Monday, 11 March 2019

Baju Reshape Body Premium Beautiful

Baju Reshape Body Premium Beautiful



Pakai 5 minit jer, badan terus ada SHAPE!!
.
" Ya Allah kak, bestnyer pakai baju ni. cepat betul dia shape kan badan. Terus longgar seluar saya kak, terus ada pinggang
Memang best la pakai baju magik ni "

" Yahuuuuu, baru sarung 5 minit, selesa sangat la. Mudah je pakai dia tak payah mintak tolong orang lain pakaikan. Sarung terus selesa dan macam tak pakai korset pun!!! "

" Tak bergulung pun saya pakai, tak senak, tak ketat dan tak panas pun. Tak menyesal labur duit bila dapat rasa kesan terbaik macam ni. Niat nak hilangkan sakit pinggang jer, sekali dengan inci saya sekali berkurang. Saya bagi 10 bintang kak, puas hati sangat-sangat ".



Ini antara keluhan customer kak kin bila pakai baju dalam magik Premium Beautiful



Yang lagi seronok,
2, 3 hari lepas pakai dia whatapps lagi

" Akak, saya rasa badan makin ringan
Saya makan sikit jer sekarang dan cepat kenyang. Rasa kenyang yang berpanjangan dan badan bertenaga.

Kak kin memang rekemen dekat awak yang teringin nak reshape body, nak kurangkan rasa sakit pinggang, nak sarung balik baju lama yang dah tak muat cepat-cepat sarung Baju Dalam Magik ni.

Raya nanti dah mudah nak pakai baju vouge yang dah lama terperap dalam almari tu😍

Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci

http://www.hasikin.com/p/apa-itu-premium-beautiful.html?m=1

Sunday, 10 February 2019

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA



Flash Sales 11/02/2019 Sabun Marine Essence

Normal price : RM113.20
Flash Sales : RM46 

HARI INI SAHAJA

Thursday, 7 February 2019

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS 2019.

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS

Mencari Homestay di Cameroon di musim percutian memerlukan perancangan. Kak Kin main terjah je masa Chinese New Year dua hari lepas. Percutian tak berap dirancang tapi aturan yang Allah bagi baik-baik jer, alhamdulillah.

Perjalanan dari KL ke Cameroon Higlands yang dari 4 jam jadi dekat 8 jam di musim perayaan. Dah sampai Cameroon baru nak telefon pemilik homestay, memang semua penuh la jadinya. Mujur ada pemilik homestay tu banyak homestay dan tanya kami berapa orang dan dia pelawa homestay 5 bilik 3 bilik air selama 2 hari 1 malam dengan kadar sewa RM480. Dengar macam mahal kan, tapi berbaloi dan puas hati.

Homestay di Puncak Arabella.







 keadaan dalam rumah.

Luar homestay pun cantik, jadi kami ambil kesempatan bergambar kenangan bersama keluarga.








Rekemen sangat homestay ni, walaupun pemilik dia India tapi homestay ni khas untuk MUSLIM SAHAJA.


Selamat bercuti dan selamat menikmati strawbery coklat.

Ada banyak lagi gambar di ladang strawbery. Stay tune

Sunday, 3 February 2019

Status Herba Maharani Tidak Halal?


Herba Maharani Tiada Cop Halal oleh Jakim.



Itu memang soalan biasa kak kin terima bila berkongsi tentang Herba yang ada tulisan China Herba Maharani ni.


Memandangkan herba ni dah cecah hampir 400 tahun, dan siap ada tulisan cina, maka ada je yang selamber kata jamu ni haram di makan.

Cian tau mentaliti sesetengah orang kita ni. Asal tulisan cina je harom. Jangan macam tu kekakaks onion ku sayang.  Produk ni kat Malaysia dah cecah hampir 27 tahun dah. Cari pasal namanya bila produk femes 27 tahun yang still viral meletop letop kat pasaran ni, tak de logo halal. Mesti ada yang monitor cara penghasilan herba di raja ni. 

Walau herba ni dilahirkan di Beijing, tapi cara penghasilan dia diselia oleh orang islam kat sana.
Jom klik link yang kak kin share ni untuk tau macam mana Jakim bagi green lite untuk sahkan yang herba Maharani ni, halal.

Alhamdulillah, sebelum jual kak kin dah pastikan dulu ianya memang HALAL di makan oleh kita semua.

Jakim dah sahkan logo yang ada pada Herba Maharani mendapat pengiktirafan  dari JAKIM.





Senang sangat berdagang produk viral ni. Bukan just viral je. Tapi terkenal dengan khasiat dari bahan traditional yang dah diamalkan oleh jutaan wanita dalam dunia ni.
Herba Maharani dirisik 4 kotak sekali gus tu biasa. Sebab sekarang kan tengah promo. Kotak ke-4 dapat RM59 jer.



Alhamdulilllah, atas keprihatinan semua. mencari yang HALAL itu WAJIB, berprasangka buruk itu boleh mendatangkan BAHAYA dan menjurus kepada DOSA.



Sunday, 20 January 2019

Sweetality Sugar Gula Untuk Pesakit Kencing Manis dan Menjaga Kesihatan

Sweetality Sugar 
Gula Untuk Pesakit Kencing Manis dan Menjaga Kesihatan

Lebihkan gula dalam senyuman
Tukarkan gula kepada manisan sweetality.



Tastes like sugar. Feels like sugar. Use it just like sugar. Best sangat ni. Sebab boleh kurus walau minum dan makan gula lepas ni. Dijangka keluar antara hujung feb atau mac.

Ada dua jenis. Liquid dan gula pasir. Rasa sebijik macam gula. Penyedap minuman dan masakan. Yang paling best, sweetality ni mengurangkan 80-90% risiko gula yang biasa kita makan dan minum.

#SweeTality

Thursday, 17 January 2019

Herba Maharani Ikhtiar Hamil Dalam usaha dapatkan zuriat.

Herba Maharani Ikhtiar Hamil
Dalam usaha dapatkan zuriat.



InshaAllah, ramai yang mencuba dan berjaya hamil.

Amalan mengambil jamu/herba bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh wanita malah menyeimbangkan hormon estrogen dan progestron serta menyerlahkan lagi kewanitaan anda.

Bila hormon kembali stabil, ovari akan turut sihat dan pengeluaran telur wanita juga kembali normal tanpa sebarang masalah.

Rahim juga akan menyubur dan sihat semulajadi tanpa sebarang masalah untuk penempelan benih dari suami. Ikhtiar perlu, selebihnya berdoa padaNYA.

Masalah sukar hamil antara puncanya adalah:-
1) Period yang tidak teratur
2) Pernah mengalami keguguran
3) Terlalu aktif.

Dengan pengambilan Maharani, tak sampai berkotak-kotak anda berpotensi untuk cepat hamil.

Usaha mencari ASBAB itu SUNAT.

Nak try Herba Subur Maharani
Klik link ni.

Wasap.my/60133496050/nakhamil
Wasap.my/60133496050/nakhamil
Wasap.my/60133496050/nakhamil

Monday, 14 January 2019

Petua Nak Kurus Dengan Air Coklat Shake Me Dan Baju Renjat Lemak Premium Beautiful

Petua Nak Kurus Dengan Air Coklat Shake Me Dan Baju Renjat Lemak Premium Beautiful

kurus dengan air kurus shake me cocoa


Nak Kurus,

Macam tu la kan kadang-kadang keluhan hati kita. Tengok orang kurus, mesti kita pun teringin nak kurus. Tapi biar kurus sihat la. Sekarang kena fokus kurus untuk lebih sihat dan mudahkan pergerakkan. Sebab bila mudah bergerak, senang kita nak workout selalu.

Tapi, nak kurus tu bukan senang. Tinggi cabaran dia.  Nak pulak duduk kat Malaysia ni, makanan apa yang tak sedap. Makan apa yang tak tinggi lemak dan tinggi kalori. Setiap minggu, ada je kenduri la, gathering la, potluck la, eh macam-macam la ada. Semua aktiviti, mesti ada majlis makan-makan. Terlebih makan, ofcoz tersimpan dalam badan jadi lemak.

Macam kak kin dan kak aisyah, kami guna tips mudah dan tak berlapar.
Kami makan ikut masa dan portion yang ditetapkan. In the same time, mereka tak lepaskan #AirCekelatKurus dan #BajuRenjatLemak.

Air cekelat kurus tu, nama surat beranak dia #ShakeMeCocoa dan Baju renjat lemak tu, Premium Beautiful nama femes dia. Dah lebih 22 tahun dilahirkan oleh ibu ayah berwarna hitam dan kelabu. Ramai dah orang terpaksa hidup dengan penuh keyakinan bila berkawan dengan Premium Beautiful ni. Sebab, dia cekap bantu alihkan lemak. Yang jatuh dia upkan. Yang lebar, dia kuncupkan.

Dan Shake Me tu, walau dia baru je hidup kat dunia ni, tapi dia punya power dalam block lemak dari bersarang dalam badan kita, memang luar biasa hebat. Makin ramai terpaksa hilang 10kilo dalam masa 3 bulan.

Kurus kan kak Aisyah


Rahsia kami sama jer.
Minum Shake Me sebagai sarapan pagi dan pakai Baju Renjat lemak hari-hari.
Kurus yang ada Shape dan kulit tak menggeleber.




Dua-dua sengih sampai telinga bila lemak dah dah hilang dari badan.

Dan ada good news untuk anda semua.
Jika dapatkan mana-mana product kami, anda berpeluang dapat 65k cash tau. Besssttttnya. Kurus dapat. Sihat in shaa Allah. Peluang bawa balik duit cash pun cerah.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35
#AgentDropshipWanted

Wednesday, 9 January 2019

SET COZUMA MURAH

💞 SET COZUMA 💞

Set Cozuma terdiri daripada 5 jenis produk:

💞 Cozuma CC Cream
💞 Cozuma Lipstick
💞 Cozuma Glitter Shine Lip Gloss
💞 Cozuma Eye Pallete
💞Cozuma Blush Pallete

🌺 Produk Cozuma adalah produk  dari Korea

🌺 Info produk⬇

🔴 COZUMA CC CREAM

✔ Color Control Cream atau Complexion Care Control adalah nama penuh bagi CC Cream.

✔ Hampir sama dengan BB Cream tetapi tekstur CC Cream adalah lebih halus, ringan dan lembut.

✔ CC Cream berfungsi lebih kepada pencerahan dan kelembapan kulit.

✔Cozuma CC Cream

🌹 teksturnya sangat halus dan lembut

🌹 lebih ringan dan mudah meresap ke dalam kulit wajah.

🌹 Kandungan Utama Cozuma CC Cream :
Minyak Germ Beras , Minyak Zaiton, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera, Ekstrak Manggis, Ekstrak Akar Licorice, Ekstrak Marigold, Esktrak Rosemary

🔴 COZUMA LIPSTICK

✔ melembut
✔ melembab
✔ memerah secara semulajadi
✔ memelihara bibir
✔ tidak mengeringkan
✔ tahan lama
✔ mudah dicuci atau ditanggalkan

💖 10 pilihan warna menarik Cozuma Lipstick:
💄Berry Me
💄Rose I Love You
💄Sensual Touch
💄Peach Passion
💄Lolly Pink
💄Pandora Red
💄Glamour Cherry
💄Fantasy Kiss
💄Cherry Bloom
💄Romance Pink



Thursday, 3 January 2019

Premium Beautiful Korset Bantu Kurangkan Sakit Senggugut dan Perut Buncit

Premium Beautiful Korset Bantu Kurangkan Sakit Senggugut Dan Perut Buncit


Sebab senggugut dan perut BUNCIT, terpaksa tukar baju dalam biasa-biasa tu kepada baju dalam ajaib Premium Beautiful. 

Tengok pada harga, memang CONFIRM taknak beli Tapi sekali sarung pasti puas hati dan sengoh sampai gusi. Sakit hilang, terus ada pinggang. Amacam, best tak baju dalam magik ni. 

Premium Beautiful ada 3 item yang berasingan 
1-Long Bra 
2-Waist Nipper ( Bengkung ) 
3-Long Girdle ( Seluar ) 

Baju dalam ni, kalau koyak ke cangkuk tercabut ke boleh hantar repair percuma jer Bagi je kat kak kin, nanti company tolong jahitkan guna benang speacial yang ada FIR ( FAR INFARED RAYS ) yang fungsi dia lancarkan peredaran darah. Sebab si FIR ni la dapat bantu atasi masalah kesihatan kita tu. Nak beli satu part jerr, Pun boleh, ikut bajet awak ler Kita deal, sampai jadik hokey.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#TestimoniPB 

 www.hasikin.com

Saturday, 22 December 2018

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

1-Hanya tengok pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya.
.
2-Jimat elektrik rumah sebab tak gunakan elektrik. Bila lepas 2 tahun atau kesannya dah rasa berkurangan, recharge bawah cahaya matahari pada waktu dhuha sahaja sekitar jam 8 -10 pagi )

3-Cuma tidur atau baring jer, bila bangun tidur nanti sakit-sakit semua hilang, terutamanya sakit-sakit badan, sengal-sengal badan, InshaALLAH. Semasa kita tidur, Tilam Bio Velocity Sleep Mate menjalankan proses terapi ke seluruh badan.

4-Mudah dibawa kemana sahaja sebab ringan. Cuma lipat dan terus bawa kemana sahaja anda nak pergi mahupun nak melancong ke luar negara. Boleh dijadikan alas bantal sepanjang perjalanan bagi mengelakkan keletihan dan mengantuk.
Bio Velocity Sleep Mate ni tak perlukan bateri mahupun elektrik. 
Maka, tiada isiko terkena renjatan elektrik.

5-Buang radiasi dalam badan. Semua orang pakai handphone. 
Orang perempuan lagi besar terdedah pada radiasi bila sentiasa mengendalikan peralatan elektrik seperti masak nasi guna periuk nasi, seterika, yang menyumbang radiasi yang tinggi. 
Yang bekerja pula semua menggunakan komputer, ipad, tablet. Itupun turut mengundang radiasi.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu untuk membebaskan/menyahkan radiasi dalam badan.

6-Bio Velocity Sleep Mate membantu menghilangkan stress dan menstabilkan emosi. Zaman sekarang semuanya tekanan. Tekanan bekerja, tekanan di jalan raya, tekanan dalam keluarga semua pebuh dengan tekanan. Jadi, salah satu cara untuk menghilangkan tekanan dengan cara tidur atas Tilam Bio Velocity Sleep Mate, tilam anti-stress.

7-Memberikan tidur yang lena.Kebanyakkan orang susah nak tidur/insomnia. Dengan Tilam bio Velocity Sleep Mate adapat memberikan tidur yang berkualiti. Walaupun hanya 5-6 jam sahaja tidur sehari, dapat memberikan kesegaran sepanjang hari dan tak mengantuk. Sebab tahap tidur seseorang sebenarnya berbeza-beza kuantiti yang diperlukan bergantung pada usia dan cara hidup seseorang.

8-Memberikan tenaga dan mengelakkan dari letih dan cepat penat. Bila badan dah cukup tenaga, semua pekerjaan menjadi lancar. Badan pun macam handphone juga, kena charge. Tilam Bio Velocity Sleep Mate bantu recharge tenaga dalam badan manusia, inshaALLAH.

9-Kebanyakan orang sekarang ramai diserang pelbagai penyakit seperti strok, gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asthma dan lain2. Ia berpunca dari peredaran darah yang tak lancar. Tila Bio Velocity Sleep Mate bantu melancarkan peredaran darah ke seluruh badan. Bila darah lancar, inshaALLAH semua penyakit sdapat dielakkan.

10-Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu mengawal sesuatu penyakit itu dari terus menular dan bertambah teruk.

In shaa Allah semua dengan izinNya.

Harga Promosi Year End Sales

RM1,3** SAHAJA

Wasap.my/6033496050/BVSM

#TilamBioVelocitySleepMateMurah
#PROMOSIYESBVSM

Thursday, 20 December 2018

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

KEGUNAAN SABUN MARINE ESSENCE

✓Mencerahkan sesetengah badan yang gelap.
✓Menghilangkan daki dan kesan gelap pada
   ketiak, leher, peha dan buku lali.
 ✓Mengurangkan dan membantu hilangkan gatal- gatal badan.
✓Mengurangkan kesan radang eczema.
✓Mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan.
✓Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan dan jerawat pada muka.
✓Melembutkan kulit.
✓Mengurangkan parut.
✓Boleh menghilangkan Strech Mark.
✓Sabun yang beraura, rasa fresh and energetic.


KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

✓Menyingkirkan toksin dalam badan.
✓Membekalkan bahan mineral.
✓Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal.
✓Menyelaras keseimbangan pH badan.
✓Meningkatkan daya pemulihan badan dan
   menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri.
✓Menghidrat dan menghaluskan kulit.
✓Memperbaharui dan memperbaiki sel2 mati.


HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA SETIAWANGSA

Harga murah Sabun Marine Essence cuma RM103 jer
Normal Price RM113.20
JIMAT RM10.20 tau
Lepas tu FREE POSTAGE!!!
Wahh. Jimat lagi rm7.20
Total jimat RM17.40 

Bukan Sabun Marine Essence je murah

Shampoo Marine Essence
Body Wash Marine Essence
Ubat Gigi Marine Essence
Scrub Marine Essence
Pun murah!!!


HARGA MURAH SHAMPOO MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

HARGA MURAH SHAMPOO MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

HARGA MURAH SHAMPOO MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA
HARGA MURAH UBAT GIGI MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA
HARGA MURAH SCRUB MARINE ESSENCE SABUN KETIAK EKZEMA

Harga Murah Sabun Marine Essence Year End Sales


Tuesday, 18 December 2018

Garlic Tablet Hai O Murah - Ibu Mengandung dan Ibu Menyusukan Boleh Makan Garlic Tablet Hai O

Harga Murah Garlic Tablet Hai O

Ibu Mengandung/ Ibu Menyusukan Anak Boleh ke Makan Garlic Tablet Hai O?

IBU MENGANDUNG MENYUSU BOLEH MAKAN GARLIC TABLET HAI O


Ramai yang tanya kak kin, mengandung boleh ke makan Garlic Tablet Hai O ni.
Masa mengandung memang banyak angin sebab urat kita kan dah mula mengembang, badan mengembang, semua berkembang dengan jayanya.
Angin pun mudah la nasuk badan.


Pagi ni kak kin share sikit tentang Garlic Tablet  Hai O, merupakan sebagai antibiotik. Jika kawan-kawan ada masalah seperti 👇, 
kita boleh mencuba, tidak salah.

🔹Angin-angin dalam badan boleh hilang ke kalau ambil Hai-O Garlic ni?
=Ya! Badan pula jadi ringan selepas mengamalkan Hai-O Garlic.

🔹Ibu hamil/menyusu boleh makan tak Hai-O Garlic ni?
= Boleh! Sangat disarankan makan Garlic ni kerana ia merupakan  ‎ANTIBIOTIK  SEMULAJADI dan selamat untuk para ibu hamil ataupun ibu menyusu.

Lagipun dalam makanan yang diambil tiap hari, kan ada kandungan bawang putih jugak kan. Semua masakan ada bawang putih. Jadi, tak ada masalah untuk ibu memgandung dan ibu hamil mengamalkan garlic tablet ni.

Testimoni customer kak kin yang dapat kurangkan angin dalam badan dan masalah sembelit ketika mengandung selepas makan garlic tablet.



Alhamdulilllah, masalah angin dan sembelit dapat di atasi dengan garlic tablet.

Lega kan bila perut dah tak sebu dan badan dah tak berangin.

Ibu hamil dan ibu menyusukan boleh dapatkan nasihat dari kami untuk langkah berjaga-jaga.


#readystock
#garlictablethaiO

Sunday, 16 December 2018

KHASIAT MIN KAFFE KOPI TANPA GULA

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA 1. TANPA GULA - Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi. 2. GARAM BULUH - Kopi Garam Buluh yang Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium) 3. LAWAS - Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni pasti cepat rasa nak toilet. 4. AROMA ISTIMEWA - Bancuh jer Min Kaffe terus bau aroma kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata. 5. KOPI KURUS - Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan. Rata - rata orang yang dah pernah cuba sekali pasti puas hati dan akan minum lagi. Min Kaffe ni sangat sedap kerana aroma biji Kopi Robusta dengan campuran Garam Buluh membuatkan Min Kaffe rasa lemak dan baunya sangat menggiurkan untuk terus minum. Dan yang paling best Min Kaffe boleh : ~☕ hilangkan MENGANTUK ~☕ jadikan wajah AWET MUDA ~☕ hilangkan ANGIN BADAN ~☕ kurangkan TEKANAN DARAH ~☕ sesuai untuk penghidap DIABETES ~☕ MILKBOOSTER untuk breastfeeding mommies Yang lagi PENTING!!!! MIN KAFFE juga boleh bantu hilangkan LEMAK BADAN Www.wasap.my/60133496050

SHAKE ME COCOA - AIR KURUS

SHAKE ME COCOA - AIR KURUS

HARGA MURAH SHAKE ME

Harga Murah Air Kurus Shake Me COCOA

Baru minum sekali air kurus Shake Me ni terus rasa kenyang. Mudah lah nak kurus kalau macam ni. Testimoni air kurus Shake Me.

Shake Me ni ada 2 jenis
- Shake Me perisa soya
- Shake ME perisa COCOA


Untuk peminat coklat, mesti rasa keenakan Shake ME COCOA ni.
Selain rasa yang enak, khasiatnya yang dapat bantu membakar lemak dan mengenyangkan.

Harga Shake ME 
Sekotak : RM118.00
Promosi hanya untuk YEAR END SALES
Hanya RM 98 sahaja

Shake Me Cocoa Murah nak Kurus COD Setiawangsa

cepat!!!!


KOD DISKAUN

" SHAKE ME MURAH "


Wednesday, 12 December 2018

SCRUB BADAN MARINE ESSENCE UNTUK MELEMBAPKAN KULIT KERING

HARGA SCRUB MARINE ESSENCE MURAH

SCRUB BADAN MARINE ESSENCE UNTUK MELEMBAPKAN KULIT KERING

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE WANGSA MAJU


APA KELEBIHAN SCRUB MARINE ESSENCE?

1. Dirumus khas dengan GARAM BULUH dan Pheno-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.
2. Mengandungi 100% PENGELUPAS SEMULAJADI untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dan lapisan kulit mati untuk menghasilkan kulit baru yang lebih sihat.
3. Diperkaya dengan MENTEGA SHEA dan MINYAK JOJOBA sebagai pelembap semulajadi untuk memulih dan melembapkan kulit yang kering dan mengelupas.
4. Mengandungi EKSTRAK MADU dan VITAMIN E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat yang terbaik pada kulit.
5. Gabungan EKSTAK LICORICE dan EKSTRAK MULBERI sebagai  agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit
6. Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat. Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankincense yang melembapkan dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE WANGSA MAJU


TANPA SABUN
TANPA PARABEN
ANTIBAKTERIA
TANPA WANGIAN TIRUAN
TANPA SLES
TANPA MINYAK MINERAL
PENGELUPASAN SEMULAJADI 100%

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE WANGSA MAJU


HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE WANGSA MAJU

Harga Murah Scrub Marine Essence Year End Sales


HERBA MAHARANI MURAH - 5 GOLONGAN WANITA YANG WAJIB JADIKAN MAHARANI SEBAGAI JAMU HERBA PILIHAN

HERBA MAHARANI MURAH 

5 GOLONGAN WANITA YANG WAJIB JADIKAN MAHARANI SEBAGAI JAMU HERBA PILIHAN





1) ANAK DARA/BUJANG
-Membantu untuk menghilangkan masalah senggugut
- berkesan untuk masalah keputihan 
- masalah kitaran haid yang tidak teratur.

2) WANITA BERKAHWIN
- Meningkatkan kadar metabolism, 
- badan tidak mudah lesu
- sentiasa bertenaga.

3) WANITA BERPANTANG
Membantu menguatkan otot-otot rahim dan peranakan serta menyembuhkan luka dalaman dan mengecutkan rahim dengan cepat.

4) WANITA SEDANG IKHTIAR HAMIL
- Untuk menyuburkan rahim wanita.

5) WANITA MENOPOUS
Membantu supaya kelancaran darah ke seluruh badan
mencegah osteoporosis
- memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut dan pinggul)

Pilih Herba Maharani sebagai jamu pilihan terbaik. Sebab banyak sangat kesan positif kak kin terima daripada pengguna Maharani. Bukan sekadar nak cantik luaran saja, tapi juga sihat dalaman.

Kalau ada yang berkenan atau nak tahu lebih lanjut, boleh whatapps kak kin yer

Harga Herba Maharani Murah

Top Agent Herba Maharani:-
HASIKIN ALI

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniKesuburan
#HerbaMaharaniJamuBerpantang
#HerbaMaharaniJamuKetat
#HerbaMaharaniAtasiKeputihan
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniSetiawangsa