Thursday, 16 June 2022

THERAPANTS DAN THERAVEST MURAH RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST MURAH RM140 SEBULAN melalui MyIOU

Dapatkan THERAPANTS dan THERAVEST secara ansurans selama 6 bulan mulai Jun 2022 ini, TANPA FAEDAH dan tambahan penjimatan sebanyak RM30 di bulan Jun 2022 ini.

Bayar RM389 terus dapat pakai THERAPANTS dan THERAVEST 
Dan bayaran bulanan
Tak sampai RM140 pun sebulan selama 5 bulan jer.

Maklumat lanjut, wasap kak kin ye

wasap.my/60133496050/ansuransmurahtherapants

Monday, 13 June 2022

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2022, CLEARANCE STOCK

Boleh whatapps kak kin untuk check size yang masih ada ye.

wasap.my/60133496050/clearancestokPB


Wednesday, 1 June 2022

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN
Lepas ceaser, semuanya kembang
Lengan yang takde kaitan tu pun, sama SADO jadinyer.
Apalah kaitan lengan dengan perut yang mengandungšŸ¤­

Struggle is real la.
Mujur ada THERAPANTS dan THERAVEST ni bantu kawal dan kecikkan balik inci pinggang, perut, peha, lengan. 
Alhamdulillah 
Walaupun punca utama pakai dia ni sebab tak tahan sakit belikat dan sakit pinggang.
Asbab pakai hari-hari, inci pun makin kurangšŸ˜

Jun datang bersama peromo best punya.
Installlment R M 1 4 0 Per month pun ada...

wasap.my/60133496050