semoga menjadi panduan dan jangan  putus asa ye sahabat sekelian 

Alhamdulillah, asbab 4 kotak Herba Maharani, Allah beri izin lahirnya seorang lagi khalifah Allah di muka bumi ini. Semoga membesar jadi anak soleh, hamba Allah yang taat, berjaya bahagia dunia akhirat 

Berapa banyak nak makan Herba Maharani untuk hamil?
Bergantung pada keadaan rahim dan diri seseorang. Ada yang sekotak dah hamil dan ada yang 2,3 kotak.

Dah alang-alang ada promosi ni, boleh cuba ambil 2 kotak terus.

2 kotak RM170
Kalau harga biasa dah RM258
Jimat RM88.

Boleh simpan untuk persediaan berpantang sekali sebab tarikh luput dia lambat lagi, tahun 2023.

Nak ikhtiar hamil dengan Herba Maharani harga jimat,


Sunday, 11 July 2021

Tips Mudah Hamil Walaupun Period Tak Teratur, Mesti Cuba Sekotak Herba Maharani yang power ni.

Tips Mudah Hamil Walaupun Period Tak Teratur, Mesti Cuba Sekotak Herba Maharani yang power ni.

Masa mula-mula nak mengandung dulu pun, selalu risau sebab kak kin ni memang keturunannya period tak teratur.

Tapi serius terkejut, bila makan sekotak Maharani terus boleh mengandung. Bukan sekali tapi kedua-dua anak kak kin ni memang makan sekotak Herba Maharani terus Allah beri izin untuk mengandung. Walaupun period tu memang tak kunjung tiba sampai 3 bulan masa tu, sebelum mengandung anak pertama. Lama kan. Tapi bila buat UPT, satu garis je. Kecewa sebab kita kan memang berharap sangat nak ada anak kan.

Yelah, dah 4 tahun menunggu. Lepas tu period pulak tak betul. Memang rasa down jugak. Lepas tu kawan-kawan dan adik beradik semua baru kahwin dah ada anak. Tertanya-tanya dalam diri macam-macam persoalanan. Alhamdulillah, Allah jawab dengan penuh kasih sayang asbab ikhtiar dan doa dari arwah mak, dan keluarga akhirnya berjaya hamil walaupun masa tu kami ni pasangan jarak jauh. Suami di Pahang, kak kin di Kuala Lumpur. Alhamdulillah, perancangan Allah itu terbaik buat hambanya.

Apa yang buatkan Kak Kin nak berkongsi sangat tentang kehebatan Herba Maharani, sebab ada 5 Ramuan dia yang sangat membantu untuk menyuburkan dan mempercepatkan peluang untuk hamil.



Dan harga Promo Herba Maharani PKP 3.0 ni,

Sekotak cuma RM99 sahaja
Normal price : RM129

Nanti dulu!!!!!!

Kalau 2 kotak lagi murah
Cuma RM170 sahaja.

Nak 1 atau 2,
Boleh whatapps dekat link ni
wasap.my/60133496050/maharaniPKP3.0

Cepat, sementara stok masih ada.



Saturday, 3 July 2021

Tips Mudah Kurus Lepas Bersalin Hanya Pakai Baju TheraVest Dan Seluar Therapants

Tips Mudah Kurus Lepas Bersalin Hanya Pakai Baju TheraVest Dan Seluar Therapants

Alhamdulillah, setahun pakai baju Theravest dan Therapants bantu kurangkan berat dari 63KG jadi 55KG. Punggung dari 41 inci dah berkurang jadi 37inci.

Sangat puas hati boleh kurangkan berat badan lepas bersalin secara pembedahan untuk kali ke 2 ni, tanpa senaman dan kena kawal makan dapat cecah angka 55kg. Walaupun belum capai berat idaman, tapi dah rasa suka sebab semua baju masa anak dara dulu muat bila sarung dan beli baju baru pun muat size S.

Untung pakai baju pembentukan badan Thera series ni sebab dia sangat cekap 'reshape badan'. Walaupun berat tak banyak turun tapi inchloss yang banyak berkurang. Sebab tu size S pun muat walaupun berat 55KG.

Sebenarnya tujuan asal kak kin pakai THERA SERIES ni sebenarnya nak kurangkan masalah sakit pinggang dan sakit belikat. Bila susukan anak terlalu lama belikat jadi sakit dan sakit tengkuk macam salah bantal bila tertidur sambil susukan anak.
Alhamdulillah, sakit tu semua cepat je beransur hilang bila sarung THERAPANTS dan THERAVEST.

Lenguh betis kerap berjalan dan naik tangga pejabat tingkat 3 pun makin tak terasa bila kaki dah berbalut dengan THERAPANTS. Sedap betul dia urut-urut kaki kita sebab dia ada magnetik kristal yang sama fungsi dia macam proses akupuntur. Hebat kan, sambil kita sarung dia sempat dia buat kerja untuk badan kita.

Promosi THERAPANTS dan THERAVEST untuk bulan Julai 2021

Jimat