BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT BVSM MURAH 2019

BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2019


RAWATAN ALTERNATIF IMSOMNIA BERSAMA SELIMUT BIO VELOCITY SLEEP MATE

bio_velocity_sleep_mate_murah_testimoni_imsomnia

Selimut Bio Velocity Sleep Mate untuk rawatan Imsomnia, susah tidur. Dengan teknologi Velocity pada selimut Bio Velocity Sleep Mate membantu menghantar gelombang tidur lena yang berkualiti pada penggunanya.

Alhamdulillah, terbukti keberkesanannya pada customer kak kin yang beli pada 2 bulan  lepas yang dalam usaha untuk merawat masalah tak boleh tidur langsung. Dengan izin Allah, selepas tidur dengan selimut Bio Velocity Sleep Mate setiap hari, beliau dapat tidur dan tahap kesihatan beliau juga bertambah baik.
Badan semakin bertenaga dan ceria.

Dengan adanya velocity yang yang dijemur pada waktu dhuha, dapat membantu menyeimbangkan gelombang aura positif dalam badan.

Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni mudah digunakan dan dan dibawa kerana ianya 
- tak perlu charge, 
- tak guna bateri 
- tanpa wayar
Mudah dibawa ke mana sahaja.

Beli 1 unit Selimut Bio Velocity Sleep Mate dengan hanyaRM1,403.70 sahaja dan tambah RM570 sahaja untuk pembelian unit ke-2.
Anda JIMAT RM833.70

bio_velocity_sleep_mate_murah_rawatan_imsomnia

Promosi Harga Murah BVSM 2019
RM1,973.70 dapat 2 unit BVSM.

Jadi untuk Promosi sehingga bulan Oktober 2019 ni, anda cuma bayar RM986.85 sahaja bagi setiap 1 unit dengan pembelian pakej Promosi Harga Murah BVSM.

Untuk pembelian Bio Velocity Sleep Mate pakej Promosi Harga Murah BVSM 2019 ini, boleh klik link ni, 




APA ITU PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE?


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur
Cuti hujung minggu semalam, akak ke Putrajaya. Hantar Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai tilam kuat. Ya Allah, memang ramai sangat nak tidur berselimutkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate. Inshaallah, dengan hanya tidur beberapa jam sahaja badan dah rasa bertenaga..tidur sedikit tapi badan bertenaga dan segar je bila bangun nanti.

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? Apa itu Bio Velocity Sleep Mate


Harga Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2019
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity adalah sejenis PELAPIK TILAM bertenaga dan direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas ,selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.
BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM...Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Ianya adalah hasil Kajian Selama 20 Tahun Dari RUSIATeknologi Dari KOREA ,
FABRIK Berkualiti Dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA


Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

- Ianya ringan dan ber saiz Queen
- Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik
- Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal
- mudah dibawa ke mana sahaja ( boleh bawa travel)


Bagaimana kesan Bio Velocity Sleep Mate?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.



Bagaimana Bio Velocity Sleep Mate Berfungsi?


Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.



Bagaimana BVSM mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?



-Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.


-Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah ( punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan bvsm )
- Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana smeua kolestrol telah pun mula terlerai.
- Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi ( RENEWAL )
- Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH smeua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BVSM ini?

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep mate sangat sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Teknologi mesra alam sangat sesuai dari bayi baru lahir hingga ke usia emas layak menggunakannya. Ianya juga merupakan rawatan alternatif untuk demam kuning bagi bayi yang baru dilahirkan kerana 'dhuha, yang ada pada pelapik tilam ini.


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

InshaAllah, dengan izin Allah disertai doa dan keyakinan tinggi, 
banyak penyakit telah berjaya dirawat seperti:-

- Gout
- Darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Kencing Manis
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Senggugut
- Masalah Jerawat
- Sembelit
- Resdung
- Slipdisc, clebral palsy (CP)
-Migrain tahap kronik 
- Asma, Lelah
- Berdengkur
- Bisa-bisa tulang, lenguh badan 
- Susah nak tidur malam ( Imsomnia )
 - Baby Kuning ( jaundice )
- Hilangkan stress- Pesakit Kanser
- Strok, Minor Strok, Major Strok
- Sakit sendi, sakit saraf
- Hormon tak stabil, menstabilkan hormon
 - Sakit Urat, sakit pinggang, sakit lutut, bisa-bisa tulang
 - Kaki dan tangan kebas, kolestrol tinggi, sakit tegang leher
- Ibu Berpantang menambahkan tenaga dan penyembuhan
- Memberikan tenaga dan memberikan tidur berkualiti walau hanya 2 jam sahaja tidur dengan BVSM. Badan segar dan bersemangat


Bio Velocity Sleep Mate boleh merawat gangguan mistik? Gangguan Sihir??
BOLEH, InshaALLAH.

Gelombang garam buluh ni bertindak sangat EFEKTIF menghalau gangguan mistik dengan izin-NYA. Sebab kita dengan garam yang HIGH-QUALITY...
Tenaga gelombang garam buluh ni TAJAM dan DAHSYAT untuk halau semua jin dan syaitan. ( Sebelum tidur di atas BVSM berdoa dulu kepada ALLAH supaya BVSM ini dapat menjauhkan benda-benda mistik )

Selain dari itu dengan ber 'BVSM' anda akan lebih 
- awet muda, cantik, sihat
- tenang dan berfikiran positif ( hilang stress )
- lebih TEGANG???
- Nikmat malam pertama kembali semula..
OMGGGGG!!! Memang kena pakai ni..





Harga Asal Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate RM1,488

Nak lagi MURAH dan JIMAT???

Call/SMS/WA:
013-3406050





COD sekitar PUTRAJAYA, KL, KERAMAT, SETIAWANGSA, JOHOR dan KELANTAN

FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
dan HADIAH ISTIMEWA PERCUMA sementara stok masih ada..CEPAT!!!


Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Kurangkan Penderitaan Pesakit Leukimia


Akak nak share pengalaman anak buah akak yang menghidap leukimia awal tahun lalu. Pada asalnya macam sakit misteri. Sakit dalam perut sebelah kanan selama 3 hari. Mula-mula bawa ke klinik biasa doktor cuma cakap gastrik. Tapi dia masih mengerang kesakitan dan setiap hari di usung. Dari ke klinik swasta, unit kecemasan Hospital Kota Tinggi. Keputusan dari setiap pusat rawatan mengatakan hanya gastrik biasa.

Dalam masa yang sama kami bawa juga dia berubat dengan ramai Ustaz kat Johor. Sewaktu perjalanan bertemu ustaz, mereka berhenti solat di masjid. Masa azan berkumandang, lagi kuat dia meronta kesakitan. Kebetulan ada seorang dari jemaah seorang doktor segera bantu buat surat pengesahan untuk mempercepatkan lagi urusan pemeriksaan di Hospital Sultanah Aminah. Sehari selepas ditahan, pembedahan apendiks dilakukan. Masih menjadi tanda tanya bilamana sewaktu pembedahan darahnya sentiasa mengalir keluar dan tak berhenti. Semasa pembedahan sebanyak 2 liter darah keluar dari perut sebelah kanan yang sakit. Doktor bagi ubat pekatkan darah dan hasilnya sangat menyedihkan. Anak buah terpaksa dimasukkan ke ICU kerana kesan dari ubat tersebut menjadikannya sesak nafas. Disebabkan darah sentiasa mengalir kesan pembedahan tak dapat dicamtumkan kerana proses pembersihan darah dilakukan oleh doktor setiap hari dalam bilik pembedahan. Keadaannya bertambah buruk setiap hari sehinggakan dimasukkan ke dalam wad ICU untuk rawatan rapi selama setengan bulan. Puas dengan ujikaji akhirnya doktor kata serahkan segalanya pada takdir. Dia dah 50-50 jer sekarang. Hasil ujian darah dan sample air tulang belakang, doktor mengesahkan beliau menghidap kanser darah tapi dalam masa yang sama doktor juga nasihatkan agar berubat cara kampung sebab kes ni macam pelik sangat.

Ramai ustaz dipanggil ke hospital untuk merawatnya dan ramai juga yang tak sanggup nak buat sebab gangguannya sangat banyak. Akhirnya seorang Ustaz bersetuju untuk bergabung dengan sahabat-sahabatnya membantu 'membuang' gangguan tersebut. Alhamdulillah, keadaanya beransur pulih. Betapa besarnya kuasa Allah menyembuhkan kembali. Syukur tak terhingga dipanjatkan. Dia dah sedar tapi tak masih bergantung pada ubat kemoterapi dari hospital. Keadaanya memang lemah, kesan dari ubat kimoterapi yang dia makan. Lepas makan ubat tu, kepala jadi pening dan segala makanan yang dimakan akan muntah semula. Akak pun hadiahkan dia pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk bantu dan Alhamdulillah dia boleh makan, dah tak muntah dan kepala pun dah tak pening.


Alhamdulillah, sekarang dah boleh ke sekolah dan kembali beraktiviti seperti orang lain. Sangat-sangat bersyukur bila produk yang kita ada dapat membantu mereka yang didalam kesusahan apatah lagi yang susah tu saudara mara kita sendiri. Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengurangkan penderitaan pesakit Leukimia. Alhamdulillah..

Sampai sekarang memang tak berenggang dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate. Syukur Ya ALLAH. Dengan izinmu jua. Akak memang akan bagi harga Istimewa untuk sesiapa sahaja yang nak miliki Pelapik Tilam Bio Velociy Sleep Mate sebab akak memang nak tolong dan faham sangat dengan keadaan mereka yang memerlukan.

Call/SMS/WA:
013-3496050
#pengedarutamabiovelocitysleepmate



HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 2017 

TILAM TERAPI BIO VELOCITY SLEEP MATE


BIO VELOCITY SLEEP MATE IMSOMNIA


Lagi berita baik buat anda yang nak dapatkan set Bio Velocity Sleep Mate aka Tilam Kuat terapi pelbagai penyakit.

Harga BVSM untuk 1 unit RM 1,488

TAPI sekarang hanya RM1,192.00 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Anda jimat RM888.00

Promosi sah dari 1 Oktober 2017 hingga 31 Disember 2017. Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, adik-beradik, saudara -mara dan kawan atau sesiapa sahaja yang memerlukan rawatan BVSM. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya 1 set bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs, i-Pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan    RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah 

Kaedah Rawatan Alternatif paling mudah.

- Mudah dibawa ke mana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses mengecas kembali.
- Mudah untuk digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat Bio Velocity ini sahaja, tenagaVelocity dapat merasa kesannya 'energy velocity'

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari 'tekanan'. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melinat BVSM selama 10 saat dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Kak Kin macamana cara nak basuh Bio Velocity Sleep Mate ni kalau kotor. Jangan risau. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu basuh. Sekiranya ada kotoran semburkan dengan Febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria.

5. Memberikan kesan tidur yang BERKUALITI

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah yang tidur LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan kesan kesegaran selepas bangun. Jadi banyak la masa untuk beribadah di malam hari. 

6. Bio Velocity Sleep Mate Murah

Hanya menggunakan satu barang iaitu Bio Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan macam-macam penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, stress, semua dengan satu satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 1, boleh kongsi dengan keluarga kerana size Bio Velocity Sleep Mate ini size QUEEN.

Disini, Kak Kin nak ingatkan juga. Bagi mereka yang mempunyai sakit kronik perlu juga dapatkan rawatan dari Doktor. Kita Iktiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan buat yang memerlukan proses kesembuhan.

Banyak testimoni kembali sihat setelah menggunakan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini yang beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Kesan paling ketara bila pakai Bio Velocoty Sleep Mate ini akan dapat tidur yang berkualiti dan sekiranya tidur tak lena sangat bahaya dan boleh mendatangkan pelbagai penyakit.

Kak Kin nak bagi harga PROMO Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mat. 
Ambil 1 set pun Kak Kin boleh bagi speacial price yang SUPER DUPER jimat.

CUMA rm1,3++ SAHAJA!!!
Sementara Stok Masih Ada

wasap.my/60133496050/BVSMPROMOMURAH
Hasikin Ali



HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

COD TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BANGSAR

harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod agent setiawangsa hasikin ali

Sejak ada assistant ni, ke mana je mesti berteman. Semalam, kebetulan pengasuh si kecil ni ada temujanji klinik, makanya Umi pun cuti. Dah alang-alang cuti kita COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Bangsar. 

Macam biasa, bantuan Haji Waze dan ditemani Co-Pilot yang hensem. Nampak tak, haus dan letih jadi co-pilot kan, kena isi minyak dulu.

harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Tak siap-siap lagi minum susu. Cepat sayang, customer umi dah tak sabar nak berterapi dengan tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.Sebab dia sebenarnya tak berapa suka dengan susu baru yang kak kin beli ni. Sebelum ni Nan Pro-2, saja nak cuba bagi dia Nan ProKid 3. Lepas minum dia keluarkan balik dari mulut, meleleh susu. Nampaknya kena beli Nan Pro 2 semula la.  

Customer kak kin ni kerja kat TNB Bangsar, nak pakai tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sebab dalam  ikhtiar rawatan sakit kencing manis keturunan. Moga Tilam terapi bio Velocity ni dapat membantu mengurangkan penyakit beliau dan tidak diwariskan pada anak beliau.

Bila dapat tau kak kin bagi harga Promosi murah Bio Velocity Sleep Mate ni, terus ambil peluang dan inshaALLAH, akan beli 2 set lagi untuk keluarga beliau.

Untuk pengetahuan semua, kak kin masih offer harga murah stok origional Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Free COD sekitar Bangsar, Putrajaya, Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, KLCC, Batu Caves.
Untung kan? Dah la beli murah, ada FREE GIFT banyak nak bagi dan FREE COD pulak tu.

Nak dapatkan Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018?
wasap.my/0133496050

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


Untuk yang dah pernah guna pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, mesti dah dapat rasai kebaikan dari penggunaannya kan. Sebab tu ramai yang akan cadangkan pada kawan-kawan, ibu bapa atau sesiapa sahaja untuk dapatkan tilam terapi kesihatan Bio Velocity Sleep mate ni.



harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


Macam Customer akak ni, pernah beli tahun lepas Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dengan harga RM 1,488 satu set. Masa tu, beliau bukan berurusan dengan akak la. kalau akak, mesti akak bagi harga istimewa untuk semua pelanggan akak. 

Kali ni nak belikan untuk seseorang. Bila dengar harga promosi untuk 3 set BVSM hanya RM 3,xxx jerrr terus CONFIRM nak beli. Memang JIMAT sangat sehingga hampir RM900 juga tau.


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


Selamat bertukar tangan. Semalam juga akak terus ke Putrajaya hantarkan stok untuk beliau

TAPI, 
Promosi ni tinggal beberapa hari sahaja lagi. 
Berakhir penghujung September ni. Maksudnya lagi 4 hari sahaja lagi!!

Jadi, apa tunggu lagi. Cepat-cepat dapatkan harga Promosi Pelapik Tio Velocity Sleep Mate harga murah dan jimat ini.


Call/ Whatapps:
013-3496050
Shikin 
COD Area KL, Putrajaya, Johor
FreePostageSeluruhMalaysia 


#agentutamatilambiovelocitysleepmate


Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Sejak akak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate ni, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga satu set BVSM RM1,488
Akak memang terus akan bagi harga Promosi kiami iaitu RM1,3xx sahaja
Ada free Gift dan Free Postage/Free Delivey
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau..
Ini sebahagian dari Customer bulan Ogos 2016 yang lalu..

harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Set BVSM untuk ayah beliau yang sering demam panas dan kurang sihat.


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Terus ambil 2 set untuk kurangkan masalah darah tinggi dan 1 set lagi untu anaknya yang mengalami masalah buah pinggang 


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Tilam Bio Velocity Sleep mate untuk kurangkan masalah tekanan darah tinggi semoga Allah mempermudahkan urusan beliau.


TAPI, 
lagi jimat bila ambil terus 3 set anda hanya perlu membayar set ke tiga 
pada harga RM600 sahaja!!!


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Jadi, untuk anda yang berniat untuk membeli set tilam Bio Velocity Sleep Mate ini  pada ibu, mertua, anak-anak atau saudara mara, ini lah masa paling tepat untuk anda menikmati  penjimatan sehingga hampir RM900 untuk set ini.

Tawaran ini terhad sehingga hujung September 2016 ini sahaja.

Call/Whatapps:
013-3496050
Shikin

#TopAgentBioVelocitySleepMate
#CODBVSMSetiawangsa
CODBVSMKeramat


Berkesan Ke Pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate?


promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Mesti ramai yang tertanya-tanya. Berkesan ke pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni? Masa mula-mula beli dulu suami akak pun tak percaya dan macam nak marah juga la sebab beli dengan harga RM 1,288 agak besar buat kami masa tu. Tapi sebenarnya akak beli tak sampai RM 1,288 pun ( nak tau, nanti whatapps akak ye macamana nak pakai free )
Untuk pengetahuan anda, RM 1,288 tu harga pada tahun 2013..
Pada tahun 2015 sehingga sekarang, harganya RM 1,488 
( Nak speacial price, speacial whatapps yea )

Mari akak kongsikan testimoni terbaru dari customer akak nun di Perak. Datang dari Perak untuk dapatkan pelapik tilam BVSM ni ada macam-macam masalah yang ingin diselesaikan. Dah jemu makan ubat, katanya. Dah puas berurut, cuba macam-macam ubat, tujuan hanya satu, nak bagi anggota sebelah kiri yang tak boleh bergerak (strok) untuk kembali bergerak.

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Selepas 3 minggu menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, hasilnya:-
- Badan jadi ringan
- Bacaan Kencing Manis Stabil
- Kolestrol turun dan stabil
- Mata yang kabur dah kembali terang

Cuma masih ada rasa sakit pada anggota yang strok, kesan tindakbalas atau dipanggil healing crisis. InshaAllah, kesan itu akan hilang tak berapa lama lagi dan inshaAllah,anggota tersebut boleh aktif semula. 

Untuk anda yang diuji dengan pelbagai masalah kesihatan, akak memang syorkan tidur dengan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni. Yang tidak mengalami masalah kesihatan juga sangat-sangat digalakkan menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk di charges hari-hari. Macam bateri handphone kita juga. Hari-hari kita charge, baru boleh beroperasi semula kan. Kita pun kena charge dengan aura Velocity tilam BVSM ni.

Satu rumah, satu BVSM

#CODBioVelocitySleepMateKL




Testimoni Ibu Sendiri- Bio Velocity Sleep Mate Membantu Merawat Minor Strok @ Angin Ahmar


promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Kali ini akak nak kongsi pengalaman dari mak akak sendiri. Pada bulan September tahun lepas, mak diserang angin ahmar. Sebahagian badan sebelah kiri dari tangan sampai kaki tak berfungsi.  Mak kena masa nak bangun pagi nak solat Subuh. Tak boleh nak bangun dan tak berasa. Mujur adik ada dirumah masa tu. mak panggil-panggil adik minta tolong dibangunkan...

Pagi tu, adik whatapps bagitau mak tak sihat. Anggota sebelah kiri memang tak berfungsi. Akak minta adik balutkan atau selimutkan. Yang penting pelapik tilam bio velocity sleep mate tu kena pada kulit mak..Sepanjang hari memang balutkan je mak dengan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate.

Doktor kata mak 'minor stroke, atau lebih dikenali sebagai angin ahmar. Mulalah tangan men 'google' pasal angin ahmar...

Sedikit info berkaitan angin ahmar diambil dari laman web pusat rawatan Al-Hidayah..
http://www.alhidayah-medic.com/coretan-hj-lokman/strok-angin-ahmar

" Penyakit angin ahmar atau strok berlaku apabila bekalan darah ke sebahagian otak terputus secara tiba-tiba. Otak kita memerlukan bekalan oksigen yang berterusan daripada darah. Maka, jika bekalan darah tersebut terputus, sel-sel otak yang terjejas akan rosak atau mati. Kadangkala strok ini dipanggil sebagai ‘serangan otak’.

Terdapat dua jenis strok iaitu Strok Iskemia dan Strok Haemoragik.  
 - Strok Iskemia berlaku apabila terdapat darah beku di dalam saluran darah di otak yang menyebabkan saluran tersebut tersumbat. Iskemia bermaksud pengurangan bekalan darah dan oksigen ke bahagian badan yang tertentu. Dalam sesetengah penyakit strok, darah beku boleh terbentuk di dalam saluran darah otak itu sendiri dan menyebabkan strok iskemia. Dalam sebahagian kes-kes strok iskemia yang lain, darah beku boleh terbentuk di luar otak dan kemudian darah beku itu bergerak ke otak dan seterusnya menyumbat saluran darah otak.
- Strok Haemoragik (pendarahan) berlaku apabila saluran darah otak yang lemah atau rosak pecah dan menyebabkan pendarahan di dalam otak. 

Terdapat dua jenis pendarahan otak iaitu Pendarahan Intracerebral dan Pendarahan Subarachnoid.
- Pendarahan Intracerebral berlaku apabila saluran darah pecah di dalam otak itu sendiri. Kemudian darah mengalir keluar ke dalam otak. Perkara ini menyebabkan bekalan darah ke sel-sel otak terputus dan ini seterusnya menyebabkan sel-sel otak tersebut akan rosak ataupun mati.
 Pendarahan jenis ini berlaku dalam satu daripada 10 kes strok.

- Pendarahan Subarachnoid pula berlaku jika saluran darah pecah di ruang antara otak dan tengkorak. Ruang tersebut kebiasaannya diisi oleh cecair otak yang dipanggil sebagai cecair cerebrospinal. Setiap satu strok daripada 20 kes adalah disebabkan oleh pendarahan jenis ini."


Alhamdulillah, selama hampir 2 minggu mak berbalutkan BVSM disamping pantau pemakanan dan sentiasa bagi 'garam buluh minunan'..mak kini mampu bergerak dan berjalan seperi biasa. Syukur sangat-sangat bila tengok mak dah boleh bergerak, solat dan gelak sama-sama dengan kami. Lagi bersyukur bacaan darah tinggi mak pun makin turun dan hampir ke tahap tekanan darah normal.

Memang setiap hari adik bongsu akan taburkan garam buluh minuman tu dalam bubur mak. Bancuhkan juga sunquick dan taburkan separuh hingga 1 sachet dalam air sunquick. Alhamdulillah, semakin hari bacaan darah tinggi makin menurun dan kebas-kebas semakin berkurangan..

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpurpromosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Bacaan tekanan darah dari hari pertama diserang angin ahmar dan bacaan minggu seterusnya setelah mengambil garam buluh dan berbalutkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate..

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur


Alhamdulillah, makin hari makin turun bacaan darah tinggi dan kini boleh bergerak seperti biasa tanpa menggunakan tongkat pun....
 Syukur pada Allah memberi keizinan kepada mak untuk sembuh dengan berasbabkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.
Mak bukan sahaja makin bertebaga bahkan masalah sukar membuang air yang dialaminya selama ni pun dapat diatasi..tiada lagi masalah sembelit.

Alhamdulillah saya temui penyelesaian yang tepat untuk orang yang saya sayangi. Memang lumrah, bila menjangkau pertambahan usia, macam-macam penyakit muncul...Ambillah langkah penjagaan dan pencegahan dengan ber 'terapi' dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk kesihatan anda dan yang tersayang.

Selain dari rawatan Strok, Pelapik Tilam ini juga mampu membantu dakam penyembuhan pelbagai penyakit kronik seperti :-
 - Melegakan sakit kepala
- Sakit haid (senggugut)
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
-  Melegakan sakit belakang (slip disc)
- Melegakan ketegangan leher
- Melegakan rasa kebas

Harga garam Buluh Minuman hanya RM 140 ( 40 sachet )
Harga Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate = RM 1,488

Nakkan harga promosi untuk kombinasi Set Penawar Strok dengan harga super penjimatan sehingga RM500?????

Call/SMS/Whatapps :
013-3496050

#agentutamapelapiktilambiovelocitysleepmate
#codbvsmkeramat
#codbvsmsetiawangsa
#freepostagebvsmseluruhmalaysia

#tilamstrok




Agent Utama Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Johor

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate dah jadi keperluan untuk semua buat masa kini. Seiring dengan kemajuan teknologi, dunia seakan tak boleh berpisah dengan telekomunikasi. Budak umur tak sampai setahun pun dah pandai main gadget. Tak elok untuk kesihatan.

Dengan adanya tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu meneutralkan gelombang merbahaya cas negatif seharian.  Velocity dalam pelapik tilam menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni untuk menguatkan gelombang POSITIF membentuk  aura sihat.

Dua minggu lepas, temankan agent Dari Johor untuk restock produk hebat Bio Velocity Sleep Mate, garam buluh dan rangkaian Marine Essence. Dalam masa sehari, semua stok tu habis licin..
1 set Bio Velocity Sleep Mate untuk customer di Kelantan
1 set Bio Velocity Sleep Mate u
ntuk customer di Ampang
1 set Bio Velocity Sleep Mate untuk customer di UKM, Bangi


promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur
Free Postage Bio Velocity Sleep Mate ke Kelantan


promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

COD Bio Velocity Sleep Mate di UKM, Bangi untuk kakak beliau yang menghidap sakit sendi @ SLE..

promosi harga murah tilam bio velocity sleep mate 2019 cod kuala lumpur

Malam tu juga COD Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate di AEON, AU2 @  Setiawangsa.

Dalam masa sehari, 3 set BVSM bertukar tangan. Dah ramai yang sedar kepentingan menjaga kesihatan. Lebih baik mencegah dari merawat. 


KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

Kenapa terlalu ramai nak guna BVSM??
1. Sebab hanya dengan tidur, baring, sentuh, peluk atau hanya melihat BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti
- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/Kaki

2. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

3. Menambahkan tenaga secara semulajadi 

4. Melegakan kepenatan dan kesakitan

5. Meningkatkan Metabolisma. Nak kurus, boleh tidur atas BVSM

6. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

7. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imun.

8. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan.

9. Meningkatkan keupayaaan penyembuhan secara semulajadi

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara automatik

11. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal.

12. Menggalakkan fungsi jantung

13. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti.


Wahhhh!! Banyaknya kebaikan Bio Velocity Sleep Mate. Patut lah orang yang sihat pun nak pakai BVSM. Mencegah lebih baik dari merawat.

Beli 1 set..harga promo
Beli 2 set lagi jimat..
Beli 3 set..diskaun sehingga hampir RM500 tau!!!!

Whatapps akak@agent berhampiran kawasan anda..

Shikin ( Agent Utama Malaysia )

013-7385840
Hidayah
( Agent Kota Tinggi/ Johor )

Norihan
( Agent Putrajaya/ Bangi )

Aishah
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

Roseni
( Agent Batu Caves/ Sri Gombak )

013-3496020
En. Nordin
( Agent Keramat/ Setiawangsa/Wangsa Maju )



Boleh terus COD ke tempat anda. Atau boleh berhubung terus dengan akak untuk dapatkan PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia dan ada FREE GIFT!!!

Cepat!!!!










HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT TERMURAH 2017


HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE a.ka.a TILAM KUAT

Bio Velocity Sleep Mate atau singkatannya BVSM adalah pelapik tilam yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain.  


Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity Sleep Mate ni




CIRI-CIRI BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT

·         Kajian selama 20 tahun saintis dari Jerman
·         garam laut dalam dari Korea
·         fabrik dari German ( kain kapas )
·         di kilangkan di Malaysia.



Ramai yang telah sembuh ari pelbagai penyakit kronik yang ditanggung bertahun lamanya hanya dengan tidur ala-ala terapi dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate ni.

Antaranya masalah

- Senggugut
- Strok
- Slip Disc
- Tekanan Perasaan/ Stress
Sakit Jiwa/Gila
- Imsomnia
- Darah Tinggi
- Kencing Manis
- Asma 
Dan banyak lagi



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEPMATE a.k.a TILAMKUAT BERFUNGSI???
1. Bio Velocity Sleepmate menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat
Hanya  tidur dgn Bio Velocity Sleep Mate ni  bagi yg belum sakit InsyaAllah dapat elakkan sakit jantung dan strok.
BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEPMATE/TILAM KUAT?
 Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga. 

CARA KERJA BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT 

-Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
-Menyahtoksin (detox)
-Membaiki
-Membaikpulih

SIAPA PERLU GUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE?


KATEGORI 1
-org stress yg dah dapat title GILA tenang kembali 
-lumpuh
-lelah
-gout
-migrain
-diabetik
-darah tinggi
-atrithis
-saraf
-dan lain semua jenis penyakit dari hujung rambut kehujung kaki

KATEGORI 2 : ANAK-ANAK
-Akan lebih dengar cakap dan fokus
-lebih mudah bangun tidur dan lebih senang tidur malam
-lebih lembut hati
-kurang stress akibat penat belajar dan letih aktiviti di sekolah/universiti
-badan lebih segar di waktu persekolahan terutamanya yang aktif bersukan
-lebih sihat
-anak2 sekarang ramai yg resdung dan berdengkur dan nafas serta urin sgt berbau...Alhamdulillah mmg sgt berubah...

KATEGORI 3 : PELARIS BERBISA DENGAN IZINNYA..
-setakat ni banyak testimoni mereka yg ada stok bvsm sgt dahsyat aura pelaris... menarik duit... menarik energi    positif ... nak jual benda lain, dengan produk2 lain pun terjual sekali
- produk2 lain yang takde kaitan pun tetiba laris gillerrrr... termasuklah kedai makan..(kalau tak percaya, cuba  check)

KATEGORI 4 : MERAWAT PESAKIT MISTIK..sangat efktif dgn izinNYA..
-terlalu banyak testimoni pesakit mistik ni.... banyak yang tak di kongsi di online sb sensitif antaranya gangguan     jin, saka keturunan, sihir pemisah, sihir dengki dsbnya.
-semuanya kerana dgn izinNYA BVSM mengandungi tenaga kristal garam yang sangat berlawanan dengan energi   benda2 ghaib yang negatif ini!!

KATEGORI 5 : ANTI GRAVITI
-untuk yang mati pucuk (lelaki) dan yang mati putik (wanita)..lemah tenaga batin...luar biasa kepoweran setelah tidur  jerr atas Bio Velocity Sleep Mate!!!! YEAY #tilamkuat #biovelocitysleepmate #rahsiakebahagiaanrumahtangga


BETUL KE BIO VELOCITY SLEEP MATE BOLEH MENINGKATKAN TENAGA?

Of Course...
Bio Velocity Sleep Mate ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah menyihatkan badan dengan  mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEPMATE (TILAM KUAT)

1. Meningkatkan metabolisma
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


CARA PENJAGAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE ( TILAM KUAT ) 


Bio Velocity Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Jadikan tidur anda sebagai pengecas untuk mengharungi hari mendatang penuh ceria,sihat dan bertenaga...

Alhamdulillah, ramai yang dah merasa manfaat dari Tilam Kuat @ Bio Velocity Sleep Mate



 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

    
 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : MIGRAIN YANG SERIUS
BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN MIGRAIN

Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 

Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yang di hadapinya.

Hari pertama menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. tilam kuat pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH  sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih Bio Velocity Sleep Mate..Terima kasih tilam kuat!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .



TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : STROK KESAN PENGECUTAN OTAK


BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN STROK

Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. 
Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaan.


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : IMSOMNIA DAN SAKIT JIWA

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN IMSOMNIA SUSAH TIDUR

Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.

Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 
Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.
Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : LUMPUH AKIBAT KEMALANGAN

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN LUMPUH





 Sarjan Tarmizi, Kuala Kangsar


Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. 

Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!!

Terima kasih ALLAH!Terima kasih Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!


Harga Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat
RM1,488.00

DAPATKAN PROMOSI YEAR END SALES BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT TERMURAH 

HANYA RM1,+++.00 SAHAJA

 Call/Sms/Wechat/Whatapss laju2
013-3496050 ( Shikin )


HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE PENAWAR IMSOMNIA


Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018

Free COD dan FREE GIFT

COD Bio Velocity Sleep Mate Kuala Lumpur
COD Bio Velocity Sleep Mate Setiawangsa
COD Bio Velocity Sleep Mate Keramat AU2
COD Bio Velocity Sleep Mate Putrajaya
COD Bio Velocity Sleep Mate Shah Alam
COD Bio Velocity Sleep Mate Ampang
COD Bio Velocity Sleep Mate Batu Caves
COD Bio Velocity Sleep Mate Gombak
COD Bio Velocity Sleep Mate Bangi
COD Bio Velocity Sleep Mate Johor
COD Bio Velocity Sleep Mate Kota Tinggi
COD Bio Velocity Sleep Mate Perlis
COD Bio Velocity Sleep Mate Sabah
COD Bio Velocity Sleep Mate Perak
COD Bio Velocity Sleep Mate Pahang
COD Bio Velocity Sleep Mate Melaka


Harga Tilam Bio Velocity Sleep Mate 
RM1,488 

Now cuma 

RM1,3**
Free COD
Free Postage



Tilam Terapi BIO VELOCITY SLEEP MATE kaedah Rawatan Alternatif untuk Pesakit CEREBRAL PALSY (CP) 

Harini, kak kin nak kongsikan manfaat tilam terapi BIO Velocity Sleep Mate ni untuk pesakit CEREBRAL PALSY (CP). Sebelum tu, kak kin terangkan serba sedikit berkaitan gejala CEREBRAL PALSY.


APA ITU CEREBRAL PALSY

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE




CEREBRAL ialah OTAK



PALSY bermaksud KURANG atau TIDAK BERUPAYA MENGAWAL PERGERAKAN OTOT



CEREBRAL PALSY (CP) satu keadaan yang berlaku akibat kerosakan otak yang terjadi semasa di dalam kandungan, semasa lahir atau selepas kelahiran. Kebolehan mengawal pergerakan otot yang terjejas menyebabkan kesukaran mengawal postur badan, pergerakan dan mengimbangkan diri. 



Kecederaan otak boleh menyebabkan FUNGSI SARAF yang mengawal pergerakan dan tubuh termasuk kaki dan tangan (postur) seseorang terganggu.



CEREBRAL PALSY menyukarkan kanak-kanak terbabit melakukan aktiviti-aktiviti yang boleh dilakukan oleh kanak-kanak seusianya seperti berjalan, merangkak atau mengambil sesuatau objek.



Kekejangan otot yang berlaku ini menyebabkan cara mereka berjalan tidak normal seperti menjingit, otot-otot tangan yang lembik, tidak dapat berdiri dengan seimbang dan sebagainya.



Walau bagaimanapun, sebahagian besar kanak-kanak SPASTIK ini mempunyai tahap perkembangan mental yang cukup baik.




PUNCA KANAK-KANAK CEREBRAL PALSY



Punca sebenar Cerebral Palsy tidak diketahui namun ia di kaitkan dengan kecederaan pada otak yang berlaku sama ada dalam proses kehamilan, semasa dan selepas bayi dilahirkan.



Puncanya terbahagi kepada tiga kategori iaitu:-



1- PUNCA KANAK-KANAK CEREBRAL PALSY SEMASA DALAM KANDUNGAN



- Jangkitan kuman seperti RUBELLA, TOXOPLASMOSIS, CHICKEN POX,CYTOMEGALOVIRUS (CMV) dan AIDS boleh menjejaskan pembentukan otak janin dalam tempoh empat bulan pertama kehamilan.



- Pendedahan kepada bahan-bahan toksik seperti minuman keras, tabiat merokok dan penyalahgunaan dadah. Bahan-bahan kimia yang terkandung dalam kesemua elemen itu boleh merencatkan pertumbuhan organ-organ seperti otak, buah pinggang, jantung dan sebagainya.



- Kekurangan zat pemakanan ibu. Ibu yang kurang mengambil makanan yang seimbang seperti asid folik dan vitamin boleh menjejaskan pertumbuhan janiN.


- Faktor Genetik. Masalah terlebih kromosom Trisomi13 dan Trisomi 18 boleh mengakibatkan muka, jantung, otak, kaki dan tangan janin mengalami kecacatan.

Terdapat kemungkinan menghiap penyakit Down Syndrome apabila terlebih kromosom Trisomi 21.

- Ibu-ibu yang menghidapa penyakit serius seperti Diabetes, Sakit Jantung, Buah Pinggang, Tiriod dan Epilepsi.

- Kehamilan kembar

- Bayi Songsang


2. PUNCA KANAK-KANAK CEREBRAL PALSY DISEBABKAN OLEH FAKTOR SEMASA KELAHIRAN

Berikut adalah kriteria yang meningkatkan risiko seseorang bayi mendapat Cerebral Palsy semasa dilahirkan ialah:-

- Bayi yang dilahirkan tidak cukup bulan ( Premature ).
Bayi yang tidak cukup bulan semasa dilahirkan mempunyai risiko mendapat Cerebral Palsy yang cukup tinggi berbanding bayi yang cukup bulan.

- Bayi yang dilahirkan dengan berat badan kurang dari 2.5 kilogram. 
Dianggarkan risiko bayi yang dilahirkan dengan berat badan kurang dari 1.5kg mendapat Cerebral Palsy antara 5 hingga 25 kali ganda bayi normal.

- Bayi yang lemas dan tertelan najis semasa dalam kandungan ( meconium aspiration).

- Bayi yang diserang sakit kuning ( jaundies ).
Ia berpunca dari kekurangan G6PD, masalah rhesus darah yang tidak sesuai antara ibu dan bayi dan kelahiran tidak cukup bulan. Kandungan Billirubin yang tinggi boleh merosakkan otak.

Namun begitu, dengan kecanggihan dan kepakaran dalam bidang Obstetrik pada masa kini dapat mengurangkan risiko keceraan pada otak bayi ketika dilahirkan.


3. PUNCA KANAK-KANAK CEREBRAL PALSY DISEBABKAN OLEH FAKTOR SELEPAS DILAHIRKAN

- Asphyxia
Masalah kesukaran bernafas seperti penyakit ASMA menyebabkan oksigen tidak sampai ke otak.

- Shaken Baby Syndrome
Bayi yang digoncang dengan kuat supaya berhenti menangis boleh menggegarkan bahagian otak bayi.

- Keracunan ubat-ubatan seperti Panadol, Minyak Tanah dan sebagainya.

- Tertelan benda asing.

- Kemalangan Jalan Raya yang mencederakan otak.



JENIS-JENIS CEREBRAL PALSY (CP)

1. SPASTIK

CEREBRAL PALSY SPASTIK mengakibatkan kekejangan pada bahagian sebelah kanan tubuh. Jika tangan dan kaki kanan terbabit ia dipanggil HEMIPLEGIA.

Jika spastik ini membabitkan kedua-dua belah bahagian kaki ia dipanggil DIPLEGIA

Jika ia membabitkan seluruh tangan dan kaki dinamakan QUADRIPLEGIA.


2. DISKINETIK

Pergerakan abnormal yang tidak boleh dikawal.


3. ATAXIC

Otot-otot tangan atau kaki yang lembik. Kategori ATAXIC paling jarang-jarang berlaku.


4. CAMPURAN KESEMUANYA

Dianggarkan 5 hingga 60 peratus kanak-kanak yang menghidap Celebral Palsy menghadapi beberapa masalah seperti:-

- Lewat perkembangan mental
- Epilepsi
- Kerencatan Otak
- Masalah Pembelajaran
- Masalah Pertuturan
- Masalah Kepekaan
- Masalah Penglihatan seperti juling, rabun atau hilang penglihatan
- Masalah Emosi


RAWATAN

Ibu bapa yang terpilih dianugerahkan anak istimewa CEREBRAL PALSY jangan rasa sedih atau kecewa. Kerana masih ada rawatan yang dapat membantu mengurangkan masalah tersebut. 

Ibu Bapa dinasihatkan supaya mendapat pemeriksaan doktor kerana terdapat kaedah yang boleh membantu merawat dan mengurangkan masalah tersebut. 

Antaranya:-

- Ubat-Ubatan
Ia dapat mengurangkan masalah ketegangan otot-otot dan masalah epilepsi

- Suntikan
Selain itu, suntikan ubat BOTULINUM TOXIN pada bahagian otot-otot yang tegang juga dapat membantu mengurangkan keadaan anggota tubuh yang SPASTIK.

- PEMBEDAHAN
Sekiranya rawatan ubat-ubatan gagal, kaedah pembedahan akan dilakukan dengan memotong dan memanjangkan otot-otot tegang.

- PROSES PEMULIHAN ( REHABILITASI )
Proses pemulihan kanak-kanak Celebral Palsy ini merangkumi pakar Fisioterapi, Jurupulih Cara Kerja, pakar Terapi Pertuturan, Pakar Telinga, Pakar Mata dan Pakar Psikologi.

Selain itu, ia juga membabitkan guru-guru sekolah khas yang mempunyai latihan dan pembelajaran kanak-kanak istimewa ( Sekolah Pendidikan Khas )

- Penggunaan Splint, Kasut Khas dan alat-alat bantuan Orthotic termasuklah Corner Feat iaitu Kerusi Khas, Standing Frame , Rollator dan Walker juga diperlukan.

Selain dari itu, salah satu kaedah rawatan Alternatif menggunakan Tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengaktifkan sel-sel badan.

Keistimewaan Menggunakan Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate

Kaedah mudah. Hanya perlu baring, peluk atau hanya melihat Tilam BVSM ini dapat memberi kesan positif pada pengguna.

Kak Kin sertakan sekali perkongsian dari Pengguna Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk ikhtiar Cerebral Palsy.


Testimoni 1

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE CELEBRAL PALSY

Adik Darwisy disahkan menghidap Cerebral Palsy selepas dilahirkan. Pergerakannya agak lambat berbanding kawan seusianya. Sebutannya tidak jelas, tak boleh berpusing dan merangkak dan masih tidak boleh berdiri walaupun sudah berusia 3 tahun.

Ibu bapa Darwish ikhtiar dengan tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate dan Alhamdulillah dengan izin ALLAH, dalam masa SEMINGGU menggunakan BVSM banyak kesan positif yang di alami oleh adik Darwish.  Antaranya, boleh berdiri, pandai memgang benda dan boleh menyebut beberapa patah perkataan.

Kak kin doakan semoga Adik Darwisy diberi kesihatan yang baik dari masa ke semasa. Amin.



Testimoni 2


RAWATAN CEREBRAL PALSY


Kak Kin kongsikan pengalaman dari Customer Kak Salleha Roslan

Kredit to : CDM Salleha 

Anak Customer kak Salleha ni mengalami masalah muah terkejut dan susah tidur. Pergerakannya juga agak lemah. 

Apa kesan yang di alami selepas menggunakan Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate ni? Bagus ke?   


Alhamdulillah, tak sampai 24 jam dengan izin ALLAH,  sambil amalkan surah AL-Baqarah ayat 259, anak beliau TIDUR DENGAN LENA danTAK TERKEJUT-KEJUT macam selalu.

Hari kedua hingga seminggu
- keluar lendir jernih
- ada selera makan
- badan dah mula boleh di lentur
- tengkuk makin kuat

InshaALLAH, kita ikhtiar. Moga ALLAH perkenankan dan diberikan kesihatan yang baik buat anak-anak yang terpilih ini.

Macamana nak dapatkan pelapik tilam Bio Velocity Sleep mate ni?

Whatapps Kak Kin untuk dapatkan harga istimea 
013-3496050

Free Postage dan Free Gift untuk anda
Free Delivery Sekitar Keramat, Setiawangsa dan Wangsa Maju

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN SUSAH TIDUR ( IMSOMNIA ) 


RAWATAN SUSAH TIDUR IMSOMNIA DENGAN TILAM BVSM BIO VELOCITY SLEEP MATE

MASALAH SUSAH TIDUR

Dah 2, 3 hari ni ramai yang tanya kak kin cara nak bagi tidur lena. Masalah susah tidur (Imsomnia)

Allahuakbar.
Kalau kak kin pulak sekarang ni pantang baring, memang lena jer. Sedar nanti bila ada siren. Siren dari si bambam tu nak susu😅

Oklah, yang nak tidur lena tu memang kak kin suggest sangat tidur pakai 
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni

Dan alhamdulillah, tadi lunch pun customer call bagitau dia dah boleh tidur malam setelah 3 minggu tak boleh tidur.

Lepas tu dapat pulak whatapps dari seorang Customer bagitau dah dapat tidur lena kembali dan suaminya juga dah kurang berdengkur.

Bahayakan tak cukup tidur ni.
- Badan jadi lemah
- Stress
- Urat tegang
- Boleh mengundang darah tinggi jugak tau!!

Syukur, ramai yang dah merasai kebaikan Tila Bio Velocity Sleep Mate ni. Dari bayi, kanak-kanak, dewasa mahupun pesakit kritikal, inshaALLAH akan ada kebaikan hasil dari penggunaannya.
Terima kasih Allah mengizinkan kesihatan yang baik buatnya.

#TilamKuat
#BioVelocitySleepMateMurah




HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE PENAWAR IMSOMNIA


Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018

Free COD dan FREE GIFT

COD Bio Velocity Sleep Mate Kuala Lumpur
COD Bio Velocity Sleep Mate Setiawangsa
COD Bio Velocity Sleep Mate Keramat AU2
COD Bio Velocity Sleep Mate Putrajaya
COD Bio Velocity Sleep Mate Shah Alam
COD Bio Velocity Sleep Mate Ampang
COD Bio Velocity Sleep Mate Batu Caves
COD Bio Velocity Sleep Mate Gombak
COD Bio Velocity Sleep Mate Bangi
COD Bio Velocity Sleep Mate Johor
COD Bio Velocity Sleep Mate Kota Tinggi
COD Bio Velocity Sleep Mate Perlis
COD Bio Velocity Sleep Mate Sabah
COD Bio Velocity Sleep Mate Perak
COD Bio Velocity Sleep Mate Pahang
COD Bio Velocity Sleep Mate Melaka


Harga Tilam Bio Velocity Sleep Mate 
RM1,488 

Now cuma 

RM1,3**
Free COD
Free Postage



HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

Kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate - Rawatan Untuk Pelbagai Penyakit


Ramai yang call akak, tanya pasal Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Majoriti tak banyak tanya pasal kegunaannya sebab dalam blog akak ni dah memang ada info lengkap kegunaanya. Hanya nak dapatkan harga PROMOSI jimat yang akak dah janjikan .

Alhamdulillah, memang ramai yang berpuas hati dengan harga penjimatan dan paling murah setakat ini. Sampaikan borong sampai 3 set terus. 

Namun, ada jugak yang masih ragu-ragu nak beli sebab harganya MAHAL. Tapi sebenarnya takdelah mahal sekiranya dengan asbab penggunaan alas tilam ni dapat banyak mengurangkan kos rawatan yang lain. Lagipun tilam ini boleh digunakan secara berterusan tanpa perlu penjagaan yang rumit.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini bersaiz QUEEN dan tidak menggunakan elektrik atau bateri. Hanya perlu di cas dibawah matahari selepas 2 tahun digunakan. Selama 2 tahun yang awal tak perlu di charges dan boleh dipakai berterusan.

Alhamdulillah, akak sendiri dah gunakan hampir 4 tahun dan sekiranya ada sebarang pertanyaan, inshaAllah akak akan terangkan dan kongsi dengan sebaiknya. Mak akak pun dah guna hampir 3 tahun untuk rawatan strok dan anak buah akak pun guna hampir 2 tahun semasa diserang leukimia. Alhamdulillah, setakat ini banyak membantu mengurangkan masalah kesihatan kami.

Akak kongsikan serba sedikit ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Bio Velovity Sleep Mate ini 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-


Strok/ Minor Strok

Gout
Kencing Manis
Sakit Jantung
Asma/Semput


Imsomnia
Sakit Sendi
Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )
Sakit Jiwa/ Kemurungan
Perokok Tegar
Nak Hamil
 Berdengkur


Customer akak ni siap borong 3 set terus. Nak pakai suami isteri, nak bagi anak yang sedang berpantang pakai dan nak bagi pada saudara. Memang jimat kalau ambil 3 set terus!!!



BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN BISA BADAN

Harga untuk 1 unit = RM1,488.00
Nak harga PROMOSI???
Harga Termurah Bio Velocity Sleep Mate 2017, 
CONFIRM!!

Whatapps akak laju-laju.
013-3496050
Shikin

Free Delivery Sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi
Free Postage ke Semenanjungg, Sabah dan Sarawak
DAN FREE GIFT bernilai RM33.00

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 

TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH..

Hai readers..Hari ni saya nak share pasal testimoni customer yang pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate baru-baru ni....Seronok sangat dan tak sabar rasanye nak share ngan readers semua..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL

Pertama sekali kenalah testimoni diri sendiri dulu kan...

TESTIMONI 1 : BERJAYA HAMIL DENGAN TILAM KUAT BIO VELOCITY SLEEPMATE

Sebenarnya, saya mula gunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada bulan Disember 2013. masa beli tu..kebetulan memang tengah pried dan diserang senggugut..hari pertama pakai rasa macam susah nak bangun tidur..tapi bila dah bangun..dan pergi kje macam biasa..kat opis tak mengantuk dah..Syukur lah..dan senggugut dah mula berkurang..

Then esoknya..Alhamdulillah..x de rase pening..n badan sihat btenaga jer...Sampailah dah pkai dlm 14 hari kot..sakit kepala sangat2 lepas balik dari seminar Dr Azizan Osman..then smpai rumah trs baring kat atas pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..dah hampir 3 jam baring bangun untuk maghrib..Then 2 minggu lps tu baru tau..mula-mula pakai pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..memang healing crisis..tapi pening yang kemudian tu...rupa-rupanya dah ada isi..PREGNANT...waooow..testimoni diri sendiri..Produk #tilamkuat #abanggagah # berjayahamil..dengan izin Allah..swt...Alhamdulillah..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL
hamil_dengan_bio_velocity_sleepmate_tilam_kuat


TESTIMONI 2 : BIO VELOCITY PENAWAR KEBAS-KEBAS TANGAN


Puan Latifah, 50 tahun...Kampung Bagan,KL...

Mengalami masalah darah tinggi dan kebas-kebas di hujung jari..dan anaknya pula mengalami masalah sembelit..Mula menggunakan Pelapik tilam bio velocity sleep mate pada akhir Januari 2013..Beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami untuk anak tunggal mereka yang berusia 10 tahun kerana sering mengalami sakit kepala dan sembelit...

Alhamdulillah..selepas menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..sakit kepala dan sembelit anaknya semakin pulih dan kebas-kebas tangan kak Latifah pun semakin berkurang..

Bahkan Puan Latifah jadi semakin bertenaga..Kalau selalu lepas subuh tertidur semula.kini...tidak lagi..Terus bertenaga dan meneruskan kerja-kerja rumah...Syukur sangat2 pelapik tilam bio velocity sleep mate membantu memperbaiki kesihatan mereka sekeluarga dengan izin Allah swt.Bahkan dapat memberi tenaga kepada badan kita..serta dapat menikmati tidur yang berkualiti...Alhamdulillah....


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
 hilang_kebas_dengan_tidur_ala_terapi_bio_velocity_sleep_mate



TESTIMONI 3 : BIO VELOCITY PENAWAR KENCING MANIS


Suami Puan Noraisah,..Setiawangsa

Suami Puan Noraisah menghidap penyakit kencing manis keturunan...Beliau mengamalkan gaya hidup sihat..mengawal pemakanan dan sentiasa bersenam namun penyakit keturunan itu masih diwarisi..Telah mendapatkan rawatan ke klinik, hospital swasta dan pakar..Bukan itu sahaja..turut mengamalkan rawatan secara tradisional..dan rawatan secara perubatan islam...

Dibukakan hati oleh Allah SWT untuk mencuba menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..Alhamdulillah...bacaan kencing manis keturunan yang dihidapinya kian berkurang...dan dapat ekstra bonus lagi...tidur sekejap je dh puas sebab dah cukup tenaga di charge ke dalam badan..

Size Bio Velocity Sleep Mate ni Queen..So, bleh la guna untuk suami dan isteri..Sampaikan Kak Aisah ni telefon saya bagitau pukul 2.00 pagi tersedar..Dah tak boleh nak sambung tidur lagi...Maksudnya..dah cukup dah tenaga di charge dalam badan akak..he2..Maaf la kak..akak terpaksa ambil juga kebaikan Bio Velocity Sleep mate ni...Walaupun cuma nak bagi kat suami tapi bila akak tidur,peluk,baring,sentuh walhal akak cuma pandang jer  pun..akan pasti akan terima kebaikan gelombang bio velocity sleep mate ni...

Tapi masa mula-mula tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ni..Puan Aisah mengalami healing crisis namun tidak berapa kritikal..Sebenarnya, tak semua orang ada healing crisis..Healing crisis ni bergantung pada antibodi dan penyakit seseorang..Macam kak Aisah ni..healing crisis dia cuma beberapa hari sahaja..Rasa sengal-sengal badan...Rupa-rupanya beliau pernah terjatuh dulu dan kesannya terasa sewaktu proses terapi oleh pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
terapi_terbaik_bio_velocity_sleepmate_rawat_kencing_manis_imsomnia_tidur_berkualiti

Bagus kan Bio velocity Sleep mate ni..Walaupun penyakit dah lama..sakit dah lama..tapi masih boleh di rawati...Subhannallah..hebatnya kuasa ALLAH dengan mengggunakan garam laut yang terbaik yang telah disuntik pada gelombang dhuha ni..mampu merawati pelbagai penyakit...Alhamdulillah..

Kalau anak kita yang kerap demam pun sangat sesuai kita balutkan badan dia dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep mate ni..Tak perlu selalu ke klinik sebab rawatan terapi Pelapik Tilam Bio Velocity ni mampu merawat penyakit tersebut.. Tak  perlu bagi ubat-ubatan sebab terkadang  ada anak-anak yang memang susah sangat nak makan ubat kan..(sama la macam saya masa kecik2 dulu)he2...


TESTIMONI 4 : KENCING MANIS, JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU


Ibu Cik Jana, Sentul

Pada hari Khamis lepas, saya dapat call dari Cik jana..nak belikan Pelapik Tilam Bio Velocity Sellep mate untuk ibunya yang pada mulanya mengalami kencing manis..kemudian dikatakan mngalami sakit buah pinggang dan telah dimasukkan ke ICU sebanyak 3 kali..


Alhamdulillah..usaha anak solehah ini diberkati dengan izin Allah..Penggunaan Pelapik Tilam bio Velocity Sleep mate selama 2 hari menampakkan perubahan yang baik..Ibunya dah boleh tidur lena dan kulit-kulit yang menggelupas semakin elok...Alhamdulillah..



BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN MISTIK GANGGUAN HALUS
testimoni_bvsm_icu_3_kali_kencingmanis_rawat_sakit_mistik


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nya kecuali mati.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050

Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )

* cod pelapik tilam bio velocity sleep mate sekitar setiawangsa, wangsa maju, keramat, setapak, aeon au2, melawati... 
 

* SATU RUMAH..SATU BVSM...



HARGA BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH

TESTIMONI BVSM-BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT

Sejak tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate @ tilam kuat @ pelapik dhuha ini, Alhamdulillah..badan semakin bertenaga, tidur walau hanya seketika namun rasa segar bila bangun pagi..Ni testimoni saya sendiri bila berterapi dengan #tilamkuat#bio velOcitysleepmate ni..

Tapi, hari ini saya nak testimoni-testimoni pengguna tilam kuat ini.tilam kuat ini juga dipanggil pelapik dhuha kerana ia telah disuntik dengan garam buluh yg dijemur pada waktu dhuha sahaja..Yang bestnyer, pelapik dhuha ni sesuai untuk semua peringkat usia dan tahap kesihatan..dari bayi yang baru lahir hinggalah ke penghidap penyakit kronik...SEMUANYA BOLEH dengan Bio velocity SleepMate#tilamkuat#....

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?

● Sebab masa tidurlah penyembuhan sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang.

Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.


Antara beribu-ribu pengguna yg berpuas hati menggunakan tilam kuat ini:


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN SAKIT PINGGANG
BIO VELOCITY SLEEP MATE R\TIDUR LENA HILANGKAN IMSOMNIA

BIO VELOCITY SLEEP MATE KURANGKAN SAKIT BUAH PINGGANG


BIO VELOCITY SLEEP MATE KURANGKAN STRESS

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN  MISTIK USTAZ HARUN DIN

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN IMSOMNIA SUSAH TIDUR

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN STROK



BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KENCING MANIS

TESTIMONI KENCING MANIS

Pesakit kencing manis serius terperanjat apabila bacaan gula dalam darahnya turun selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate#tilamkuat.
Turun dengan banyak. Kerisauannya semakin lega. Tidurnya lena. Gangguan waktu malam kerana sering terjaga dan kerap ke tandas juga semakin kurang.

Hati lebih senang. Stress pun kurang. Badan semakin sihat ldan bertenaga.

Bio Velocity Sleep Mate#tilam kuat bukan ubat. Ia hanya pelapik tilam yg menggunakan tenaga cahaya matahari yg diseimbangkan dengan garam buluh serta telah disuntik pada fabric velocity.

Pesakit disyorkan terus makan ubat seperti biasa dan menjaga pantang makan sebagaimana dinasihatkan doktor anda.

Sabar menunggu result. Gunalah velocity dengan konsisten dan minum air yg banyak.

Jika anda pengidap kencing manis, bio velocity sleepmate#tilamkuat# dicadangkan untuk anda. Rawatan tanpa suntikan dan ubat.



KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT


   1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti




BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY?? 
Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate/tilam kuat semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga.
BIO VELOCITY SLEEP MATE IMSOMNIA SUSAH TIDUR


Harga Bio Velocity Sleep Mate/Tilam Kuat 

( Promosi Year End Sales )
RMxxxx
(cash/installment)


*free gift akan diberikan

*cd demo akan diberikan percuma

Berminat:-


CALL/WHATAPSS :-


013-3496050 (SHIKIN)



HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT TERMURAH 2017


HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE a.ka.a TILAM KUAT

Bio Velocity Sleep Mate atau singkatannya BVSM adalah pelapik tilam yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain.  


Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity Sleep Mate ni




CIRI-CIRI BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT

·         Kajian selama 20 tahun saintis dari Jerman
·         garam laut dalam dari Korea
·         fabrik dari German ( kain kapas )
·         di kilangkan di Malaysia.



Ramai yang telah sembuh ari pelbagai penyakit kronik yang ditanggung bertahun lamanya hanya dengan tidur ala-ala terapi dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate ni.

Antaranya masalah

- Senggugut
- Strok
- Slip Disc
- Tekanan Perasaan/ Stress
Sakit Jiwa/Gila
- Imsomnia
- Darah Tinggi
- Kencing Manis
- Asma 
Dan banyak lagi



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEPMATE a.k.a TILAMKUAT BERFUNGSI???
1. Bio Velocity Sleepmate menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat
Hanya  tidur dgn Bio Velocity Sleep Mate ni  bagi yg belum sakit InsyaAllah dapat elakkan sakit jantung dan strok.
BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEPMATE/TILAM KUAT?
 Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga. 

CARA KERJA BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT 

-Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
-Menyahtoksin (detox)
-Membaiki
-Membaikpulih

SIAPA PERLU GUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE?


KATEGORI 1
-org stress yg dah dapat title GILA tenang kembali 
-lumpuh
-lelah
-gout
-migrain
-diabetik
-darah tinggi
-atrithis
-saraf
-dan lain semua jenis penyakit dari hujung rambut kehujung kaki

KATEGORI 2 : ANAK-ANAK
-Akan lebih dengar cakap dan fokus
-lebih mudah bangun tidur dan lebih senang tidur malam
-lebih lembut hati
-kurang stress akibat penat belajar dan letih aktiviti di sekolah/universiti
-badan lebih segar di waktu persekolahan terutamanya yang aktif bersukan
-lebih sihat
-anak2 sekarang ramai yg resdung dan berdengkur dan nafas serta urin sgt berbau...Alhamdulillah mmg sgt berubah...

KATEGORI 3 : PELARIS BERBISA DENGAN IZINNYA..
-setakat ni banyak testimoni mereka yg ada stok bvsm sgt dahsyat aura pelaris... menarik duit... menarik energi    positif ... nak jual benda lain, dengan produk2 lain pun terjual sekali
- produk2 lain yang takde kaitan pun tetiba laris gillerrrr... termasuklah kedai makan..(kalau tak percaya, cuba  check)

KATEGORI 4 : MERAWAT PESAKIT MISTIK..sangat efktif dgn izinNYA..
-terlalu banyak testimoni pesakit mistik ni.... banyak yang tak di kongsi di online sb sensitif antaranya gangguan     jin, saka keturunan, sihir pemisah, sihir dengki dsbnya.
-semuanya kerana dgn izinNYA BVSM mengandungi tenaga kristal garam yang sangat berlawanan dengan energi   benda2 ghaib yang negatif ini!!

KATEGORI 5 : ANTI GRAVITI
-untuk yang mati pucuk (lelaki) dan yang mati putik (wanita)..lemah tenaga batin...luar biasa kepoweran setelah tidur  jerr atas Bio Velocity Sleep Mate!!!! YEAY #tilamkuat #biovelocitysleepmate #rahsiakebahagiaanrumahtangga


BETUL KE BIO VELOCITY SLEEP MATE BOLEH MENINGKATKAN TENAGA?

Of Course...
Bio Velocity Sleep Mate ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah menyihatkan badan dengan  mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEPMATE (TILAM KUAT)

1. Meningkatkan metabolisma
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


CARA PENJAGAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE ( TILAM KUAT ) 


Bio Velocity Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Jadikan tidur anda sebagai pengecas untuk mengharungi hari mendatang penuh ceria,sihat dan bertenaga...

Alhamdulillah, ramai yang dah merasa manfaat dari Tilam Kuat @ Bio Velocity Sleep Mate



 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

    
 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : MIGRAIN YANG SERIUS

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN MIGRAIN

Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 

Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yang di hadapinya.

Hari pertama menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. tilam kuat pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH  sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih Bio Velocity Sleep Mate..Terima kasih tilam kuat!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .



TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : STROK KESAN PENGECUTAN OTAK


BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN STROK

Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. 
Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaan.


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : IMSOMNIA DAN SAKIT JIWA

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN IMSOMNIA SUSAH TIDUR

Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.

Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 
Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.
Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : LUMPUH AKIBAT KEMALANGAN

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN LUMPUH





 Sarjan Tarmizi, Kuala Kangsar


Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. 

Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!!

Terima kasih ALLAH!Terima kasih Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!


Harga Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat
RM1,488.00

DAPATKAN PROMOSI YEAR END SALES BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT TERMURAH 

HANYA RM1,+++.00 SAHAJA

 Call/Sms/Wechat/Whatapss laju2
013-3496050 ( Shikin )




HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Kurangkan Sakit Kuning Bayi Baru Lahir

TILAM BIO VELOCITY RAWATAN IKHTIAR HILANGKAN KUNING BAYI HASIKIN

Betul ke tilam Bio Velocity Sleep Mate ni boleh hilangkan kuning bayi masa lahir?
Boleh, InshaALLAH, dengan izin Allah. Kerja kita cuma usaha, kuasa penyembuhannya di tangan ALLAH. kita ikhtiar yang terbaik untuk yang tersayang.

Pengalaman kak kin sendiri, anak kak kin masa lahir memang ada masalah kuning. Selain dari masalah kaki beliau sedikit bengkok, masalah kuning Faarish ni membuatkan kak kin rasa macam tak sempat nak berpantang. Hari-hari ke klinik untuk ambil bacaan kuning. Kebetulan pula, Faarish lahir dekat dengan Raya Cina. Jadi Klinik Kesihatan semua tutup dan terpaksa dapatkan rawatan di Unit Kecemasan HKL.
Nama je kecemasan tapi nak tunggu ambil darah baby untuk check kuning tu hampir 4 jam juga dekat sana.

Bila orang tanya kak kin, boleh baik ke kuning bayi kalau guna selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Kak kin memang syorkan sangat untuk bagi pakai bayi yang kena kuning. 

Dengan bagi pakai Bio velocity Sleep Mate ni macam kita jemur bayi waktu pagi bawah cahaya matahari.
Sebab pada Bio Velocity Sleep Mate ni ada cahaya dhuha. 

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM.
Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Kenapa cahaya matahari (DHUHA) dapat membantu merawat sakit demam kuning bayi?

Sebab pada waktu itu ada keberkatan dan sangat baik untuk membantu membaiki sel-sel dalam badan bayi untuk membesar dan sihat. Dalam Al-Quran Allah jua mengatakan keistimewaan waktu Dhuha yang terlalu banyak dari segi kesihatan, kekayaan dan keberkatan.

Kalau ikut petua orang lama, nak hilangkan kuning bayi kena jemur bayi pada waktu pagi. Maksud mereka jemur pada waktu dhuha la tu.
Kalau selimut Bio Velocity Sleep Mate ni dah ada sejak zaman dulu, mesti dah senang kerja mak-mak kita tak payah susah payah jemur kita bawah matahari kan. Dah la bersalin zaman dulu mencabar, bersalin dekat rumah jer. Tak ada ubat tahan sakit semua tu, tunggu je masa kelahiran yang tepat dengan tabah dan sabar. Tengah menahan sakit, nak kena angkat dan 'jemur' anak pulak. Agak renyah juga la kan.

Sekarang dah mudah, dengan adanya selimut Bio Velocity Sleep Mate ni memudahkan dan sangat membantu ibu dalam pantang menguruskan anak mereka lebih senang dan selamat.

Ibu berpantang pun boleh kongsi pakai Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga sebab size Queen.
Bentang dan baring. Senang kan. 

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat mengurangkan rasa sakit pinggang selepas bertarung nyawa melahirkan.
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate juga membantu menyembuhkan luka dalaman dan luaran, dan mempercepatkan pertumbuhan sel yang sedikit terganggu ketika proses mengandung dan melahirkan.

Ya ALLAH, Banyak sangat kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MAHAL?

Tak delah mahal bila banyak fungsi dia macam ni kan. Anak, ibu, ayah, satu family boleh pakai.
Tanpa BATERI
Tak perlu CHARGE
Tak pakai ELEKTRIK
Jadi tak la risau bila bagi bayi pakai dan jauh dari risiko terkena renjatan elektrik.

Hadiah teragung dari ALLAH, kita hadiahkan yang terbaik juga untuk hadiah tersebut.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini boleh guna selama-lamanya. Boleh digunakan hari-hari dan selamat. InshaALLAH, anak akan membesar dengan sihat dan tersangat jarang terkena demam.

Kak kin nak bagi harga OFFER YEAR END SALES 2018
Harga murah Bio Velocity Sleep Mate.

Tekan link ni

Taip 

" BVSM MURAH "


HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

1-Hanya tengok pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya.
.
2-Jimat elektrik rumah sebab tak gunakan elektrik. Bila lepas 2 tahun atau kesannya dah rasa berkurangan, recharge bawah cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sekitar jam 8 -10 pagi )

3-Cuma tidur atau baring jer, bila bangun tidur nanti sakit-sakit semua hilang, terutamanya sakit-sakit badan, sengal-sengal badan, InshaALLAH. Semasa kita tidur, Tilam Bio Velocity Sleep Mate menjalankan proses terapi ke seluruh badan.

4-Mudah dibawa kemana sahaja sebab ringan. Cuma lipat dan terus bawa kemana sahaja anda nak pergi mahupun nak melancong ke luar negara. Boleh dijadikan alas bantal sepanjang perjalanan bagi mengelakkan keletihan dan mengantuk.
Bio Velocity Sleep Mate ni tak perlukan bateri mahupun elektrik. 
Maka, tiada isiko terkena renjatan elektrik.

5-Buang radiasi dalam badan. Semua orang pakai handphone. 
Orang perempuan lagi besar terdedah pada radiasi bila sentiasa mengendalikan peralatan elektrik seperti masak nasi guna periuk nasi, seterika, yang menyumbang radiasi yang tinggi. 
Yang bekerja pula semua menggunakan komputer, ipad, tablet. Itupun turut mengundang radiasi.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu untuk membebaskan/menyahkan radiasi dalam badan.

6-Bio Velocity Sleep Mate membantu menghilangkan stress dan menstabilkan emosi. Zaman sekarang semuanya tekanan. Tekanan bekerja, tekanan di jalan raya, tekanan dalam keluarga semua pebuh dengan tekanan. Jadi, salah satu cara untuk menghilangkan tekanan dengan cara tidur atas Tilam Bio Velocity Sleep Mate, tilam anti-stress.

7-Memberikan tidur yang lena.Kebanyakkan orang susah nak tidur/insomnia. Dengan Tilam bio Velocity Sleep Mate adapat memberikan tidur yang berkualiti. Walaupun hanya 5-6 jam sahaja tidur sehari, dapat memberikan kesegaran sepanjang hari dan tak mengantuk. Sebab tahap tidur seseorang sebenarnya berbeza-beza kuantiti yang diperlukan bergantung pada usia dan cara hidup seseorang.

8-Memberikan tenaga dan mengelakkan dari letih dan cepat penat. Bila badan dah cukup tenaga, semua pekerjaan menjadi lancar. Badan pun macam handphone juga, kena charge. Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu recharge tenaga dalam badan manusia, inshaALLAH.

9-Kebanyakan orang sekarang ramai diserang pelbagai penyakit seperti strok, gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asthma dan lain2. Ia berpunca dari peredaran darah yang tak lancar. Tila Bio Velocity Sleep Mate bantu melancarkan peredaran darah ke seluruh badan. Bila darah lancar, inshaALLAH semua penyakit sdapat dielakkan.

10-Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengawal sesuatu penyakit itu dari terus menular dan bertambah teruk.

In shaa Allah semua dengan izinNya.

Harga Promosi Year End Sales

RM1,3** SAHAJA

Wasap.my/6033496050/BVSM

#TilamBioVelocitySleepMateMurah
#PROMOSIYESBVSM



Hari ni, nak share lagi testimoni terbaik Pelapik Tilam Berterapi BVSM, Bio Velocity Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis..


Ni kisah benar dari  Tg farhana sendiri di mana ayah beliau merupakan salah seorang pesakit jantung dan penghidap kencing manis yang mengalami kesukaran untuk aktif bergerak melakukan tugasan harian. Bila badan tak sihat dan kurang bermaya, nak beribadah pun akan rasa kurang sempurna kerana pergerakan kita terbatas dan badan kerap pening dan kebas-kebas. Alhamdulillah after 3 months just baring je atas Bio Velocity Sleep Mate @ Tilam kuat, ayah kuna dah mula menunjukkan perubahan positif.


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nye kecuali mati.
Jika anda rasa Bio Velocity Sleep Mate untuk kesihatan ni mahal harganya, cuba la sakit dulu...
Bila sakit baru kita boleh menilai betapa besar nye nikmat kesihatan yang Allah amanahkan pada kita untuk menjaganye sebaik mungkin.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050
Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )





Bio Velocity Sleep mate Penawar Kencing Manis dan Pelbagai Penyakit



Assalammualaikum..
Masih tak terlewat untuk ucapkan Salam Ramadhan..
Semoga Ramadhan ini dapat dimanfaatkan dengan sebaiknya..
Peringatan untuk diri sendiri dan kawan-kawan yang saya sayangi...



Alhamdulillah..Dikhabarkan dengan berita baik di awal Ramadhan ni..
Ber 'mesej' dengan customer yang pernah beli Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk ibunya pada bulan Mac yang lalu..
Masa tu, ibu dia dalam ICU...
Menghidap pelbagai penyakit..
Kencing manis..
Jangkitan kuman pada paru-pparu..
batuk berpanjangan..
Sampai effect ke buah pinggang..



Alhamdulillah..semalam dapat mesej bagitau yang ibu dia dah sihat..
Dah boleh makan sendiri..
berjalan sendiri...
Syukur Alhamdulillah..
Dengan izin Allah...
Pelapik Tilam Bio Velocity jadi asbab kepada kesembuhan penyakit ibunya..



Gelombang Velocity dalam Pelapik Tilam ni bukan sahaja berkesan untuk merawat pelbagai penyakit..bahkan ianya dapat membantu menambahkan tenaga dalam badan..

Ianya sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat usia..
bahkan bayi yang baru lahir yang mengalami sakit kuning pun sangat elok dibaringkan di atas pelapik tilam ni..
Inshaallah...sakit kuning hilang dengan cepat..

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga boleh rawat penyakit-penyakit mistik..
Kalau dah puas berikhtiar dan buntu tak tau dh nak guna cara mana lagi...
jadikanlah Pelapik Tilam ni sebagai alas tempat tidur anda..
Insha ALLAH..akan kurang masalah rumahtangga..
Anak-anak mendengar kata dan mudah menerima pembelajaran di sekolah..

Best sangat Pelapik Tilam Bio velocity Sleep Mate ni..
Sebab..ianya pelbagai guna..
Boleh dipakai untuk pelbagai permasalahan...

So, sesiapa yang tak ada lagi..cepat2 lah memlikinya sebab sekarang ni ada promosi..
Satu rumah..Satu BVSM....
Kalau nak rebate RM120..saya boleh uruskan...

SMS/Whatappss laju2..
013-3496050


sementara stok masih ada.....



Pelapik Tilam Kuat Bio Velocity Sleep Mate meluas ke Singapura


Alhamdulillah, pelapik tilam bio velocity ni, bukan sahaja hangat di Malaysia
Bahkan fenomena pelapik tilam ajaib ni dah menular dan berkembang sehingga ke negara jiran, Singapura, Indonesia dan Brunei..


Pelapik Tilam Bio Velocity ni sangat sesuai untuk merawat pelbagai penyakit seperti
- Gout
- Strok
- Pesakit Asma
- Sukar tidur ( Imsomnia )
- Senggugut
- Kencing Manis
- Tekanan Darah Tinggi
- Sakit Send
- Kesakitan Otot
- Tekanan hidup ( Stress )
- Terdedah kepada persekitaran radiasi



Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga ada warranty tau...
Bila beli BVSM ni, terus isi warranty kad dan akan diposkan ke company semula..

So,warga Singapura yang ingin memiliki Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate,
 yang tak nak melalui postage, boleh jer COD di bandar Johor Bahru.
Harga istimewa menanti//Penjimatan sehingga RM88.00..

Call/SMS/WA: 013-3496050 (Shikin)



No comments: