Tuesday, 21 September 2021

SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, BRA PUSH UP TERBAIK 2021



SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, BRA PUSH UP TERBAIK 2021

Pelancaran SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL, telah dilancarkan secara rasminya oleh Sahajidah Hai O Marketing pada minggu lalu. Sebelum ini, THERA melancarkan Legging THERAPANTS dari atas pusat sampai buku lali. Baju THERAVEST, dari lengan sampai bawah pusat, maka dengan hadirnya SHORT BRA THERA ni maka sempurna lah penjagaan dari lengan sehingga ke buku lali.

Pilihan yang tepat buat wanita yang mengutamakan keselesaan dan kesempurnaan bentuk tubuh badan. 

Direka dengan Far Infrared (FIR) daripada Teknologi Nano-Dot Korea, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah untuk kesihatan payudara yang lebih sihat.
 
4 kristal magnetik yang ada pada produk ini pula akan mengembalikan bentuk asal payudara menjadikannya lebih tegang dan tidak kendur. 

360 Thera Short Bra memberi sokongan terbaik untuk payudara yang menawan 🥰


Friday, 17 September 2021

RESEPI BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN GARING

RAHSIA BISKUT KURMA BAYI LEMBUT DAN RANGUP.

Resepi Biskut kurma untuk bayi, tanpa gula dan garam.

Bahan-bahannya.

1/2 unsalted butter
13 biji kurma dijadikan puree
1 cawan unbleached flour
1 cawan tepung jagung 

Tips untuk jadikan biskut tu rangup
1-Pastikan butter cair sendiri
2-Jangan tambah air pada puree dan adunan tepung
3-Kuantiti tepung gandum dan tepung jagung mestilah sama.

Cara membuatnya 

1. Gaulkan unsalted butter dengan puree hingga sebati

2. Masukkan tepung gandum dan teoung jagung ,

3. Uli sehingga doh tak melekat di tangan.

4. Canai, terap atau boleh buat bentuk ikut suka.

5. Bakar, kak kin tak ada oven. Guna Air Fryer Phipis jer, suhu 140 selama 20minit.

6. Siap untuk dimakan.


Bukan anak je suka, mak pun makan sekali. Minggu ni dah 3 kali buat sebab mak bantu makan sekali. 3 hari je dah habis stok tu.

Selamat Mencuba.

Thursday, 9 September 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2021
THERAPANTS MURAH 2021
THERAVEST MURAH 2021

Premium Beautiful Korset Murah 2021 tetap ada permintaan, walaupun hadirnya korset versi baru THERAPANTS dan THERAVEST
Memang kalau dah pakai bra dan girdle Premium Beautiful, takkan cari bra lain dah sebab terlalu selesa dengan Pakaian Dalam Premium Beautiful ni. 

Lagi-lagi untuk badan berisi, cup penuh Premium Beautiful ni, memang sedap sangat sokong payudara dari bergoyang atau jatuh ketika kita berjalan.

Yang badan kecil pun sangat suka sebab pakaian dalam ini mampu memberi sokongan terbaik untuk pinggang dan memabntu menyerlahkan keyakinan walaupun berbadan kecil.

Alhamdulillah, sampai ke September 2021 ni, kak kin masih menerima tempahan Premium Beautiful Korset. Dan siap ambil new version si THERAPANTS ni lagi.

Terima kasih atas kepercayaan dan memilih kak kin sebagai consultant Premium Beautiful anda.
Terima kasih banyak-banyak kastemer Ogos 2021









Untuk Bulan September 2021

Promosi Harga Murah Diskaun 10% untuk setiap item Premium Beautiful
Harga THERAPANTS diskaun hampir 17% bermula dari RM599 (t&c)
Harga THERAVEST diskaun hampir 17% bermula dari RM649 (t&c) 

Wednesday, 1 September 2021

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021SAHAJA

MIN KAFFE MURAH HARGA BORONG RM24.50 PROMOSI SEPTEMBER 2021 SAHAJA


Harga Borong Min Kaffe Murah Promosi bermula 1 hingga 30 September sahaja.

Minimum order 12 kotak.

Normal Price Sekotak RM31.10
Harga Promo Kombo 12 kotak dan keatas hanya RM24.50 sahaja.

Free Postage ke Seluruh Malaysia untuk pakej kombo ini.
Bukan itu sahaja, ada FREE GIFT mug speacila edition menanti anda 


Selagi stok masih ada.

Untuk anda yang nak mulakan perniagaan, nak mula jual Min Kaffe di kedai anda,
Boleh borong dekat link ni.


Harga borong Min kaffe sekotak RM24.50
Harga jual Sekotak : RM31.10

Untung sekotak : RM6.60
Untung 10 kotak : RM66.00
Untung 100 kotak : 660.00

Harga borong Min Kaffe murah ini hanya untuk bulan September 2021 sahaja.

Cepat, sementara stok masih ada.