Sunday, 14 October 2018

HERBA MAHARANI - 5 GOLONGAN WANITA YANG WAJIB JADIKAN MAHARANI SEBAGAI JAMU HERBA PILIHAN

5 GOLONGAN WANITA YANG WAJIB JADIKAN MAHARANI SEBAGAI JAMU HERBA PILIHAN





1) ANAK DARA/BUJANG
-Membantu untuk menghilangkan masalah senggugut
- berkesan untuk masalah keputihan 
- masalah kitaran haid yang tidak teratur.

2) WANITA BERKAHWIN
- Meningkatkan kadar metabolism, 
- badan tidak mudah lesu
- sentiasa bertenaga.

3) WANITA BERPANTANG
Membantu menguatkan otot-otot rahim dan peranakan serta menyembuhkan luka dalaman dan mengecutkan rahim dengan cepat.

4) WANITA SEDANG IKHTIAR HAMIL
- Untuk menyuburkan rahim wanita.

5) WANITA MENOPOUS
Membantu supaya kelancaran darah ke seluruh badan
mencegah osteoporosis
- memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut dan pinggul)

Pilih Herba Maharani sebagai jamu pilihan terbaik. Sebab banyak sangat kesan positif kak kin terima daripada pengguna Maharani. Bukan sekadar nak cantik luaran saja, tapi juga sihat dalaman.

Kalau ada yang berkenan atau nak tahu lebih lanjut, boleh whatapps kak kin yer

Harga Herba Maharani Murah

Top Agent Herba Maharani:-
HASIKIN ALI

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniKesuburan
#HerbaMaharaniJamuBerpantang
#HerbaMaharaniJamuKetat
#HerbaMaharaniAtasiKeputihan
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniSetiawangsa

Sunday, 7 October 2018

Baja Organik EziGrow

Baja Organik Terbaik EziGrow



Baja organik ezigrow merupakan baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman. Ia mudah larut dan mudah diurai.

Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang termasuklah mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain lagi.

Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, mengawal pembentukan buah dan meningkatkan hasil tanaman.

Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman berjangka panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

Formulasi diadun bersama teknologi Malaysia dan Jerman. Dikenali sebagai BAJA SEMBURAN dan mempunyai KEKUATAN BERGANDA.

Baja Ezigrow adalah baja MUDAH DISERAP terus pada tumbuhan apabila disembur pada daun, akar dan disiram pada batangnya berbanding baja tabur yang mengambil masa untuk serapan pada tanah.

Rahsia “Buah Berganda” kini terbongkar !!!

KESAN BAJA EZIGROW PADA TANAMAN :
✔ Kualiti dan kuantiti buah sangat tinggi
✔ Buah cantik (hitam / merah berkilat)
✔ Berat berganda ganda dan perahan tinggi
✔ Hasil berlipat berganda hingga 70%
✔ Daun berkilat bersinar kehijauan
✔ Meneutralkan semula pada tanah
✔ Mengembalikan dan mengimbangi nutrient pada tanah...

👉 Hasil berganda ganda
👉 Selamat dan Mesra Alam
👉 Jimat dan Berpatutan

Kita mudahkan ibu bapa kita yang rajin berkebun menanam pokok bunga atau tanaman kecil, hanya dengan sembur-sembur jer vitamin pokok ni, tanaman membesar dengan sihat dan gemuk.

Kesan Pakai Baja EziGROW





wasap.my/0133496050 sekarang.

#EziGrow
#BajaViral

Saturday, 6 October 2018

Kelas Ilmu Berniaga Percuma Setiap Sabtu

Kelas Ilmu Berniaga Percuma Setiap Sabtu


Nak berniaga, kena ada ilmu. Macamana nak dapat ilmu? Kena la hadirkna diri dalam majlis ilmu.

Alhamdulilah, berniaga bersama SAHAJIDAH HAI O ni, memang dah tersedia platform majlis ilmu secara PERCUMA.
Tinggal tunggu kita je nak ambil peluang untuk hadir atau sebaliknya.

Kelas ni pun kak kin tak paksa pun rakan kongsi datang. Tapi kalau nak cepat dapat dan berjaya, memang kena datang la kan sebab aura kelas ni lain sangat.
Lagi-lagi bila dapat berjumpa dengan mentor jutawan sendiri. Dengar sendiri setiap kata-kata yang keluar dari beliau.

Dan setiap minggu juga, kak kin takkan lepaskan peluang keemasan untuk tambah ilmu dari speaker hebat.
Setiap speaker ni, ada ilmu dan dan pengalaman masing-masing walaupun bercerita tentang produk yang sama, tapi ayat-ayat mereka tu ada je yang bagi kita idea untuk kita tambah ilmu pengetahuan dan tiru ayat tersebut pada pelanggan kita.

Si kecil ni pun hadir ke majlis ilmu jugak. Iman, anak kepada puan MC kita ni, DDM Arni. Ibu jadi MC, auntie tolong hiburkan awak yea.



Selalu pakaikan orang je korset Premium Beautiful ni kan, kali ni kita pakaikan patung pulak.



Eh, sama pulak warna baju kita dengan Puan MC.



Dah siap pakaikan patung yang nak kekalkan pinggang ramping dia tu.

 


Mentor jutawan sedang beraksi.

Minggu depan ada kelas jugak tau. Jom kak kin bawa jumpa mentor jutawan yang sangat baik hati dan peramah sangat.

Kagum dengan CDC Kak Ana ni, pendapatan dah sangat selesa pun sanggup turun padang berkongsi dengan kami.

Jumpa lagi minggu depan.

Thursday, 4 October 2018

DAFTAR AHLI HAI O DAPAT PERCUMA 2 KOTAK UBAT GIGI

DAFTAR AHLI HAI O DAPAT PERCUMA 2 KOTAK UBAT GIGI

Macamana nak jadi ahli Hai O @ Sahajidah Hai O

Untuk jadi ahli Hai O, cuma perlu sertakan

Nama :
Nombor Kad Pengenalan :
Alamat Surat Menyurat :
Email :

Nama Bank :
Nombor Akaun Bank :

Nama pasangan :
Nombor Kad Pengenalan Pasangan :

Beserta pembayaran RM47 ke akaun di dibawah.


Apa kebaikan Ubat Gigi Marine Essence



Apa kebaikan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence

- Mengurangkan rasa sakit gigi sebab ada kandungan garam didalamnya.
- Membersihkan kaviti/plak pada gigi dan menghalang pembentukannya kembali
- Sangat berkesan membersih dan menanggalkan kotoran pada gigi
- Mencegah nafas berbau
- Mencegah kerosakan gigi
- Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser dan gusi berdarah
- Sesuai digunakan pada yang mengalami masalah gigi sensitif dan gusi sensitif
- Sesuai digunakan pada kana-kanak
- Menyegarkan nafas

Alhamdullillah, sejak menggunakan Ubat Gigi Marine Essence ni gigi geraham kanan yang selalu sakit bila mengunyah dah hilang rasa nyilu. KIalau sebelum ni, makan guna geraham kanan sahaja untuk mengunyah. Kini dah boleh guna kedua-duanya.

Sebelum ni, setiap kali mengunyah guna geraham kanan, akan terasa sakit. Sekarang dah tak berasa sakit dan kotoran yang terlekat di celah gigi mudah tanggal. Gigi rasa licin dan bersih lepas menggosok menggunakan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence.

Antara testimoni dan kepuasan pelanggan selepas menggunakan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence.








Harga Sekotak Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence
RM 20.70

TAPI dengan pendaftaran sebagai Ahli Baru Hai-O, anda dapat PERCUMA sahaja.
bukan 1 tapi 2 kotak

Jimatnya 
RM 20.70 x 2 = RM 41.40

Tunggu apa lagi.
Daftar Sekarang!!!



Wednesday, 3 October 2018

Herba Maharani Bantu Hilangkan Fibroid Dan Berjaya Hamil

Herba Maharani Membantu Hilangkan Fibroid Dan Berjaya Hamil


Alhamdulillah, lepas makan Herba Maharani 2 kotak, Doktor sahkan Fibroid dah hilang dan positif Hamil.

Gembira sangat bila dapat feedback dari customer kak kin ni. Patutlah senyap jer, tak nak repeat order dengan kita. Rupanya dah hamil. Alhamdulillah.

Kali ni dia whatapps kita untuk cuba minum Min Kaffe. Yelah kan, risau jugak nak minum kafein masa mengandung. Tapi jangan risau sebab Min kaffe ni less kafein dan ada magnesium yang bantu untuk bina tulang bayi.

Dalam Min Kaffe pun ada garam buluh yang bantu stabilkan hb darah.
Sekali minum, terus jatuh cinta dan asyik nak minum jer. sehari sampai 2 sachet. Macam Kak kin jugak la dulu masa mengandungkan Faarish, memang suka sangat minum Min kaffe ni masa awal trimester mengandung zaman loya tu.


Ketagih dengan kopi sihat ni. 
Min kaffe ni sesuai dan selamat untuk ibu hamil.

Kebaikan Min Kaffe untuk ibu hamil:-

1. Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah.
2. Menstabilkan kandungan gula dalam darah dan mengelakkan GDM ( Gestational Diabetes Mellitus  ) atau menghidap kencing manis semasa mengandung.
3. Memberi tenaga serta mengenyangkan di awal trimester kehamilan "morning sickness", tidak lalu makan atau kerap muntah.
4. Membantu mengatasi masalah 'cramps' dan sembelit ketika hamil.
5. Menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas sepanjang hari.


MIN KAFFE atau MINERAL COFFEE satu-satunya kopi yang :-

- TIADA Gula
- TIADA Kolestrol
- TIADA Bahan Pengawet

Sebab itulah Min Kaffe sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan berbanding minuman 3 in 1 yang lain.

Harga Min Kaffe sekotak RM31.30 
Harga PROMO MURAH kak kin cuma 
RM30 sekotak.

Murah sangat!

Whatapps kak kin kat sini.

wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050

Nak order Herba Maharani dengan harga murah pun dekat link ni jugak

Harga Herba Maharani Murah


Top Agent Herba Maharani:-
HASIKIN ALI

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniKesuburan
#HerbaMaharaniJamuBerpantang
#HerbaMaharaniJamuKetat
#HerbaMaharaniAtasiKeputihan
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniSetiawangsa




Sunday, 2 September 2018

Harga Herba Maharani Murah Promosi September 2018

Harga Herba Maharani Murah Promosi September 2018

JAMU PENGIKAT KASIH SAYANG DENGAN HARGA KASIH SAYANG YANG SANGAT JIMAT.

Ada good news untuk penggemar Herba yang dah berusia 349 tahun ni.
Herba merah yang sangat membantu kita nampak awet muda. Ibarat si comel pipi merah gitu.

Dan herba kotak merah ni, sangat membantu merah menyalakan cinta dalam keluarga. Bila isteri sihat ceria, seluruh keluarga pasti bahagia. ❤️



Ya Allah, murah sangat Herba Maharani ni dengan set kombo sempena bulan September 2018 ni.
Beli 3 kotak Herba Maharani, melayakkan anda untuk beli kotak ke4 dengan harga hanya RM 59.

Jadi, boleh beli untuk buat stok amalan pemakanan tiap-tiap bulan. Atau kongsi dengan mak, adik beradik dan kawan-kawan. Rugi tak makan Herba Jerat suami ni.

Rebut harga jimat sekarang.
Herba Maharani Murah


Wednesday, 29 August 2018

BIO SELEZA MURAH 2018

BIO SELEZA MURAH 2018



Bio seleza ni ada 4 jenis

1-bio seleza daysafe
2-bio seleza pantyliner
3-bio seleza night safe
4-bio seleza extra long

Packaging dia pun ada 4 jenis

SET 1 ( MIXED )
- 2 bungkus pantyliner 
- 2 bungkus day safe
- 1 bungkus night safe
- 1 bungkus extra long
Normal price RM154.70
Promo price rm149 FREE POSTAGE

SET KE 2 ( DAYSAFE )
- Ada 6 bungkus day safe sahaja
Normal price RM150.90
Promo Price RM145 FREE POSTAGE

SET KE 3 (PANTYLINER)
- Ada 6 bungkus pantyliner
Normal Price : RM 164.10
Promo Price : RM159 FREE POSTAGE

SET KE 4 ( NIGHT SAFE)
- Ada 6 bungkus pad Night Safe
Normal Price : RM 150.90
Promo Price :  RM 145.00 FREE POSTAGE

Kalau baru nak cuba pakai, beli sebungkus dulu pun boleh. Cuma, kena tambah postage la ye sebab kak kin bagi free postage untuk pembelian yang set kotak kat atas tu jer.

Ni harga sebungkus Bio Seleza.


Dah pilih nanti, cepat-cepat whatapps kak kin kat sini.


COD Bio Seleza sekitar KERAMAT, SETIAWANGSA, AEON AU2, JELATEK.

#BioSelezaFemininePad
#BioSelezaMUrah
#AgentBioSeleza
#CODBioSelezaSetiawangsa
#CODBioSelezaKeramat

COZUMA CC CREAM - HARGA MURAH COZUMA CC CREAM

COZUMA CC CREAM - HARGA MURAH COZUMA CC CREAM

Cozuma CC Cream Harga Promosi Murah sempena Merdeka 2018

Normal Price : RM 119.70
Harga Promosi Merdeka : RM110 FREE POSTAGE

3 Hari sahaja sehingga 31 Ogos 2018

wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050

#CozumaCCCream

Tuesday, 28 August 2018

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Herba Maharani


Ikhtiar Hamil Dengan Herba Maharani.

Berapa harga Herba Maharani?
Harga Herba Maharani Murah

Top Agent Herba Maharani:-
HASIKIN ALI

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniKesuburan
#HerbaMaharaniJamuBerpantang
#HerbaMaharaniJamuKetat
#HerbaMaharaniAtasiKeputihan
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniSetiawangsa

Monday, 27 August 2018

HERBA MAHARANI MURAH - CARA BUKA HERBA MAHARANI

HARGA HERBA MAHARANI MURAH - CARA BUKA HERBA MAHARANI


Selamat pagi semua.

Pagi ni kak kin share kan cara macamana nak buka Herba Maharani, jamu paling femes kat dunia yang dah 349 tahun di amalkan oleh nenek moyang kita dan alhamdulillah, merasa jugak kita makan Jamu Turun Temurun yang sangat best ni.

Sekarang ada Promo tau.
Postage tu, akak belanja.

HERBA MAHARANI MURAH
FREE POSTAGE

Kena whatapps cecepat sebelum harga baru SST keluar lagi 3 hari je lagi nih.



#CaraBukaHerbaMaharani
#HargaHerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniSetiawangsa
#HerbaMaharaniPromosi

www.hasikin.com

Sunday, 19 August 2018

Petua Badan Tak Kembang Lepas Bersalin Dengan Bengkung Premium Beautiful

Petua Badan Tak Kembang Lepas Bersalin Dengan Bengkung Premium Beautiful

Salah satu petua tak nak bagi badan kembang lepas bersalin dengan cara, pakai BENGKUNG.
Dan bengkung terbaik untuk di pakai semasa berpantang adalah Bengkung Premium Beautiful sebab bengkung Premium Beautiful ada teknologi Far Infrared Rays.



Tuesday, 14 August 2018

Infinence Skincare - Penjagaan Kulit Wajah Dari Tumbuhan Segar

Infinence Skincare - Penjagaan Kulit Wajah Dari Tumbuhan



Sejak guna dengan Infinence Skin Care ni, tak tukar lain dah. Bestnya sekarang ni dah ada tambahan scrub & facial mask pulak. Lengkap lah set penjagaan muka nanti ni. Paling untung harga dia berpatutan dengan kualitinya yang setanding international product.

Apa kelebihan INFINENCE SKIN CARE ni?

 🌸Pencuci Muka Infinence
- Mampu cuci make up dan sel kulit mati  secara total

🌸Toner Infinence
- Cepat meresap dan buat kulit terus lembab.

🌸Serum Infinence
- Buatkan garisan bawah mata dan garisan halus di muka hilang

🌸Cream siang & Malam Infinence
- Tidak melekit bile dipakai..

KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE

Selamat, lembut digunakan tanpa harmful chemicals
- No SD -Alcohol
- No Mineral Oil/Silicone Oil
- No Petrolatum
- No sulfatr Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES)
- No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanok
- No Parabens
- No MIT/MICT Preservatives
- No Artificial Colorants

Promosi sekarang beli 1 set Infinence Skin Care ni, dapat FREE 1 botol Serum.


#bizumer
#infinenceskincare

Monday, 13 August 2018

TESTIMONI MAHARANI - HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

Baby Maharani In Action



Bukan senang nak bergambar dengan Si Hero Umi sekarang ni. Sebab awak tu duta Produk Herba Maharani, Umi cuba ambil gambar sebaik mungkin.

Walaupun banyak kali kena tangkap gambar, apalah nak rasa susah sangat  berbanding umi tunggu kehadiran awak selama 4 tahun ni kan.

Alhamdulillah, asbab sekotak Maharani dengan izin Allah, awak hadir dalam hidup kami.










Macam-macam gaya. Bila hero pandang kamera, mata umi pulak yang nak terpejam.





Dan akhirnya, ini gambar sebaik mungkin yang dapat di ambil.

Harga sekotak Herba Maharani, MURAH jer,

RM113.20
Ada 300 biji 

RM0.20 diskaun, 
jadi RM113 je. 
Murah kan?

FREE Postage
 dan
 FREE COD Herba Maharani sekitar Setiawangsa/Keramat/AU2







MIN CHA MILK TEA MURAH

MIN CHA MILK TEA MURAH


Cara bancuh Min Cha

TESTIMONI SENDIRI - BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI SENDIRI - BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL



Kak kin ni jenis mudah sangat mengembang. Masa mengandungkan Faarish,pernah sebulan naik sampai 4kg. Mengandung 4 bulan dah kena minum air gula walaupun awal mengandung tu minum air pun muntah.
Baby besar? Tak jugak. Si Faarish tu lahir 2.55kg jer.

Asbab berpantang dengan Premium Beautiful Korset  selepas 3 bulan bersalin secara pembedahan secara konsistent, alhamdulillah dapat kembali bentuk badan walaupun berat masih belum diimpikan.

Sekarang amalkan minum pagi 1 sachet min kaffe dan makan malam 1 sachet Shake Me, berat dah dekat sangat nak tuju angka  5+kg.

Nak dapatkan angka 50kg macam masa mula-mula kahwin tu, memang rezeki sangat lah kalau dapat kan.
Asal dapat sarung baju lama,
Dapat beli baju ready made terletak kat badan tak perlu nak 'ote'
Tak sakit belakang
Pun dah syukur sangat-sangat.

Sejak berkahwin dah lama tak tempah baju dengan tailor.
Kos tempah lagi 'mahal' sebenarnya berbanding beli baju ready made. Betul tak?

Yang teringin nak reshape body, boleh whatapps kak kin.
Kak kin buat magik dalam masa 5 minit terus nampak selim dan baju lama uols tu boleh pakai balik.

#premiumbeautifulreshapebody
#premiumbeautifulsetberpantang
#premiumbeautifulKorsetmurah
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa
#reshapebody
#testimonipremiumbeautiful
#testimoniberpantangibuceaserian