Tuesday, 6 June 2017

Kurus Dengan Premium Beautiful - Hilang 36KG Dalam Masa 7 Bulan

Kurus Dengan Premium Beautiful - Hilang 36kg Dalam Masa 7 Bulan


Woooowwww!!!
Pertama kali tengok Kak Ana ni, Kak Kin boleh katakan TERUJA!!!!

Bayangkan hilang 26kg boleh ubah dari size XXL ke M tau! Ketara sangat-sangat. Tanpa seksa diri uolss. Tak perlu sekat perjumpaan dengan nasi pun boleh capai berat ideal.

Ada ke uols yang nak diet untuk kurus macam Kak Ana ni. Tak sabar Kak Kin nak share rahsia kak Ana nih..


 
Kak Ana masa berat 102kg...

Kak Ana memang tak lokek nak kongsi rahsia kecantikan beliau. 
 Hanya konsistent minum Shake Me dan Min Kaffee, kak Ana dapat hilangkan 36kg dalam masa 7 bulan sahaja!!

Lagi cepat dan sangat-sangat membantu bila Kak Ana sarungkan baju dalam ajaib Premium Beautiful untuk reshape balik badan sebab perasan tak bila kita diet berat badan memang turun tapi kulit jadi menggeleber kesan kehilangan lemak yang ada.

Untuk anda yang berusaha nak kurangkan berat badan, kak kin memang sarankan ambil set kurus bajet ni sebab harga pun mampu milik dan berkesan. Tak ganggu kesihatan kita malah bagi tenaga pulak tu.

Harga:

 Min Kaffee sekotak  ( 20 sachet ) RM 33
 Shake Me sekotak ( 20 sachet ) RM 118

Total RM 151 je uolsss!!!

Harga Promo Raya cuma RMxxx sahaja!!!

Whatapps kak kin:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertsetiawangsa



Thursday, 1 June 2017

IKLAN RAYA 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

IKLAN RAYA 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

Assalammualaikum dan selamat berpuasa semua. Ramadhan ke-7 baru nak wish kat uols kan. maaf ye. Sibuk sikit sekarang ni melayan permintaan ramai yang nak #selamatt sebelum selamat hari raya..

Hashtag selamat ni memang jadi viral. Uols tak tau ker..
La, kan dah viral iklan raya paling 'rare' tahun 2017 baru-baru ni.
Kalau belum tengok, kin upload untuk tontonan uols ye.
 Rugi tak tengok!
Lagi rugi kalau tak pakai!


Nampak tak? Sampai melopong suami kakak-kakak tu tengok bila isteri yang dulunya bongkok, lemak bertingkat-tingkat jadi body hour glass sekelip mata!
Hebat kan penangan Premium Beautiful nih!!

Kin ada buat PROMO sempena RAYA nih11
Nak biar suami uols pulak yang melopong tengok kejelitaan uols di pagi raya nanti.
CEPAT!!!!

Whatapps Kin
013-3496050

Sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Ampang..
kita jumpa je la terus
jangan lengah-lengah lagi na!!!
#selamattt di hari raya!!!

Thursday, 18 May 2017

PETUA HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

PETUA HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

Assalammualaikum semua. 
Ya ALLAH, lama kak kin tak update kan. Sejak-sejak bergelar ibu ni, memang kena pandai bahagikan masa antara keluarga, kerjaya dan bussiness.


Pertama sekali Kak Kin nak ucapkan ribuan terima kasih pada readers atas doa kalian semua. Ingat lagi tak entry lepas kak kin minta doakan supaya Kak Kin dikurniakan cahaya mata. Alhamdulillah, anniversary perkahwinan kami ke-5 pada 27 Mei ni dikurniakan Allah hadiah paling bermakna dengan lahirnya zuriat kami yang pertama setelah mengalami keguguran sebanyak 3 kali.




Untuk sahabat yang masih dalam usaha untuk mendapatkan zuriat, jangan putus asa. Ikhtiar, doa dan tawakal. InshaALLAH, ada waktu yang TEPAT untuk anda. 




Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Inilah wajah anak yang dinanti. Belanja sikit je dulu. nanti akak update lagi yea. Sebab sekarang nak jawap pertanyaan ramai sangat bertanya makan apa boleh mengandungkan si Faarish.



Akak makan sekotak Maharani dan period terus tak datang. Kak Kin ni memang ada masalah period tak teratur. Sebab tu memang agak sukar nak agak waktu subur tu. Alhamdulillah, makan herba maharani ni bantu untuk jadi sentiasa SUBUR. Ada yang tak tau apa itu Maharani? Kak Kin share kan lagi la ye.


Alhamdulillah, asbab sahaja dan sesungguhnya ALLAH pemberi izin atas segalanya.





Apa itu Herba Maharani @ Jamu Ayam Hitam @ Jamu Ayam Selasih



Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa Dinasti Ming.



Ia dihantar dari Farmasi Diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana Maharani.



Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, menjaga kesihatan dalaman dan luaran bagi melewatkan penuaan.



Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga. Juga membantu untuk menyelaras kitaran haid wanita.




Kandungan Utama Herba Maharani aka jamu Ayam Hitam



Herba Maharani  kaya dengan gabungan lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti:-



- Pati ayam Hitam

- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cerves Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Glycyrrhiza Uralensis


Macam-macam nama ginseng kan dan semua harga ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat tau. Tapi, Alhamdulillah Herba Maharani ni sangat murah. Tak semahal harga ginseng tu semua.




Kesan Pengambilan herba Maharani Hai-O aka Jamu Ayam Jantan


- Menambahkan tenaga dan darah
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal Keputihan
- Meyuburkan rahim dan menambahkan peluang untuk mengandung
- Merawat ,masalah lemah badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut dan sebagainya.


Kebaikan Herba Maharani Hai-O akak Jamu Ayam Hitam

- Melegakan masalah wanita & gadis remaja ( senggugut, keputihan, period tak teratur, mengelakkan kemandulan )

- Amalan pemakanan yang baik untuk wanita selepas bersalin ( menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan )

- Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya.

- Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita

- Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit

- Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisma


Keberkesanan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Menambahkan tenaga 
- menyelaras kitaran haid
- mengawal keputihan
- menghilangkan senggugut
- menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita


Cara Pengambilan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji sehari

- Mulakan makan herba Maharani pada hari pertama selepas suci dari period 
( hari ke 7 selepas period/bergantung pada tempoh period anda )

- Masa terbaik pengambilan Herba Maharani adalah pada waktu pagi sebelum sarapan. ( Nak makan malam pun boleh sebelum tidur )

- Makan maharani bersama air suam

* Herba Maharani ini mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutamanya yang tidak pernah makan jamu

- Sebaiknya dimulakan dengan 25 biji pada hari pertama dan kalau rasa panas boleh dikurangkan dos kepada 10 - 15 biji.


Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani



Ada 6 bekas yang mengandungi bebola putih
1 bebola putih = 50 biji pil Herba Maharani
6 bebola putih = 300 biji Herba Maharani
300 biji Herba Maharani = Penggunaan Sebulan

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari ( waktu period, jangan makan )
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah period berikutnya)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari ( ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah  period berikutnya )
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari ( ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah  period berikutnya )

* kak kin makan 25biji terus sehari. Cepat habis!!!


Tips Pengambilan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan bersifat 'sejuk' seperti salad dan tembikai
- Elakkan minuman ber 'kafein' seperti kopi dan teh
- Minum banyak air suam

Walau bagaimanapun bergantung kepada kemampuan, keadaan dan antibodi badan seseorang.

Tiada masalah untuk mengambil supliment lain sewaktu mengamalkan herba maharani CUMA DIINGATKAN supaya jarakkan waktu pengambilannya sekurang-kurangnya 4 jam dan ke atas

Pengambilan Herba maharani selama 6 hari berturut-turut selepas operiod dapat membantu menguatkan badan dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum  waktu pengovulan. Potensi hamil sangat tinggi.

Kalau rasa tak selesa, boleh ambil selangkan sehari.

Harga sekotak Herba Maharani : RM98

Postage:
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM10

Sempena Anniversary Kak Kin Bulan ni
Nak bagi RM100 termasuk postage!!!!
Bulan ni jer tau!!!!!

Whatapps:
013-3496050
#codHerbaMaharaniSetiawangsa
#codHerbaMaharaniWangsaMaju





Sunday, 14 May 2017

Herba Maharani untuk ketatkan vagina dan ikhtiar hamil

Herba Maharani untuk ketatkan vagina dan ikhtiar hamil


Kegunaan Herba Maharani..

- Sangat berkesan untuk membantu pasangan mendapatkan 'zuriat'. dengan pengambilan 'Maharani' seawal 1-2 kotak, inshaALLAH, berhasil.
- Sangat berkesan untuk mengecutkan rahim dengan cepat terutamanya selepas bersalin atau keguguran
- Menyuburkan rahim dan mengatur semula kitaran haid tidak normal
- Menghilangkan kesakitan senggugut, keputihan dan menguatkan otot-otot rahim.
- Memberikan daya kemutan yang kuat dan memantapkan 'dalaman' wanita yang pastinya membuatkan suami sentiasa tersenyum..
- Menghaluskan kulit, tegang dan gebu..
- Membantu dalam rawatan Cyst, Fibroid

Kelebihan HERBA MAHARANI untuk anak dara
- melancarkan peredaran darah
- wajah berseri
- mengurangkan masalah jerawat
- menstabilkan hormon
- memberikan tenaga

Kelebihan HERBA MAHARANI untuk yang telah berkahwin
- mengecutkan rahim
- meningkatkan nafsu bersama suami
- membersihkan darah nofas
- memberikan tenaga
- membantu menganjalkan payudara
- digunakan semasa berpantang

Harga sekotak RM98...ada 300biji..

Whatapps :
#CODHerbaMaharaniSetiawangsa
#CODHerbaMaharaniKeramat

Thursday, 11 May 2017

Testimoni Premium Beautiful - Hilangkan Senggugut Dan Keputihan

Testimoni Premium Beautiful - Hilangkan Senggugut Dan Keputihan

Ada banyak sebab kenapa ramai wanita nak pakai #MagicCloth ni. Kak Kin nak kongsikan pengalaman salah seorang pengguna Premium Beautiful asbab musabab beliau memakai Premium Beautiful Corset.


Pengalaman Amy, Pengguna Tegar Premium Beautiful

Niat nak pakai Premium Beautiful ni sebab nak reshape badan. Tapi, makin pakai keputihan makin berkurang. Lagi seronok bila senggugut pun hilang.
Waahhh!! Berita baik untuk orang yang selalu period pain ni, lebih baik sarung awal-awal sebelum raya ni. Bukan cantik dan solid ajerr.
Badan pun makin sihat...

Bila sihat, cantik datang..
Kalau tak sihat, seri pun hilang...

Rugi tak pakai uollsss!!!
Lagi rugi bila lepaskan peluang promo raya ni
jimat RM400!!!!!!!

Call/Whatapps akak cepat:
013-3496050

Saturday, 8 April 2017

Kerja Kosong - Pengedar Min Kaffee Diperlukan

PENGEDAR SUPER AGENT MIN KAFFE DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA


Nak tak??
Untung runcit 100% milik sendiri
Ada bonus tiap bulan

Ni nak bagitau,
Min KAFFE memang banyak permintaan
Dah taraf international dah pun.
Stok sentiasa kehabisan.
Berebut nak cari MIN KAFFE  ni
Siang malam orang request.

Masalah
Gastrik?
Migrain?
Kencing manis?
Dan mcm2 masalah lagi dapat dikurangkan dengan minum MIN KAFFE.

Min kaffe ni pun dah jadi pilihan ramai celebriti.
Antaranya jutawan internet Irfan Khairi pun minum Min Kaffe ni tau.
Pelakon Awal Ashaari pun memilih Min Kaffe..






Berminat WhatsApp : 
Ckin Ali

Saturday, 1 April 2017

Kesan Pakai Premium Beautiful - Kekal Langsing Walaupun Sedang Mengandung 5 Bulan

Kesan Pakai Premium Beautiful
Kekal Langsing Walaupun Sedang Mengandung 5 Bulan


Macam Tak Masuk Akal. Tapi Ni La Hakikat Bila Pakai Premium Beautiful Corset.

Yang Berdiri Kat Tengah Dalam Gambar Tu Dah Dekat 5 BULAN PREGNANT ANAK KETIGA. Kalau Tak Ada Siapa Bagi Tau Yang Dia Pregnant, Confirm Tak Ada Siapa Perasan.

Ni La Dia Kelebihan Premium Beautiful, Pakai-pakai Terus Maintain Langsing Walau Berbadan Dua. PB Sangat Pakar Dalam Susun Atur Lemak Badan Kita. 

Selain Jaga Badan Supaya Maintain Ramping Dan Langsing, Secara Tak Langsung FIR Yang Ada Dalam Setiap Bebenang Kain PB Ni Sangat  Membantu Untuk Sihatkan Peranakan Wanita. 

FREE FITTING & FREE CONSULTATION 
Ckin Ali

Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,
nak beli dengan harga murah

dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult
#PremiumBeautifulKualaLumpur

Wednesday, 18 January 2017

Sakit Pinggang Hilang Lepas Sarung Bengkung Premium Beautiful

Sakit Pinggang Hilang Lepas Sarung Bengkung Premium Beautiful


Lagi luahan kepuasan customer yang pakai bengkung moden Premium Beautiful
Lega bila pakai sebab dah tak perlu makan painkiller dan buat fisioterapi lagi..
Bengkung sebagai ganti..

Alhamdulillah..
kini...
Backpain..
Scoliosis..
Tiada lagi..

Sebab tu la ada je orang lelaki yang pakai Bengkung ni sebab orang lelaki pun sakit pingang jugak..
Bukan perempuan jerrr...

#PremiumBeautifulLegakanKesakitanPinggang

www.hasikin.com

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Pelbagai Penyakit

Tilam Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Untuk Pelbagai Penyakit


Ramai yang call akak, tanya pasal Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Majoriti tak banyak tanya pasal kegunaannya sebab dalam blog akak ni dah memang ada info lengkap kegunaanya. Hanya nak dapatkan harga PROMOSI jimat yang akak dah janjikan .

Alhamdulillah, memang ramai yang berpuas hati dengan harga penjimatan dan paling murah setakat ini. Sampaikan borong sampai 3 set terus. 

Namun, ada jugak yang masih ragu-ragu nak beli sebab harganya MAHAL. Tapi sebenarnya takdelah mahal sekiranya dengan asbab penggunaan alas tilam ni dapat banyak mengurangkan kos rawatan yang lain. Lagipun tilam ini boleh digunakan secara berterusan tanpa perlu penjagaan yang rumit.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini bersaiz QUEEN dan tidak menggunakan elektrik atau bateri. Hanya perlu di cas dibawah matahari selepas 2 tahun digunakan. Selama 2 tahun yang awal tak perlu di charges dan boleh dipakai berterusan.

Alhamdulillah, akak sendiri dah gunakan hampir 4 tahun dan sekiranya ada sebarang pertanyaan, inshaAllah akak akan terangkan dan kongsi dengan sebaiknya. Mak akak pun dah guna hampir 3 tahun untuk rawatan strok dan anak buah akak pun guna hampir 2 tahun semasa diserang leukimia. Alhamdulillah, setakat ini banyak membantu mengurangkan masalah kesihatan kami.

Akak kongsikan serba sedikit ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Bio Velovity Sleep Mate ini 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok
Gout
Kencing Manis
Sakit Jantung
Asma/ Semput
Imsomnia
Sakit Sendi
Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )
Sakit Jiwa/ Kemurungan
Perokok Tegar
Nak Hamil
 Berdengkur


Customer akak ni siap borong 3 set terus. Nak pakai suami isteri, nak bagi anak yang sedang berpantang pakai dan nak bagi pada saudara. Memang jimat kalau ambil 3 set terus!!!



Harga untuk 1 unit = RM1,488.00
Nak harga PROMOSI???
Harga Termurah Bio Velocity Sleep Mate 2017, 
CONFIRM!!

Whatapps akak laju-laju.
013-3496050
Shikin

Free Delivery Sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi
Free Postage ke Semenanjungg, Sabah dan Sarawak
DAN FREE GIFT bernilai RM33.00

Tuesday, 17 January 2017

Bengkung Bersalin Ceaser Premium Beautiful

Bengkung Bersalin Ceaser Premium Beautiful



Bila sebut bersalin ceasear,
Aduhai ngerinyerrr..

Tapi..
Tapi..
Tapi..

Hakak nak belanja tips macamana ibu-ibu bersalin ceaser boleh kurangkan kesakitan kesan ceaser tu dan sekaligus dapat kekalkan kembali perut langsing dan tak berlapis-lapis..


Akak share kepuasan pengguna #premiumbeautiful yang mana dorang dapat sihat dan cantik dalam 1 masa cuma dengan sarung #korsetperisai ni...

3 kalj bersalin ceaser dan alami sakit belakang buatkan sis Lina pilih premium beautiful untuk mengatasi masalah beliau..alhamdulillah masalah sakit belakang dpt diatasi...bukan je sihat tau..terus dapat body slim melim mcm zaman anak dara balik tau..ni la untungnya pilih premium beautiful...

Mudah sesangat la bengkung ni..
Just cangkuk ajer..
Luka luar...
Luka dalam.
Sembuh sepenuhnya.
InshaAlllah..
Sebab bengkung berubat ni..
Korset ber FIR!!!

Cuba letak ajer kat atas luka bersalin ceaser tu..
Akan rasa kesannya..

www.hasikin.com

#premiumbeautifulexpert
#topleaderscircle
#cantikdansihatdenganpremiumbeautiful

Sunday, 15 January 2017

Pakai Kereta Mewah Percuma Dengan Top Leaders Circle

SYARIKAT BAYARKAN KERETA 😱😱😱

Berniaga online, berniaga part time, LAYAK DAPAT TABUNG KERETA



Apa sebenarnya simbolik Tabung Kereta di TLC? 

-perniaagaan online mereka mula stabil
-sudah memasuki ke tahap membesarkan empayar perniagaan bersama jemaah mereka!
-mereka adalah pemimpin yg akan melahirkan lebih ramai pewaris RM180,000, pewaris RM100,000 (sebulan), dan pewaris RM720,000!!!

Syukur Alhamdulillah! 
Tahniah Pemenang Car Fund/Tabung Kereta 
DDM Nur Fatin Syahirah dan 
DDM Nur Fateha Azaim! 

TLC bangga dgn pencapaian kalian berdua! Bukan senang nak senang, tapi insyaAllah kami di TLC cuba sedaya upaya utk bantu lebih ramai untuk sama-sama berjaya di TLC!

Jika anda nak rasa setiap bulan Company tolong bayarkan kereta mewah anda, jangan malu-malu whatapps akak yea..

013-3496050
#CemerlangBersama 
#TopLeadersCircle 
#TLCCarFund

Saturday, 14 January 2017

Makan Banyak Tapi Badan makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB

Makan Banyak Tapi Badan Makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB


Uolls nak kurus tak???Macam kakak ni..Makan jer..Tak perlu pantang makan..
Tak perlu makan ubat-ubatan..Tak perlu sapu-sapu losyen..Tak perlu pembedahan..Tak perlu suntikan...Tak perlu berusah payah..
CUMA...Pakai Pakaian Dalam Ajaib jer...Premium Beautiful Corset!!!
Badan kecil, peha kecil, pinggang ramping, aset mantap,tiada lagi masalah sembelit....

Dah alang-alang pakai pakaian dalam lebih baik cari pakaian dalam yang boleh bakar lemak sekali kan???Sihat dapat, Cantik pun dapat...

Lagi berbaloi-baloi bila ada harga promosi sekarang ni dan anda bakal mendapat rebate dari RM150 - RM350 bergantung pada jenis pembelian anda.

Cepat-cepat hubungi akak untuk dapatkan saiz terbaik dengan harga istimewa..

SMS/WA:
013-3496050 

#tsunamipb
#freefitting
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa


Friday, 13 January 2017

Sales Berniaga Online Hampir 1 Juta

Hampir 1 JUTA SALES!!! 




Bukan usahawan biasa2 boleh capai ke tahap ini ya! RM720,000 sales adalah tanda aras dimana seorang usahawan itu bukan sahaja pandai membina sebuah perniagaan namun juga mampu bertahan kuat bersama jemaah mereka!
.
Simboliknya RM720,000 menunjukkan kecekalan ketabahan dan kecemerlangan usahawan TLC dalam arena perniagaan online yang semakin pesat ni!
.
Alhamdulillah!!! Tahniah TLC RM720,000 Achievers!!! Kalian bertiga membuktikan bahawa "nak berjaya bukan banyak bazir masa tengok kiri kanan, tapi banyakkan melihat kpd sepantas mana utk mengubah diri sendiri to be the champion!"
.
Tahniah kpd DDM Nuzul, DDM Nur Athirah dan DDM Nur Fateha Azaim atas kejayaan cemerlang kalian!!

Anda yang nak jadi macam mereka, cepat-cepat hubungi akak untuk akak kongsikan rahsianya.
Cara dah ada..
Cuma tinggal pelaksanaanya sahaja
Dan hasilnya pasti jaya.

Whatapps:
Shikin

#CemerlangBersama 
#TopLeadersCircle 
#TLC720K
#PremiumBeautifulExpertKL

Monday, 9 January 2017

Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Kurangkan Rasa Sakit Senggugut

Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Kurangkan Rasa Sakit Senggugut



Wow suka sangat dengan real testimoni yang nie, sebab kita pun kalau dilanda senggugut memang 24 jam berbalut dengan magic cloth Premium Beautiful ni.

Tu la kan, tak kenal maka tak tahuπŸ˜‰ 
Dulu ingatkan Premium Beautiful ni untuk  kuruskan badan jer, rupa-rupanya aset dalaman kita pun Premium Beautiful jaga juga.

Premium Beautiful ni, istimewanya ada teknologi Far-Infrared Rays,bila kita pakai Premium Beautiful, perkara pertama yang Premium Beautiful akan buat untuk kita, adalah melancarkan semula pengaliran darah dalam badan kita. 

Bila pengaliran darah lancar, itulah yang badan lebih senang nak detox, migrain jadi kurang, period lebih lancar dan banyak lagi masalah kesihatan lain yang biasa dihadapi oleh wanita, Insya Allah berkurangan. 

Dan kelebihan  teknologi Far-Infrared Rays nie adalah untuk membakar lemak badan yang berlebihan. Jadi, bukan sahaja instant shaping (tiba2 lepas pakai, lemak badan lebih2 tue terus hilang), lama2 memang boleh kurus. Cuma kena bagi masa untuk badan nak adjust dengan Premium Beautiful.

So, nak jaga dalaman dan luaran kita, bersegeralah dapatkan magic cloth ni.

Nak tau lebih lanjut boleh PM atau whatapps


Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,
nak beli dengan harga murah
dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult

#PremiumBeautifulKualaLumpur