Tuesday, 14 August 2018

Infinence Skincare - Penjagaan Kulit Wajah Dari Tumbuhan Segar

Infinence Skincare - Penjagaan Kulit Wajah Dari Tumbuhan



Sejak guna dengan Infinence Skin Care ni, tak tukar lain dah. Bestnya sekarang ni dah ada tambahan scrub & facial mask pulak. Lengkap lah set penjagaan muka nanti ni. Paling untung harga dia berpatutan dengan kualitinya yang setanding international product.

Apa kelebihan INFINENCE SKIN CARE ni?

 🌸Pencuci Muka Infinence
- Mampu cuci make up dan sel kulit mati  secara total

🌸Toner Infinence
- Cepat meresap dan buat kulit terus lembab.

🌸Serum Infinence
- Buatkan garisan bawah mata dan garisan halus di muka hilang

🌸Cream siang & Malam Infinence
- Tidak melekit bile dipakai..

KEUNIKAN INFINENCE SKIN CARE

Selamat, lembut digunakan tanpa harmful chemicals
- No SD -Alcohol
- No Mineral Oil/Silicone Oil
- No Petrolatum
- No sulfatr Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES)
- No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanok
- No Parabens
- No MIT/MICT Preservatives
- No Artificial Colorants

Promosi sekarang beli 1 set Infinence Skin Care ni, dapat FREE 1 botol Serum.


#bizumer
#infinenceskincare

Monday, 13 August 2018

TESTIMONI MAHARANI - HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

Baby Maharani In Action



Bukan senang nak bergambar dengan Si Hero Umi sekarang ni. Sebab awak tu duta Produk Herba Maharani, Umi cuba ambil gambar sebaik mungkin.

Walaupun banyak kali kena tangkap gambar, apalah nak rasa susah sangat  berbanding umi tunggu kehadiran awak selama 4 tahun ni kan.

Alhamdulillah, asbab sekotak Maharani dengan izin Allah, awak hadir dalam hidup kami.










Macam-macam gaya. Bila hero pandang kamera, mata umi pulak yang nak terpejam.





Dan akhirnya, ini gambar sebaik mungkin yang dapat di ambil.

Harga sekotak Herba Maharani, MURAH jer,

RM113.20
Ada 300 biji 

RM0.20 diskaun, 
jadi RM113 je. 
Murah kan?

FREE Postage
 dan
 FREE COD Herba Maharani sekitar Setiawangsa/Keramat/AU2







MIN CHA MILK TEA MURAH

MIN CHA MILK TEA MURAH


Cara bancuh Min Cha

TESTIMONI SENDIRI - BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI SENDIRI - BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL



Kak kin ni jenis mudah sangat mengembang. Masa mengandungkan Faarish,pernah sebulan naik sampai 4kg. Mengandung 4 bulan dah kena minum air gula walaupun awal mengandung tu minum air pun muntah.
Baby besar? Tak jugak. Si Faarish tu lahir 2.55kg jer.

Asbab berpantang dengan Premium Beautiful Korset  selepas 3 bulan bersalin secara pembedahan secara konsistent, alhamdulillah dapat kembali bentuk badan walaupun berat masih belum diimpikan.

Sekarang amalkan minum pagi 1 sachet min kaffe dan makan malam 1 sachet Shake Me, berat dah dekat sangat nak tuju angka  5+kg.

Nak dapatkan angka 50kg macam masa mula-mula kahwin tu, memang rezeki sangat lah kalau dapat kan.
Asal dapat sarung baju lama,
Dapat beli baju ready made terletak kat badan tak perlu nak 'ote'
Tak sakit belakang
Pun dah syukur sangat-sangat.

Sejak berkahwin dah lama tak tempah baju dengan tailor.
Kos tempah lagi 'mahal' sebenarnya berbanding beli baju ready made. Betul tak?

Yang teringin nak reshape body, boleh whatapps kak kin.
Kak kin buat magik dalam masa 5 minit terus nampak selim dan baju lama uols tu boleh pakai balik.

#premiumbeautifulreshapebody
#premiumbeautifulsetberpantang
#premiumbeautifulKorsetmurah
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa
#reshapebody
#testimonipremiumbeautiful
#testimoniberpantangibuceaserian

wasap.my/0133496050

Wednesday, 8 August 2018

TEH MIN CHA MURAH, TEH TARIK MISS FAZURA

MIN CHA MILK TEA BY FAZURA


Kalau ada kopi,
mesti ada teh.
Kopi garam buluh tu Min Kaffe
Teh Garam buluh tu Min Cha

Selama ni kak kin sibuk bercerita tentang kopi Min Kaffe je kan, kali ni kak kin nak kongsikan pada semua pembaca blog kak kin tentang kelazatan teh tarik Min Cha sampaikan Miss Fazura pun dah 'angau' dengan teh tarik Min Cha. Lepas bangun tidur mesti minum Min Cha ni dulu.



'" DRINK LIKE ME, DRINK LIKE A CLEBRI-TEA "
- MISS FAZURA -


Apa kata Miss Fazura tentang Min Cha

" Saya tidak boleh tinggalkan Min Cha, sehari selepas bangun saya kena minum, menambah tenaga dan sangat bagus untuk orang yang suka jaga kulit muka sebab ada GARAM BULUH ANTI OKSIDA dan AWET MUDA "


Inilah luahan hati Duta Hai-O, Miss Fazura semasa di Majlis Ulang Tahun Sahajidah Hai-O Marketing pada 4 November 2017 yang lalu.

Apa yang menarik sangat dengan Min Cha sampaikan berjaya menambat hati Celebtiri Terkenal Miss Fazura kita ni.


Min Cha merupakan teh pertama yang mengandungi Garam Buluh yang sangat baik untuk kesihatan. Selain khasiatnya yang menyihatkan, rasanya juga sangat enak untuk dinikmati.




RAHSIA SECAWAN TEH MIN CHA YANG SANGAT MEMUKAU ANDA SEPANJANG HARI

Secawan teh yang menyegarkan permulaan hari, terutamanya golongan penggemar teh.

Min Cha dirumus dengan DAUN TEH HITAM BERKUALITI PREMIUM dan GARAM BULUH untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati sebelum ini.

MInuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya.

KELEBIHAN SESACHET MIN

- Tiada perisa dan tiada pewarna tiruan
- Tiada gula tambahan 
-Mengandungi Garam Buluh
- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium
- Sumber antioksidan yang baik

KANDUNGAN MIN CHA

- Krimer bukan tenusu
- Serbuk teh segera
- Serbuk Whey ( mengandungi Protein Susu )
- Maltodextrin
- GARAM BULUH
- Ekstrak Stevia
- Sukralose
- Mengandungi bahan penstabil sebagai kondisioner yang dibenarkan


HARGA SEKOTAK MIN CHA

HARGA AHLI : RM33
HARGA BUKAN AHLI : RM39.60 

Nak Min Kaffe lagi murah dan JIMAT
wasap.my/0133496050

Berminat nak jadi pengedar Min Cha?
Hubungi



'' Drink Like A Celebri - TEA '' Min Cha Milk Tea dengan rumusan Teh Pracampur  Garam Buluh.

Pengedar Utama MIN CHA dengan harga MURAH :-

HASIKIN ALI
013-3496050

#TeaMinCha
#TehGaramBuluh

#PromosiMinCha
#TehTarikFazura
#MinChaMurah
#MinChaSetiawangsa
#MinChaKeramat

=================================

Pengedar Utama MIN CHA dengan harga MURAH :-

HASIKIN ALI
013-3496050

#TeaMinCha
#TehGaramBuluh
#PromosiMinCha
#TehTarikFazura
#MinChaMurah
#MinChaSetiawangsa
#MinChaKeramat




Sunday, 5 August 2018

Cara Ukur Premium Beautiful Korset

Cara Ukur Premium Beautiful Korset



Cara Ukur Premium Beautiful Korset.

Dah ada ukuran dalam Sentimeter, boleh whatapps pada kak kin untuk kak kin dapatkan size paling sesuai.

Ukuran Yang Perlu Di Ambil

A - Puncak Dada
B - Bawah Dada
C - Pinggang ( selari pelipat siku )
D - Punggung

( Ukuran Dalam Sentimeter )

Dah ada size, baru boleh tau harga. Sebab harga Premium Beautiful Korset ni ikut size.

Jangan risau, harga boleh di runding. Kesihatan anda lagi penting.

Yang pastinya Harga Premium Beautiful dari Kak kin paling terbaik dan termurah khas untuk beautiful readers kak kin kin.

#PremiumBeautifulKorsetKeramat
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulKorsetMurah
#CaraUkurPremiumBeautiful

Saturday, 4 August 2018

TRUSTED SELLER MIN KAFFE SETIAWANGSA, KERAMAT

TRUSTED SELLER MIN KAFFE


Alhamdulillah, hari-hari ada je permintaan kopi garam buluh Min Kaffe. Yang baru tercari-cari di mana nak dapatkan Min Kaffe ni, boleh whatapps kak kin ye.


Kak kin bagi harga istimewa.
Harga Min Kaffe ni dah murah sekarang. Harga tanpa GST cuma

RM31.10 sekotak

Kuantiti masih sama 20sachet
Rasa dan kualiti juga masih sama 
Tak ada yang kurang walaupun harga telah dikurangkan.

Tapi, kak kin nak bagi harga Min Kaffe speacial yang lagi MURAH dan JIMAT!


Nak harga Min Kaffe murah?
Klik jer link ni.


Min Kaffe Murah ke 0133496050
Min Kaffe Murah ke 0133496050
Min Kaffe Murah ke 0133496050

Kak kin ada menyediakan perkhidmatan COD Min Kaffe  sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves, Ampang dan kawasan sekitar.

Kopi ni dah jadi pilihan setiap rumah sekarang ni. Jadi, kak kin offer pada yang 
- nak minum Min Kafee dengan harga murah
- nak tambah pendapatan 
untuk jadi sebahagian dari ahli SHOM.

Untuk jadi pengedar Min Kaffe ni pun murah jer. Hanya bermodalkan RM47, anda telah layak bergelar usahawan Min Kaffe. 

Minat nak jadi ahli, taip

" Nak Jadi Pengedar Min Kaffe ke 0133496050 "
" Nak Jadi Pengedar Min Kaffe ke 0133496050 "
" Nak Jadi Pengedar Min Kaffe ke 0133496050 "








Loket Emas 916 Percuma

Loket Emas 916 PERCUMA



Siapa taknak EMAS kan, percuma pulak tu.
Alhamdulillah, Mentor nak bagi

Bila mentor bagitau ada ganjaran untuk top archiever, memang kak kin takkan lepaskan peluang. Sebelum ni, pernah dapat gelang SWAROSKI, purses Sembonia pun PERCUMA, noted book JOVIAN.



Kali ni lagi seronok, loket emas.

Bertambah-tambah seronok bila 2 orang rakan kongsi kak kin pun dapat. Seronok dapat seronokkan orang lain.



Tahniah BDSM Suzy Binti Baritus atas pencapaian yang snagat cemerlang dari Januari hingga Mei. Jumlah pencapaian mencecah 4 angka tiap-tiap bulan. Surirumah bekerjaya ni ibu kepada 2 orang anak menetap di Pandan Indah. Orang pandan indah yang nak belajar berniaga dari rumah, boleh whatapps suzy.

010-2947031
SHOM Ampang/SHOM Pandan Indah



Seorang lagi rakan kongsi kak kin dari Perlis, seorang penjawat awam buat bussiness bersama SHOM sambil masih bekerja di agensi kerajaan
Tahniah BSSM Jamilah Ismail atas pencapaian cemerlang beliau capai target sales 20k.

Orang Utara nak belajar cara nak buat extra income 4 angka sebulan, boleh contact link leaders hebat ni,

jamilahis.blogspot.com
012-4419184


Tahniah buat semua penerima loket emas. Anda semua hebat!



Ada ke yang nak buat side income macam kami jugak, InsahALLAH bonus termasuk untung runcit dari RM500 dan keatas. 

Boleh whatapps kak kin. Nanti kak kin kongsikan caranya.


#SHOMBatuCaves
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


Monday, 30 July 2018

Cendol Sedap Kuala Lumpur - Cendol Durian Runtuh Chow Kit

Cendol Sedap Kuala Lumpur - Cendol Durian Runtuh Chow Kit


Musim-musim durian ni teringin pulak nak makan cendol durian. Kebetulan, pejabat kak kin ni memang dekat sangat dengan Chow Kit jadi kami ke chow kit masa rehat untuk menikmati keenakan cendol durian runtuh yang viral tu.

Pejabat kak kin di Jalan Padang Tembak tu je. Perjalanan cuma memakan masa dalam 15minit sahaja pada waktu rehat sebab banyak kereta.

Korang boleh waze " Durian Runtuh Chow Kit "


Inilah kedainya. Dah ramai orang dan meja pun dah berpenghuni. Kami terus beratur dan order cendol durian. Kalau makan sana, harga Cendol Durian Runtuh ni, RM10. Kalau bungkus RM12. Kami memang makan terus di sana sebab tak sabar nak menikmati rasanya.



Dah dapat cendol yang diidamkan. Walaupun tak ada meja, kak kin tarik je kerusi lebih duduk dekat tepi kedai tu.



Kawan ni pun dah tak sabar nak minum kan. Terliur tengok buah durian tergolek atas cendol tu.



Banyak durian dia letak. Kak kin dapat 6 ulas sebab durian tu size kecil sikit. Kawan kak kin dapat 4 ulas sebab size besar.



Meleleh durian dia. Sedap sangat. 



Penuh keayuan menikmati keenakan cendol durian runtuh. Anak dara kan, ayu sangat.


Sementara tunggu anak dara makan, kita selfie dulu.


Rekemen sangat pada korang yang suka cendol durian untuk cuba. Durian dia segar, santan pun segar. 

Datang melawat KL, singgah di Chow Kit. Selain ada cendol duria runtuh yang sedap, barang di sini dijual dengan harga murah. 

 Balik dari makan Durian memang selalunya kak kin detoks semula dengan Air Garam Buluh Minum. Lepas minum air garam buluh, angin atas bawah keluar. Baru la tak pening, tak panas lepas makan durian.






Wednesday, 25 July 2018

BB PLUS GLO KOLAGEN - MINUMAN KESIHATAN UNTUK RAWATAN ALTERNATIF SAKIT LUTUT DAN SAKIT SENDI

BB PLUS GLO KOLAGEN - MINUMAN KESIHATAN UNTUK RAWATAN ALTERNATIF SAKIT LUTUT DAN SAKIT SENDI 

Apakah Kolagen?

Kolagen yang memegang sel supaya semakin kuat cengkamannya.
Ianya bertindak sebagai 'simen' yang memegang kuat struktur kulit.

Ianya merupakan binaan asas terpenting dalam tubuh badan.

Ia menyumbangkan30% daripada protein dalam tubuh.

Kolagen juga memegang jaringan setiap sel hidup dan memastikan kekuatan, keanjalan dan penjanaan semula kulit, tulan rawan dan tulang.

  Kolagen memang sedia ada dalam badan namun bila bertambah usia seseorang, bekalan kolagen semakin berkurangan dan ianya perlu di tambah melalui sumber kolagen yang selamat dan menyamai kolagen semulajadi dalam badan.

Tidak semua kolagen dapat menghasilkan kolagen yang boleh diterima oleh badan manusia. 


JENIS-JENIS KOLAGEN

Terdapat pelbagai jenis kolagen di dalam tubuh.

Kolagen Jenis I, II dan III.

1. Kolagen Jenis I
- sangat kuat dan mempunyai daya tahan yang tinggi terhadap regangan

2. Kolagen Jenis II
- kompenan utama SENDI tulang rawan 

3. Jenis I dan III
- terutamanya pada kulit dan tulang

BB Plus Glo sangat sesuai untuk ibu ayah yang mengalami sakit sendi atau sakit lutut.





wasap.my/0133496050