Monday, 26 December 2022

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Murah sangat harga THERAPANTS jika ambil lebih dari satu helai atau bila gabungkan dengan set kombo THERAPANTS dan THERAVEST. 

Diskaun lagi..

Jadi untuk sehelai THERAPANTS dari RM849 jadi RM599 je dengan belian kombo untuk helain pertama dan promo price untuk belian kedua.

Apa maksud KOMBO...

KOMBO set bermaksud pembelian lebih dari satu helai untuk THERA series ni.

Sama ada

1 helai THERAPANTS bersama 1 helai THERAVEST
( RM599 + RM749 )
atau
2 helai THERAPANTS
( RM599 + RM699 )
atau
2 helai THERAVEST 
( RM639 + RM739 )

Nak tau lebih lanjut, whatapps kak kin ye


Sunday, 25 December 2022

THERAPANTS dan THERAVEST, Hilangkan sakit belakang dan sakit pinggang Ibu bersalin pembedahan

BAGAIMANA THERAPANTS DAN THERAVEST DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN SAKIT BAHU DAN SAKIT BELAKANG IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN



Ibu bersalin secara pembedahan kebiasaanya mengalami masalah sakit pinggang, sakit belikat dan sakit belakang.

Pengalaman kak kin sendiri, memang kesakitan itu muncul terutamanya waktu menyusukan bayi terlalu lama.

Alhamdulillah, sejak sarung baju THERAPANTS, sakit belikat semakin berkurangan dan hilang.

Kesan FIR (FIR NANO DOT) dapat memperbaki peredaran darah dan mengaktifkan metabolisma.

Bila darah lancar, kesakitan berkurangan sebab sakit-sakit tu sebenarnya kerana pergerakan darah yang kurang lancar.
 
Terdapat 8 Magnetik Crystal yang membantu melegakan sakit bahu, tengkuk, belikat dan pinggang. 

Fungsi magnetik crystal sama seperti proses akupuntur/terapi dan kesannya sangat pantas, lepas sarung terus kurang sakit bahu dan lengan.

Jangan risau,
Takkan rasa rimas
Selesa sangat pakai THERAVEST ni.

Sekarang ada promosi penjimatan lebih 17% untuk THERAVEST dan THERAPANTS bulan OKTOBER 2021 ni.

Dan pelbagai free gift menanti.

Wasap.my/60133496050/theravest17percentless

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN MURAH RM140 SEBULAN
Lepas ceaser, semuanya kembang
Lengan yang tak ada kaitan tu pun, sama SADO jadinyer.
Apalah kaitan lengan dengan perut yang mengandung๐Ÿคญ

Struggle is real la.
Mujur ada THERAPANTS dan THERAVEST ni bantu kawal dan kecikkan balik inci pinggang, perut, peha, lengan. 
Alhamdulillah 
Walaupun punca utama pakai dia ni sebab tak tahan sakit belikat dan sakit pinggang.
Asbab pakai hari-hari, inci pun makin kurang๐Ÿ˜

Nak dapatkan harga installment 
 RM140 sebulan, tekan link whatapps ni 

THERAPANTS SALES RAYA 2022

THERAPANTS MURAH
SALES RAYA 2022

Baju raya cantik akan kelihatan cantik dipakai kemas dan terletak di badan pemakainya.

Sebelum beli baju raya, kemaskan badan dulu dengan pakaian dalam THERAVEST dan THERAPANTS. Senang nak sarung baju yang dah siap dijahit. Tak kalut nak tempah baju. Lagipun, baju siap sekarang ni memang dah cantik dan jauh lebih murah dari kos beli kain dan sukar nak cari tukang jahit zaman sekarang ni kan.

Nak kemaskan badan dari bahu sampai hujung kaki, boleh pakai set THERA ni iaitu

1) THERAVEST untuk pembentukan lengan sampai bawah pusat
2) THERAPANTS untuk kempiskan perut dan membentuk tubuh yang langsing dari perut sampai buku lali
3) BRA untuk memberikan kesan pembentukan dan menaikkan payudara agar lebih terbentuk dan mengelakkan dari payudara jatuh.

Bila peha dah mengecil, kan senang nak sarung baju raya.

Dapatkan size THERAPANTS dengan harga TERMURAH disini..

wasap.my/60133496050/therapantsalesraya
wasap.my/60133496050/theravestsalesraya


Cara Pakai THERAPANTS dan THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL dengan BETUL.

Cara Pakai THERAPANTS dan THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL dengan BETUL





Thursday, 22 December 2022

Monday, 12 December 2022

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT 

Seperti kebanyakkan mereka yang sudah injak usia, tidak terlepas dari masalah sakit pada lutut. Begitulah juga yang dialami puan Nurkhairah. Kini setelah mengguna PB 360 Therapants, ianya memberi sokongan dan membuatkan bahagian bawah puan Nurkhairah lebih kuat berbanding sebelumnya.


Nak therapants promo year end Sales

Wasap.my/60133496050/YES

Wednesday, 23 November 2022

HARGA KRIM BIO EVER PLUS MURAH NOVEMBER 2022HARGA KRIM BIO EVER PLUS MURAH

HARGA KRIM BIO EVER PLUS MURAH NOVEMBER 2022

KRIM BIO EVER PLUS Murah bermula 21 hingga 27 November 2022 sahaja

Hanya RM150.50 sebekas
Postage murah RM4.70
Jadi RM155.20 sahaja

Cepat
Tinggal 4 hari je la promo murah ni

Tuesday, 15 November 2022

Herba Maharani Murah November 2022

Herba Maharani Murah November 2022

Berapa harga Herba Maharani The Zhi Bai Feng Wan atau lebih dikenali sebagai ubat subur nak Hamil?

Harga Promosi Murah Herba Maharani mulai 14 hingga 20 November 2022

Hanya RM90.30 sahaja
Campur postage jadi RM95 sekotak
Normal Price RM129 sekotak
Jimat RM38.70

Waktu promosi terhad.
Boleh tekan link ni untuk tempahan


Monday, 14 November 2022

CARA JADI MEMBER HAI O PERCUMA

CARA JADI MEMBER HAI O PERCUMA

Hari terakhir untuk jadi ahli SAHAJIDAH HAI O secara PERCUMA.


Yang dah kena terminate pun boleh register semula untuk dapatkan keahlian baru. 

Monday, 17 October 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Ansurans Murah Oktober 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Ansurans Murah Oktober 2022 sahaja.

Berminat untuk dapatkan Bio Velocity Sleep Mate dengan harga muran ansurans sebanyak RM140 sebulan?

Kami ada menawarkan pakej ansurans ni hanya untuk bulan Oktober 2022 sahaja dengan harga murah serendah RM140 sahaja.

Bayaran selama 6 kali, bermula bulan Oktober 2022 sehingga bulan Mac 2023.

Jadual pembayaran Bio Velocity Sleep Mate ansurans murah adalah seperti berikut:-

Bayaran Pertama, Oktober 2022:RM399
Bayaran kedua, November 2022:RM140
Bayaran ketiga Disember 2022:RM140
Bayaran keempat Januari 2023:RM140
Bayaran kelima Februari 2023:RM140
Bayaran keenam Mac 2023:RM140
Jumlah keseluruhan:RM1,099 sahaja.

Harga biasa:RM1,403.70 tau
Promosi Oktober cuma RM1,099 sahaja 
Dan boleh pilih nak bayar tunai atau installment.
Menarik betul promosi Oktober 2022 ni.

Berminat?

Tekan link ni

Saturday, 15 October 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah Oktober 2022

Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah Oktober 2022

Harga Runtuh
Harga Runtuh
Harga Runtuh

Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah Oktober 2022

Harga Biasa : RM1,403.70
Promosi Oktober 2022
Hanya RM1,099 sahaja

Pakej installment juga ditawarkan.

Friday, 23 September 2022

Herba Maharani Murah THE ZHI BAI FENG WAN

Herba Maharani Murah 2022
THE ZHI BAI FENG WAN



Harga Herba Maharani Murah
3 hari sahaja
Bermula 22 hingga 24 September 2022

Sekotak RM109
3 kotak RM288

Normal price sekotak RM129
Jimat✅


Tuesday, 20 September 2022

KNEE GUARD, SELUAR LEGGING THERAPANTS UNTUK KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

KNEE GUARD, SELUAR LEGGING THERAPANTS UNTUK KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

Kak kin nak bagi harga murah Therapants untuk siapa yang tengah ikhtiar nak kurangkan masalah sakit lutut.

Boleh whatapps kak kin kat sini ye

Tuesday, 6 September 2022

Thursday, 18 August 2022

PERIOD PAIN

๐‘๐ž๐ฌ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐ค๐š๐ฅ๐ข ‘๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐ ๐ฉ๐š๐ข๐ง’? ๐Ÿšฉ๐Ÿฉธ 

Ladies, jangan biarkan ketidakseimbangan hormon & senggugut lebih merana ๐Ÿ“ข Sapukan secalit krim Bio-Ever Plus pada abdomen anda untuk memberikan kelegaan dan hadapi haid dengan lebih tenang! 

Tak lengkaplah setiap rumah tanpa Bio-Ever Plus. Dapatkan kombo 2 unit Bio-Ever Plus @ 23% off sempena Merdeka 65 Promo SHOM pada 15-19th Ogos 22 ini๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ›’ Dapatkan Bio-Ever Plus anda disini 
#BioEverPlus #RevitalizingCream

Tuesday, 16 August 2022

HARGA TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

Atas permintaan yang tinggi,
Bio Velocity Sleep Mate datang dengan promosi istimewa penjimatan sehingga RM800!* ๐ŸŽ‰

Beli 2 set BVSM @ RM1,999 dan dapatkan Cashback RM140‼️

Wow berbaloi-baloi!! 

Jom sambut Kemerdekaan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ bersama #SHOM dengan tidur yang lebih nyenyak dan menyegarkan. ๐Ÿ›Œ๐Ÿ’ค๐ŸŒฟ

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate 2022

Badan  lebih segar dan bertenaga selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Mak ayah tidur lebih lena selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Lega dapat baring dan berterapi dengan Selimut/ Tilam Bio Velocity Sleep Mate selepas seharian duduk menjahit baju. Malah lebih bertenaga dari sebelum ini.


Tidur lebih lena dengan Bio Velocity Sleep Mate. Deep sleep

Suami isteri makin sihat bila sama-sama berkongsi menggunakan Bio Velocity Sleep Mate sebab size dia queen. Jadi, dua-dua boleh merasa pakai dan ikhtiar untuk sihat.

Untuk yang bekerja hanya duduk di kerusi, kurang pergerakan seperti kerani macam kak kin pun amatlah perlu menggunakan Bio Velocity Sleep Mate ni.
Bantu kurangkan rasa lesu, sakit pinggang dan menambahkan tenaga elak keletihan.

Nak dapatkan harga BVSM promosi, klik sini

Monday, 15 August 2022

AIRYVENTZ KURANGKAN MASALAH ASMA KANAK-KANAK

๐€๐ฌ๐ฆ๐š, “๐๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐ง๐ฎ๐ก” ๐’๐ž๐ง๐ฒ๐š๐ฉ ๐Š๐š๐ง๐š๐ค-๐ค๐š๐ง๐š๐ค 

Insiden Asma dalam kalangan kanak-kanak ๐Ÿง’๐Ÿป ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝ ๐Ÿง’๐Ÿพbawah 18 tahun adalah sangat tinggi di Malaysia dan perlu langkah penanganan segera ⚠️⚠️ untuk pencegahan sebelum menjadi lebih parah. 

#AiryVentz terbukti mampu menyingkirkan bendasing di udara sekecil 0.3ยตm sehingga 99.97%‼️

Bendasing ๐Ÿšฌ di udara dihalang ๐Ÿšซ daripada disedut ke dalam paru-paru untuk pernafasan kanak-kanak yang lebih sihat.

Berbaki 100 unit sahaja lagi๐Ÿ“ฃ‼️Jangan tunggu lagi, dapatkan #AiryVentz pada harga promosi RM1995 sahaja, sementara stok masih ada!

✅ 0%* faedah ansuran
✅ Waranti 1 tahun
✅ PERCUMA penghantaran 
✅ PERCUMA keahlian 
✅ Servis tukar filter selepas 18 bulan* secara DIY
.
Dapatkannya dengan harga penjimatan sebanyak 50% di


#AiryVentz #PenapisUdara
.
*Tertakluk pada terma & syarat

Saturday, 13 August 2022

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

Musim endamik ni, memang kerap diserang selesema, batuk, demam. Nak tak nak, badan memang perlukan askar yang kuat untuk mempertahankan diri dari diserang penyakit.

Alhamdulillah, ada vitamin C yang sangat mampu milik. Tapi kesan dia setanding vitamin mahal di pasaran.

Memperkenalkan, vitamin C dari Sahajidah Hai O, puri C vitamin dari bes minuman campuran oren, nenas, mangga, markisa yang dilengkapi dengan vitamin C dan juga D3.

Bayangkan, harga untuk bes buah-buahan yang segar ni kita dapat beli dengan harga RM1.18 sahaja 1 sachet. Murah kan?
Kalau beli oren sebijik pun dah cecah RM1 belum campur mangga, markisa bagai lagi kan. Sebabb tu kak kin kata murah.

Sekotak ada 60 sachet
Harga RM71 sahaja.
Penggunaan untuk 2 bulan

Murah dan berbaloi sangat.