Monday, 30 May 2022

Seluar Bertangas Untuk Ibu Bersalin Pembedahan (Ceaser) Legging THERAPANTS

Seluar Bertangas Untuk Ibu Bersalin Pembedahan (Ceaser) Legging THERAPANTS

Berkongsi pengalaman kastemer yang baru-baru ni pakai legging THERAPANTS.

"Sedap lah pakai dia ikin, rasa macam hangat-hangat gitu"


Sebab tu la THERAPANTS ni ada yang panggil seluar bertangas. Bagi hangat-hangat rahim kita untuk bantu keluarkan toksin, kurangkan keputihan, masalah faraj berbau.

Macam kak kin ni, bersalin dua-dua secara pembedahan. Jadi tak berapa tau rasa bertangas tu macamana. Kastemer kak kij ni pulak, bersalin 2 kali normal dan kali ke3 ni secara pembedahan dan tak berapa berpantang dengan baik. Tak sempat bertangas. Lepas pakai THERAPANTS ni, rasa macam hangat-hangat di bahagian rahim.

Jadi, untuk ibu bersalin pembedahan jangan risau. Ada jalan alternatif untuk anda buang toksin dan beri kesegaran selepas bersalin dengan bertangas mudah bersama seluar THERAPANTS.

Sekarang ada harga promo raya
Jimat dekat RM140 jugak.

Wasap.my/601333496050/SELUARTANGASTHERAPANS

Friday, 13 May 2022

SELIMUT TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

PROMOSI HARI IBU AYAH 2022 - SELIMUT TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 

Murah sangat Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Harga promosi sehingga 15 Mei 2022 je tau. Tinggal 3 hari je lagi. Lepas tu harga asal kembali iaitu RM1,403.70.

Hadiahkan untuk mak ayah di kampung, untuk bantu tingkatkan tahap kesihatan yang lebih baik buat mereka, Insha'Allah.

Apa keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ni?

Keajaiban Teknologi Bio Velocity ini berasal dari tenaga matahari yang telah dimanfaatkan, disimpan dan diseimbangkan ke dalam GARAM LAUT DALAM" yang disuntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Tilam/Selimut Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu:-
- meningkatkan metabolisma badan
- mengaktifkan fungsi sel badan
- melancarkan peredaran darah
- meningkatkan pertahanan badan
- memperbaiki sistem imun badan
- menstabilkan emosi dan jiwa
- mengurangkan tekanan fikiran
- kembalikan semangat dan tenaga
- tingkatkan keupayaan penyembuhan
- mengimbangi fungsi fizikal badan
- melegakan kepenatan dan kesakitan
- menggalakkan fungsi jantung
- menggalakkan tidur yang berkualiti dan sihat

Tidur untuk sihat dengan tilam/selimut Dhuha Bio Velocity Sleep Mate.

Harga promosi murah Bio Velocity Sleep Mate RM1,099 sahaja sehingga 15 Mei 2022

wasap.my/60133496050/bvsmpromomei2022

Wednesday, 11 May 2022

THERAPANTS THERAVEST MURAH, SCAMMER KE?

THERAPANTS THERAVEST MURAH, SCAMMER KE?

"Terkejut dengar harga THERAPANTS murah sebab harga dia kan RM839 kan, macam ni jadi RM699 jer, sebab tu akak nak COD, takut SCAMMER la sebab murah sangat"

Itu ayat dari salah seorang pelanggan kak kin masa jumpa sebelum bulan puasa haritu.

Ye, betul. Harga THERAPANTS ni bermula dari RM839 size kecil sederhana. Tapi kak kin nak bagi speacial offer.
Nama pun OFFER, pastu SPEACIAL lagi tu untuk pelanggan bertuah yang whatapps kak kin untuk dapatkan harga RM699 ni, mengikut terma dan syarat yang sangat mudah untuk dibuat dan anda pasti dapat menikmati penjimatan tersebut.

Bukan itu sahaja, kak kin siap bagi lagi.
Free postage
Free gift

Kalau area KL, Setiawangsa, Keramat, disediakan khidmat penghantaran terus ke rumah anda secara percuma.

Jangan berlengah lagi. Nak pergi open house, kena lah cantik-cantik kan.

Wasap.my/60133496050/theraopenhouse