Monday, 22 November 2021

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Murah sangat harga THERAPANTS jika ambil lebih dari satu helai atau bila gabungkan dengan set kombo THERAPANTS dan THERAVEST. 

Diskaun lagi..

Jadi untuk sehelai THERAPANTS dari RM849 jadi RM599 je dengan belian kombo untuk helain pertama dan promo price untuk belian kedua.

Apa maksud KOMBO...

KOMBO set bermaksud pembelian lebih dari satu helai untuk THERA series ni.

Sama ada

1 helai THERAPANTS bersama 1 helai THERAVEST
( RM599 + RM749 )
atau
2 helai THERAPANTS
( RM599 + RM699 )
atau
2 helai THERAVEST 
( RM639 + RM739 )

Nak tau lebih lanjut, whatapps kak kin ye


Tuesday, 16 November 2021

Harga Terkini Herba Maharani November 2021, 2 kotak RM170 murah

Harga Terkini Herba Maharani November 2021, 2 kotak RM170 murah.

Promosi Murah Herba Maharani 

2 kotak Herba Maharani hanya RM170
Postage tambah RM4.70 sahaja 

Murah sangat sebab harga biasa untuk sekotak RM129 tau 
Dengan promosi 2 kotak Herba Maharani, jimat RM88.

Jadi, tunggu apa lagi. 

Thursday, 11 November 2021

RESEPI DONUT GEBU LEMBUT PALING MUDAH DAN PASTI MENJADI

RESEPI DONUT GEBU LEMBUT PALING MUDAH DAN PASTI MENJADI.


Donut, memang kuih kegemaran anak-anak kak kin. Kak kin dah cuba macam-macam resepi dan banyak-banyak resepi, resepi ini paling senang dan menjadi.

Kak kin panjangkan ilmu yang kak kin jumpa dalam tiktok Puan Amiratul Husain. Semoga memberi manfaat buat kita semua.

Bahan-bahannya.

1 bungkus Yis
1 cawan air masak
2-3 sudu sus pekat manis

Kacau dan tunggu sampai kembang.

Sementara tu, boleh sediakan bahan untuk diuli.

5 cawan tepung gandum
3 cawan marjerin
Sedikit garam

Gaulkan seketika, sementara tunggu yis kembang.


Bila yis dah kembang, tuangkan sedikit demi sedikit dalam tepung dan habiskan
Sediakan 3/4 cawan air biasa untuk jadikan adunan tak lembik dan tak melekat di tangan.
Uli seketika, kemudian biarkan doh selama 20minit sebelum dibulat-bulatkan.

Setelah 20minit, tumbuk doh untuk keluarkan angin.
Kemudian bulat-bulatkan atau canai dan terap.

Kemudian goreng dengan api sederhana sehingga kekuningan.
Lepas angkat donut, toskan minyak dam terus sadur dengan gula yang dah dikisar halus. (Tips gula melekat pada donut)

Siap dan sedia untuk dimakan. 

Kalau anak kak kin minta sadur dengam coklat dan tabur coklat rice warna warni.
Sama macam donut jual dekat kedai.

Selamat mencuba ye ibu sekelian