Thursday, 12 July 2018

Premium Beautiful Korset - Bengkung Paling Viral

Premium Beautiful Korset - Bengkung Paling Viral



Cantik kan Bengkung Premium Beautiful ni. Siap ada lace gitu. Yang ni kak kin punya waist nipper yang berusia lebih 10 tahun. Masih cantik dan berfungsi dengan baik lagi. Berbaloi beli.


Kak kin  suka sangat bengkung Premium Beautiful ni. Sarung kat badan perut yang buncit jadi makin kempis. Pakai bengkung ni tak susah. Cangkuk-cangkuk jer siap. Siapa hari-hari pakai bengkung Premium Beautiful ni hari-hari mesti rasa tak selesa tanpanya. Bengkung Premium Beautiful ni berbeza sangat dengan bengkung yang lain. Pakai dia SELESA sangat-sangat dan tak bergulung.

Walaupun badan besar, bila ada Shape nampak lagi kemas dan mudah nak cari baju yang dah siap jahit. Tak payah susah-susah cari tukang jahit, beli kain dan hantar upah. Kos nya lagi tinggi berbanding kita beli baju dah siap. Sebab tu badan mesti ada shape. Walaupun bukan body patung tapi boleh pakai baju 'ready made'. Sebab ada je baju ready made size besar kan?

Bila pakai bengkung, takdelah nampak bonjol-bonjol lemak tu. Lagi-lagi kat bahagian perut dan lemak belakang badan.

 Pengambilan makanan pun dalam kuantiti yang sedikit sahaja dan dan elakkan dari makan berlebihan.

Pakai bengkung apa pun tiada masalah. Murah, mahal bukan ukuran, yang menjadi keutamaan adalah keberkesanannya dan tidak memudaratkan. 

Dah alang-alang memilih tu, elok pilih yang terbaik dan salah satu kelebihan Waist Nipper Premium beautiful ni adalah LIFETIME WARRANTY. Ada jaminan baikpulih secara PERCUMA seumur hidup. Kalau koyak, cangkuk tercabut boleh hantar untuk baiki secara PERCUMA jer!

Fabrik bengkung Premium Beautiful ni cepat menyerap peluh, anti bakteria dan anti bau.

Antara kelebihan bengkung Premium Beautiful:

👉 Menyokong tulang belakang
👉Membaiki posture badan
👉Membantu melegakan sakit pinggang
👉Kurangkan beban Slip Disc
👉Kurangkan ngilu jahitan bersalin Czer
👉Kempiskan perut dengan cepat dan selamat
👉Pinggang berlekuk bak kerengga
👉Mengawal keinginan makan berlebihan
👉Bengkung bersalin terbaik untuk bersalin normal atau secara pembedahan
👉Warranty seumur hidup


Jadi memang boleh la makan semua makanan tanpa risau penimbang naik mendadak. Sebab ada yang selalu kawal pemakanan kita dan membakar lemak sebelum sempat sebati dengan badan.




Tampil dengan penuh keyakinan bila sarung Premium Beautiful walaupun OOTD ni dengan pakaian yang tak sempat nak seterika.


Kak kin memang setuju sangat pilihan wanita yang dah bersalin untuk pakai korset Premium Beautiful walaupun dah lama berpantang ianya sesuai digunakan untuk kegunaan harian anda. Tidak terhad penggunaannya semasa berpantang sahaja.



Harga Bengkung Premium Beautiful murah!

Bermula dari RM699 jer!!!

Nak murah lagi?
wasap kak kin 
0133496050

Tekan je link ni



Wednesday, 4 July 2018

KEGUNAAN HERBA MAHARANI

KEGUNAAN HERBA MAHARANI



- Memberikan Tenaga Dan Mengelakkan Keletihan
- Sebagai Jamu Perapat 
- Ikhtiar Hamil
- Mengatasi Masalah Keputihan
- Mengelakkan dan Mengurangkan Kesakitan Senggugut
- Mengawalatur Period Tak Teratur
- Mengatasi Masalah Kentut Faraj



#nakhamil
#tipshamil
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#herbamaharanimurah
#herbamaharanikeramat
#herbamahaharisetiawangsa
#herbamaharaniwangsamaju
#herbamaharanijamuketat
#bizumer

Tuesday, 3 July 2018

Premium Beautiful Korset - Rawatan Slip Disc dan Sakit Pinggang

Premium Beautiful Korset - Rawatan Slip Disc dan Sakit Pinggang


Bila dah bersalin, memang takkan lari dari sakit pinggang, sakit belakang, lenguh badan. Almaklumlah, kerja yang takkan pernah habis adalah kerja di rumah. Lagi-lagi wanita berkerjaya. Balik kerja nak uruskan makan pakai anak dan suami. Sampaikan kesihatan sendiri lupa nak difikirkan.

Alhamdulillah, keputusan ibu anak tiga untuk pakai baju dalam Premium Beautiful adalah keputusan terbaik dan pelaburan yang bijak. Dengan hanya pakai baju dalam ajaib ni dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan buat para ibu terutamanya penjagaan tulang belakang dan masalah sakit pinggang.

Masalah sakit pinggang ni memang akan datang selepas melahirkan, lagi-lagi bila melahirkan secara pembedahan akibat dari suntikan epidural. Dengan tetulang waist nipper Premium Beautiful dapat menyokong dan memperbetulkan tulang belakang kita.

Alhamdulillah, tiada lagi sakit belakang dan badan pun jadi cergas bertenaga. Sayangi badan anda agar anda dapat menyayangi orang lain.

Kak kin nak bagi harga kasih sayang Premium Beautiful korset pada ibu sekelian. 

Ada banyak gift nak bagi! 

Saturday, 30 June 2018

HARGA TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018

HARGA TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018



Berita baik lagi, dibulan baik hari baik, 
Syawal yang indah.
harga tilam bio velocity sleep mate tahun 2018 paling murah. 
Tanpa GST!!

Harga lama : RM1,488
Cuma RM 1,403.70
Tanpa GST
Jimat RM84.30

Tapi!!!

Kak kin nak bagi harga lagi jimat
Tak boleh bagitau kat sini, sebab harga terlalu JIMAT dan MURAH.
Harga macam tak percaya gitu!

Cuma RM1,3xx jerrrr

Whatapps kak kin direct. 
Kak kin siap bagi free gift dengan setiap pembelian.

Tuesday, 19 June 2018

Tips Kurus Raya dengan SHAKE ME

Tips Kurus Raya


Yeay, baju lama dah muat kembali. Hasil makan shake me tu, berkilo jugak la turun. Bukan senang nak turun berat dengan usia anak masih setahun 4bulan ni. Satu lagi ,baju dalam Premium Beautiful jangan lupa sarung. Baru la perut buncit kesan pembedahan masa bersalin tu tak kelilhatan. Lagipun kalau kurus tapi lemak menggeleber pun tak seronok 
juga. Pasti susah juga nak cari baju nanti sebab ada bahagian badan yang tak selesa. Jadi kita reshape body dan kurus dengan cara paling cepat dan selamat.

Dalam pada beraya ni, percaya tak ada yang dah kehilangan 4kg. Biasanya masa raya la berat naik berkilo-kilo.



Amboi, bukan main suka lagi kan bila hilang 4kg tanpa perlu kawal makan. Hanya makan Shake ME ni sebagai agen pembakar lemak dan sumber tenaga, lemak jahat dapat dinyahkan.

Ini antara luahan pengguna Shake Me, CDM Saleha Roslan dan beliau kongsikan tips kurus mudah di hari raya.

"  Ini antara Rahsia, macam mana makin ramai hilang 5 kilo seminggu.

Minum pagi dan malam. Terus kenyang. Kulit pun makin cantik. Bila badan makin kecik, kita akan nampak makin muda.

Kesian badan. Nak pakai lama. Jadi jangan bebankan badan kita dengan berat berlebihan.

Yang sal pegang ni, dia rasa vanila. Ada fat burner. Memang effective sangat tarik lemak jahat keluar dari badan. Harga mampu milik pulak tu.

 1 kotak boleh buang 5 kilo! "

Seronok kan. Kak kin pun makan Shake Me dan dah turun dekat 4kg sebulan.




Bulan ni memang ada promotion, beli 3 free 1. Kalau terus jadi member, bayar 3 kotak, dapat 5 kotak. Bestttttt sangat offer ni. Limited stoi sangat.

1 kotak boleh buang 5 kilo! Memang berbaloi pinang sekarang. Kita kikis lemak raya.
Cepat, ambil handphone whatapps kak kin tau

wasap.my/0133496050

#airkurusShakeME

Saturday, 16 June 2018

Salam Aidilfitri 2018

Salam Aidilfitri 2018



Tangan dihulur, maaf dipinta
Dari kami sekeluarga

#TeamRayaJohor
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Friday, 8 June 2018

Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018 Beli 3 kotak Percuma 2 kotak

Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018
Beli 3 kotak Percuma 2 kotak



Alhamdulillah, hari-hari menderu masuk order air kurus Shake Me sebab ramai pakat nak kurus raya ni. Masa bulan puasa senang nak turun berat badan.

Yang tak dapat bonus raya pun, pasti mampu jadikan air kurus ni sebagai hidangan sahur dan berbuka puasa. Sebab promosi murah sangat sekarang. Stok terhad. Harga tak lebih dari bonus raya yang baru dapat tu.

Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak

Dan peluang menang:
Cash
Emas
Hi Tea di Menara KL

Kandungan dalam Shake Me

Shake Me minuman protein yang unik ini diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin & mineral.

Membuang toksin yang tidak diperlukan dalam badan dan meningkatkan metabolisme sel badan.

☑️Kompenan Garam Buluh membantu mengeluarkan toksin seperti perasa makanan, bahan kimia, racun ubatan dan sebagainya.

☑️L-Carnitine (fat burner) membantu meningkatkan kadar metabolisma.

☑️L-Carnitine bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel - sel badan (mitochondria) untuk dipecahkan menjadi tenaga.


Antara Kebaikan SHAKE ME

✅Rendah Lemak - 90 k cal / hidangan
✅Tinggi dalam PROTEIN & SERAT
✅Sumber KALSIUM & MAGNESIUM
✅Diperkaya dengan GARAM BUKUH, L-CARNITINE, VITAMIN & MINERAL
✅TIADA gula tambahan
✅TIADA perwarna sintetik


Testimoni Shake ME


Minum 3 hari Shake ME, turun 3kg!


Minum 4 sachet Shake ME, turun 2kg!

AllahuAkbar, memang selamat dan berkesan diet dengan Shake ME ni.

Promosi ni terhad untuk bulan Jun 2018 sahaja. Whatapps sementara stok masih ada.


#MasterYourNetwork
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Tuesday, 5 June 2018

Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah

Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah


Alhamdulillah, dah masuk hari ke 21 di bulan Ramadhan. Semoga kita ditemukan jodoh dengan lailatulqadar hendaknya. Dah 21 hari ni, agak-agak berat makin naik ke makin turun. Kalau turun, alhamdulillah. Kalau naik, memang kena check balik la apa yang tak kena dengan cara pemakanan kita tu. Dan mungkin juga metabolisma kita tu yang dah semakin rendah seiring dengan pertambahan usia.

Tapi, jangan risau sebab kak kin ada buat  PROMOSI SHAKE ME MURAH hanya yang serius nak kurus dalam masa berbaki 9 hari lagi ni.

Beli 1 Percuma 1

Dengan hanya perlu daftar ahli serendah RM47, dapat memiliki sekotak Shake Me percuma berharga RM111.30.

Air Kurus Shake Me

Apa itu Air Kurus Shake ME?




Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. Jadi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar.




Harga Shake ME murah sangat sempena nak kurus sebelum raya ni.

Harga Ahli : RM 92.40
Harga Jual : RM111.30
( Untung Runcit : RM18.90 )

PROMOSI RAYA 2018

BELI 3 KOTAK SHAKE ME, PERCUMA 2

CUMA RM324.20 DAPAT 5 KOTAK

NORMAL PRICE untuk 5 kotak RM556.50 ( JIMAT RM232.30 )

Whatapps SEKARANG untuk keterangan lanjut!!!
wasap.my/0133496050

Wednesday, 23 May 2018

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Wooow, hilang 10 KG dalam masa sebulan? Bulan puasa ni paling mudah nak turunkan berat badan. 

Mudah,
Murah,
Cepat,
Berkesan,
Selamat.

Kak Kin kongsikan Pengalaman CDM Hajah Siti Rohana pada Ramadhan tahun lepas hanya amalkan 3 produk ni secara konsistent, dapat turunkan berat sebanyak 10KG sebulan.

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Shake Me - Protein kikis lemak yang tinggi protein membuatkan perut rasa kenyang dan membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Min Kaffe - Kopi garam buluh yang rendah kafein mengandungi garam buluh untuk membantu proses detoks dan membekalkan tenaga bagi mengekalkan kecergasan sepanjang Ramadhan.


Korset Sauna Ber' Far Infrared Rays' Premium Beautiful Korset
- Sangat berkesan meletakkan lemak di tempat sepatutnya dan membakar lemak tak perlu untuk dapatkan berat badan ideal. 
Fungsi FIR juga mengekalkan lemak di tempatnya dan menjadikan kulit kembali tegang dan mengekalkan bentuk badan yang telah disusun atur kedudukan lemaknya di tempat yang betul.

Jadi, bila kita dah kurus kulit takkan menggelebeh dan aset semua jadi terletak. Sangat sesuai untuk wanita yang nak naikkan payudara dan punggung  yang jatuh selepas melahirkan.


Teruja tengok gambar terkini kak Ana. Memang beza sangat bila amalkan makan set makanan sihat secara konsistent. Dari 102kg kini tinggal 56kg jer.

Yang paling seronok, berat turun 10kg di bulan puasa tapi income dapat 10k di bulan raya.


Syukur Alhamdulillah, kak Ana berkongsi cara untuk dapat penapatan mencecah sehingga RM10,000 di bulan raya dengan produk kurus ni jer.

Ya ALLAH, untung sangat kan. Kurus dapat, income pun dapat.

Bila Kak Ana kata nak kongsikan rahsia kurus dan jana income, kak kin memang berkobar-kobar nak hadirkan diri walaupun sebenarnya ada hal di Perak. Kak kin siap awalkan temujanji di Perak tu, dari KL balik hari sebab nak sangat-sangat hadirkan diri untuk menimba ilmu dan kongsikan pada rakan kongsi kak kin pula.


Seronok rakan kongsi kak kin ni dapat hadir berjumpa bertentang mata dengan Jutawan Hebat CDM Kak Ana. 


Bersungguh Kak Ana berkongsi tentang pengalaman beliau sepanjang perjalanan beliau menurunkan berat badan dari 102kg ke 56kg.


Kak Kin lagi la bersemangat nak dengar perkongsian hebat dari insan hebat, yang dah berpengalaman luas berniaga selama 16 tahun bersama Sahajidah Hai O. 


Bersama Leaders cantik kak kin, CDM Salleha Roslan yang tak jemu-jemu beri tunjuk ajar untuk kak kin dan team.






Kurus kan Kak Ana? Kalau ada yang nak turunkan berat badan dengan cara yang cepat dan selamat, Kak kin boleh kongsikan. Kak Kin sendiri dah cuba. Baru buat 3 hari dah turun 1.5kg. Seronok dan puas hati.

Tunggu apa lagi. Nak pakai kebaya merah raya ni kan. Lets kurus!

wasap.my/0133496050

#PremiumBeautifulMurah
#ShakeMEMurah
#MinKaffeMurah

Thursday, 17 May 2018

HARGA HERBA MAHARANI MURAH 2018

APA ITU HERBA MAHARANI



Herba Maharani atau nama sebenarnya Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan ke terampilan wanita sehingga kini.

Herba Maharani berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada Dinasti Ming, Ia dihantar dari farmasi Diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan UBAT KHAS untuk kegunaan istana Maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan dalaman dan luaran. Didalamnya menggabungkan pelbagai jenis ubat berharga dan dihasilakn melalui teknologi terkini. Ianya snagat berkesan untuk menambahkan tenaga dan menyelaraskan kitaran haid wanita.


RAMUAN HERBA MAHARANI

Dikombinasikan lebih dari 20 jenis ubat tradisional yang berharga iaitu:-

- Wuji/Pati Ayam Hitam 
- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cerves Nippon
- Radix Astragalus Membanaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Giycyrrhiza Uralensis

PATI AYAM HITAM di dalam Herba Maharani mengandungi Carnosine Anti Oksida yang membina tisu otak dan otot. Ia juga membantu untuk memperkaya darah dalam badan. Superfood ini telah digunakan selama lebih 1000 tahun di dalam perubatan Cina.

Carnosine adalah gabungan asid amino, beta-alanine dan hisditine. 

KELEBIHAN CARNOSINE :-

- Melindungi sel-sel dalam badan daripada radikal bebas yang merbahaya
- Anti penuaan. sel-sel badan yang diberi Carnosine kelihatan lebih muda jika dibandingkan dengan sel-sel badan yang tidak diberi Carnosine. Carnosine juga melindungi protein sel ( cellular protein ) dengan sebarang kerosakan.
- Meningkatkan daya ingatan. Memori lebih kuat. Mengurangkan risiko kepada nyanyuk dan mudah lupa.
- Membantu menstabilkan emosi. Tak mudah rasa tertekan dan mengurangkan rasa nak marah.
- Menstabilkan sistem imunasi badan. Carnasine menurunkan sistem imunasi yang berlebihan. Dalam pada masa yang sama, Carnasine meningkatkan sistem imunasi yang rendah.
- Menurunkan paras gula dalam darah, sesuai untuk pesakit kencing manis.
- Menyembuhkan luka dengan lebih cepat
- Melancarkan perjalanan darah
- Mengurangkan tekanan darah tinggi melalui pembukaan salur darah
- Carnosine adalah non-toxic dan sangat selamat untuk diambil.


KEBAIKAN HERBA MAHARANI

1. Melegakan masalah wanita dan gadis remaja 
( senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan )
2. Melegakan sakit pinggang dan belakang, sakit sendi dan lutut, angin dalam badan dan sebagainya.
3. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita
4. Awet muda, menegang dan memberi keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dan meningkatkan kadar metabolisma.


KEBERKESANAN HERBA MAHARANI

- Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid
- Mengawal keputihan
- Melegakan ketidakselesaan senggugut, kitaran haid dan putus haid
- Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita
- Menguatkan tenaga dan stamina


FUNGSI DAN KELEBIHAN HERBA MAHARANI

- Membaikpulih kesihatan dalam wanita.
- Melancarkan peredaran darah.
- Menyelaras kitaran haid yang tidak teratur/irregular period flow.
- Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut/period pain.
- Mengurangkan masalah keputihan.
- Rawatan herba semulajadi ( natural ) untuk membantu kesuburan.
- Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan dan sangat sesuai dimakan ketika berpantang.
- Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterine dan androgen wanita.
- Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik.
- Menjadikan badan lebih awet muda ( anti-penuaan ) dan lebih cantik
- Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
- Meningkatkan kadar metabolisma badan. Nak kurus, boleh cuba!
- Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan kurang lemau dan lebih bertenaga.


CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan buat pertama kali adalah 25 biji sehari. Mulakan makan Herba maharani pada hari pertama selepas period ( datang haid ).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Nak ambil pada waktu malam sebelum tidur pun boleh.

Makan mestilah bersama AIR SUAM.

Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutamanya yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. 

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dahulu, dan jika rasa panas kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Kalau badan serasi, boleh teruskan pengambilan sehari 25 biji.

ATAU

Boleh mulakan dengan 10-15 biji terlebih dahulu, jika badan tak panas dan serasi boleh ditingkatkan sehingga 20-25 biji sehari.


Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani
Ada 6 bekas merah
Dalam setiap bekas merah ada 6 bebola putih
setiap bebola putih ada 50 biji
jumlah semua sekali 300 biji

- Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari 
( period jangan makan Herba maharani )

- Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari 
( Lepas period, stop untuk bulan tersebut dan sambung pengambilan selepas habis period )

- Jika ambil 25 biji sehari = 6 hari 
( Lepas period, stop untuk bulan tersebut dan sambung pengambilan selepas habis period )

Sebulan amalkan sekotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan pengambilan Herba Maharani seketika sehingga period seterusnya datang.Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama.


TIPS PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

- Elakkan makanan bersifat sejuk seperti salad dan tembikai
- Elakkan kafein seperti teh, kopi
- Minum lebih banyak air 

Jika badan berasa panas, sakit kerongkong atau tumbuh jerawat bila makan Herba Maharani, ikuti langkah berikut:-

- kurangkan dos pengambilan dari 50 biji kepada 25 atau 15 atau 10 biji sahaja ( ikut keserasian badan )
- minum air garam(garam buluh seperti garam buluh Hai-O)
- tiada masalah ntuk mengambil Herba Maharani dan produl lain pada masa yang sama cuma perlu diingatkan makan produk ini pada waktu yang berasingan sekurang-kurangnya 2-4 jam. Anda juga dinasihatkan agar mengabil Herba Maharani secara selang sehari.

PERHATIAN

- Ibu Mengandung dilarang makan Herba Maharani


 MAKLUMAT TAMBAHAN

- Herba Maharani adalah 100% HALAL

- Herba Maharani ada KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( REG.NO:MAL20014419T )