Sunday, 15 April 2018

Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan



Pengalaman bersalin secara Pembedahan tahun lepas masih segar dalam ingatan. Alhamdulillah, rezeki melahirkan anak walaupun dengan cara pembedahan, kak kin bersyukur sangat-sangat sebab Allah beri keizinan untuk merasa nikmat terbesar dalam hidup iaitu anugerah paling bernilai dengan kehadiran seorang anak. 

Menggigil satu badan masa kena tolak pergi bililk pembedahan. Sejuk sangat rasanya. Sampaikan Doktor Bius pun menggigil sama sebab menggigil sampai terketar-ketar. 

Lepas pembedahan, kesan luka rasa pedih sikit tapi muntah sepanjang hari tu. Buka mata, muntah. Kesan dari bius.

Nurse bagi ubat tahan sakit 4 jam sekali untuk elakkan dari kesakitan melampau lepas bius hilang. Masih berasa pedih sikit-sikit la kan sampai la luka luar tu kering.

Bila luka luar kering, kak kin terus berbengkung dengan Korset Premium Beautiful. Antara pengalaman kak kin berpantang dengan Korset Moden kak kin kongsikan kat sini. 

Kesan berbengkung dengan Korset Premium Beautiful:-

- Badan terbentuk kemas, perut kurang buncit
- Luka kesan pembedahan rasa macam di 'ampu', kurang kesakitan bila bila bergerak
- Tak lagi sakit pinggang bila menyusukan atau mengepam susu
- Peranakan jadi terletak dan kekerapan membuang air kecil berkurang
- Tiada lagi masalah Bengkak Susu 

Kak kin rekemen sangat untuk ibu berpantang menggunakan bengkung Premium Beautiful untuk berpantang samaada bersalin secara pembedahan mahupun normal. kurang rasa sakit luka pembedahan bila dibalut Premium Beautiful ni.
Lagi-lagi bila berpantang sendiri, mudah sangat sebab boleh pakai bengkung tanpa bantuan orang lain.

Kak kin ajar cara yang senang dan betul untuk berpantang dengan bengkung moden ni nanti ye.
whatapps je kak kin.

wasap.my/0133496050 


Selamat Berpantang



Monday, 9 April 2018

Top Agent Premium Beautiful Expert In Action

Top Agent Premium Beautiful Expert Kuala Lumpur


Anda sedang mencari korset Premium Beautiful Korset?
Kami sedia membantu 

Top Agent Premium Beautiful Korset 

Kami ukur, kami carikan size paling tepat dan terbaik untuk anda sampai selesa.


Whatapps:
013-3496050

Thursday, 5 April 2018

Jamu Perapat Herba Maharani - Setiap Hari, Malam Pertama

Jamu Perapat Herba Maharani - Setiap Hari, Malam Pertama



Testimoni Herba Maharani

- Badan Semakin Bertenaga
- Tiada Lagi senggugut
- Hilang Lenguh-lenguh Badan
- Mengetatkan faraj, setiap hari adalah malam pertama

Monday, 2 April 2018

Peluang Berniaga Bersama Sahajidah Hai O

Peluang Berniaga Bersama Sahajidah Hai O 


Terbuka kepada semua peringkat usia
Tak perlu pengalaman
Tak perlu kelulusan

Hanya perlu TIRU apa yang kami buat

wasap.my/0133496050

#UsawahawanSHOM

Tuesday, 20 March 2018

Pengakuan Fazura Tentang Premium Beautiful Korset

Pengakuan Fazura Tentang Premium Beautiful Korset


Wah, teruja kak kin dengar perkongsian dari Selebriti Terkenal Tanah Air yang juga merupakan Duta Company Kami, Sahajidah Hai-O Marketing, Puan Fazura cinta hati si kacak Fattah Amin.

 " Saya berasa sangat selesa seolah-olah tidak memakainya. 
Saya berasa YAKIN, berasa CANTIK, memberikan saya kontur badan yang seimbang dan selesa.
Fabriknya mudah meregang serta mengandungi teknologi Infrared Jauh ( FIR )
Ianya meletakkan lemak di tempat yang sepatutnya dengan MUDAH dan CEPAT"

Beliau berkongsi pengalaman memakai Premium Beautiful Korset dengan penuh ceria. Patut lah masa bersanding nampak makin berseri dan berkeyakinan jer.

Awak nak risik-risik Korset Premium Beautiful Fazura ni boleh contact kak kin ye. Kak Kin pun pakai korset ni jugak. Dekat 10 tahun juga la melekap kat badan ni. Dari anak dara, bertunang, kahwin, berpantang semua dengan korset viral, Premium Beautiful ni.

Serius, memang akan rasa CANTIK dan lebih BERKEYAKINAN bila sarung Premium Beautiful Korset ni. 


#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulKeramat



Monday, 12 March 2018

COD TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BANGSAR

COD TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BANGSAR


Sejak ada assistant ni, ke mana je mesti berteman. Semalam, kebetulan pengasuh si kecil ni ada temujanji klinik, makanya Umi pun cuti. Dah alang-alang cuti kita COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Bangsar. 

Macam biasa, bantuan Haji Waze dan ditemani Co-Pilot yang hensem. Nampak tak, haus dan letih jadi co-pilot kan, kena isi minyak dulu.


Tak siap-siap lagi minum susu. Cepat sayang, customer umi dah tak sabar nak berterapi dengan tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.Sebab dia sebenarnya tak berapa suka dengan susu baru yang kak kin beli ni. Sebelum ni Nan Pro-2, saja nak cuba bagi dia Nan ProKid 3. Lepas minum dia keluarkan balik dari mulut, meleleh susu. Nampaknya kena beli Nan Pro 2 semula la.  

Customer kak kin ni kerja kat TNB Bangsar, nak pakai tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sebab dalam  ikhtiar rawatan sakit kencing manis keturunan. Moga Tilam terapi bio Velocity ni dapat membantu mengurangkan penyakit beliau dan tidak diwariskan pada anak beliau.

Bila dapat tau kak kin bagi harga Promosi murah Bio Velocity Sleep Mate ni, terus ambil peluang dan inshaALLAH, akan beli 2 set lagi untuk keluarga beliau.

Untuk pengetahuan semua, kak kin masih offer harga murah stok origional Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Free COD sekitar Bangsar, Putrajaya, Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, KLCC, Batu Caves.
Untung kan? Dah la beli murah, ada FREE GIFT banyak nak bagi dan FREE COD pulak tu.

Nak dapatkan Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018?
wasap.my/0133496050



Friday, 9 March 2018

Wednesday, 7 March 2018

Cara Nak Order Online Herba Maharani

Cara Nak Order Online Herba Maharani



Untuk anda nak dapatkan Herba Maharani terus ke depan pintu rumah anda boleh whatapps kak kin di


atau boleh juga log in dalam sistem pesanan online kak kin di link ni.


Anda boleh sign up akaun dan boleh cuci mata kat sini. 
Dah sign up, boleh buat pesanan, pembayaran dan 
berikan maklumat alamat anda bagi tujuan penghantaran.

Anda bukan sahaja dapat beli Herba Maharani secara online, tetapi kak kin ada juga menjual produk Sahajidah Hai O yang lain seperti:-

Min Kaffe
Garlic
Cozuma CC Cream
Baja EziGrow
BB Plus Collagen
Biskut Min Kaffe
N'licious
Min Cha
Shake Me
Bio Aura
Bio Evolve
Bio Ever 
JTX Series
Infinence Skin Care
Bio Seleza dll


Untuk Premium Beautiful Korset dan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, kena whatapps kak kin terus sebab banyak sangat nak bagi harga diskaun dan free gift kat awak semua.


Happy shopping Uols. Welcome to my online shop.





Tuesday, 20 February 2018

Min Kaffe : Sakit Kepala Minum Kopi

Min Kaffe : Sakit Kepala Minum Kopi



Kak Kin memang speasis yang kalau minum kopi akan sakit kepala. Ada tak yang macam kak kin? Jadinya hari-hari minum air jarang jer la ( air kosong ). Suka bau kopi, bau Nescafe tapi bila minum abis la bengkak mata sebab angin.

Mula-mula terjebak dengan Min Kaffe ni bila berniaga dan dapat feedback yang baik dari customer. Customer pertama pastinya mak kak kin sendiri. Tapi untuk mak, FREE je la kan.


Mak kak kin kata, lepas minum Min Kaffe ni jadi kenyang,. Sampaikan masa makan tengahari pun masih kenyang lagi dan hanya makan nasi bila dah masuk pukul 5 petang macam tu.


Lepas tu, bila dapat feedback dari Customer kak kin semuanya puji memuji kesedapan dan khasiat dia, jadi mula la teringin nak mencuba.


Kenapa perlu minum MIN KAFFE


Sebab dalam MIN KAFFE ada mineral magnesium yang diperlukan untuk membantu kurangkan Migrain.





Mula-mula minum Min Kaffe ni memang sakit kepala tau. sebab kak kin ni ada tekanan darah rendah sebenarna. Jasi, pengambilan awal ni memang akan beri kesan sampingan pada peminum mengikut jenis penyakit yang di alami oleh mereka. Lepas tu, lain pulak kak kin rasa kesan Min kaffe ni.

 Apa kesan pengambilan Min Kaffe pada kak kin?

- Serta-merta sedawa dan buang angin atas bawah (upps)
- Badan jadi bertenaga
- Terus ke toilet ( buang air besar )
- Berpeluh ( darah mengalir normal kot )


Dan banyak lagi maklumbalas dari customer kak kin hasil dari pengambilan kopi garam buluh Min Kaffe



Testimoni Min Kaffe : Bantu Pulihkan Buasir dan Hilangkan kesakitan Batu Karang





Testimoni Min Kaffe : Kurangkan Berat Badan







Testimoni Min Kaffe : Kurangkan Sakit Kepala/ Migrain



Testimoni Min Kaffe : Stabilkan Tekanan Darah Ibu Mengandung



Testimoni Min Kaffe : Bantu Kawal Selera Makan


Berapa Harga Min Kaffe?

Sekotak Min Kaffe ada 20 sachet
Harga sekotak RM33
Harga 2 kotak RM60




Soal jawab tentang Min Kaffe



Order Now!!!
013-3496050

#PengedarSahMinKaffe







Monday, 19 February 2018

COD Herba Maharani Setiawangsa / Keramat, AEON AU2

COD Herba Maharani Setiawangsa / Keramat, AEON AU2


Cuti Raya China tiga hari ni penuhkan jadual bersama keluarga dan dalam masa yang sama bussiness tetap jalan. Jumaat tu, ada kelas kat GOMBAK. Seronok kelas petang tu sebab kak kin dapat belajar cara nak buat Video. pergh, tak sabar nak apply ilmu ni.

Terima kasih sifu, CDM Kak Salleha Roslan dan suami, Tuan Halmie,  sentiasa beri tunjuk ajar pada kami. Kelas belajar cara nak buat video bersama Diamond seperjuangan.



Bersama DSM Zazalina, DSM Norharyani dan suami, Tuan Guru kami Tuan Halmie, CDM Salleha Roslan dan i am me.



Lepas balik dari kelas, Kak Kin sempat lagi hantar Herba Maharani, Bio Seleza dan Min kaffe ke Ampang. MRR2 tak sesak, sekejap je dah sampai. Setiawangsa ke Ampang cuma 15 minit jer.

Sabtu esoknya pula, keluarga kak kin datang dari kampung, Kota Tinggi. Seronok Faarish jumpa sepupu dia.



eh! sama pulak baju sepupu dua orang nih.


Ahad tu, mereka dah gerak ke Cameroon. Ingatkan nak ikut sekali tapi memandangkan isnin tak minta cuti, maka duduk di rumah sambil melayan anak dan customer la jawabnya.



Jom, saya bawa pergi Cameroon.


Rezeki jugak, petang tu kak kin dapat whatapps dari Customer di Wangsa Maju minta hantarkan sekotak Herba Maharani. Jadi, kak kin siap-siap bersama PA cilik ke Wangsa Maju untuk COD Herba Viral ni.

Alhamdulillah, setiap hari ada jer permintaan Herba Maharani. Apa ke hebatnya Herba Maharani ni sampai tiap-tiap hari orang cari?

Majoriti pelanggan kak kin 99.9% nak makan Herba maharani untuk ikhtiar hamil. Bila kak kin viralkan kisah kak kin berjaya hamil hanya dengan sekotak Herba Maharani, makin ramai yang bertanya dan kak kin kongsikan untuk panduan bersama. InshaALLAH, mesti ada rezeki kalian juga denga izin ALLAH.



Saya temankan Umi saya hantar barang


Untuk pengetahuan semua, kak kin memang buat perkhidmatan penghantaran Herba Maharani sekitar Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju dan kalau ada area Batu Caves, Ampang atau Gombak yang nak kak kin hantarkan, boleh hubungi kak kin awal sikit supaya kak kin boleh aturkan masa penghantarannya nanti yea.

Selain dari Herba Maharani, Kak Kin ada juga mneyediakan perkhidmatan penghantaran semua produk hebat Sahajidah Hai O Marketing seperti:-

Premium Beautiful Korset
Bio Velocity Sleep Mate
Bio Seleza
Krim Bio Ever
Min Kaffe
Shake Me
Min Cha
EziClean
dan macam-macam lagi

Nampak tak, sambil teman Umi dia hantar barang, sempat lagi anak soleh ni berangan.




Ya ALLAH, bertuah dan bersyukur sangat ALLAH anugerahkan anak sesempurna dan sebaik ini. Kak Kin doakan awak yang dalam usaha untuk hamil, moga ALLAH perkenankan. Awak nak ikhtiar dengan Herba Maharani, boleh whatapps kak kin kat nombor bawah ni.


#TopAgentHerbaMaharani

Thursday, 15 February 2018

Jamu Berpantang Bersalin - Herba Maharani

Jamu Berpantang Bersalin - Herba Maharani


Ya ALLAH, sampai anak ke 4 berpantang dengan Herba Maharani ni. Bagus sangat tau berpantang dengan Herba Maharani. 

Diantara kebaikan berpantang dengan Herba Maharani
- menyuburkan badan selepas bersalin
- mengecutkan rahim dengan cepat
- melancarkan pengeluaran darah nifas
- membanyakkan susu badan
- memberikan tenaga

Sekotak RM98 ada 300 biji


Premium Beautiful Expert Wedding : Korset Pilihan Pengantin

Premium Beautiful Expert Wedding : Korset Pilihan Pengantin


Premium Beautiful Expert Wedding

Alhamdulillah, pada Sabtu yang lalu adik bongsu kak kin dah selamat diijab kabulkan tanggal 27 Januari 2018. Tahniah buat pasangan. Gembira bila bilangan ahli keluarga bertambah dan inshaALLAH pasti jumlah anak buah makin bertambah jugak nanti kan. 


Menantu bongsu mak kali ni pun orang dekat-dekat jugak. Kampung sebelah jer. Bukan sebelah rumah ye, sebelah rumah kakak sulong punya.

Jadi tak la penat sangat mak nak 'hantar menantu' nanti. Tak la macam kami ni. Johor - Kelantan, memang bermalam dalam bas la baru sampai. Kesian mak, walaupun jauh gagah juga la datang dengan orang kampung satu bas. Terima kasih banyak-banyak mak. Touching pulak. Tapi orang kata jauh perjalanan, luas pengalaman kan?


Majlis adik kak kin ni pun sama macam kak kin juga. Pagi nikah, petang terus sanding. Gaya nyer macam kahwin dengan orang jauh je kan. 



 Alhamdulillah, selesai akad dengan sekali lafaz, Premium Beautiful Expert Johor ni selamat jadi isteri orang.


Cantiknya baju potong kek awak. Macam patung la badan awak. Premium Beautiful Korset punya kerja la ni, jeles i!

Dayah ni dulu kan, pakai Premium Beautiful sebab period tak teratur dan bila sesekali datang period, memang teruk sangat sebab senggugut. Kak Kin pakaikan Dayah Premium beautiful Korset ni masa tu berat dia hampir 60kg jugak la. Anak dara dah nak dekat 60kg ko rase?

Sejak pakai Premium Beautiful Korset ni, Alhamdulillah dapat kurangkan rasa sakit senggugut dia tu. Dayah ni la satu-satunya adik perempuan kak kin dan bantu uruskan hal ehwal mak kat kampung. Masa mak tak sihat dulu, dia yang bantu angkat dan bersihkan mak, masakkan dan buat kerja rumah. Penat, sakit tu biasa. Lagi-lagi bahagian pinggang. Banyak berjalan, banyak bergerak memang sakit pinggang. Sebab tu kak kin memang bagi free je pada Dayah Premium Beautiful ni untuk bagi kesihatan yang baik pada dia dan mudahkan urusan dia menjaga mak di kampung. 

Ni la hasil Dayah pakai Premium Beautiful. Memang puas hati kan. Badan makin mengecil dan makin sihat. Syukur sangat-sangat.



Bila ada wedding macam ni la boleh jumpa semula kawan-kawan lama. Masing-masing dah ada kehidupan masing-masing. Terima kasih tau sudi datang memeriahkan majlis. Best sangat dapat jumpa korang.



Dengan Juli, #GengBasSekolah. Pagi-pagi jalan kaki pergi tunggu bas sekolah dari tingkatan 1 sampai tingkatan 5.



Azah ni #GengSekolahAgama. Kami sekelas dan duduk sebelah masa Darjah Khas dulu.



Yang ni, Ustazah Siti Hawa, #GengSekolahRendah.
Masa sekolah Menengah dia sambung belajar di Sekolah Arab. Terpisah la kami dan akhirnya ketemu juga melalui whatapps group sekolah rendah tahun 1983. Nampak tak besarnya peranan media social masa kini. Yang jauh di rapatkan, yang dekat dieeratkan.


Bukan pengantik jer nak cantik-cantik, akak pengantin pun mestilah nak melaram jugak kan. Pengantin lama ambil kesempatan naik pelamin. 
Dengan baby girl lagi. Adik Faarish ke? 


Dengan Cik Anggun, anak buah yang comel putih melepak gitu.



ha, yang ni baru anak sendiri, budak tembam Faarish Idham. Nasib baik la Umi ada penyelamat kan, Premium Beautiful Corset ni. Kalau tak, lenguh la pinggang Umi dukung awak Faarish.


Umi dan Premium Beautiful berpisah tiada. Nak pergi kerja, pakai. Balik kampung pakai, nak masak pun pakai. Umi Faarish ni jenis mudah sangat sakit pinggang. Pantang berdiri lama-lama, mula la sakit pinggang tu. Lagi-lagi bila lepas bersalin ceaser ni, memang tak berapa gagah sangat tanpa bantuan Premium Beautiful Korset ni. 

Terima kasih Premium Beautiful sebab sentiasa sokong tulang belakang dan pinggang saya. I love Premium Beautiful Korset sebab bukan setakat hilangkan sakit pinggang, tapi buatkan kita nampak lebih KURUS. 

Eh, awak yang darah manis tu kan, kak kin rekemen sangat-sangat pakai Korset Premium Beautiful ni. Bila pakai baju pengantin nanti, size S pun muat. Nampak terletak je baju tu bila badan dah kena reshape dengan korset magik ni.

Lagi satu, badan pun taklah rasa penat sangat. penat tau jadi pengantin ni. Macam-macam bena nak kena buat. Betul tak?



Kak Kin nak offer harga istimewa untuk bakal pengantin. Boleh whatpps kak kin untuk tuntut harga promosi bakal pengantin.

013-3496050

#No1certifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah2018
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulBatuCaves
#PremiumBeatifulGombak
#HargaPromosiMurahPremiumBeautiful

Friday, 9 February 2018

Premium Beautiful Expert Wedding - Selamat Pengantin Baru Nur Hidayah Adam

Premium Beautiful Expert Wedding


Premium Beautiful Expert Wedding

Alhamdulillah, pada Sabtu yang lalu adik bongsu kak kin dah selamat diijab kabulkan tanggal 27 Januari 2018. Tahniah buat pasangan. Gembira bila bilangan ahli keluarga bertambah dan inshaALLAH pasti jumlah anak buah makin bertambah jugak nanti kan. 


Menantu bongsu mak kali ni pun orang dekat-dekat jugak. Kampung sebelah jer. Bukan sebelah rumah ye, sebelah rumah kakak sulong punya.

Jadi tak la penat sangat mak nak 'hantar menantu' nanti. Tak la macam kami ni. Johor - Kelantan, memang bermalam dalam bas la baru sampai. Kesian mak, walaupun jauh gagah juga la datang dengan orang kampung satu bas. Terima kasih banyak-banyak mak. Touching pulak. Tapi orang kata jauh perjalanan, luas pengalaman kan?


Majlis adik kak kin ni pun sama macam kak kin juga. Pagi nikah, petang terus sanding. Gaya nyer macam kahwin dengan orang jauh je kan. 



 Alhamdulillah, selesai akad dengan sekali lafaz, Premium Beautiful Expert Johor ni selamat jadi isteri orang.


Cantiknya baju potong kek awak. Macam patung la badan awak. Premium Beautiful Korset punya kerja la ni, jeles i!

Dayah ni dulu kan, pakai Premium Beautiful sebab period tak teratur dan bila sesekali datang period, memang teruk sangat sebab senggugut. Kak Kin pakaikan Dayah Premium beautiful Korset ni masa tu berat dia hampir 60kg jugak la. Anak dara dah nak dekat 60kg ko rase?

Sejak pakai Premium Beautiful Korset ni, Alhamdulillah dapat kurangkan rasa sakit senggugut dia tu. Dayah ni la satu-satunya adik perempuan kak kin dan bantu uruskan hal ehwal mak kat kampung. Masa mak tak sihat dulu, dia yang bantu angkat dan bersihkan mak, masakkan dan buat kerja rumah. Penat, sakit tu biasa. Lagi-lagi bahagian pinggang. Banyak berjalan, banyak bergerak memang sakit pinggang. Sebab tu kak kin memang bagi free je pada Dayah Premium Beautiful ni untuk bagi kesihatan yang baik pada dia dan mudahkan urusan dia menjaga mak di kampung. 

Ni la hasil Dayah pakai Premium Beautiful. Memang puas hati kan. Badan makin mengecil dan makin sihat. Syukur sangat-sangat.



Bila ada wedding macam ni la boleh jumpa semula kawan-kawan lama. Masing-masing dah ada kehidupan masing-masing. Terima kasih tau sudi datang memeriahkan majlis. Best sangat dapat jumpa korang.



Dengan Juli, #GengBasSekolah. Pagi-pagi jalan kaki pergi tunggu bas sekolah dari tingkatan 1 sampai tingkatan 5.



Azah ni #GengSekolahAgama. Kami sekelas dan duduk sebelah masa Darjah Khas dulu.



Yang ni, Ustazah Siti Hawa, #GengSekolahRendah.
Masa sekolah Menengah dia sambung belajar di Sekolah Arab. Terpisah la kami dan akhirnya ketemu juga melalui whatapps group sekolah rendah tahun 1983. Nampak tak besarnya peranan media social masa kini. Yang jauh di rapatkan, yang dekat dieeratkan.


Bukan pengantin jer nak cantik-cantik, akak pengantin pun mestilah nak melaram jugak kan. Pengantin lama ambil kesempatan naik pelamin. 
Dengan baby girl lagi. Adik Faarish ke? 


Dengan Cik Anggun, anak buah yang comel putih melepak gitu.



ha, yang ni baru anak sendiri, budak tembam Faarish Idham. Nasib baik la Umi ada penyelamat kan, Premium Beautiful Corset ni. Kalau tak, lenguh la pinggang Umi dukung awak Faarish.


Umi dan Premium Beautiful berpisah tiada. Nak pergi kerja, pakai. Balik kampung pakai, nak masak pun pakai. Umi Faarish ni jenis mudah sangat sakit pinggang. Pantang berdiri lama-lama, mula la sakit pinggang tu. Lagi-lagi bila lepas bersalin ceaser ni, memang tak berapa gagah sangat tanpa bantuan Premium Beautiful Korset ni. 

Terima kasih Premium Beautiful sebab sentiasa sokong tulang belakang dan elakkan dari saya terus dilanda sakit pinggang. I love Premium Beautiful Korset sebab bukan setakat hilangkan sakit pinggang, tapi buatkan kita nampak lebih KURUS bila lemak dah tersusun dan terletak di tempat yang sepatutnya. Reshape body tu penting bagi menampakkan badan kelihatan kemas dan langsing. Dan Premium Beautiful ni dapat kekalkan badan kita yang dah reshape tu juga tau. Jadi jangan risau bila kita buka Premium Beautiful dari badan, lemak uols takkan bersepah balik yea.

Eh, awak yang darah manis tu kan, kak kin rekemen sangat-sangat pakai Korset Premium Beautiful ni. Bila pakai baju pengantin nanti, size S pun muat. Nampak terletak je baju tu bila badan dah kena reshape dengan korset magik ni.

Lagi satu, badan pun taklah rasa penat sangat. penat tau jadi pengantin ni. Macam-macam bena nak kena buat. Betul tak?

Kak Kin nak offer harga istimewa untuk bakal pengantin. Boleh whatpps kak kin untuk tuntut harga promosi bakal pengantin.

013-3496050

#No1certifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah2018
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulBatuCaves
#PremiumBeatifulGombak
#HargaPromosiMurahPremiumBeautiful