Monday, 26 December 2022

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Harga PROMOSI YEAR END SALE THERAPANTS 2021

Murah sangat harga THERAPANTS jika ambil lebih dari satu helai atau bila gabungkan dengan set kombo THERAPANTS dan THERAVEST. 

Diskaun lagi..

Jadi untuk sehelai THERAPANTS dari RM849 jadi RM599 je dengan belian kombo untuk helain pertama dan promo price untuk belian kedua.

Apa maksud KOMBO...

KOMBO set bermaksud pembelian lebih dari satu helai untuk THERA series ni.

Sama ada

1 helai THERAPANTS bersama 1 helai THERAVEST
( RM599 + RM749 )
atau
2 helai THERAPANTS
( RM599 + RM699 )
atau
2 helai THERAVEST 
( RM639 + RM739 )

Nak tau lebih lanjut, whatapps kak kin ye


Sunday, 25 December 2022

THERAPANTS dan THERAVEST, Hilangkan sakit belakang dan sakit pinggang Ibu bersalin pembedahan

BAGAIMANA THERAPANTS DAN THERAVEST DAPAT MEMBANTU MENGURANGKAN SAKIT BAHU DAN SAKIT BELAKANG IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN



Ibu bersalin secara pembedahan kebiasaanya mengalami masalah sakit pinggang, sakit belikat dan sakit belakang.

Pengalaman kak kin sendiri, memang kesakitan itu muncul terutamanya waktu menyusukan bayi terlalu lama.

Alhamdulillah, sejak sarung baju THERAPANTS, sakit belikat semakin berkurangan dan hilang.

Kesan FIR (FIR NANO DOT) dapat memperbaki peredaran darah dan mengaktifkan metabolisma.

Bila darah lancar, kesakitan berkurangan sebab sakit-sakit tu sebenarnya kerana pergerakan darah yang kurang lancar.
 
Terdapat 8 Magnetik Crystal yang membantu melegakan sakit bahu, tengkuk, belikat dan pinggang. 

Fungsi magnetik crystal sama seperti proses akupuntur/terapi dan kesannya sangat pantas, lepas sarung terus kurang sakit bahu dan lengan.

Jangan risau,
Takkan rasa rimas
Selesa sangat pakai THERAVEST ni.

Sekarang ada promosi penjimatan lebih 17% untuk THERAVEST dan THERAPANTS bulan OKTOBER 2021 ni.

Dan pelbagai free gift menanti.

Wasap.my/60133496050/theravest17percentless

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN RM140 SEBULAN

THERAPANTS DAN THERAVEST ANSURAN MURAH RM140 SEBULAN
Lepas ceaser, semuanya kembang
Lengan yang tak ada kaitan tu pun, sama SADO jadinyer.
Apalah kaitan lengan dengan perut yang mengandungšŸ¤­

Struggle is real la.
Mujur ada THERAPANTS dan THERAVEST ni bantu kawal dan kecikkan balik inci pinggang, perut, peha, lengan. 
Alhamdulillah 
Walaupun punca utama pakai dia ni sebab tak tahan sakit belikat dan sakit pinggang.
Asbab pakai hari-hari, inci pun makin kurangšŸ˜

Nak dapatkan harga installment 
 RM140 sebulan, tekan link whatapps ni 

THERAPANTS SALES RAYA 2022

THERAPANTS MURAH
SALES RAYA 2022

Baju raya cantik akan kelihatan cantik dipakai kemas dan terletak di badan pemakainya.

Sebelum beli baju raya, kemaskan badan dulu dengan pakaian dalam THERAVEST dan THERAPANTS. Senang nak sarung baju yang dah siap dijahit. Tak kalut nak tempah baju. Lagipun, baju siap sekarang ni memang dah cantik dan jauh lebih murah dari kos beli kain dan sukar nak cari tukang jahit zaman sekarang ni kan.

Nak kemaskan badan dari bahu sampai hujung kaki, boleh pakai set THERA ni iaitu

1) THERAVEST untuk pembentukan lengan sampai bawah pusat
2) THERAPANTS untuk kempiskan perut dan membentuk tubuh yang langsing dari perut sampai buku lali
3) BRA untuk memberikan kesan pembentukan dan menaikkan payudara agar lebih terbentuk dan mengelakkan dari payudara jatuh.

Bila peha dah mengecil, kan senang nak sarung baju raya.

Dapatkan size THERAPANTS dengan harga TERMURAH disini..

wasap.my/60133496050/therapantsalesraya
wasap.my/60133496050/theravestsalesraya


Cara Pakai THERAPANTS dan THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL dengan BETUL.

Cara Pakai THERAPANTS dan THERAVEST PREMIUM BEAUTIFUL dengan BETUL





Thursday, 22 December 2022

Monday, 12 December 2022

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT

THERAPANTS KURANGKAN MASALAH SAKIT LUTUT 

Seperti kebanyakkan mereka yang sudah injak usia, tidak terlepas dari masalah sakit pada lutut. Begitulah juga yang dialami puan Nurkhairah. Kini setelah mengguna PB 360 Therapants, ianya memberi sokongan dan membuatkan bahagian bawah puan Nurkhairah lebih kuat berbanding sebelumnya.


Nak therapants promo year end Sales

Wasap.my/60133496050/YES