Saturday, 8 April 2017

Kerja Kosong - Pengedar Min Kaffee Diperlukan

PENGEDAR SUPER AGENT MIN KAFFE DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA


Nak tak
Untung runcit 100% milik sendiri
Ada bonus tiap bulan

Ni nak bagitau,
Min KAFFE memang banyak permintaan
Dah taraf international dah pun.
Stok sentiasa kehabisan.
Berebut nak cari MIN KAFFE  ni
Siang malam orang request.

Masalah
Gastrik?
Migrain?
Kencing manis?
Dan mcm2 masalah lagi dapat dikurangkan dengan minum MIN KAFFE.

Min kaffe ni pun dah jadi pilihan ramai celebriti.
Antaranya jutawan internet Irfan Khairi pun minum Min Kaffe ni tau.
Pelakon Awal Ashaari pun memilih Min Kaffe..




Berminat WhatsApp : 
Ckin Ali

Saturday, 1 April 2017

Langsing Walaupun Mengandung 5 Bulan

Langsing Walaupun Mengandung 5 Bulan..


Macam Tak Masuk Akal. Tapi Ni La Hakikat Bila Pakai Premium Beautiful Corset.

Yang Berdiri Kat Tengah Dalam Gambar Tu Dah Dekat 5 BULAN PREGNANT ANAK KETIGA. Kalau Tak Ada Siapa Bagi Tau Yang Dia Pregnant, Confirm Tak Ada Siapa Perasan.

Ni La Dia Kelebihan Premium Beautiful, Pakai-pakai Terus Maintain Langsing Walau Berbadan Dua. PB Sangat Pakar Dalam Susun Atur Lemak Badan Kita. 

Selain Jaga Badan Supaya Maintain Ramping Dan Langsing, Secara Tak Langsung FIR Yang Ada Dalam Setiap Bebenang Kain PB Ni Sangat  Membantu Untuk Sihatkan Peranakan Wanita. 

FREE FITTING & FREE CONSULTATION 
Ckin Ali

#PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle

Thursday, 19 January 2017

Herba Maharani untuk ketatkan vagina dan ikhtiar hamil

Herba Maharani untuk ketatkan vagina dan ikhtiar hamil


Kegunaan Herba Maharani..

- Sangat berkesan untuk membantu pasangan mendapatkan 'zuriat'. dengan pengambilan 'Maharani' seawal 1-2 kotak, inshaALLAH, berhasil.
- Sangat berkesan untuk mengecutkan rahim dengan cepat terutamanya selepas bersalin atau keguguran
- Menyuburkan rahim dan mengatur semula kitaran haid tidak normal
- Menghilangkan kesakitan senggugut, keputihan dan menguatkan otot-otot rahim.
- Memberikan daya kemutan yang kuat dan memantapkan 'dalaman' wanita yang pastinya membuatkan suami sentiasa tersenyum..
- Menghaluskan kulit, tegang dan gebu..
- Membantu dalam rawatan Cyst, Fibroid

Kelebihan HERBA MAHARANI untuk anak dara
- melancarkan peredaran darah
- wajah berseri
- mengurangkan masalah jerawat
- menstabilkan hormon
- memberikan tenaga

Kelebihan HERBA MAHARANI untuk yang telah berkahwin
- mengecutkan rahim
- meningkatkan nafsu bersama suami
- membersihkan darah nofas
- memberikan tenaga
- membantu menganjalkan payudara
- digunakan semasa berpantang

Harga sekotak RM98...ada 300biji..

Whatapps :
#CODHerbaMaharaniSetiawangsa
#CODHerbaMaharaniKeramat

Wednesday, 18 January 2017

Sakit pinggang hilang lepas sarung bengkung Premium Beautiful

Sakit pinggang hilang lepas sarung bengkung Premium Beautiful



Lagi luahan kepuasan customer yang pka bengkung moden Premium Beautiful ni.

Lega bila pakai sebab dah tak perlu makan painkiller dan buat fisioterapi lagi..

Bengkung sebagai ganti..


Alhamdulillah..kini..

Backpain..

Scoliosis..

Tiada lagi..


Sebab tu la ada je orang lelaki yang pakai Bengkung ni sebab orang lelaki pun sakit pingang jugak..

Bukan perempuan jerrr...


#PremiumBeautifulLegakanKesakitanPinggang


www.hasikin.com

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Pelbagai Penyakit

Tilam Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Untuk Pelbagai Penyakit


Ramai yang call akak, tanya pasal Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Majoriti tak banyak tanya pasal kegunaannya sebab dalam blog akak ni dah memang ada info lengkap kegunaanya. Hanya nak dapatkan harga PROMOSI jimat yang akak dah janjikan .

Alhamdulillah, memang ramai yang berpuas hati dengan harga penjimatan dan paling murah setakat ini. Sampaikan borong sampai 3 set terus. 

Namun, ada jugak yang masih ragu-ragu nak beli sebab harganya MAHAL. Tapi sebenarnya takdelah mahal sekiranya dengan asbab penggunaan alas tilam ni dapat banyak mengurangkan kos rawatan yang lain. Lagipun tilam ini boleh digunakan secara berterusan tanpa perlu penjagaan yang rumit.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini bersaiz QUEEN dan tidak menggunakan elektrik atau bateri. Hanya perlu di cas dibawah matahari selepas 2 tahun digunakan. Selama 2 tahun yang awal tak perlu di charges dan boleh dipakai berterusan.

Alhamdulillah, akak sendiri dah gunakan hampir 4 tahun dan sekiranya ada sebarang pertanyaan, inshaAllah akak akan terangkan dan kongsi dengan sebaiknya. Mak akak pun dah guna hampir 3 tahun untuk rawatan strok dan anak buah akak pun guna hampir 2 tahun semasa diserang leukimia. Alhamdulillah, setakat ini banyak membantu mengurangkan masalah kesihatan kami.

Akak kongsikan serba sedikit ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Bio Velovity Sleep Mate ini 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok
Gout
Kencing Manis
Sakit Jantung
Asma/ Semput
Imsomnia
Sakit Sendi
Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )
Sakit Jiwa/ Kemurungan
Perokok Tegar
Nak Hamil
 Berdengkur


Customer akak ni siap borong 3 set terus. Nak pakai suami isteri, nak bagi anak yang sedang berpantang pakai dan nak bagi pada saudara. Memang jimat kalau ambil 3 set terus!!!



Harga untuk 1 unit = RM1,488.00
Nak harga PROMOSI???
Harga Termurah Bio Velocity Sleep Mate 2017, 
CONFIRM!!

Whatapps akak laju-laju.
013-3496050
Shikin

Free Delivery Sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi
Free Postage ke Semenanjungg, Sabah dan Sarawak
DAN FREE GIFT bernilai RM33.00

Tuesday, 17 January 2017

Bengkung Bersalin Ceaser Premium Beautiful

Bila sebut bersalin ceasear,
Aduhai ngerinyerrr..

Tapi..
Tapi..
Tapi..

Hakak nak belanja tips macamana ibu-ibu bersalin ceaser boleh kurangkan kesakitan kesan ceaser tu dan sekaligus dapat kekalkan kembali perut langsing dan tak berlapis-lapis..


Akak share kepuasan pengguna #premiumbeautiful yang mana dorang dapat sihat dan cantik dalam 1 masa cuma dengan sarung #korsetperisai ni...

3 kalj bersalin ceaser dan alami sakit belakang buatkan sis Lina pilih premium beautiful untuk mengatasi masalah beliau..alhamdulillah masalah sakit belakang dpt diatasi...bukan je sihat tau..terus dapat body slim melim mcm zaman anak dara balik tau..ni la untungnya pilih premium beautiful...

Mudah sesangat la bengkung ni..
Just cangkuk ajer..
Luka luar...
Luka dalam.
Sembuh sepenuhnya.
InshaAlllah..
Sebab bengkung berubat ni..
Korset ber FIR!!!

Cuba letak ajer kat atas luka bersalin ceaser tu..
Akan rasa kesannya..

www.hasikin.com

#premiumbeautifulexpert
#topleaderscircle
#cantikdansihatdenganpremiumbeautiful

Sunday, 15 January 2017

Pakai Kereta Mewah Percuma Dengan Top Leaders Circle

SYARIKAT BAYARKAN KERETA 😱😱😱

Berniaga online, berniaga part time, LAYAK DAPAT TABUNG KERETA



Apa sebenarnya simbolik Tabung Kereta di TLC? 

-perniaagaan online mereka mula stabil
-sudah memasuki ke tahap membesarkan empayar perniagaan bersama jemaah mereka!
-mereka adalah pemimpin yg akan melahirkan lebih ramai pewaris RM180,000, pewaris RM100,000 (sebulan), dan pewaris RM720,000!!!

Syukur Alhamdulillah! 
Tahniah Pemenang Car Fund/Tabung Kereta 
DDM Nur Fatin Syahirah dan 
DDM Nur Fateha Azaim! 

TLC bangga dgn pencapaian kalian berdua! Bukan senang nak senang, tapi insyaAllah kami di TLC cuba sedaya upaya utk bantu lebih ramai untuk sama-sama berjaya di TLC!

Jika anda nak rasa setiap bulan Company tolong bayarkan kereta mewah anda, jangan malu-malu whatapps akak yea..

013-3496050
#CemerlangBersama 
#TopLeadersCircle 
#TLCCarFund

Saturday, 14 January 2017

Makan Banyak Tapi Badan makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB

Makan Banyak Tapi Badan Makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB


Uolls nak kurus tak???Macam kakak ni..Makan jer..Tak perlu pantang makan..
Tak perlu makan ubat-ubatan..Tak perlu sapu-sapu losyen..Tak perlu pembedahan..Tak perlu suntikan...Tak perlu berusah payah..
CUMA...Pakai Pakaian Dalam Ajaib jer...Premium Beautiful Corset!!!
Badan kecil, peha kecil, pinggang ramping, aset mantap,tiada lagi masalah sembelit....

Dah alang-alang pakai pakaian dalam lebih baik cari pakaian dalam yang boleh bakar lemak sekali kan???Sihat dapat, Cantik pun dapat...

Lagi berbaloi-baloi bila ada harga promosi sekarang ni dan anda bakal mendapat rebate dari RM150 - RM350 bergantung pada jenis pembelian anda.

Cepat-cepat hubungi akak untuk dapatkan saiz terbaik dengan harga istimewa..

SMS/WA:
013-3496050 

#tsunamipb
#freefitting
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa


Friday, 13 January 2017

Sales Berniaga Online Hampir 1 Juta

Hampir 1 JUTA SALES!!! 




Bukan usahawan biasa2 boleh capai ke tahap ini ya! RM720,000 sales adalah tanda aras dimana seorang usahawan itu bukan sahaja pandai membina sebuah perniagaan namun juga mampu bertahan kuat bersama jemaah mereka!
.
Simboliknya RM720,000 menunjukkan kecekalan ketabahan dan kecemerlangan usahawan TLC dalam arena perniagaan online yang semakin pesat ni!
.
Alhamdulillah!!! Tahniah TLC RM720,000 Achievers!!! Kalian bertiga membuktikan bahawa "nak berjaya bukan banyak bazir masa tengok kiri kanan, tapi banyakkan melihat kpd sepantas mana utk mengubah diri sendiri to be the champion!"
.
Tahniah kpd DDM Nuzul, DDM Nur Athirah dan DDM Nur Fateha Azaim atas kejayaan cemerlang kalian!!

Anda yang nak jadi macam mereka, cepat-cepat hubungi akak untuk akak kongsikan rahsianya.
Cara dah ada..
Cuma tinggal pelaksanaanya sahaja
Dan hasilnya pasti jaya.

Whatapps:
Shikin

#CemerlangBersama 
#TopLeadersCircle 
#TLC720K
#PremiumBeautifulExpertKL

Monday, 9 January 2017

Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Kurangkan Rasa Sakit Senggugut

Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Kurangkan Rasa Sakit Senggugut



Wow suka sangat dengan real testimoni yang nie, sebab kita pun kalau dilanda senggugut memang 24 jam berbalut dengan magic cloth Premium Beautiful ni.

Tu la kan, tak kenal maka tak tahuπŸ˜‰ 
Dulu ingatkan Premium Beautiful ni untuk  kuruskan badan jer, rupa-rupanya aset dalaman kita pun Premium Beautiful jaga juga.

Premium Beautiful ni, istimewanya ada teknologi Far-Infrared Rays,bila kita pakai Premium Beautiful, perkara pertama yang Premium Beautiful akan buat untuk kita, adalah melancarkan semula pengaliran darah dalam badan kita. 

Bila pengaliran darah lancar, itulah yang badan lebih senang nak detox, migrain jadi kurang, period lebih lancar dan banyak lagi masalah kesihatan lain yang biasa dihadapi oleh wanita, Insya Allah berkurangan. 

Dan kelebihan  teknologi Far-Infrared Rays nie adalah untuk membakar lemak badan yang berlebihan. Jadi, bukan sahaja instant shaping (tiba2 lepas pakai, lemak badan lebih2 tue terus hilang), lama2 memang boleh kurus. Cuma kena bagi masa untuk badan nak adjust dengan Premium Beautiful.

So, nak jaga dalaman dan luaran kita, bersegeralah dapatkan magic cloth ni.

Nak tau lebih lanjut boleh PM atau whatapps

#TopLeaderCircle
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKualaLumpur

Thursday, 5 January 2017

Rugi Makan Herba Maharani

Rugi Makan Herba Maharani



" Rugi makan Herba Maharani ni dah lambat. Kalau tau banyak sangat kebaikannya memang nak makan dari dulu lagi..."

Luahan customer melalui whatapps pada akak minggu lepas.

Alahai dik. Kan akak dah cakap. Herba ni terbaik punya.
Bayangkan la dengan hanya RM98, suami tak habis-habis puji isterinya. Itu yang suami rasa.

Yang isteri pulak, sakit-sakit kaki dah hilang.
Rambut gugur dah kurang.
Makan tak sampai sekotak lagi tu..
Terus nak makan sampai tua. Puas hati sangat la tu.

Sebab tu la, permintaan Herba Maharani pasti ada setiap hari. Khas untuk pasangan yang dah rasa hambar, dah lama berkahwin, cuba ambil sekotak Maharani untuk kembalikan keintiman anda suami isteri.

Rugi makan herba Maharani ni lambat!!!

Whatapps:

COD area Setiawangsa, Keramat





Friday, 30 December 2016

Herba Maharani Hilangkan Sakit-Sakit dan Lemah Badan

Herba Maharani Hilangkan Sakit-Sakit dan Lemah Badan


Bulan lepas, ada customer datang rumah akak ambil stok Maharani. Dalam usaha ikhtiar untuk hamil. Sejak-sejak sarat ni memang customer ramai sangat datang terus kat rumah sebab rumah akak ni memang senang je nak cari. Betul-betul depan aeon AU2, setiawangsa tu. So, alang-alang uols shopping, boleh la singgah rumah akak shopping untuk produk dalaman dan kesihatan uols pulak.

Malam tadi, customer tu datang rumah nak ambil sekotak lagi maharani. Dia kata, sedap sangat makan maharani. badan rasa ringan, lawas membuang angin dan suami pun suka bila beliau consume Maharani ni.

Ya Allah, memang la suami paling seronok bila kita makan Maharani ni.
Maharani bantu service tip top aset utama kita tu. Memang rasa lain sangat-sangat. Hari-hari bagaikan hari pertama.

Memang rugi siapa yang tak cuba lagi makan herba maharani ni. Sayang diri, sayang cik abang, kena amalkan herba Maharani. InshaAllah, semakin hari semakin sayang.

Harga sekotak Herba Maharani
RM98 ada 300 biji

Whatapps
013-3496050
( Shikin )
COD Aeon AU2, Setiawangsa, Keramat

Wednesday, 30 November 2016

Pakai Bengkung Bersalin Premium Beautiful Semasa Berpantang Berjaya Turunkan Berat Badan Sebanyak 8 KG

Pakai Bengkung Bersalin Premium Beautiful Semasa Berpantang Berjaya Turunkan Berat Badan Sebanyak 8 KG



Tidak mengira keturunan dan agama, setiap wanita pasti rasa bimbang dengan perubahan bentuk badan dan penampilan selepas melahirkan. Walaupun beliau bukan keturunan melayu, beliau pernah mengamalkan pemakaian korset semasa melahirkan anak sulung namun hasilnya tak memuaskan.

Masalah utama yang dialami oleh ibu anak dua ni..

- bersalin secara pembedahan
- susah nak turunkan berat badan
- susah nak kurus selepas bersalin anak pertama
- punggung Besar
- perut buncit

Sehinggalah beliau tekad untuk berpantang dengan set mudah dan murah, Premium beautiful Korset. Hasil pemakaian konsisten selama 2 bulan, hasilnya sangat memuaskan. Berat badan beliau turun 8 kg dalam masa 2 bulan tanpa perlu buat apa-apa. Hanya pakai Bengkung Moden PB ni jerr.

Ya Allah, beliau happy sangat. Bahkan keyakinan mula terserlah. Kalau masa mula-mula fittingkan 2 bulan lepas, beliau minta kaburkan wajah, kali ni bila dah turun 8kg memang tak kisah nak tunjuk muka pun. zMemang confident 100% dengan penampilan diri.

Yang membuatkan beliau nak sangat dapatkan semula bentuk badan menarik sebab nak raikan ulangtahun perkahwinan beliau tidak lama lagi. Wah, makin sayang la encik suami pada isteri bila walaupun dan beranak dua namun masih tetap cantik dan menawan.

Jadi, ibu-ibu yang menghitung hari, atau yang nak dapatkan berat badan ideal dan reshape body, jangan malu-malu whatapps akak ye. InshaALLAH, akak akan bagi nasihat dan tunjuk ajar berdasarkan pengalaman yang ada.




Bukan setakat badan sahaja makin mengecil, bengkung Premium Beautiful ni ada 20 in 1 khasiat sebab ada Far Infrared Rays yang boleh:

- Lancarkan peredaran darah nifas keluar dengan cepat dan bersihkan rahim
- Seimbangkan Hormon
- Kempiskan Perut yang kembang selepas bersalin
- Kecutkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj ( elakkan kentut faraj )
-  Menghalang keputihan
- Membanyakkan susu badan
- Menaikkan semula peranakan
- Membentuk semula bentuk badan yang mengembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
banyak lagi faedah dari hujung rambut sampai hujung kaki!!!!

Semua ni kita akan dapat bila pakai Premium beautiful Korset. Senang kepala kan. Dah tak payah fikir pasal badan lagi. Pakai je la. Lega rasa!!!!

Bukan nak over promote,  tapi dah beribuuuuu testimoni yang berpantang dengan Premium Beautiful ni dan hasilnya memang 500% puas hati!!!

Siapa yang nak berpantang, sebelum cari bidan, cari akak dulu. Sediakan set sebelum bersalin. Lepas bersalin, perkara pertama kena buat, balut perut tu dulu. Lepas tu baru lah boleh fikir pasal berurut. 

Pengalaman customer akak, spendkan duit sebanyak RM800 untuk berurut sahaja. Lepas sarung bengkung PB ni, tak perlu dah nak spend harga sebanyak tu. Urut 2-3 kali dah memadai sebab bila pakai Premium Beautiful Korset ni kesannya dah macam sentiasa diurut sepanjang pemakaiannya.

Akak nak bagi harga PROMOSI YEAR END SALES!!!

Whatapps:
013-3496050 
#yourtrustedagent
#premiumbeautifulexpert

Tuesday, 8 November 2016

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia



Ya ALLAH, SERIUS!!! Memang akak tak menang tangan nak uruskan permintaan Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam Selasih yang memang super ni. Bila seorang makan, pasti akan viral kehebatan dan khasiatnya pada semua ahli keluarga dan kawan-kawan. 

Kebanyakannnya pun yang datang cari akak bagitau kawan mereka yang suruh makan sebab bagus untuk kesihatan dalaman dan ikhtiar untuk hamil. Ada juga yang nenek mereka, bidan mereka yang syorkan untuk ambil herba ni, memang sangat terbaik dan dah jadi amalan turun temurun sejak 23 tahun yang lalu lagi.

 Kalau tanya pada bidan-bidan, mereka lebih percaya pada herba Maharani ni lagi berbanding produk baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Mereka khuatir akan kesan sampingan dan kualiti sebab tak nampak lagi kesan jangka panjang pada produk yang baru meniti setahun jagung kan. Namun segalanya terpulang pada pilihan dan keserasian masing-masing.

Sebab itulah order yang datang bukan setakat sekotak, berkotak-kotak uolss. Seorang sampai ambil 3 kotak untuk penggunaan sendiri sahaja. tengok ni ha. Sanggup datang rumah akak nak ambil stok maharani ni.





Yang tinggal berhampiran Setiawangsa, Wangsa Maju, akak boleh COD jer. Free Of Charges. Namun permintaan dari luar KL juga sangat tinggi dan akak poskan terus pada anda.

Disebabkan permintaan Herba Maharani yang sangat tinggi ni, akak nak offer pada sesiapa yang bermiant untuk jadi agent Maharani sekitar kawasan tempat tinggal anda. Dengan menjadi agent ni pun, dapat tambah pendapatan anda dari RM500-RM5,000 juga sebulan. Akak tunjukkan caranya anda cuma perlu ikut dan buat je apa yang akak ajarkan yea.

Dah alang-alang anda pengguna tegar Herba Maharani, nanti akak akan ajarkan bagaimana cara untuk dapatkan extra income hanya melalui telefon anda sahaja. Tak perlu susah-susah keluar rumah cari orang, nanti orang yang datang cari kita.

Di bawah ni, akak ada senaraikan agent aktif akak. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Herba Maharani atau apa-apa jua produk Sahajidah hai O marketing seperti :

- Sabun Marine Essence
- Shampoo Marine Essence
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Corset
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Minyak Hitam JTX Air Tracke
- Min Kafee
- Shake Me
- Garam Buluh Drinking
- Garam Buluh Masak
dan macam-macam lagi,

Boleh hubungi agent akak atau agent berhampiran kawasan anda

SHIKIN 
013-3496050
( Agent Setiawangsa, Wangsa Maju, KERAMAT, AU2, KL )

HIDAYAH
013-7382840
( Agent Kota Tinggi )

SAMSUL
013-6457013
( Agent Johor Bahru )
 
SUZY
010-2947031
( Agent Kota Tinggi )
 
AISHAH
010-2947031
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

JAMILAH
012-4419184
( Agent Perlis )


MURNI
012-5180638
( Agent Perak )

SLYVIA
013-5424489
( Agent Sabah )

 Sesiapa yang berminat nak tambah extra income dengan hanya melalui telefon anda, boleh whatapps akak ke 

013-3496050
Shikin



Tuesday, 25 October 2016

Kegunaan Herba Maharani Hai O

Kegunaan Herba Maharani Hai O

Huru-hara!!! Masing-masing mencari herba Maharani atau dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng, makanan kerabat diraja China untuk tujuan penjagaan dalaman dan luaran wanita. Hari-hari ada jer whatapps masuk untuk akak pos atau COD Herba Jerat Suami nih...








Kenapa ramai wanita mencari-cari Herba Maharani?  Akak senaraikan kegunaan dan kebaikan Herba Maharani untuk pengetahuan semua yea.

Kebaikan pengambilan Herba Maharani

1. Menyelesaikan masalah haid tak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
3. Anti bakteria (sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
5. Melegakan Migrain dan angin dalam badan
6. Menguatkan fungsi hati dan buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Menghilangkan bau mulut ( terutamanya waktu pagi )
9. Baik untuk pesakit Diabetes ( untuk kencing manis )
10. Menyelesaikan masalah buasir
11. Meningkatkan nafsu dengan merangsang hormon Estrogen, Progesterone & Androgen ( Hormon Seks )
12. Memberi kepuasan pada pasangan  
13. Menyuburkan dan menjadikan awet muda
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka menjadikan kulit kemerah-merahan
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
18. Melambatkan proses menopous
19. Menguatkan antibodi
20. Melancarkan peredaran darah
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
22. herba terbaik semasa berpantang mempercepatkan pengecutan rahim
23. Menambah darah semasa bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas melahirkan
26. Menghilangkan urat timbul
27.Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Membantu ikhtiar mendapatkan zuriat 


Wahh!! nampak tak? banyak sangat kan manfaat dan kebaikan herba Maharani ni. Dan kebanyakannya yang mencari Herba Maharani ni dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Alhamdulillah, akak pun makan Maharani ni sebelum hamil. Dan ramai juga yang berjaya hamil dengan pengambilan herba Maharani.



Kita ikhtiar moga jadi asbab untuk Allah perkenankan doa dan usaha kita. Untuk anda yang masih dalam penantian, boleh hubungi akak untuk khidmat rundingan.

SMS/Whatapps;
013-3496050
Shikin
( COD Herba Maharani Keramat, Setiawangsa )