Sunday, 17 July 2022

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2022

Trusted seller Premium Beautiful Dan Therapants, Theravest

Dua bulan kebelakangan ni, memang tak menang tangan uruskan anak yang tak berapa sihat dan order yang bertubi-tubi Allah beri, 
Dalam ujian terselit rezeki.

Gara-gara sales separuh harga item Premium Beautiful.
Lepas ni dah takde laaa Premuium Beautiful ni lagi 
Clearance stok yang ada je la ni 
Then kita pakai Thera series je ye 

Banyak luahan PB lovers yang rasa sedih sebab takde lagi PB lepas ni kan.
Jadi, ramai-ramai pakat borong banyak-banyak terus.
Lagi-lagi bila 0ff 50%
Sampai 4 helai kastemer sis borong bawak pergi oversea, tu semua stok pakai sendiri je tu 

Betullah, kalau dah pakai pakaian dalam Premium Beautiful ni, memang takkan pakai jenama lain dah.
Selesa, dan berkeyakinan bila pakai dia 
Lemak bertingkat-tingkat hilang serta-merta
Siapa tak teruja kan?

Yang luar KL, kak kin poskan ye, Insha'Allah size SELESA ikut ukuran yang uols berikan nanti.


Ada beberapa size je lagi yang tinggal ni.
Kot ada size uols, boleh wasap sis ye
Untuk dapatkan speacial price


#PremiumBeautifulMurah
#TherapantsMurah

No comments: