Thursday, 22 September 2022

Herba Maharani Murah THE ZHI BAI FENG WAN

Herba Maharani Murah 2022
THE ZHI BAI FENG WAN



Harga Herba Maharani Murah
3 hari sahaja
Bermula 22 hingga 24 September 2022

Sekotak RM109
3 kotak RM288

Normal price sekotak RM129
Jimat✅


Monday, 19 September 2022

KNEE GUARD, SELUAR LEGGING THERAPANTS UNTUK KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

KNEE GUARD, SELUAR LEGGING THERAPANTS UNTUK KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

Kak kin nak bagi harga murah Therapants untuk siapa yang tengah ikhtiar nak kurangkan masalah sakit lutut.

Boleh whatapps kak kin kat sini ye

Tuesday, 6 September 2022

Wednesday, 17 August 2022

PERIOD PAIN

๐‘๐ž๐ฌ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐ค๐š๐ฅ๐ข ‘๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐ ๐ฉ๐š๐ข๐ง’? ๐Ÿšฉ๐Ÿฉธ 

Ladies, jangan biarkan ketidakseimbangan hormon & senggugut lebih merana ๐Ÿ“ข Sapukan secalit krim Bio-Ever Plus pada abdomen anda untuk memberikan kelegaan dan hadapi haid dengan lebih tenang! 

Tak lengkaplah setiap rumah tanpa Bio-Ever Plus. Dapatkan kombo 2 unit Bio-Ever Plus @ 23% off sempena Merdeka 65 Promo SHOM pada 15-19th Ogos 22 ini๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ›’ Dapatkan Bio-Ever Plus anda disini 
#BioEverPlus #RevitalizingCream

Monday, 15 August 2022

HARGA TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

Atas permintaan yang tinggi,
Bio Velocity Sleep Mate datang dengan promosi istimewa penjimatan sehingga RM800!* ๐ŸŽ‰

Beli 2 set BVSM @ RM1,999 dan dapatkan Cashback RM140‼️

Wow berbaloi-baloi!! 

Jom sambut Kemerdekaan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ bersama #SHOM dengan tidur yang lebih nyenyak dan menyegarkan. ๐Ÿ›Œ๐Ÿ’ค๐ŸŒฟ

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate 2022

Badan  lebih segar dan bertenaga selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Mak ayah tidur lebih lena selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Lega dapat baring dan berterapi dengan Selimut/ Tilam Bio Velocity Sleep Mate selepas seharian duduk menjahit baju. Malah lebih bertenaga dari sebelum ini.


Tidur lebih lena dengan Bio Velocity Sleep Mate. Deep sleep

Suami isteri makin sihat bila sama-sama berkongsi menggunakan Bio Velocity Sleep Mate sebab size dia queen. Jadi, dua-dua boleh merasa pakai dan ikhtiar untuk sihat.

Untuk yang bekerja hanya duduk di kerusi, kurang pergerakan seperti kerani macam kak kin pun amatlah perlu menggunakan Bio Velocity Sleep Mate ni.
Bantu kurangkan rasa lesu, sakit pinggang dan menambahkan tenaga elak keletihan.

Nak dapatkan harga BVSM promosi, klik sini

Sunday, 14 August 2022

AIRYVENTZ KURANGKAN MASALAH ASMA KANAK-KANAK

๐€๐ฌ๐ฆ๐š, “๐๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐ง๐ฎ๐ก” ๐’๐ž๐ง๐ฒ๐š๐ฉ ๐Š๐š๐ง๐š๐ค-๐ค๐š๐ง๐š๐ค 

Insiden Asma dalam kalangan kanak-kanak ๐Ÿง’๐Ÿป ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝ ๐Ÿง’๐Ÿพbawah 18 tahun adalah sangat tinggi di Malaysia dan perlu langkah penanganan segera ⚠️⚠️ untuk pencegahan sebelum menjadi lebih parah. 

#AiryVentz terbukti mampu menyingkirkan bendasing di udara sekecil 0.3ยตm sehingga 99.97%‼️

Bendasing ๐Ÿšฌ di udara dihalang ๐Ÿšซ daripada disedut ke dalam paru-paru untuk pernafasan kanak-kanak yang lebih sihat.

Berbaki 100 unit sahaja lagi๐Ÿ“ฃ‼️Jangan tunggu lagi, dapatkan #AiryVentz pada harga promosi RM1995 sahaja, sementara stok masih ada!

✅ 0%* faedah ansuran
✅ Waranti 1 tahun
✅ PERCUMA penghantaran 
✅ PERCUMA keahlian 
✅ Servis tukar filter selepas 18 bulan* secara DIY
.
Dapatkannya dengan harga penjimatan sebanyak 50% di


#AiryVentz #PenapisUdara
.
*Tertakluk pada terma & syarat

Friday, 12 August 2022

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

Musim endamik ni, memang kerap diserang selesema, batuk, demam. Nak tak nak, badan memang perlukan askar yang kuat untuk mempertahankan diri dari diserang penyakit.

Alhamdulillah, ada vitamin C yang sangat mampu milik. Tapi kesan dia setanding vitamin mahal di pasaran.

Memperkenalkan, vitamin C dari Sahajidah Hai O, puri C vitamin dari bes minuman campuran oren, nenas, mangga, markisa yang dilengkapi dengan vitamin C dan juga D3.

Bayangkan, harga untuk bes buah-buahan yang segar ni kita dapat beli dengan harga RM1.18 sahaja 1 sachet. Murah kan?
Kalau beli oren sebijik pun dah cecah RM1 belum campur mangga, markisa bagai lagi kan. Sebabb tu kak kin kata murah.

Sekotak ada 60 sachet
Harga RM71 sahaja.
Penggunaan untuk 2 bulan

Murah dan berbaloi sangat.

Monday, 8 August 2022

THERAPANTS INSTALLMENT RM140 SEBULAN DENGAN APPS MYIOU


THERAPANTS ANSURANS RM140 SEBULAN DENGAN MYiOU


Nak pakai THERAPANTS tapi nak bayar ansuran, boleh ke?

Jawapannya:-
mestilah boleh

Apply je melalui apps Myiou.

Muat turun je dulu apps myIOU ni.
❌ Tak perlu payslip
❌ Tak perlu bank statement
❌ Zero interest.

Bila dan install, sama macam buat touch n go ewallet / shoppe ( snap je gambar IC & selfie ), secara automatik dapat credit limit RM1,000.

Boleh terus shopping...Bayaran pendahuluan pertama cuma RM300 je tau.
Lepas tu setiap bulan komitent cuma  RM140 selama 5 bulan.

Senang je kan?
Nak kak kin bantu, 

Sunday, 7 August 2022

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Kebaikan Herba Maharani untuk ibu berpantang

1.Memberi nutrien tambahan buat ibu berpantang
2.Mengurangkan Keletihan
3.Melancarkan peredaran darah
4.Mengawal aturan kitaran haid
5.Meningkatkan kesihatan badan

Herba Maharani juga dapat mengurangkan masalah ibu berpantang

1.Sakit berpanjangan
2.Cramp dan kejang berterusan
3.Hormon tidak seimbang
4.Ketulan darah beku
5.Emosi tidak stabil
6.Anemia, letih dan lemah badan
7.Pendarahan

Dengan pengambilan Maharani dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut.

Insha'Allah

Macamana nak dapatkan Herba Maharani?

COD maharani sekitar Setiawangsa dan Keramat.
Tempat lain, by pos FREE POSTAGE.

Wednesday, 3 August 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

Jika anda sedang mencari penapis udara dengan harga murah, namun mampu menghapuskan virus covid 19 yang sedang berleluasa sekarang, ini adalah masa yang sangat sesuai kerana jimat separuh harga.

Harga asal RM3,990 
Promos Ogos 2022, cuma RM1,995.00 sahaja

100 unit terawal sahaja ye.

Wasap.my/60133496050/airyventzhalfprice

Wednesday, 27 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH JULAI 2022 SALES 50%

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH JULAI 2022 SALES 50%

Premium Beautiful Murah, stok tersedia. Limited size.

Wasap.my/60133496050

Sunday, 17 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2022

Trusted seller Premium Beautiful Dan Therapants, Theravest

Dua bulan kebelakangan ni, memang tak menang tangan uruskan anak yang tak berapa sihat dan order yang bertubi-tubi Allah beri, 
Dalam ujian terselit rezeki.

Gara-gara sales separuh harga item Premium Beautiful.
Lepas ni dah takde laaa Premuium Beautiful ni lagi 
Clearance stok yang ada je la ni 
Then kita pakai Thera series je ye 

Banyak luahan PB lovers yang rasa sedih sebab takde lagi PB lepas ni kan.
Jadi, ramai-ramai pakat borong banyak-banyak terus.
Lagi-lagi bila 0ff 50%
Sampai 4 helai kastemer sis borong bawak pergi oversea, tu semua stok pakai sendiri je tu 

Betullah, kalau dah pakai pakaian dalam Premium Beautiful ni, memang takkan pakai jenama lain dah.
Selesa, dan berkeyakinan bila pakai dia 
Lemak bertingkat-tingkat hilang serta-merta
Siapa tak teruja kan?

Yang luar KL, kak kin poskan ye, Insha'Allah size SELESA ikut ukuran yang uols berikan nanti.


Ada beberapa size je lagi yang tinggal ni.
Kot ada size uols, boleh wasap sis ye
Untuk dapatkan speacial price


#PremiumBeautifulMurah
#TherapantsMurah

Thursday, 16 June 2022

THERAPANTS DAN THERAVEST MURAH RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST MURAH RM140 SEBULAN melalui MyIOU

Dapatkan THERAPANTS dan THERAVEST secara ansurans selama 6 bulan mulai Jun 2022 ini, TANPA FAEDAH dan tambahan penjimatan sebanyak RM30 di bulan Jun 2022 ini.

Bayar RM389 terus dapat pakai THERAPANTS dan THERAVEST 
Dan bayaran bulanan
Tak sampai RM140 pun sebulan selama 5 bulan jer.

Maklumat lanjut, wasap kak kin ye

wasap.my/60133496050/ansuransmurahtherapants

Monday, 13 June 2022

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

Boleh whatapps kak kin untuk check size yang masih ada ye.

wasap.my/60133496050/clearancestokPB


Wednesday, 1 June 2022

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN
Lepas ceaser, semuanya kembang
Lengan yang takde kaitan tu pun, sama SADO jadinyer.
Apalah kaitan lengan dengan perut yang mengandung๐Ÿคญ

Struggle is real la.
Mujur ada THERAPANTS dan THERAVEST ni bantu kawal dan kecikkan balik inci pinggang, perut, peha, lengan. 
Alhamdulillah 
Walaupun punca utama pakai dia ni sebab tak tahan sakit belikat dan sakit pinggang.
Asbab pakai hari-hari, inci pun makin kurang๐Ÿ˜

Jun datang bersama peromo best punya.
Installlment R M 1 4 0 Per month pun ada...

wasap.my/60133496050

Monday, 30 May 2022

Seluar Bertangas Untuk Ibu Bersalin Pembedahan (Ceaser) Legging THERAPANTS

Seluar Bertangas Untuk Ibu Bersalin Pembedahan (Ceaser) Legging THERAPANTS

Berkongsi pengalaman kastemer yang baru-baru ni pakai legging THERAPANTS.

"Sedap lah pakai dia ikin, rasa macam hangat-hangat gitu"


Sebab tu la THERAPANTS ni ada yang panggil seluar bertangas. Bagi hangat-hangat rahim kita untuk bantu keluarkan toksin, kurangkan keputihan, masalah faraj berbau.

Macam kak kin ni, bersalin dua-dua secara pembedahan. Jadi tak berapa tau rasa bertangas tu macamana. Kastemer kak kij ni pulak, bersalin 2 kali normal dan kali ke3 ni secara pembedahan dan tak berapa berpantang dengan baik. Tak sempat bertangas. Lepas pakai THERAPANTS ni, rasa macam hangat-hangat di bahagian rahim.

Jadi, untuk ibu bersalin pembedahan jangan risau. Ada jalan alternatif untuk anda buang toksin dan beri kesegaran selepas bersalin dengan bertangas mudah bersama seluar THERAPANTS.

Sekarang ada harga promo raya
Jimat dekat RM140 jugak.

Wasap.my/601333496050/SELUARTANGASTHERAPANS

Friday, 13 May 2022

SELIMUT TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

PROMOSI HARI IBU AYAH 2022 - SELIMUT TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 

Murah sangat Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Harga promosi sehingga 15 Mei 2022 je tau. Tinggal 3 hari je lagi. Lepas tu harga asal kembali iaitu RM1,403.70.

Hadiahkan untuk mak ayah di kampung, untuk bantu tingkatkan tahap kesihatan yang lebih baik buat mereka, Insha'Allah.

Apa keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ni?

Keajaiban Teknologi Bio Velocity ini berasal dari tenaga matahari yang telah dimanfaatkan, disimpan dan diseimbangkan ke dalam GARAM LAUT DALAM" yang disuntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Tilam/Selimut Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu:-
- meningkatkan metabolisma badan
- mengaktifkan fungsi sel badan
- melancarkan peredaran darah
- meningkatkan pertahanan badan
- memperbaiki sistem imun badan
- menstabilkan emosi dan jiwa
- mengurangkan tekanan fikiran
- kembalikan semangat dan tenaga
- tingkatkan keupayaan penyembuhan
- mengimbangi fungsi fizikal badan
- melegakan kepenatan dan kesakitan
- menggalakkan fungsi jantung
- menggalakkan tidur yang berkualiti dan sihat

Tidur untuk sihat dengan tilam/selimut Dhuha Bio Velocity Sleep Mate.

Harga promosi murah Bio Velocity Sleep Mate RM1,099 sahaja sehingga 15 Mei 2022

wasap.my/60133496050/bvsmpromomei2022

Wednesday, 11 May 2022

THERAPANTS THERAVEST MURAH, SCAMMER KE?

THERAPANTS THERAVEST MURAH, SCAMMER KE?

"Terkejut dengar harga THERAPANTS murah sebab harga dia kan RM839 kan, macam ni jadi RM699 jer, sebab tu akak nak COD, takut SCAMMER la sebab murah sangat"

Itu ayat dari salah seorang pelanggan kak kin masa jumpa sebelum bulan puasa haritu.

Ye, betul. Harga THERAPANTS ni bermula dari RM839 size kecil sederhana. Tapi kak kin nak bagi speacial offer.
Nama pun OFFER, pastu SPEACIAL lagi tu untuk pelanggan bertuah yang whatapps kak kin untuk dapatkan harga RM699 ni, mengikut terma dan syarat yang sangat mudah untuk dibuat dan anda pasti dapat menikmati penjimatan tersebut.

Bukan itu sahaja, kak kin siap bagi lagi.
Free postage
Free gift

Kalau area KL, Setiawangsa, Keramat, disediakan khidmat penghantaran terus ke rumah anda secara percuma.

Jangan berlengah lagi. Nak pergi open house, kena lah cantik-cantik kan.

Wasap.my/60133496050/theraopenhouse


Sunday, 10 April 2022

THERAPANTS ANSURANS MURAH

Baju Kurangkan Inci Badan,  THERAPANTS dan THERAVEST ada promosi RAYA tau.

Pakej Ansuran 6 bulan tanpa faedah disediakan. Tak perlu ada credit card pun.

JOM GRAB Therapant, Theravest Thera Short Bra SEKARANG!

✅Sesuai untuk yang tak ada masa untuk bersenam
✅Sesuai untuk yang sukar amalkan diet

Wasap or DM ye. 
Free consultation untuk yang berminat nak dapatkan pakaian dalam kesihatan dan kecantikkan Thera ni.

#Therapant #Therapants 
#Theravest #PremiumBeautiful #Therapantpromo #TheravestPromo #PremiumBeautifulPromo #TheraShortBra #TherapantMurah #TheravestMurah #TestimoniTherapants #TestimoniTheravest #TheravestAnsuran #TherapantAnsuran #TheraSetAnsuran 
#TherapantsMurah
#TherapantsKualaLumpur