Thursday, 30 December 2021

Bukti dan Kajian Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Gejala Covid 19

Bukti dan Kajian Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Gejala Covid 19

Vaksin tanpa suntikan, hanya dengan tidur/baring/peluk sahaja tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.

Jurnal hasil kajian sekumpulan doktor perubatan tentang  keberkesanan kesihatan tubuh manusia dari penggunaan bvsm . 

Jurnal ada dari penyelidikan sekumpulan pakar perubatan yg proven bukan macam majalah yg suka - suka tulis . 

3 kali jurnal  di keluarkan.

Tahun 2013 - keberkesanan  tentang memberikan tenaga bila tidur beralaskan bvsm.

Tahun 2016 - keberkesanan bvsm membantu masalah isomnia ( tak lena tidur ).

Tahun 2020 - keberkesanan bvsm membantu mengurangkan gejala covid 19 

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate.

Produk yg terbukti secara saintifik
Bukan cuma bualan kosong sahaja.
Ada bukti penyelidikan.

Dapatkan sementara promosi diskaun 50% dari 27 hingga 31 Disember 2021 ini. 

Tinggal 2 hari sahaja lagi.

Dari RM1,403.70
Jadi 
RM701.85

Macam beli 1 percuma 1 la ni.

#BVSMpelapikEnergy
#BVSMSelimutTerapi
#BVSMselimutCahayaDhuha

Sunday, 26 December 2021

HARGA BORONG MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM 4 HARI SAHAJA MULAI 27 HINGGA 31 DISEMBER 2021

HARGA BORONG MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM 4 HARI SAHAJA MULAI 27 HINGGA 31 DISEMBER 2021

Harga murah Selimut Bio Velocity Sleep Mate selama 4 hari sahaja iaitu mulai 27 hingga 31 Disember 2021.

Sehelai hanya RM701.85
Harga asal RM1,403.70

Promosi diskaun 50% 

Selagi stok masih ada ye.

Cepat-cepat tekan link ni.

Monday, 13 December 2021

PAKAI KORSET BOLEH KURUS, THERAPANTS PREMIUM BEAUTIFUL

PAKAI KORSET BOLEH KURUS, THERAPANTS PREMIUM BEAUTIFUL

Betul ke, pakai korset boleh kurus?

Dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL, THERAPANTS dan THERAVEST dapat membantu mengurangkan inci badan anda dengan serta-merta.

Itu diantara sebab kenapa ramai memilih THERAPANTS dan THERAVEST sebagai alternative untuk cepat nampak kurus dan langsing.


Kesan serta merta lepas sarung THERAPANTS dan THERAVEST:-
- perut kempis
- pinggang semakin langsing
- peha semakin mengecil dan kurang bergesel
- punggung naik
- payudara jatuh semakin UP
- lengan semakin mengecil

Tak perlu tunggu lama, kesan serta-merta dan pakai hari-hari badan semakin terbentuk dan langsing.

Inginkan kesan pantas pembentukan badan, dapatkan THERAPANTS dan THERAVEST dengan segera.

Harga promosi istimewa menanti.

wasap.my/60133496050/therapantsinstantshape

Thursday, 9 December 2021

NEW SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL

SHORT BRA THERA PREMIUM BEAUTIFUL 2021

Pilihan yang tepat buat wanita yang mengutamakan keselesaan dan kesempurnaan bentuk tubuh badan. 

Direka dengan Far Infrared (FIR) daripada Teknologi Nano-Dot Korea, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah untuk kesihatan payudara yang lebih sihat.
 
4 kristal magnetik yang ada pada produk ini pula akan mengembalikan bentuk asal payudara menjadikannya lebih tegang dan tidak kendur. 

360 Thera Short Bra memberi sokongan terbaik untuk payudara yang menawan.

Ukuran Size Short Bra Thera

Promosi Februari 2022.

Dari RM299 sahaja
Normal Price RM515 untuk size kecil sederhana.

Untuk size besar, 
Wasap kak kin ye,
Nak bagi speacial price jugak untuk plus size.

wasap.my/60133496050/promoshortbrathera

#360TheraShortBra 
#360Thera
#theraforlife

wasap.my/60133496050/shortbrathera

Thursday, 2 December 2021

THERAPANTS MURAH RM150 SEBULAN

Berminat nak pakai THERAPANTS legging dan THERAVEST harga murah RM150 sebulan?


Kini anda mampu memilikinya.
Ramai yang dah berjaya memiliki THERAPANTS, THERAVEST ini dengan hanya RM150 sebulan melalui pakej ansurans tanpa faedah dari kak kin.

Asalkan anda jujur dan komited dengan tanggungjawab anda membuat pembayaran setiap bulan tanpa gagal, kak kin akan bantu anda untuk dapatkan set THERA idaman.

Alhamdulillah, sessi 1 dan sessi 2 dah selesai. Sekarang, kak kin sedang mencari nama baru untuk sessi 1 bagi tahun 2022 bermula Januari 2022 sehingga Jun 2022.
Terhad untuk yang serius nak pakai THERAPANTS atau THERAVEST atau PREMIUM BEAUTIFUL dengan harga mampu milik RM150 sebulan sahaja.

Slot terhad.

Terima kasih pada pembayar sessi 2021. Semoga anda semua semakin sihat, cantik dan berkeyakinan bersama pakaian dalam THERA series dan PREMIUM BEAUTIFUL.