Monday, 26 September 2016

Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama

Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama 


Repeat order dari Customer pagi-pagi hari lagi. Kali ni kesan makan Maharani berbeza dengan pegguna yang lain. Lenguh-lenguh badan makin berkurang, Alhamdulillah.

Memang Herba maharani ni banyak khasiatnya. Selain dari menyuburkan ianya juga dapat membantu pelbagai masalah kesihatan seperti:-

- mengatur kitaran haid
- senggugut
- keputihan
menambahkan tenaga  
- melegakan sakit pinggang
- mengeluarkan angin badan
- merapatkan vagina
- menegangkan dan menganjalkan kulit serta awet muda
- mengkatifkan hormomn estrogen, progestron & androgen wanita untuk kesuburan
- menghilangkan keletihan 
- meningkatkan kadar metabolisma
Dan banyak lagi..

Sekotak Maharani hanya RM98 sahaja. 

Murah kan, dengan harga tak sampai RM100 macam-macam masalah boleh diatasi. InshaALLAH.. Cuba sekotak, pasti nak lagi. Suami pulak taknak berenggang dari sisi...

Herba Jerat Suami Maharani
013-3496050 
 



Sunday, 25 September 2016

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016




Untuk yang dah pernah guna pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, mesti dah dapat rasai kebaikan dari penggunaannya kan. Sebab tu ramai yang akan cadangkan pada kawan-kawan, ibu bapa atau sesiapa sahaja untuk dapatkan tilam terapi kesihatan Bio Velocity Sleep mate ni.





Macam Customer akak ni, pernah beli tahun lepas Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dengan harga RM 1,488 satu set. Masa tu, beliau bukan berurusan dengan akak la. kalau akak, mesti akak bagi harga istimewa untuk semua pelanggan akak. 

Kali ni nak belikan untuk seseorang. Bila dengar harga promosi untuk 3 set BVSM hanya RM 3,xxx jerrr terus CONFIRM nak beli. Memang JIMAT sangat sehingga hampir RM900 juga tau.




Selamat bertukar tangan. Semalam juga akak terus ke Putrajaya hantarkan stok untuk beliau

TAPI, 
Promosi ni tinggal beberapa hari sahaja lagi. 
Berakhir penghujung September ni. Maksudnya lagi 4 hari sahaja lagi!!

Jadi, apa tunggu lagi. Cepat-cepat dapatkan harga Promosi Pelapik Tio Velocity Sleep Mate harga murah dan jimat ini.


Call/ Whatapps:
013-3496050
Shikin 
COD Area KL, Putrajaya, Johor
FreePostageSeluruhMalaysia 

#agentutamatilambiovelocitysleepmate

Friday, 9 September 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Sejak akak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate ni, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga satu set BVSM RM1,488
Akak memang terus akan bagi harga Promosi kiami iaitu RM1,3xx sahaja
Ada free Gift dan Free Postage/Free Delivey
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau..
Ini sebahagian dari Customer bulan Ogos 2016 yang lalu..


Set BVSM untuk ayah beliau yang sering demam panas dan kurang sihat.



Terus ambil 2 set untuk kurangkan masalah darah tinggi dan 1 set lagi untu anaknya yang mengalami masalah buah pinggang 



Tilam Bio Velocity Sleep mate untuk kurangkan masalah tekanan darah tinggi semoga Allah mempermudahkan urusan beliau.


TAPI, 
lagi jimat bila ambil terus 3 set anda hanya perlu membayar set ke tiga 
pada harga RM600 sahaja!!!







Jadi, untuk anda yang berniat untuk membeli set tilam Bio Velocity Sleep Mate ini  pada ibu, mertua, anak-anak atau saudara mara, ini lah masa paling tepat untuk anda menikmati  penjimatan sehingga hampir RM900 untuk set ini.

Tawaran ini terhad sehingga hujung September 2016 ini sahaja.

Call/Whatapps:
013-3496050
Shikin

#TopAgentBioVelocitySleepMate
#CODBVSMSetiawangsa
CODBVSMKeramat

Thursday, 21 July 2016

Harga Terkini Herba Maharani 2016

Harga Terkini Herba Maharani 2016


Risau, sangat risau. Hari-hari permintaan 'pil menyengat' ni memang tinggi. Sampaikan dekat 3 bulan yang lepas, SOLD OUT satu Malaysia. Bila dah ada stok, tu yang memborong sampai 4 kotak terus. Takut kehabisan stok katanya. Lagipun dengan harga murah herba Maharani ni, tak jadi masalah untuk  yang nak 'tambat' hati suami.

Kebelakangan ni, akak selalu dapat whatapps dari individu yang nak ikhtiar hamil dengan Maharani. Akak memang galakkan 200% untuk sesiapa yang dalam proses ikhtiar hamil untuk amalkan Maharani setiap hari. Ramai yang berjaya, termasuk akak sendiri dengan hanya pengambilan sekotak Maharani sahaja. Apa-apa pun, sambil ikhtiar sambil berdoa moga Allah beri rezeki pada kita.

Ramai juga yang tertanya-tanya, berapa harga Maharani ni. Dikesempatan ni, akak nak bagitau harga terkini Maharani

Sekotak Maharani : RM 98 sahaja
Ada 300 biji bebola penggunaan untuk sebulan.

Ada yang tanya, kenapa saya jumpa Maharani lagi murah, RM68 jerrr..

Untuk pengetahuan semua, RM65 tu harga lama 3 tahun yang lepas. Sekarang, sekotak RM 98.

Macamana nak dapatkan herba Maharani menyengat ni..

Whatapps sekarang 
COD sekitar Keramat, Setiawangsa dan AEON AU2


Saturday, 11 June 2016

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen


Lepas berbuka tadi, ada seorang Customer minta testimoni BB Plus Collagen. Akak tanya nak solvekan problem apa. Dia kata masalah jeragat. Akak pun memang ada jeragat. Jeragat ni paling susah nak hilang sebab dia pigment kekal di wajah kan.

Tapi nak dijadikan cerita sebenarnya kisah macamana akak boleh terjebak dengan BB Plus Collagen ni bila kena chicken pox 2 tahun lepas. Kena pulak masa raya, lepas makan rendang memang merenyam satu badan.

Kebetulan pulak, sebulan selepas raya tu adik ipar nak kahwin. Tak duduk dian la jadinya sebab takkanlah nak biar muka menggerutu di majlis hari bahagia dia nanti kan. Malu lah. Jadi, akak memang tekad minum BB Plus Collagen dalam masa MC 2 minggu tu.

Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu tu dah nampak kesan chicken pox makin pudar dengan jeragat-jeragat sekali pudar. Wah, pakej rupanya. Dan yang paling best kesan chicken pox tu bukan yang di muka sahaja hilang, di tangan dan badan semua pudar.


Nampak tak sebelah kiri tangan tu. Itu lah campak pertama yang keluar dan kesannya makin pudar dan nasib baik tak berlubang.

Bukan mudah tau nak hilangkan kesan demam campak sebenarnya. Nasib baik jumpa BB Plus Collagen. Tak payah sapu lotion bagai, kesan parut mudah jer hilang..

Selain kesan Chicken Pox, BB Plus Collagen membantu untuk mengatasi masalah berikut
- Jerawat
- Jeragat
- Noda Hitam
- Tona Tak Sekata
- Kulit Kering
- Mencerahkan Kulit
Dan lain-lain lagi

Gambar terbaru hari ini..



Nak bagi harga BB Plus Collagen Sales Raya..

Whatapps


Tuesday, 7 June 2016

Kesan Bila Pakai Premium Beautiful Hari-Hari

Kesan Bila Pakai Premium Beautiful Hari-Hari


Inilah kesannya bila terlalu setia pada Premium Beautiful. Secara konsistent sekurang-kurangnya 8 jam sehari, maka badan pun makin kurang inci. 

Dulu memang masa mula-mula akak jumpa Qila ni, nampak dia chubby tau. Tapi sekarang, makin cantik qila. Nampak lebih muda dan lebih berkeyakinan. KURUS? Tak payah mention la. Memang ternyata perubahannya.

Satu kelebihan bila kita pakai Premium Beautiful ni tak perlu nak kawal-kawal makan. Boleh makan apa kita nak dan fia bantu bakar kalori makanan yang tak perlu. Maka, hasilnya memanh badan mantain dengan berat badan ideal masing-masing.

Nak dapatkan berat badan ideal dan bentuk badan hour glass, memang mudah sangat bila ada Premium Beautiful tersarung di badan.

Lagi-lagi bila bulan Puasa ni, memang tak rasa lapar sangat dan tak ada lagi masalah gastrik. Untuk yang nak kurus dan reshape body masa raya, boleh dapatkan harga istimewa raya dengan penjimatan lebih RM800 dengan pembelian tunai anda..


Hanya whatapps pada akak 

" PB Sales Raya " 


Nak bagi harga speacial raya 2016


Sunday, 5 June 2016

Awas!! Pencuri di Bulan Ramadhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak


Assalamualaikum. Alhamdulillah, diberikan peluang untuk menikmati Ramadhan pada tahun ini. Semoga Ramadhan kali ini dimanfaatkan sebaiknya dan lebih baik dari Ramadhan sebelumnya.

Sempena Ramadhan yang mulia ini, akak nak kongsikan beberapa perkara yang kita tak sedar sebenarnya mengurangkan  pahala amalan puasa kita.

⏳Awas Pencuri Di Bulan Ramadhan

Ia bukan tak penting langsung...
tapi kalau banyak sangat ia 'mencuri' masa kita, ia perlu ditangani segera. 

Kerananya, kita serba tak sempat, meraih 1001peluang ibadat di bulan berkat.

Awasi!

๐Ÿ“บ 1) TV...

Ini merupakan pencuri yang merbahaya, yang boleh merosakkan puasa seseorang dan mengurangi pahalanya, seperti filem, drama dan iklan murahan yang mendedahkan aurat.

๐Ÿ› 2) Pasar...

Ini juga merupakan pencuri istimewa dalam menghabiskan wang dan waktu tanpa batas. Oleh kerana itu, tentukan perbelanjaan kita mengikut keperluan ketika pergi ke pasar.

๐ŸŒƒ 3) Berjaga Malam Untuk Perkara Yang Lagha...

Pencuri yang mengambil waktu yang paling berharga. Pencuri yang mengambil solat tahajud dari seseorang hamba di sepertiga malam terakhir dan mencuri kesempatan untuk istighfar serta taubat.

๐Ÿฝ 4) Dapur..

Pencuri yang banyak mengambil waktu yang panjang untuk membuat berbagai jenis masakan, berupa makanan dan minuman. Hampir-hampir semuanya tidaklah masuk  ke mulut, kecuali sedikit sahaja.

๐Ÿ“ฑ5) Handphone...

Sebahagian orang hanya sekadar menjawab panggilan masuk namun ia boleh diserang dengan dosa berupa mengumpat, mengadu domba, dusta, memuji diri sendiri atau orang lain, menceritakan rahsia dan keaiban orang lain, berdebat tanpa ilmu, ikut campur urusan orang, dan sebagainya dari kesalahan-kesalaham mulut yang banyak yang juga merupakan majlis yang kosong dari zikir.

๐Ÿ’ฐ6) Bakhil...

Sedekah akan melindungi kita dari neraka, dan sebaik-baik sedekah adalah di bulan Ramadhan; maka bersedekahlah secara terang-terangan atau sembunyi-sembunyi.

 ๐ŸŽญ7) Majlis yang kosong dari mengingati Allah...

Pencuri ini adalah yang mempersiapkan bagi kita penyesalan di hari kiamat. Nabi shallaalhu alaihi wa sallam bersabda: "Tidaklah suatu kaum bermajlis, tidak mengingati Allah dan tidak juga berselawat kepada Nabi mereka kecuali mereka meninggalkan penyesalan. Jika Allah mahu maka Allah akan menyiksa mereka, jika  berkehendak, Allah mengampuninya

Adapun pencuri terbesar adalah FACEBOOK dan/atau WHATAPPS apabila tidak digunakan dengan benar dalam kebaikan dalam menyambut tamu yang berharga ini (Ramadhan).

Marilah kita mewasiatkan kepada diri kita untuk bersiap sedia menyambut bulan yang mulia ini.......

๐ŸŒœMarhaban Ya Ramadhan๐ŸŒ›
        
Ckin Ali
#PremiumBeautifulExpert

Thursday, 2 June 2016

Harga Cash Premium Beautiful

Hari-hari orang beli Premium Beautiful Cash!!!


Hari-hari ada je yang nak pakai Baju dalam Premium Beautiful ni dan bayar CASH pulak tu. 
( CASH, jimat hampir rm800 uollsss). 

Selain dari harganya yang jauh lebih murah dan SANGAT JIMAT, 
korset Premium Beautiful menjadi pilihan ramai wanita disebabkan oleh fungsi pelbagai guna. 

Bukan sekadar untuk cantik, tapi lebih kepada membantu menyihatkan dan menyelesaikan pelbagai masalah wanita.

 Antara kebaikan dan kegunaan Premium Beautiful:-
- hilangkan senggugut
- hilangkan sakit belakang
- nak hamil
- nak berpantang (bengkung bersalin)
- nak naikkan payudara jatuh
- reshape body
- naikkan punggung
- rawatan cyst, kanser
- tambah berat badan (berat badan ideal)
- keputihan
- ketatkan faraj

Banyak kan kegunaan PB ni. Dalam list ni pun dah lebih 10..maksudnya lebih 10 orang yang perlukan PB ni.

Pelan berniaga kita cuma jual 2 set jer sebulan. Rasanya lebih dari 2 set jual kalau macam ni. InshaAllah bonus 5 angka gemuk mendarat dalam akaun awal bulan depan.

Ada ke yang berminat nak dapatkan bonus rmxx,xxx dengan hanya jual@2 set korset sebulan?

Cepat2 whatapps akak,

3 yang terawal sahaja dan layak mendapat PB secara PERCUMA!!

#PremiumBeautiful 
#PremiumBeautifulCorset 

Thursday, 26 May 2016

Lepas Bersalin Perut Masih Macam Mengandung 4 Bulan?

Lepas Bersalin Perut Masih Macam Mengandung 4 Bulan?

Ya Allah, Memang dugaan betul la bila dah bersalin tapi orang masih cakap macam ada baby masih tak keluar lagi. Sentap mak. Jangan risau, walau secantik mana pun seorang wanita pasti takkan terlepas dari masalah ini. Tengok tu, Bakal Permaisuri England, Kate Middleton pun mengalami masalah yang sama macam kita.


Itu dulu. Masa dia baru lepas bersalin. Tapi sekarang, body dah makin ramping dan kulit makin flawless. Memang kena ada USAHA untuk kembalikan semula bentuk badan agar kita sendiri rasa yakin dengan diri beliau. Agaknya, apa yang Kate buat yea untuk dapatkan bentuk badannya semula. Mesti dah habis berpuluh-puluh ribu asalkan dapat apa yang diidamkan.

Namun kita rakyat Malaysia, sangat-sangat beruntung sebab tak perlu berhabis berpuluh ratus ribu untuk hilangkan perut buncit tu. Masyarakat kita memang kaya dengan petua turun temurun seperti berbengkung, bertangas, berurut dan sebagainya.


Agak-agaknya tahan ke kita nak balut dengan bengkung sepanjang 40 meter pada badan. Dengan nak uruskan anak, tenaga sendiri pun tak kuat nak tarik bengkung tu bagi ketat pada badan. Akibatnya, bengkung diabaikan.

Dah la tak ber bengkung, nak telan akar-akar kayu yang pahit tu lagi la h tak kan? Jadi macamana nak bantu lancarkan peredaran daraf nifas, nak cepatkan proses kecutkan rahim dan stabilkan semula hormon lepas bersalin?


Akibatnya:-

Darah nifas yang tertinggal akan menyebabkan ketumbuhan dalam rahim, Lepas bersalin tiba-tiba dapat kesan ada Cyst, Fibroid dan Endo.

Rahim lambat sembuh dan kecut. Pengecutannya tidak rapi dan tak pasal-pasal lepas bersalin macam-macam jadi. Keputihan, Faraj Berbau, Rahim Bengkak @ kembang, Ketumbuhan Rahim. NaudzubillahhiMinZalik.

Hormon juga jadi tak stabil. Bila tak stabil, memang terdedah kepada masalah kegemukan melampau, haid tak teratur dan stress.


Now akak nak share pada semua tentang Bengkung yang mudahkan kerja anda dan ianya sama sekali tak rimas langsung. Dan bengkung ni pulak ada khasiat 20 in 1. 
Banyak kan? 





Sebab bengkung ni ada Far Infrared Rays ( FIR ) yang boleh :-

- Melancarkan peredaran darah, jadi darah nifas cepat bersih
- Seimbangkan hormon
- Kempiskan perut kembang lepas bersalin
- Mengecutkan dan merapatkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj
- Menghalang keputihan
- Menghilangkan Strechmark
- Membanyakkan susu badan
- Membentuk semula badan dan part yang kembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
Dan banyak faedah dari hujung rambut hingga hujung kaki

Semua ni kita akan dapat bila kita pakai Corset Premium Beautiful ni. Lega rasa kan. Tak payah risau-risau dah nak fikir pasal bentuk badan. Pakai jer, dah settle macam-macam masalah.

Bukan nak over promote, tapi dari pengalaman ribuan testimoni orang yang berpantang dengan Premium Beautiful ni, hasilnya memang PUAS HATI dan DRASTIK!!




Even bersalin secara Ceaser pun, SANGAT-SANGAT perlu pakai bengkung Premium Beautiful untuk memastikan luka luar dan dalam pulih sepenuhnya.
Ngeri tau kalau luka luar je kering tapi yang kat dalam tu busuk 'benyek'..ooooouh!!scary!!!


Bila bersalin, perkara pertama kena buat sarung perut dulu. Lepas dah sarung, baru boleh fikir pasal mengurut. Tak guna berurut kalau bengkung tak ada. masuk angin juga yea.

Jadi, sediakan bengkung sebelum bersalin ibarat sediakan payung sebelum hujan.

Berapa harga Premium Beautiful?
Harga? 
Boleh Dirunding 

Yang penting akak doakan semoga ibu-ibu kat luar sana berpantang dengan tenang dan bahagia. Taknak la rasa tersiksa dan stress nak mengikat, membalut bagai.

Sentiasa pastikan masa kita sentiasa diuruskan dengan sebaiknya untuk diri dan si comel.

Bakal-bakal ibu boleh dapatkan harga istimewa dengan akak, Premium Beautiful Expert:-

013-3496050
Free Fitting Setiawangsa, Wangsa Maju, Ampang dan Batu Caves








Wednesday, 25 May 2016

Bahaya Minum Mineral Coffee @ Min Kaffee Hai O

Bahaya Minum Mineral Coffee @ Min Kaffee Hai O


Kesian tengok kawan akak sorang ni. Sampai takut nak minum Min Kaffe sebab makin minum berat makin kurang. 

Sebelum minum Min Kafee, berat 51kg. Bila minum berat badan turun jadi 49 kg jer. Patutlah ramai sangat yang order Min Kaffee ni, rupanya kesan dia memang awesome. Mudah sangat nak turunkan berat badan dengan kos yang sangat murah!!

Memang betul-betul bahaya la Min Kafee ni. Siapa tak nak kurus, tolong jangan minum yea๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

Set kurus bajet murah;-

013-3496050
#PengedarUtamaMinKaffe
#SayaJualSayaMinum

Tuesday, 24 May 2016

Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?

Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?


Agak-agak macamana la rupa bra dan panties kita bila kita pakai yang tu jer hari-hari selama 10 tahun yea? Mau koyak dan tak rupa panties langsung. Tapi, dengan bra dan panties Premium Beautiful, anda masih boleh berbalut kemas lagi.

Pengakuan dari kakak beruniform, anggota Polis dari Pulau Pinang..

" dah cuba pakai girdle lain, dah macam-macam girdle beli tapi tak sesuai.."

Memang takkan sesuai la kak sebab girlde lain tu memang custom made tapi girdle PB ni ukur setiap inci badan akak. Memang CONFIRM selesa dan sangat sedap di pakai. Kalau tak, takkan lah masih setia berbalut dengan girdle PB sampai 10 tahun.

Sebab tu la Premium Beautiful ni mahal ye. 
Bayangkan dalam kes kakak Polis ni.
Pakai PB selama 10 tahun
1 tahun = 365 hari
10 tahun = 3650 hari

Harga Set Premium Beautiful RM 2,200
1 hari = 60 sen

Jadi sehari hari laburkan 60 sen untuk sihat dan cantik..

Kalau sehari 60 sen, murah ke MAHAL sebenarnya Premium Beautiful ni.
Uols beli Mc Donals pun berbelas-belas ringgit untuk undang macam-macam penyakit tapi hanya 60 sen tak boleh keluarkan untuk jaga kesihatan sendiri.
Dengan ekonomi sekarang, memang kena buat keputusan paling bijak dalam membeli. 

Percaya tak? Anda pun boleh pakai Premium Beautiful secara PERCUMA  sahaja dengan cara paling mudah.

Nak tau rahsia, akak nak cerita 'face to face' sebab 
akak sendiri pun pakai free jerr..

Nak tau lanjut, akak share direct nanti yea. Book now!!


Monday, 16 May 2016

Premium Beautiful- Short Bra Push Up Semulajadi

Premium Beautiful Short Bra- Bra Push Up Semulajadi



Hari ni, akak nak share Short Bra Premium Beautiful yang boleh push up aset secara semulajadi. Beza antara Long Bra dan Short Bra cuma dia pendek sikit dan tak tutup bahagian atas perut. Sama je  panjangnya macam bra yang uols selalu pakai tapi banyak sangat perbezaan dan keistimewaannya dari bra yang biasa. Dari segi fungsi kedua-duanya, short bra ni sama sahaja dengan Long Bra Premium Beautiful.

KEISTIMEWAAN SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL



1- Rekabentuk cup bra yang berbentuk Pyramid

Selalu kita jumpa cup bar berbentuk bulat atau dome kan? Sebenarnya cup berbentuk bulat atau dome memang tak baik untuk kesihatan kita. Sebab ia akan menekan nipple kita. Bila nipple tak ada ruang untuk bernafas, menyebabkan nipple sedikit gelap, masalah puting tenggelam dan menyumbang kepada BREAST CANCER. CANCER mudah terjadi terutamanya bagi ibu yang menyusukan anak, pastikan bersihakan 'Nipple' anda selepas menyusukan bayi sebab bila tak bersih, 'nipple' akan terpenyek dan terperap dalam bra berbentuk Dome dan boleh menyebabkan cancer.

Jadi, dengan cup berbentuk Piramid Premium Beautiful memberikan ruang kepada nipple anda untuk bernafas dan mencerahkan kembali 'nipple' anda.

Dengan 3 Dimensi Pyramid dapat menampung keseluruhan breast anda ( full cup ) dari terkeluar dan menganjalkan semula payudara anda.

2. Ada Far Infared Rays (FIR) - Setiap produk Premium Beautiful mempunyai Far Infared Rays (dari tourmaline ) yang dah disuntik dalam benang dan ditenun. Fungsi FIR adalah menggetarkan molekul air dalam badan untuk melancarkan peredaran darah. Sebab tu bila PB rosak atau koyak memang tak boleh repair sendiri sebab benang pada PB tak sama dengan benang biasa tu. Benang PB ada FIR.

3. Di bahagian Cup Bra telah disuntik dengan CHITOSAN yang membantu menghalang sel cancer.

4. Bahagian Belakang Bra Berbentuk U untuk membantu menghilangkan lelemak belakang badan.
Lemak belakang badan punca kita tak ada breast. Ramai yang kata tak ada breast bila pakai PB breast yang teralih ke belakang terus balik ke rumah dia ( duduk dalam cup ) dan tak sampai 5 minit breast dah ada.


5. Material kain yang mempunyai kuasa serapan peluh yang baik
 dan anti bau
Fabrik akwatek dan akwadyne sama macam kain Long Bra Premium Beautiful. Kain mudah serap peluh, tak berbau dan anti bakteria.

6. Tali yang tebal dan kukuh untuk menampung sebesar mana aset anda. ia takkan terjatuh atau longgar.

7. Lifetime Warranty - Jaminan Baik Pulih seumur hidup. Lumayan tak? Beli sekali boleh pakai seumur hidup. Kalau koyak, hook tercabut boleh hantar pada akak semula untuk repair percuma sahaja.

Cuba uollss bayangkan. Ada jer bra yang harga RM300++ jugak, tapi bila pakai sampai setahun  jer sebab makin hari makin longgar, dawai terkeluar, dawai bengkok sebab kita kan pakai hari-hari. Sebab dia tak tahan dan tak ada warranty. 

Alah membeli, menang memakai.

013-3496050 
Ckin Ali 


Wednesday, 11 May 2016

Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah

Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah


Makin hari makin meluas dan makin tinggi permintaan terhadap Kopi Magik, Mineral Coffee aka Min Kaffee. Untuk anda yang tinggal sekitar Pandan Indah, Ampang nak dapatkan terus stok Min Kaffee ni, boleh hubungi kak Suzie


Tengok tu, sambil jaga anak pun boleh buat bussiness sebab semuanya kan online. Siapa sangka, sambil-sambil jaga anak pun boleh dapat income sama macam orang yang bekerja di pejabat.

Dan orang Ampang yang nak belajar cara nak tambah pendapatan sekurang-kurangnya RM 500 - RM 5,000 sambil-sambil jaga anak, boleh whatapps kak Suzy di talian di bawah..

Tel : 010-294 7031

Tak susah pun nak berniaga walaupun ada anak kecil. Tak percaya, tanya kak Suzy macamana dia buat.


Sangat excited bercerita tentang pengalaman beliau berniaga sebelum ini. Peluang berniaga ini paling mudah dan cepat sebab semuanya senang. Bussiness copy and paste jer..

Tak susah pun!!!

Selain dari Mineral Coffee, orang Ampang/ Pandan Indah boleh dapatkan produk seperti di bawah ni  dari Kak Suzy yea. Ready stok.
- Sabun Magik EziClean
- Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak
- BB Plus Collagen
- Pelapik Tilam Strok Bi Velocity Sleep Mate
- Garlic Tablet Hai O
- Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Corset
- Bio Zone
- Bio Seleza Feminine Pad
- Krim Magik Bio Ever
dan pelbagai produk Sahajidah Hai-O Marketing dari Top Agent Ampang ni.

Call/ Whatapps : 
010-294 7031