Monday, 10 December 2018

HERBA MAHARANI MURAH - YEAR END SALES 2018

HARGA MURAH HERBA MAHARANI  - YEAR END SALES 2018

HERBA MAHARANI IKHTIAR HAMIL

Jualan Promosi Murah Herba Maharani Hujung tahun 2018.

Sempena meraikan pelanggan semua, kak kin offer Harga Murah untuk pengamal tegar Herba Maharani mahupun yang baru nak cuba makan Ubat Subur ni.


Harga Sekotak Herba Maharani 
Normal Price : RM 113.20 + RM 7.00 ( postage )
Jumlah    : RM 120.20

Now cuma RM113.00 FREE POSTAGE
( Jimat RM 7.20 )

Harga 4 Kotak Herba Maharani  
Normal Price : RM 452.80 + RM 15.00 ( postage )
Jumlah    : RM 467.80

Now PROMO price cuma RM398.00 
FREE POSTAGE!!
( JIMAT RM 69.80 )

Untuk kuantiti berbeza, 
boleh terus whatapps kak kin kat sini ye


#PengedarUtamaHerbaMaharani
#RatuMaharani
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#CODHerbamaharaniWangsaMaju
#CODHerbaMaharaniSetiawangsa

Saturday, 8 December 2018

Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate - Bio Velocity Sleep Mate Hilangkan Kuning Bayi

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Kurangkan Sakit Kuning Bayi Baru Lahir

TILAM BIO VELOCITY RAWATAN IKHTIAR HILANGKAN KUNING BAYI HASIKIN

Betul ke tilam Bio Velocity Sleep Mate ni boleh hilangkan kuning bayi masa lahir?
Boleh, InshaALLAH, dengan izin Allah. Kerja kita cuma usaha, kuasa penyembuhannya di tangan ALLAH. kita ikhtiar yang terbaik untuk yang tersayang.

Pengalaman kak kin sendiri, anak kak kin masa lahir memang ada masalah kuning. Selain dari masalah kaki beliau sedikit bengkok, masalah kuning Faarish ni membuatkan kak kin rasa macam tak sempat nak berpantang. Hari-hari ke klinik untuk ambil bacaan kuning. Kebetulan pula, Faarish lahir dekat dengan Raya Cina. Jadi Klinik Kesihatan semua tutup dan terpaksa dapatkan rawatan di Unit Kecemasan HKL.
Nama je kecemasan tapi nak tunggu ambil darah baby untuk check kuning tu hampir 4 jam juga dekat sana.

Bila orang tanya kak kin, boleh baik ke kuning bayi kalau guna selimut Bio Velocity Sleep Mate ni?
Kak kin memang syorkan sangat untuk bagi pakai bayi yang kena kuning. 

Dengan bagi pakai Bio velocity Sleep Mate ni macam kita jemur bayi waktu pagi bawah cahaya matahari.
Sebab pada Bio Velocity Sleep Mate ni ada cahaya dhuha. 

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM.
Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Kenapa cahaya matahari (DHUHA) dapat membantu merawat sakit demam kuning bayi?

Sebab pada waktu itu ada keberkatan dan sangat baik untuk membantu membaiki sel-sel dalam badan bayi untuk membesar dan sihat. Dalam Al-Quran Allah jua mengatakan keistimewaan waktu Dhuha yang terlalu banyak dari segi kesihatan, kekayaan dan keberkatan.

Kalau ikut petua orang lama, nak hilangkan kuning bayi kena jemur bayi pada waktu pagi. Maksud mereka jemur pada waktu dhuha la tu.
Kalau selimut Bio Velocity Sleep Mate ni dah ada sejak zaman dulu, mesti dah senang kerja mak-mak kita tak payah susah payah jemur kita bawah matahari kan. Dah la bersalin zaman dulu mencabar, bersalin dekat rumah jer. Tak ada ubat tahan sakit semua tu, tumggu je masa kelahiran yang tepat dengan tabah dan sabar.

Sekarang dah mudah, dengan adanya selimut Bio Velocity Sleep Mate ni memudahkan dan sangat membantu ibu dalam pantang menguruskan anak mereka lebih senang dan selamat.

Ibu berpantang pun boleh kongsi pakai Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni juga sebab size Queen.
Bentang dan baring. Senang kan. 

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dapat mengurangkan rasa sakit pinggang selepas bertarung nyawa melahirkan.
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate juga membantu menyembuhkan luka dalaman dan luaran, dan mempercepatkan pertumbuhan sel yang sedikit terganggu ketika proses mengandung dan melahirkan.

Ya ALLAH, Banyak sangat kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MAHAL?

Tak delah mahal bila banyak fungsi dia macam ni kan. Anak, ibu, ayah, satu family boleh pakai.
Tanpa BATERI
Tak perlu CHARGE
Tak pakai ELEKTRIK
Jadi tak la risau bila bagi bayi pakai dan jauh dari risiko terkena renjatan elektrik.

Hadiah teragung dari ALLAH, kita hadiahkan yang terbaik juga untuk hadiah tersebut.
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini boleh guna selama-lamanya. Boleh digunakan hari-hari dan selamat. InshaALLAH, anak akan membesar dengan sihat dan tersangat jarang terkena demam.

Kak kin nak bagi harga OFFER YEAR END SALES 2018
Harga murah Bio Velocity Sleep Mate.

Tekan link ni

Taip 

" BVSM MURAH "

Tuesday, 4 December 2018

Harga Murah Premium Beautiful Korset Promosi jimat YEAR END SALES

Harga Murah Premium Beautiful Korset
Promosi jimat YEAR END SALES



Kami ukur
Kami bagi size paling tepat untuk anda.




Nak NAIK kan balik apa yang dah layu
Reshape body lepas bersalin

PROMO DISKAUN DISEMBER!

Harga tak percaya.
More diskaun
More free gift
FREE delivery / FREE postage

The Real Premium Beautiful Expert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.hasikin.com
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#PBElegance
#PBClassic
#PremiumBeautifulMurah
#KorsetMurahMalaysia
#BengkungMurahMalaysia
#SetBersalin
#LegakanSlipDisc
#TestimoniPremiumBeautiful
#MinKaffeMurah
#ShakeMeMurah
#GarlicTabletHaiO
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulGombak
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulIpoh
#PremiumBeautifulAlorSetar
#PremiumBeautifulJohor
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulSeremban
#PremiumBeautifulPahang
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulPerlis
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulSarawak
013-3496050
@premiumbeautifulexpertkl

Saturday, 1 December 2018

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE-TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 

TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE

ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH..

Hai readers..Hari ni saya nak share pasal testimoni customer yang pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate baru-baru ni....Seronok sangat dan tak sabar rasanye nak share ngan readers semua..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL

Pertama sekali kenalah testimoni diri sendiri dulu kan...

TESTIMONI 1 : BERJAYA HAMIL DENGAN TILAM KUAT BIO VELOCITY SLEEPMATE

Sebenarnya, saya mula gunakan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni pada bulan Disember 2013. masa beli tu..kebetulan memang tengah pried dan diserang senggugut..hari pertama pakai rasa macam susah nak bangun tidur..tapi bila dah bangun..dan pergi kje macam biasa..kat opis tak mengantuk dah..Syukur lah..dan senggugut dah mula berkurang..

Then esoknya..Alhamdulillah..x de rase pening..n badan sihat btenaga jer...Sampailah dah pkai dlm 14 hari kot..sakit kepala sangat2 lepas balik dari seminar Dr Azizan Osman..then smpai rumah trs baring kat atas pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..dah hampir 3 jam baring bangun untuk maghrib..Then 2 minggu lps tu baru tau..mula-mula pakai pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..memang healing crisis..tapi pening yang kemudian tu...rupa-rupanya dah ada isi..PREGNANT...waooow..testimoni diri sendiri..Produk #tilamkuat #abanggagah # berjayahamil..dengan izin Allah..swt...Alhamdulillah..

BIO VELOCITY SLEEP MATE IKHTIAR HAMIL
hamil_dengan_bio_velocity_sleepmate_tilam_kuat


TESTIMONI 2 : BIO VELOCITY PENAWAR KEBAS-KEBAS TANGAN


Puan Latifah, 50 tahun...Kampung Bagan,KL...

Mengalami masalah darah tinggi dan kebas-kebas di hujung jari..dan anaknya pula mengalami masalah sembelit..Mula menggunakan Pelapik tilam bio velocity sleep mate pada akhir Januari 2013..Beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami untuk anak tunggal mereka yang berusia 10 tahun kerana sering mengalami sakit kepala dan sembelit...

Alhamdulillah..selepas menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..sakit kepala dan sembelit anaknya semakin pulih dan kebas-kebas tangan kak Latifah pun semakin berkurang..

Bahkan Puan Latifah jadi semakin bertenaga..Kalau selalu lepas subuh tertidur semula.kini...tidak lagi..Terus bertenaga dan meneruskan kerja-kerja rumah...Syukur sangat2 pelapik tilam bio velocity sleep mate membantu memperbaiki kesihatan mereka sekeluarga dengan izin Allah swt.Bahkan dapat memberi tenaga kepada badan kita..serta dapat menikmati tidur yang berkualiti...Alhamdulillah....


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
 hilang_kebas_dengan_tidur_ala_terapi_bio_velocity_sleep_mate



TESTIMONI 3 : BIO VELOCITY PENAWAR KENCING MANIS


Suami Puan Noraisah,..Setiawangsa

Suami Puan Noraisah menghidap penyakit kencing manis keturunan...Beliau mengamalkan gaya hidup sihat..mengawal pemakanan dan sentiasa bersenam namun penyakit keturunan itu masih diwarisi..Telah mendapatkan rawatan ke klinik, hospital swasta dan pakar..Bukan itu sahaja..turut mengamalkan rawatan secara tradisional..dan rawatan secara perubatan islam...

Dibukakan hati oleh Allah SWT untuk mencuba menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..Alhamdulillah...bacaan kencing manis keturunan yang dihidapinya kian berkurang...dan dapat ekstra bonus lagi...tidur sekejap je dh puas sebab dah cukup tenaga di charge ke dalam badan..

Size Bio Velocity Sleep Mate ni Queen..So, bleh la guna untuk suami dan isteri..Sampaikan Kak Aisah ni telefon saya bagitau pukul 2.00 pagi tersedar..Dah tak boleh nak sambung tidur lagi...Maksudnya..dah cukup dah tenaga di charge dalam badan akak..he2..Maaf la kak..akak terpaksa ambil juga kebaikan Bio Velocity Sleep mate ni...Walaupun cuma nak bagi kat suami tapi bila akak tidur,peluk,baring,sentuh walhal akak cuma pandang jer  pun..akan pasti akan terima kebaikan gelombang bio velocity sleep mate ni...

Tapi masa mula-mula tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ni..Puan Aisah mengalami healing crisis namun tidak berapa kritikal..Sebenarnya, tak semua orang ada healing crisis..Healing crisis ni bergantung pada antibodi dan penyakit seseorang..Macam kak Aisah ni..healing crisis dia cuma beberapa hari sahaja..Rasa sengal-sengal badan...Rupa-rupanya beliau pernah terjatuh dulu dan kesannya terasa sewaktu proses terapi oleh pelapik tilam bio velocity sleep mate ni..

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KEBAS TANGAN KAKI
terapi_terbaik_bio_velocity_sleepmate_rawat_kencing_manis_imsomnia_tidur_berkualiti

Bagus kan Bio velocity Sleep mate ni..Walaupun penyakit dah lama..sakit dah lama..tapi masih boleh di rawati...Subhannallah..hebatnya kuasa ALLAH dengan mengggunakan garam laut yang terbaik yang telah disuntik pada gelombang dhuha ni..mampu merawati pelbagai penyakit...Alhamdulillah..

Kalau anak kita yang kerap demam pun sangat sesuai kita balutkan badan dia dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep mate ni..Tak perlu selalu ke klinik sebab rawatan terapi Pelapik Tilam Bio Velocity ni mampu merawat penyakit tersebut.. Tak  perlu bagi ubat-ubatan sebab terkadang  ada anak-anak yang memang susah sangat nak makan ubat kan..(sama la macam saya masa kecik2 dulu)he2...


TESTIMONI 4 : KENCING MANIS, JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU


Ibu Cik Jana, Sentul

Pada hari Khamis lepas, saya dapat call dari Cik jana..nak belikan Pelapik Tilam Bio Velocity Sellep mate untuk ibunya yang pada mulanya mengalami kencing manis..kemudian dikatakan mngalami sakit buah pinggang dan telah dimasukkan ke ICU sebanyak 3 kali..


Alhamdulillah..usaha anak solehah ini diberkati dengan izin Allah..Penggunaan Pelapik Tilam bio Velocity Sleep mate selama 2 hari menampakkan perubahan yang baik..Ibunya dah boleh tidur lena dan kulit-kulit yang menggelupas semakin elok...Alhamdulillah..



BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN MISTIK GANGGUAN HALUS
testimoni_bvsm_icu_3_kali_kencingmanis_rawat_sakit_mistik


InsyaAllah setiap penyakit ada ubat nya kecuali mati.

Yang masih mencari-cari tu..ada berita baik untuk u all..sekarang ni harga promosi untuk Pelapik Tilam Kuat, Bio Velocity Sleep mate masih berjalan lagi..
Apa tunggu lagi..contact saya untuk tempahan dan rundingan harga terbaikkkkkk..

call/sms/whatapss

013-3496050

Shikin
 ( Agent sah sekitar Kuala Lumpur/Johor )

* cod pelapik tilam bio velocity sleep mate sekitar setiawangsa, wangsa maju, keramat, setapak, aeon au2, melawati...
 

* SATU RUMAH..SATU BVSM...

Friday, 30 November 2018

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE-TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE - TESTIMONI BVSM PELAPIK TILAM BIO VELOCITY SLEEPMATE/TILAM KUAT

HARGA BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH

TESTIMONI BVSM-BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT

Sejak tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate @ tilam kuat @ pelapik dhuha ini, Alhamdulillah..badan semakin bertenaga, tidur walau hanya seketika namun rasa segar bila bangun pagi..Ni testimoni saya sendiri bila berterapi dengan #tilamkuat#bio velOcitysleepmate ni..

Tapi, hari ini saya nak testimoni-testimoni pengguna tilam kuat ini.tilam kuat ini juga dipanggil pelapik dhuha kerana ia telah disuntik dengan garam buluh yg dijemur pada waktu dhuha sahaja..Yang bestnyer, pelapik dhuha ni sesuai untuk semua peringkat usia dan tahap kesihatan..dari bayi yang baru lahir hinggalah ke penghidap penyakit kronik...SEMUANYA BOLEH dengan Bio velocity SleepMate#tilamkuat#....

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?

● Sebab masa tidurlah penyembuhan sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang.

Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.


Antara beribu-ribu pengguna yg berpuas hati menggunakan tilam kuat ini:


BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN SAKIT PINGGANG
BIO VELOCITY SLEEP MATE R\TIDUR LENA HILANGKAN IMSOMNIA

BIO VELOCITY SLEEP MATE KURANGKAN SAKIT BUAH PINGGANG


BIO VELOCITY SLEEP MATE KURANGKAN STRESS

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN  MISTIK USTAZ HARUN DIN

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN IMSOMNIA SUSAH TIDUR

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN STROK



BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN KENCING MANIS

TESTIMONI KENCING MANIS

Pesakit kencing manis serius terperanjat apabila bacaan gula dalam darahnya turun selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate#tilamkuat.
Turun dengan banyak. Kerisauannya semakin lega. Tidurnya lena. Gangguan waktu malam kerana sering terjaga dan kerap ke tandas juga semakin kurang.

Hati lebih senang. Stress pun kurang. Badan semakin sihat ldan bertenaga.

Bio Velocity Sleep Mate#tilam kuat bukan ubat. Ia hanya pelapik tilam yg menggunakan tenaga cahaya matahari yg diseimbangkan dengan garam buluh serta telah disuntik pada fabric velocity.

Pesakit disyorkan terus makan ubat seperti biasa dan menjaga pantang makan sebagaimana dinasihatkan doktor anda.

Sabar menunggu result. Gunalah velocity dengan konsisten dan minum air yg banyak.

Jika anda pengidap kencing manis, bio velocity sleepmate#tilamkuat# dicadangkan untuk anda. Rawatan tanpa suntikan dan ubat.



KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT

   1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY?? 
Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate/tilam kuat semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga.
BIO VELOCITY SLEEP MATE IMSOMNIA SUSAH TIDUR


Harga Bio Velocity Sleep Mate/Tilam Kuat 
( Promosi Year End Sales )
RMxxxx
(cash/installment)


*free gift akan diberikan
*cd demo akan diberikan percuma

Berminat:-

CALL/WHATAPSS :-

013-3496050 (SHIKIN)



HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE-TESTIMONI TERBARU 2014 - BIO VELOCITY SLEEP MATE-BIO VELOCITY SLEEP MATE a.k.a TILAM KUAT

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT TERMURAH 2017


HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE a.ka.a TILAM KUAT


Bio Velocity Sleep Mate atau singkatannya BVSM adalah pelapik tilam yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan individu. Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm tidur kita makin kurang dan jarang-jarang dapat lelapkan mata dengan nyenyak. Lagi pulak, akibat letih tadi kita boleh akibatkan dengkuran yang kuat hingga boleh menganggu aktiviti tidur orang lain.  


Jadi, dah semestinya anda memerlukan Bio Velocity Sleep Mate ni




CIRI-CIRI BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT

·         Kajian selama 20 tahun saintis dari Jerman
·         garam laut dalam dari Korea
·         fabrik dari German ( kain kapas )
·         di kilangkan di Malaysia.



Ramai yang telah sembuh ari pelbagai penyakit kronik yang ditanggung bertahun lamanya hanya dengan tidur ala-ala terapi dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate ni.

Antaranya masalah

- Senggugut
- Strok
- Slip Disc
- Tekanan Perasaan/ Stress
- Sakit Jiwa/Gila
- Imsomnia
- Darah Tinggi
- Kencing Manis
- Asma 
Dan banyak lagi



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEPMATE a.k.a TILAMKUAT BERFUNGSI???
1. Bio Velocity Sleepmate menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni
2. Meneutralkan gelombang berbahaya
3. Menguatkan gelombang POSITIF untuk membentuk aura sihat
Hanya  tidur dgn Bio Velocity Sleep Mate ni  bagi yg belum sakit InsyaAllah dapat elakkan sakit jantung dan strok.
 
BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEPMATE/TILAM KUAT?
 Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGAnya. Malah bila anda tidur atas Bio Velocity Sleep Mate semalaman, bila anda bangun dari tidur, anda akan terasa lebih cergas dan sangat bertenaga. 

CARA KERJA BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT 

-Membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
-Menyahtoksin (detox)
-Membaiki
-Membaikpulih

SIAPA PERLU GUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE?


KATEGORI 1
-org stress yg dah dapat title GILA tenang kembali 
-lumpuh
-lelah
-gout
-migrain
-diabetik
-darah tinggi
-atrithis
-saraf
-dan lain semua jenis penyakit dari hujung rambut kehujung kaki

KATEGORI 2 : ANAK-ANAK
-Akan lebih dengar cakap dan fokus
-lebih mudah bangun tidur dan lebih senang tidur malam
-lebih lembut hati
-kurang stress akibat penat belajar dan letih aktiviti di sekolah/universiti
-badan lebih segar di waktu persekolahan terutamanya yang aktif bersukan
-lebih sihat
-anak2 sekarang ramai yg resdung dan berdengkur dan nafas serta urin sgt berbau...Alhamdulillah mmg sgt berubah...

KATEGORI 3 : PELARIS BERBISA DENGAN IZINNYA..
-setakat ni banyak testimoni mereka yg ada stok bvsm sgt dahsyat aura pelaris... menarik duit... menarik energi    positif ... nak jual benda lain, dengan produk2 lain pun terjual sekali
- produk2 lain yang takde kaitan pun tetiba laris gillerrrr... termasuklah kedai makan..(kalau tak percaya, cuba  check)

KATEGORI 4 : MERAWAT PESAKIT MISTIK..sangat efktif dgn izinNYA..
-terlalu banyak testimoni pesakit mistik ni.... banyak yang tak di kongsi di online sb sensitif antaranya gangguan     jin, saka keturunan, sihir pemisah, sihir dengki dsbnya.
-semuanya kerana dgn izinNYA BVSM mengandungi tenaga kristal garam yang sangat berlawanan dengan energi   benda2 ghaib yang negatif ini!!

KATEGORI 5 : ANTI GRAVITI
-untuk yang mati pucuk (lelaki) dan yang mati putik (wanita)..lemah tenaga batin...luar biasa kepoweran setelah tidur  jerr atas Bio Velocity Sleep Mate!!!! YEAY #tilamkuat #biovelocitysleepmate #rahsiakebahagiaanrumahtangga


BETUL KE BIO VELOCITY SLEEP MATE BOLEH MENINGKATKAN TENAGA?

Of Course...
Bio Velocity Sleep Mate ni akan mempengaruhi pengaliran tenaga malah menyihatkan badan dengan  mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN BIO VELOCITY SLEEPMATE (TILAM KUAT)

1. Meningkatkan metabolisma
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


CARA PENJAGAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE ( TILAM KUAT ) 


Bio Velocity Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Jadikan tidur anda sebagai pengecas untuk mengharungi hari mendatang penuh ceria,sihat dan bertenaga...

Alhamdulillah, ramai yang dah merasa manfaat dari Tilam Kuat @ Bio Velocity Sleep Mate



 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE

    
 TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : MIGRAIN YANG SERIUS
BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN MIGRAIN

Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 

Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yang di hadapinya.

Hari pertama menggunakan Bio Velocity Sleep Mate. tilam kuat pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

 Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih Bio Velocity Sleep Mate..Terima kasih tilam kuat!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .



TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : STROK KESAN PENGECUTAN OTAK


BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN STROK

Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.
Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. 
Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaan.


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : IMSOMNIA DAN SAKIT JIWA

BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN IMSOMNIA SUSAH TIDUR

Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.

Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 
Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.
Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 


TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE : LUMPUH AKIBAT KEMALANGAN

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN LUMPUH





 Sarjan Tarmizi, Kuala Kangsar


Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. 

Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!!

Terima kasih ALLAH!Terima kasih Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat!!


Harga Bio Velocity Sleep Mate..tilam kuat
RM1,488.00

DAPATKAN PROMOSI YEAR END SALES BIO VELOCITY SLEEP MATE/TILAM KUAT TERMURAH 

HANYA RM1,+++.00 SAHAJA

 Call/Sms/Wechat/Whatapss laju2
013-3496050 ( Shikin )