Tuesday, 20 February 2018

Min Kaffe : Sakit Kepala Minum Kopi

Min Kaffe : Sakit Kepala Minum Kopi



Kak Kin memang speasis yang kalau minum kopi akan sakit kepala. Ada tak yang macam kak kin? Jadinya hari-hari minum air jarang jer la ( air kosong ). Suka bau kopi, bau Nescafe tapi bila minum abis la bengkak mata sebab angin.

Mula-mula terjebak dengan Min Kaffe ni bila berniaga dan dapat feedback yang baik dari customer. Customer pertama pastinya mak kak kin sendiri. Tapi untuk mak, FREE je la kan.


Mak kak kin kata, lepas minum Min Kaffe ni jadi kenyang,. Sampaikan masa makan tengahari pun masih kenyang lagi dan hanya makan nasi bila dah masuk pukul 5 petang macam tu.


Lepas tu, bila dapat feedback dari Customer kak kin semuanya puji memuji kesedapan dan khasiat dia, jadi mula la teringin nak mencuba.

Kenapa perlu minum MIN KAFFE

Sebab dalam MIN KAFFE ada mineral magnesium yang diperlukan untuk membantu kurangkan Migrain.



Mula-mula minum Min Kaffe ni memang sakit kepala tau. sebab kak kin ni ada tekanan darah rendah sebenarna. Jasi, pengambilan awal ni memang akan beri kesan sampingan pada peminum mengikut jenis penyakit yang di alami oleh mereka. Lepas tu, lain pulak kak kin rasa kesan Min kaffe ni.

 Apa kesan pengambilan Min Kaffe pada kak kin?

- Serta-merta sedawa dan buang angin atas bawah (upps)
- Badan jadi bertenaga
- Terus ke toilet ( buang air besar )
- Berpeluh ( darah mengalir normal kot )


Dan banyak lagi maklumbalas dari customer kak kin hasil dari pengambilan kopi garam buluh Min Kaffe



Testimoni Min Kaffe : Bantu Pulihkan Buasir dan Hilangkan kesakitan Batu Karang





Testimoni Min Kaffe : Kurangkan Berat Badan






Testimoni Min Kaffe : Kurangkan Sakit Kepala/ Migrain



Testimoni Min Kaffe : Stabilkan Tekanan Darah Ibu Mengandung



Testimoni Min Kaffe : Bantu Kawal Selera Makan


Berapa Harga Min Kaffe?

Sekotak Min Kaffe ada 20 sachet
Harga sekotak RM33
Harga 2 kotak RM60




Soal jawab tentang Min Kaffe



Order Now!!!
013-3496050

#PengedarSahMinKaffe







Monday, 19 February 2018

COD Herba Maharani Setiawangsa / Keramat, AEON AU2

COD Herba Maharani Setiawangsa / Keramat, AEON AU2


Cuti Raya China tiga hari ni penuhkan jadual bersama keluarga dan dalam masa yang sama bussiness tetap jalan. Jumaat tu, ada kelas kat GOMBAK. Seronok kelas petang tu sebab kak kin dapat belajar cara nak buat Video. pergh, tak sabar nak apply ilmu ni.

Terima kasih sifu, CDM Kak Salleha Roslan dan suami, Tuan Halmie,  sentiasa beri tunjuk ajar pada kami. Kelas belajar cara nak buat video bersama Diamond seperjuangan.



Bersama DSM Zazalina, DSM Norharyani dan suami, Tuan Guru kami Tuan Halmie, CDM Salleha Roslan dan i am me.



Lepas balik dari kelas, Kak Kin sempat lagi hantar Herba Maharani, Bio Seleza dan Min kaffe ke Ampang. MRR2 tak sesak, sekejap je dah sampai. Setiawangsa ke Ampang cuma 15 minit jer.

Sabtu esoknya pula, keluarga kak kin datang dari kampung, Kota Tinggi. Seronok Faarish jumpa sepupu dia.



eh! sama pulak baju sepupu dua orang nih.


Ahad tu, mereka dah gerak ke Cameroon. Ingatkan nak ikut sekali tapi memandangkan isnin tak minta cuti, maka duduk di rumah sambil melayan anak dan customer la jawabnya.



Jom, saya bawa pergi Cameroon.


Rezeki jugak, petang tu kak kin dapat whatapps dari Customer di Wangsa Maju minta hantarkan sekotak Herba Maharani. Jadi, kak kin siap-siap bersama PA cilik ke Wangsa Maju untuk COD Herba Viral ni.

Alhamdulillah, setiap hari ada jer permintaan Herba Maharani. Apa ke hebatnya Herba Maharani ni sampai tiap-tiap hari orang cari?

Majoriti pelanggan kak kin 99.9% nak makan Herba maharani untuk ikhtiar hamil. Bila kak kin viralkan kisah kak kin berjaya hamil hanya dengan sekotak Herba Maharani, makin ramai yang bertanya dan kak kin kongsikan untuk panduan bersama. InshaALLAH, mesti ada rezeki kalian juga denga izin ALLAH.



Saya temankan Umi saya hantar barang


Untuk pengetahuan semua, kak kin memang buat perkhidmatan penghantaran Herba Maharani sekitar Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju dan kalau ada area Batu Caves, Ampang atau Gombak yang nak kak kin hantarkan, boleh hubungi kak kin awal sikit supaya kak kin boleh aturkan masa penghantarannya nanti yea.

Selain dari Herba Maharani, Kak Kin ada juga mneyediakan perkhidmatan penghantaran semua produk hebat Sahajidah Hai O Marketing seperti:-

Premium Beautiful Korset
Bio Velocity Sleep Mate
Bio Seleza
Krim Bio Ever
Min Kaffe
Shake Me
Min Cha
EziClean
dan macam-macam lagi

Nampak tak, sambil teman Umi dia hantar barang, sempat lagi anak soleh ni berangan.




Ya ALLAH, bertuah dan bersyukur sangat ALLAH anugerahkan anak sesempurna dan sebaik ini. Kak Kin doakan awak yang dalam usaha untuk hamil, moga ALLAH perkenankan. Awak nak ikhtiar dengan Herba Maharani, boleh whatapps kak kin kat nombor bawah ni.


#TopAgentHerbaMaharani

Thursday, 15 February 2018

Jamu Berpantang Bersalin - Herba Maharani

Jamu Berpantang Bersalin - Herba Maharani


Ya ALLAH, sampai anak ke 4 berpantang dengan Herba Maharani ni. Bagus sangat tau berpantang dengan Herba Maharani. 

Diantara kebaikan berpantang dengan Herba Maharani
- menyuburkan badan selepas bersalin
- mengecutkan rahim dengan cepat
- melancarkan pengeluaran darah nifas
- membanyakkan susu badan
- memberikan tenaga

Sekotak RM98 ada 300 biji


Premium Beautiful Expert Wedding : Korset Pilihan Pengantin

Premium Beautiful Expert Wedding : Korset Pilihan Pengantin


Premium Beautiful Expert Wedding

Alhamdulillah, pada Sabtu yang lalu adik bongsu kak kin dah selamat diijab kabulkan tanggal 27 Januari 2018. Tahniah buat pasangan. Gembira bila bilangan ahli keluarga bertambah dan inshaALLAH pasti jumlah anak buah makin bertambah jugak nanti kan. 


Menantu bongsu mak kali ni pun orang dekat-dekat jugak. Kampung sebelah jer. Bukan sebelah rumah ye, sebelah rumah kakak sulong punya.

Jadi tak la penat sangat mak nak 'hantar menantu' nanti. Tak la macam kami ni. Johor - Kelantan, memang bermalam dalam bas la baru sampai. Kesian mak, walaupun jauh gagah juga la datang dengan orang kampung satu bas. Terima kasih banyak-banyak mak. Touching pulak. Tapi orang kata jauh perjalanan, luas pengalaman kan?


Majlis adik kak kin ni pun sama macam kak kin juga. Pagi nikah, petang terus sanding. Gaya nyer macam kahwin dengan orang jauh je kan. 



 Alhamdulillah, selesai akad dengan sekali lafaz, Premium Beautiful Expert Johor ni selamat jadi isteri orang.


Cantiknya baju potong kek awak. Macam patung la badan awak. Premium Beautiful Korset punya kerja la ni, jeles i!

Dayah ni dulu kan, pakai Premium Beautiful sebab period tak teratur dan bila sesekali datang period, memang teruk sangat sebab senggugut. Kak Kin pakaikan Dayah Premium beautiful Korset ni masa tu berat dia hampir 60kg jugak la. Anak dara dah nak dekat 60kg ko rase?

Sejak pakai Premium Beautiful Korset ni, Alhamdulillah dapat kurangkan rasa sakit senggugut dia tu. Dayah ni la satu-satunya adik perempuan kak kin dan bantu uruskan hal ehwal mak kat kampung. Masa mak tak sihat dulu, dia yang bantu angkat dan bersihkan mak, masakkan dan buat kerja rumah. Penat, sakit tu biasa. Lagi-lagi bahagian pinggang. Banyak berjalan, banyak bergerak memang sakit pinggang. Sebab tu kak kin memang bagi free je pada Dayah Premium Beautiful ni untuk bagi kesihatan yang baik pada dia dan mudahkan urusan dia menjaga mak di kampung. 

Ni la hasil Dayah pakai Premium Beautiful. Memang puas hati kan. Badan makin mengecil dan makin sihat. Syukur sangat-sangat.



Bila ada wedding macam ni la boleh jumpa semula kawan-kawan lama. Masing-masing dah ada kehidupan masing-masing. Terima kasih tau sudi datang memeriahkan majlis. Best sangat dapat jumpa korang.



Dengan Juli, #GengBasSekolah. Pagi-pagi jalan kaki pergi tunggu bas sekolah dari tingkatan 1 sampai tingkatan 5.



Azah ni #GengSekolahAgama. Kami sekelas dan duduk sebelah masa Darjah Khas dulu.



Yang ni, Ustazah Siti Hawa, #GengSekolahRendah.
Masa sekolah Menengah dia sambung belajar di Sekolah Arab. Terpisah la kami dan akhirnya ketemu juga melalui whatapps group sekolah rendah tahun 1983. Nampak tak besarnya peranan media social masa kini. Yang jauh di rapatkan, yang dekat dieeratkan.


Bukan pengantik jer nak cantik-cantik, akak pengantin pun mestilah nak melaram jugak kan. Pengantin lama ambil kesempatan naik pelamin. 
Dengan baby girl lagi. Adik Faarish ke? 


Dengan Cik Anggun, anak buah yang comel putih melepak gitu.



ha, yang ni baru anak sendiri, budak tembam Faarish Idham. Nasib baik la Umi ada penyelamat kan, Premium Beautiful Corset ni. Kalau tak, lenguh la pinggang Umi dukung awak Faarish.


Umi dan Premium Beautiful berpisah tiada. Nak pergi kerja, pakai. Balik kampung pakai, nak masak pun pakai. Umi Faarish ni jenis mudah sangat sakit pinggang. Pantang berdiri lama-lama, mula la sakit pinggang tu. Lagi-lagi bila lepas bersalin ceaser ni, memang tak berapa gagah sangat tanpa bantuan Premium Beautiful Korset ni. 

Terima kasih Premium Beautiful sebab sentiasa sokong tulang belakang dan pinggang saya. I love Premium Beautiful Korset sebab bukan setakat hilangkan sakit pinggang, tapi buatkan kita nampak lebih KURUS. 

Eh, awak yang darah manis tu kan, kak kin rekemen sangat-sangat pakai Korset Premium Beautiful ni. Bila pakai baju pengantin nanti, size S pun muat. Nampak terletak je baju tu bila badan dah kena reshape dengan korset magik ni.

Lagi satu, badan pun taklah rasa penat sangat. penat tau jadi pengantin ni. Macam-macam bena nak kena buat. Betul tak?



Kak Kin nak offer harga istimewa untuk bakal pengantin. Boleh whatpps kak kin untuk tuntut harga promosi bakal pengantin.

013-3496050

#No1certifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah2018
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulBatuCaves
#PremiumBeatifulGombak
#HargaPromosiMurahPremiumBeautiful

Friday, 9 February 2018

Premium Beautiful Expert Wedding - Selamat Pengantin Baru Nur Hidayah Adam

Premium Beautiful Expert Wedding


Premium Beautiful Expert Wedding

Alhamdulillah, pada Sabtu yang lalu adik bongsu kak kin dah selamat diijab kabulkan tanggal 27 Januari 2018. Tahniah buat pasangan. Gembira bila bilangan ahli keluarga bertambah dan inshaALLAH pasti jumlah anak buah makin bertambah jugak nanti kan. 


Menantu bongsu mak kali ni pun orang dekat-dekat jugak. Kampung sebelah jer. Bukan sebelah rumah ye, sebelah rumah kakak sulong punya.

Jadi tak la penat sangat mak nak 'hantar menantu' nanti. Tak la macam kami ni. Johor - Kelantan, memang bermalam dalam bas la baru sampai. Kesian mak, walaupun jauh gagah juga la datang dengan orang kampung satu bas. Terima kasih banyak-banyak mak. Touching pulak. Tapi orang kata jauh perjalanan, luas pengalaman kan?


Majlis adik kak kin ni pun sama macam kak kin juga. Pagi nikah, petang terus sanding. Gaya nyer macam kahwin dengan orang jauh je kan. 



 Alhamdulillah, selesai akad dengan sekali lafaz, Premium Beautiful Expert Johor ni selamat jadi isteri orang.


Cantiknya baju potong kek awak. Macam patung la badan awak. Premium Beautiful Korset punya kerja la ni, jeles i!

Dayah ni dulu kan, pakai Premium Beautiful sebab period tak teratur dan bila sesekali datang period, memang teruk sangat sebab senggugut. Kak Kin pakaikan Dayah Premium beautiful Korset ni masa tu berat dia hampir 60kg jugak la. Anak dara dah nak dekat 60kg ko rase?

Sejak pakai Premium Beautiful Korset ni, Alhamdulillah dapat kurangkan rasa sakit senggugut dia tu. Dayah ni la satu-satunya adik perempuan kak kin dan bantu uruskan hal ehwal mak kat kampung. Masa mak tak sihat dulu, dia yang bantu angkat dan bersihkan mak, masakkan dan buat kerja rumah. Penat, sakit tu biasa. Lagi-lagi bahagian pinggang. Banyak berjalan, banyak bergerak memang sakit pinggang. Sebab tu kak kin memang bagi free je pada Dayah Premium Beautiful ni untuk bagi kesihatan yang baik pada dia dan mudahkan urusan dia menjaga mak di kampung. 

Ni la hasil Dayah pakai Premium Beautiful. Memang puas hati kan. Badan makin mengecil dan makin sihat. Syukur sangat-sangat.



Bila ada wedding macam ni la boleh jumpa semula kawan-kawan lama. Masing-masing dah ada kehidupan masing-masing. Terima kasih tau sudi datang memeriahkan majlis. Best sangat dapat jumpa korang.



Dengan Juli, #GengBasSekolah. Pagi-pagi jalan kaki pergi tunggu bas sekolah dari tingkatan 1 sampai tingkatan 5.



Azah ni #GengSekolahAgama. Kami sekelas dan duduk sebelah masa Darjah Khas dulu.



Yang ni, Ustazah Siti Hawa, #GengSekolahRendah.
Masa sekolah Menengah dia sambung belajar di Sekolah Arab. Terpisah la kami dan akhirnya ketemu juga melalui whatapps group sekolah rendah tahun 1983. Nampak tak besarnya peranan media social masa kini. Yang jauh di rapatkan, yang dekat dieeratkan.


Bukan pengantin jer nak cantik-cantik, akak pengantin pun mestilah nak melaram jugak kan. Pengantin lama ambil kesempatan naik pelamin. 
Dengan baby girl lagi. Adik Faarish ke? 


Dengan Cik Anggun, anak buah yang comel putih melepak gitu.



ha, yang ni baru anak sendiri, budak tembam Faarish Idham. Nasib baik la Umi ada penyelamat kan, Premium Beautiful Corset ni. Kalau tak, lenguh la pinggang Umi dukung awak Faarish.


Umi dan Premium Beautiful berpisah tiada. Nak pergi kerja, pakai. Balik kampung pakai, nak masak pun pakai. Umi Faarish ni jenis mudah sangat sakit pinggang. Pantang berdiri lama-lama, mula la sakit pinggang tu. Lagi-lagi bila lepas bersalin ceaser ni, memang tak berapa gagah sangat tanpa bantuan Premium Beautiful Korset ni. 

Terima kasih Premium Beautiful sebab sentiasa sokong tulang belakang dan elakkan dari saya terus dilanda sakit pinggang. I love Premium Beautiful Korset sebab bukan setakat hilangkan sakit pinggang, tapi buatkan kita nampak lebih KURUS bila lemak dah tersusun dan terletak di tempat yang sepatutnya. Reshape body tu penting bagi menampakkan badan kelihatan kemas dan langsing. Dan Premium Beautiful ni dapat kekalkan badan kita yang dah reshape tu juga tau. Jadi jangan risau bila kita buka Premium Beautiful dari badan, lemak uols takkan bersepah balik yea.

Eh, awak yang darah manis tu kan, kak kin rekemen sangat-sangat pakai Korset Premium Beautiful ni. Bila pakai baju pengantin nanti, size S pun muat. Nampak terletak je baju tu bila badan dah kena reshape dengan korset magik ni.

Lagi satu, badan pun taklah rasa penat sangat. penat tau jadi pengantin ni. Macam-macam bena nak kena buat. Betul tak?

Kak Kin nak offer harga istimewa untuk bakal pengantin. Boleh whatpps kak kin untuk tuntut harga promosi bakal pengantin.

013-3496050

#No1certifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah2018
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulBatuCaves
#PremiumBeatifulGombak
#HargaPromosiMurahPremiumBeautiful

Thursday, 8 February 2018

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT : TLC SUMMIT LEADERS

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT : TLC LEADERS SUMMIT 2016

SERIUS TERKEJUT!
Bila tiba-tiba dapat whatapps dari FOUNDER TLC, CDM Salha Zain.


Alhamdulillah, kak kin terpilih di antara 50 leaders dari seluruh Malaysia untuk menyertai program speacial ni, TLC LEADERS SUMMIT 2016.

Program ini diadakan di Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam pada 22 Oktober 2016.


Bersama Founder TLC dan leaders dari seluruh Malaysia


kita selfie dulu dalam kereta sebelum bergerak ke Shah Alam. Guna Haji Waze sebab kak kin tak berapa familiar dengan Shah Alam ni

 Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam
Go!

Sampai ke Perpustakaan di Sha Alam dengan selamat dipandu arah oleh Haji Waze.


Dapat ni masa Register. 
Note Book, Pen dan badge dari TLC



I am CDM 2017!


Kak Kin dan DSM Kila, Leaders dari Terengganu
#PremiumBeautifulTerengganu


DSM Myra dari Johor
#PremiumbeautifulJohor

Hebat mereka ni, travel jauh-jauh ke Shah Alam hari minggu, bukannya mudah tau. Boleh je bagi alasan tak dapat datang sebab jauh, nak bercuti bersama family tapi atas sebab tanggungjawab, mereka sampai ke Shah Alam ni. Sebab tu la mereka ni layak jadi Leaders kan.


Khusyuk dan fokus!


Perkongsian hebat dari CDM Salleha Roslan

TLC Leaders Summit 2016

Meraikan Hari Jadi CDM Salha Zain


Sempat lagi kami welfie bersama DSM Olin, DSM Yanie dan DSM Liyana Jamin
#PremiumBeautifulExpertShahAlam



Mak Yong pun nak posing jugak . Masa ni dah nak masuk 6 bulan. Nak cari baju pun dah susah masa ni bila perut dah ke depan. 

Gagah juga cari baju kat AEON AU2 malam sebelum ke seminar. Nasib jumpa kaler tema.



Seharian yang sangat bermakna buat kami untuk kembangkan bussiness dan luaskan pasaran. 
Tak sabar nak berkongsi dengan rakan kongsi.

Jumpa anda di puncak jaya!

#PremiumBeautifulExpertSetiawangsa