Wednesday, 17 August 2022

PERIOD PAIN

๐‘๐ž๐ฌ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐ค๐š๐ฅ๐ข ‘๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐ ๐ฉ๐š๐ข๐ง’? ๐Ÿšฉ๐Ÿฉธ 

Ladies, jangan biarkan ketidakseimbangan hormon & senggugut lebih merana ๐Ÿ“ข Sapukan secalit krim Bio-Ever Plus pada abdomen anda untuk memberikan kelegaan dan hadapi haid dengan lebih tenang! 

Tak lengkaplah setiap rumah tanpa Bio-Ever Plus. Dapatkan kombo 2 unit Bio-Ever Plus @ 23% off sempena Merdeka 65 Promo SHOM pada 15-19th Ogos 22 ini๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
๐Ÿ›’ Dapatkan Bio-Ever Plus anda disini 
#BioEverPlus #RevitalizingCream

Monday, 15 August 2022

HARGA TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2022

Atas permintaan yang tinggi,
Bio Velocity Sleep Mate datang dengan promosi istimewa penjimatan sehingga RM800!* ๐ŸŽ‰

Beli 2 set BVSM @ RM1,999 dan dapatkan Cashback RM140‼️

Wow berbaloi-baloi!! 

Jom sambut Kemerdekaan ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ bersama #SHOM dengan tidur yang lebih nyenyak dan menyegarkan. ๐Ÿ›Œ๐Ÿ’ค๐ŸŒฟ

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate 2022

Badan  lebih segar dan bertenaga selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Mak ayah tidur lebih lena selepas tidur menggunakan tilam Bio Velocity Sleep Mate

Lega dapat baring dan berterapi dengan Selimut/ Tilam Bio Velocity Sleep Mate selepas seharian duduk menjahit baju. Malah lebih bertenaga dari sebelum ini.


Tidur lebih lena dengan Bio Velocity Sleep Mate. Deep sleep

Suami isteri makin sihat bila sama-sama berkongsi menggunakan Bio Velocity Sleep Mate sebab size dia queen. Jadi, dua-dua boleh merasa pakai dan ikhtiar untuk sihat.

Untuk yang bekerja hanya duduk di kerusi, kurang pergerakan seperti kerani macam kak kin pun amatlah perlu menggunakan Bio Velocity Sleep Mate ni.
Bantu kurangkan rasa lesu, sakit pinggang dan menambahkan tenaga elak keletihan.

Nak dapatkan harga BVSM promosi, klik sini

Sunday, 14 August 2022

AIRYVENTZ KURANGKAN MASALAH ASMA KANAK-KANAK

๐€๐ฌ๐ฆ๐š, “๐๐ž๐ฆ๐›๐ฎ๐ง๐ฎ๐ก” ๐’๐ž๐ง๐ฒ๐š๐ฉ ๐Š๐š๐ง๐š๐ค-๐ค๐š๐ง๐š๐ค 

Insiden Asma dalam kalangan kanak-kanak ๐Ÿง’๐Ÿป ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝ ๐Ÿง’๐Ÿพbawah 18 tahun adalah sangat tinggi di Malaysia dan perlu langkah penanganan segera ⚠️⚠️ untuk pencegahan sebelum menjadi lebih parah. 

#AiryVentz terbukti mampu menyingkirkan bendasing di udara sekecil 0.3ยตm sehingga 99.97%‼️

Bendasing ๐Ÿšฌ di udara dihalang ๐Ÿšซ daripada disedut ke dalam paru-paru untuk pernafasan kanak-kanak yang lebih sihat.

Berbaki 100 unit sahaja lagi๐Ÿ“ฃ‼️Jangan tunggu lagi, dapatkan #AiryVentz pada harga promosi RM1995 sahaja, sementara stok masih ada!

✅ 0%* faedah ansuran
✅ Waranti 1 tahun
✅ PERCUMA penghantaran 
✅ PERCUMA keahlian 
✅ Servis tukar filter selepas 18 bulan* secara DIY
.
Dapatkannya dengan harga penjimatan sebanyak 50% di


#AiryVentz #PenapisUdara
.
*Tertakluk pada terma & syarat

Friday, 12 August 2022

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

VITAMIN C MURAH, SEHARI RM1 UNTUK TINGKATKAN IMUNISASI BADAN

Musim endamik ni, memang kerap diserang selesema, batuk, demam. Nak tak nak, badan memang perlukan askar yang kuat untuk mempertahankan diri dari diserang penyakit.

Alhamdulillah, ada vitamin C yang sangat mampu milik. Tapi kesan dia setanding vitamin mahal di pasaran.

Memperkenalkan, vitamin C dari Sahajidah Hai O, puri C vitamin dari bes minuman campuran oren, nenas, mangga, markisa yang dilengkapi dengan vitamin C dan juga D3.

Bayangkan, harga untuk bes buah-buahan yang segar ni kita dapat beli dengan harga RM1.18 sahaja 1 sachet. Murah kan?
Kalau beli oren sebijik pun dah cecah RM1 belum campur mangga, markisa bagai lagi kan. Sebabb tu kak kin kata murah.

Sekotak ada 60 sachet
Harga RM71 sahaja.
Penggunaan untuk 2 bulan

Murah dan berbaloi sangat.

Monday, 8 August 2022

THERAPANTS INSTALLMENT RM140 SEBULAN DENGAN APPS MYIOU


THERAPANTS ANSURANS RM140 SEBULAN DENGAN MYiOU


Nak pakai THERAPANTS tapi nak bayar ansuran, boleh ke?

Jawapannya:-
mestilah boleh

Apply je melalui apps Myiou.

Muat turun je dulu apps myIOU ni.
❌ Tak perlu payslip
❌ Tak perlu bank statement
❌ Zero interest.

Bila dan install, sama macam buat touch n go ewallet / shoppe ( snap je gambar IC & selfie ), secara automatik dapat credit limit RM1,000.

Boleh terus shopping...Bayaran pendahuluan pertama cuma RM300 je tau.
Lepas tu setiap bulan komitent cuma  RM140 selama 5 bulan.

Senang je kan?
Nak kak kin bantu, 

Sunday, 7 August 2022

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Jamu Berpantang Bersalin/Keguguran-Herba Maharani

Kebaikan Herba Maharani untuk ibu berpantang

1.Memberi nutrien tambahan buat ibu berpantang
2.Mengurangkan Keletihan
3.Melancarkan peredaran darah
4.Mengawal aturan kitaran haid
5.Meningkatkan kesihatan badan

Herba Maharani juga dapat mengurangkan masalah ibu berpantang

1.Sakit berpanjangan
2.Cramp dan kejang berterusan
3.Hormon tidak seimbang
4.Ketulan darah beku
5.Emosi tidak stabil
6.Anemia, letih dan lemah badan
7.Pendarahan

Dengan pengambilan Maharani dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut.

Insha'Allah

Macamana nak dapatkan Herba Maharani?

COD maharani sekitar Setiawangsa dan Keramat.
Tempat lain, by pos FREE POSTAGE.

Wednesday, 3 August 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

PENAPIS UDARA AIRYVENTZ MURAH OGOS 2022

Jika anda sedang mencari penapis udara dengan harga murah, namun mampu menghapuskan virus covid 19 yang sedang berleluasa sekarang, ini adalah masa yang sangat sesuai kerana jimat separuh harga.

Harga asal RM3,990 
Promos Ogos 2022, cuma RM1,995.00 sahaja

100 unit terawal sahaja ye.

Wasap.my/60133496050/airyventzhalfprice