Sunday, 10 April 2022

THERAPANTS ANSURANS MURAH

Baju Kurangkan Inci Badan,  THERAPANTS dan THERAVEST ada promosi RAYA tau.

Pakej Ansuran 6 bulan tanpa faedah disediakan. Tak perlu ada credit card pun.

JOM GRAB Therapant, Theravest Thera Short Bra SEKARANG!

✅Sesuai untuk yang tak ada masa untuk bersenam
✅Sesuai untuk yang sukar amalkan diet

Wasap or DM ye. 
Free consultation untuk yang berminat nak dapatkan pakaian dalam kesihatan dan kecantikkan Thera ni.

#Therapant #Therapants 
#Theravest #PremiumBeautiful #Therapantpromo #TheravestPromo #PremiumBeautifulPromo #TheraShortBra #TherapantMurah #TheravestMurah #TestimoniTherapants #TestimoniTheravest #TheravestAnsuran #TherapantAnsuran #TheraSetAnsuran 
#TherapantsMurah
#TherapantsKualaLumpur

Tuesday, 5 April 2022

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

Bulan Ramadhan dah sampai, tapi masih rasa sedih sebab lutut sakit. Macamana nak solat sunat Tarawikh, witir dan buat solat sunat yang lain banyak-banyak.
Ramadhan setahun sekali je kan. Allah, ruginya rasa. 

Jangan sedih, Insha'Allah lepas pakai seluar legging THERAPANTS ni nanti, mesti akan rasa lutut semakin kurang sakit dan sakit beransur hilang.

Antara testimoni pengguna yang pakai Therapants dan mengalami perubahan yang sangat baik, sakit lutut kurang dan hilang.

Alhamdulillah, kerana magnetik kristal yang ada pada tempat bertanda merah tu, dapat bantu melancarkan peredaran darah dan dapat mengurangkan kesakitan di tempat yang selalu sakit seperti lutut, betis, pinggang.

Jimat kos untuk berurut bila pakai seluar Therapants ni. RM699 beli sekali ni dengan harga promosi, boleh pakai sepanjang hayat dan kalau koyak atau rosak boleh hantar jahit baiki percuma sahaja.

Sakit lutut hilang, badan pun makin sihat bertenaga dan pinggang pun makin ramping. Boleh pakai kebaya raya nanti.

Harga promosi RM699 sehelai ni untuk bulan Ramadhan 2022, size kecil sederhana.

Ada banyak gift nak bagi tau.

Wasap.my/60133496050

Sunday, 3 April 2022

Min Kaffe Murah Promosi Raya 2022

Min Kaffe Murah Promosi Ramadhan 2022

Harga Min Kaffe Murah Sekotak RM24.50 sahaja bila ambil pakej promosi Ramadhan 2022.

12 kotak MIN KAFFE hanya RM294 SAHAJA
12 kotak MIN KAFFE hanya RM294 SAHAJA
12 kotak MIN KAFFE hanya RM294 SAHAJA

Nanti dulu!

Kami berikan SPEACIAL GIFT untuk anda 
Dining Set yang cantik untuk setiap pembelian PROMOSI ini.

Cantik kan?
Boleh kumpul banyak-banyak untuk dihidangkan pada pagi hari raya nanti.

Nanti...
Bukan itu sahaja,
Bayaran penghantaran pun kami tanggung 💯%.

MIN KAFFE MURAH
FREE POSTAGE
DAN FREE GIFT 

Tunggu apa lagi?

wasap.my/60133496050/minkaffepromoramadhan