Tuesday, 19 June 2018

Tips Kurus Raya

Tips Kurus Raya


Yeay, baju lama dah muat kembali. Hasil makan shake me tu, berkilo jugak la turun. Bukan senang nak turun berat dengan usia anak masih setahun 4bulan ni. Satu lagi ,baju dalam Premium Beautiful jangan lupa sarung. Baru la perut buncit kesan pembedahan masa bersalin tu tak kelilhatan. Lagipun kalau kurus tapi lemak menggeleber pun tak seronok juga. Pasti susah juga nak cari baju nanti sebab ada bahagian badan yang tak selesa. Jadi kita reshape body dan kurus dengan cara paling cepat dan selamat.

Dalam pada beraya ni, percaya tak ada yang dah kehilangan 4kg. Biasanya masa raya la berat naik berkilo-kilo.



Amboi, bukan main suka lagi kan bila hilang 4kg tanpa perlu kawal makan. Hanya makan Shake ME ni sebagai agen pembakar lemak dan sumber tenaga, lemak jahat dapat dinyahkan.

Ini antara luahan pengguna Shake Me, CDM Saleha Roslan dan beliau kongsikan tips kurus mudah di hari raya.

"  Ini antara Rahsia, macam mana makin ramai hilang 5 kilo seminggu.

Minum pagi dan malam. Terus kenyang. Kulit pun makin cantik. Bila badan makin kecik, kita akan nampak makin muda.

Kesian badan. Nak pakai lama. Jadi jangan bebankan badan kita dengan berat berlebihan.

Yang sal pegang ni, dia rasa vanila. Ada fat burner. Memang effective sangat tarik lemak jahat keluar dari badan. Harga mampu milik pulak tu.

1 kotak boleh buang 5 kilo! "

Seronok kan. Kak kin pun makan Shake Me dan dah turun dekat 4kg sebulan.

Bulan ni memang ada promotion, beli 3 free 1. Kalau terus jadi member, bayar 3 kotak, dapat 5 kotak. Bestttttt sangat offer ni. Limited stoi sangat.

1 kotak boleh buang 5 kilo! Memang berbaloi pinang sekarang. Kita kikis lemak raya.
Cepat, ambil handphone whatapps kak kin tau


  • wasap.my/0133496050

Saturday, 16 June 2018

Salam Aidilfitri 2018

Salam Aidilfitri 2018



Tangan dihulur, maaf dipinta
Dari kami sekeluarga

#TeamRayaJohor
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Friday, 8 June 2018

Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018 Beli 3 kotak Percuma 2 kotak

Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018
Beli 3 kotak Percuma 2 kotak



Alhamdulillah, hari-hari menderu masuk order air kurus Shake Me sebab ramai pakat nak kurus raya ni. Masa bulan puasa senang nak turun berat badan.

Yang tak dapat bonus raya pun, pasti mampu jadikan air kurus ni sebagai hidangan sahur dan berbuka puasa. Sebab promosi murah sangat sekarang. Stok terhad. Harga tak lebih dari bonus raya yang baru dapat tu.

Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak

Dan peluang menang:
Cash
Emas
Hi Tea di Menara KL

Kandungan dalam Shake Me

Shake Me minuman protein yang unik ini diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin & mineral.

Membuang toksin yang tidak diperlukan dalam badan dan meningkatkan metabolisme sel badan.

☑️Kompenan Garam Buluh membantu mengeluarkan toksin seperti perasa makanan, bahan kimia, racun ubatan dan sebagainya.

☑️L-Carnitine (fat burner) membantu meningkatkan kadar metabolisma.

☑️L-Carnitine bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel - sel badan (mitochondria) untuk dipecahkan menjadi tenaga.


Antara Kebaikan SHAKE ME

✅Rendah Lemak - 90 k cal / hidangan
✅Tinggi dalam PROTEIN & SERAT
✅Sumber KALSIUM & MAGNESIUM
✅Diperkaya dengan GARAM BUKUH, L-CARNITINE, VITAMIN & MINERAL
✅TIADA gula tambahan
✅TIADA perwarna sintetik


Testimoni Shake ME


Minum 3 hari Shake ME, turun 3kg!


Minum 4 sachet Shake ME, turun 2kg!

AllahuAkbar, memang selamat dan berkesan diet dengan Shake ME ni.

Promosi ni terhad untuk bulan Jun 2018 sahaja. Whatapps sementara stok masih ada.


#MasterYourNetwork
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Tuesday, 5 June 2018

Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah

Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah


Alhamdulillah, dah masuk hari ke 21 di bulan Ramadhan. Semoga kita ditemukan jodoh dengan lailatulqadar hendaknya. Dah 21 hari ni, agak-agak berat makin naik ke makin turun. Kalau turun, alhamdulillah. Kalau naik, memang kena check balik la apa yang tak kena dengan cara pemakanan kita tu. Dan mungkin juga metabolisma kita tu yang dah semakin rendah seiring dengan pertambahan usia.

Tapi, jangan risau sebab kak kin ada buat  PROMOSI SHAKE ME MURAH hanya yang serius nak kurus dalam masa berbaki 9 hari lagi ni.

Beli 1 Percuma 1

Dengan hanya perlu daftar ahli serendah RM47, dapat memiliki sekotak Shake Me percuma berharga RM111.30.

Air Kurus Shake Me

Apa itu Air Kurus Shake ME?




Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. Jadi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar.




Harga Shake ME murah sangat sempena nak kurus sebelum raya ni.

Harga Ahli : RM 92.40
Harga Jual : RM111.30
( Untung Runcit : RM18.90 )

PROMOSI RAYA 2018

BELI 3 KOTAK SHAKE ME, PERCUMA 2

CUMA RM324.20 DAPAT 5 KOTAK

NORMAL PRICE untuk 5 kotak RM556.50 ( JIMAT RM232.30 )

Whatapps SEKARANG untuk keterangan lanjut!!!
wasap.my/0133496050

Wednesday, 23 May 2018

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Wooow, hilang 10 KG dalam masa sebulan? Bulan puasa ni paling mudah nak turunkan berat badan. 

Mudah,
Murah,
Cepat,
Berkesan,
Selamat.

Kak Kin kongsikan Pengalaman CDM Hajah Siti Rohana pada Ramadhan tahun lepas hanya amalkan 3 produk ni secara konsistent, dapat turunkan berat sebanyak 10KG sebulan.

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Shake Me - Protein kikis lemak yang tinggi protein membuatkan perut rasa kenyang dan membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Min Kaffe - Kopi garam buluh yang rendah kafein mengandungi garam buluh untuk membantu proses detoks dan membekalkan tenaga bagi mengekalkan kecergasan sepanjang Ramadhan.


Korset Sauna Ber' Far Infrared Rays' Premium Beautiful Korset
- Sangat berkesan meletakkan lemak di tempat sepatutnya dan membakar lemak tak perlu untuk dapatkan berat badan ideal. 
Fungsi FIR juga mengekalkan lemak di tempatnya dan menjadikan kulit kembali tegang dan mengekalkan bentuk badan yang telah disusun atur kedudukan lemaknya di tempat yang betul.

Jadi, bila kita dah kurus kulit takkan menggelebeh dan aset semua jadi terletak. Sangat sesuai untuk wanita yang nak naikkan payudara dan punggung  yang jatuh selepas melahirkan.


Teruja tengok gambar terkini kak Ana. Memang beza sangat bila amalkan makan set makanan sihat secara konsistent. Dari 102kg kini tinggal 56kg jer.

Yang paling seronok, berat turun 10kg di bulan puasa tapi income dapat 10k di bulan raya.


Syukur Alhamdulillah, kak Ana berkongsi cara untuk dapat penapatan mencecah sehingga RM10,000 di bulan raya dengan produk kurus ni jer.

Ya ALLAH, untung sangat kan. Kurus dapat, income pun dapat.

Bila Kak Ana kata nak kongsikan rahsia kurus dan jana income, kak kin memang berkobar-kobar nak hadirkan diri walaupun sebenarnya ada hal di Perak. Kak kin siap awalkan temujanji di Perak tu, dari KL balik hari sebab nak sangat-sangat hadirkan diri untuk menimba ilmu dan kongsikan pada rakan kongsi kak kin pula.


Seronok rakan kongsi kak kin ni dapat hadir berjumpa bertentang mata dengan Jutawan Hebat CDM Kak Ana. 


Bersungguh Kak Ana berkongsi tentang pengalaman beliau sepanjang perjalanan beliau menurunkan berat badan dari 102kg ke 56kg.


Kak Kin lagi la bersemangat nak dengar perkongsian hebat dari insan hebat, yang dah berpengalaman luas berniaga selama 16 tahun bersama Sahajidah Hai O. 


Bersama Leaders cantik kak kin, CDM Salleha Roslan yang tak jemu-jemu beri tunjuk ajar untuk kak kin dan team.






Kurus kan Kak Ana? Kalau ada yang nak turunkan berat badan dengan cara yang cepat dan selamat, Kak kin boleh kongsikan. Kak Kin sendiri dah cuba. Baru buat 3 hari dah turun 1.5kg. Seronok dan puas hati.

Tunggu apa lagi. Nak pakai kebaya merah raya ni kan. Lets kurus!

wasap.my/0133496050

#PremiumBeautifulMurah
#ShakeMEMurah
#MinKaffeMurah

Thursday, 17 May 2018

HARGA HERBA MAHARANI MURAH 2018

APA ITU HERBA MAHARANI



Herba Maharani atau nama sebenarnya Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan ke terampilan wanita sehingga kini.

Herba Maharani berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada Dinasti Ming, Ia dihantar dari farmasi Diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan UBAT KHAS untuk kegunaan istana Maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan dalaman dan luaran. Didalamnya menggabungkan pelbagai jenis ubat berharga dan dihasilakn melalui teknologi terkini. Ianya snagat berkesan untuk menambahkan tenaga dan menyelaraskan kitaran haid wanita.


RAMUAN HERBA MAHARANI

Dikombinasikan lebih dari 20 jenis ubat tradisional yang berharga iaitu:-

- Wuji/Pati Ayam Hitam 
- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cerves Nippon
- Radix Astragalus Membanaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Giycyrrhiza Uralensis

PATI AYAM HITAM di dalam Herba Maharani mengandungi Carnosine Anti Oksida yang membina tisu otak dan otot. Ia juga membantu untuk memperkaya darah dalam badan. Superfood ini telah digunakan selama lebih 1000 tahun di dalam perubatan Cina.

Carnosine adalah gabungan asid amino, beta-alanine dan hisditine. 

KELEBIHAN CARNOSINE :-

- Melindungi sel-sel dalam badan daripada radikal bebas yang merbahaya
- Anti penuaan. sel-sel badan yang diberi Carnosine kelihatan lebih muda jika dibandingkan dengan sel-sel badan yang tidak diberi Carnosine. Carnosine juga melindungi protein sel ( cellular protein ) dengan sebarang kerosakan.
- Meningkatkan daya ingatan. Memori lebih kuat. Mengurangkan risiko kepada nyanyuk dan mudah lupa.
- Membantu menstabilkan emosi. Tak mudah rasa tertekan dan mengurangkan rasa nak marah.
- Menstabilkan sistem imunasi badan. Carnasine menurunkan sistem imunasi yang berlebihan. Dalam pada masa yang sama, Carnasine meningkatkan sistem imunasi yang rendah.
- Menurunkan paras gula dalam darah, sesuai untuk pesakit kencing manis.
- Menyembuhkan luka dengan lebih cepat
- Melancarkan perjalanan darah
- Mengurangkan tekanan darah tinggi melalui pembukaan salur darah
- Carnosine adalah non-toxic dan sangat selamat untuk diambil.


KEBAIKAN HERBA MAHARANI

1. Melegakan masalah wanita dan gadis remaja 
( senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan )
2. Melegakan sakit pinggang dan belakang, sakit sendi dan lutut, angin dalam badan dan sebagainya.
3. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita
4. Awet muda, menegang dan memberi keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dan meningkatkan kadar metabolisma.


KEBERKESANAN HERBA MAHARANI

- Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid
- Mengawal keputihan
- Melegakan ketidakselesaan senggugut, kitaran haid dan putus haid
- Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita
- Menguatkan tenaga dan stamina


FUNGSI DAN KELEBIHAN HERBA MAHARANI

- Membaikpulih kesihatan dalam wanita.
- Melancarkan peredaran darah.
- Menyelaras kitaran haid yang tidak teratur/irregular period flow.
- Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut/period pain.
- Mengurangkan masalah keputihan.
- Rawatan herba semulajadi ( natural ) untuk membantu kesuburan.
- Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan dan sangat sesuai dimakan ketika berpantang.
- Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterine dan androgen wanita.
- Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik.
- Menjadikan badan lebih awet muda ( anti-penuaan ) dan lebih cantik
- Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
- Meningkatkan kadar metabolisma badan. Nak kurus, boleh cuba!
- Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan kurang lemau dan lebih bertenaga.


CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan buat pertama kali adalah 25 biji sehari. Mulakan makan Herba maharani pada hari pertama selepas period ( datang haid ).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Nak ambil pada waktu malam sebelum tidur pun boleh.

Makan mestilah bersama AIR SUAM.

Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutamanya yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. 

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dahulu, dan jika rasa panas kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Kalau badan serasi, boleh teruskan pengambilan sehari 25 biji.

ATAU

Boleh mulakan dengan 10-15 biji terlebih dahulu, jika badan tak panas dan serasi boleh ditingkatkan sehingga 20-25 biji sehari.


Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani
Ada 6 bekas merah
Dalam setiap bekas merah ada 6 bebola putih
setiap bebola putih ada 50 biji
jumlah semua sekali 300 biji

- Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari 
( period jangan makan Herba maharani )

- Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari 
( Lepas period, stop untuk bulan tersebut dan sambung pengambilan selepas habis period )

- Jika ambil 25 biji sehari = 6 hari 
( Lepas period, stop untuk bulan tersebut dan sambung pengambilan selepas habis period )

Sebulan amalkan sekotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan pengambilan Herba Maharani seketika sehingga period seterusnya datang.Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama.


TIPS PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

- Elakkan makanan bersifat sejuk seperti salad dan tembikai
- Elakkan kafein seperti teh, kopi
- Minum lebih banyak air 

Jika badan berasa panas, sakit kerongkong atau tumbuh jerawat bila makan Herba Maharani, ikuti langkah berikut:-

- kurangkan dos pengambilan dari 50 biji kepada 25 atau 15 atau 10 biji sahaja ( ikut keserasian badan )
- minum air garam(garam buluh seperti garam buluh Hai-O)
- tiada masalah ntuk mengambil Herba Maharani dan produl lain pada masa yang sama cuma perlu diingatkan makan produk ini pada waktu yang berasingan sekurang-kurangnya 2-4 jam. Anda juga dinasihatkan agar mengabil Herba Maharani secara selang sehari.

PERHATIAN

- Ibu Mengandung dilarang makan Herba Maharani


 MAKLUMAT TAMBAHAN

- Herba Maharani adalah 100% HALAL

- Herba Maharani ada KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( REG.NO:MAL20014419T )





Thursday, 3 May 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018



Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018

Free COD dan FREE GIFT

COD Bio Velocity Sleep Mate Kuala Lumpur
COD Bio Velocity Sleep Mate Setiawangsa
COD Bio Velocity Sleep Mate Keramat AU2
COD Bio Velocity Sleep Mate Putrajaya
COD Bio Velocity Sleep Mate Shah Alam
COD Bio Velocity Sleep Mate Ampang
COD Bio Velocity Sleep Mate Batu Caves
COD Bio Velocity Sleep Mate Gombak
COD Bio Velocity Sleep Mate Bangi
COD Bio Velocity Sleep Mate Johor
COD Bio Velocity Sleep Mate Kota Tinggi
COD Bio Velocity Sleep Mate Perlis
COD Bio Velocity Sleep Mate Sabah
COD Bio Velocity Sleep Mate Perak
COD Bio Velocity Sleep Mate Pahang
COD Bio Velocity Sleep Mate Melaka


Harga Tilam Bio Velocity Sleep Mate 
RM1,488 

Now cuma 

RM1,3**
Free COD
Free Postage

Whatapss : 013-3496050

Sunday, 15 April 2018

Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan



Pengalaman bersalin secara Pembedahan tahun lepas masih segar dalam ingatan. Alhamdulillah, rezeki melahirkan anak walaupun dengan cara pembedahan, kak kin bersyukur sangat-sangat sebab Allah beri keizinan untuk merasa nikmat terbesar dalam hidup iaitu anugerah paling bernilai dengan kehadiran seorang anak. 

Menggigil satu badan masa kena tolak pergi bililk pembedahan. Sejuk sangat rasanya. Sampaikan Doktor Bius pun menggigil sama sebab menggigil sampai terketar-ketar. 

Lepas pembedahan, kesan luka rasa pedih sikit tapi muntah sepanjang hari tu. Buka mata, muntah. Kesan dari bius.

Nurse bagi ubat tahan sakit 4 jam sekali untuk elakkan dari kesakitan melampau lepas bius hilang. Masih berasa pedih sikit-sikit la kan sampai la luka luar tu kering.

Bila luka luar kering, kak kin terus berbengkung dengan Korset Premium Beautiful. Antara pengalaman kak kin berpantang dengan Korset Moden kak kin kongsikan kat sini. 

Kesan berbengkung dengan Korset Premium Beautiful:-

- Badan terbentuk kemas, perut kurang buncit
- Luka kesan pembedahan rasa macam di 'ampu', kurang kesakitan bila bila bergerak
- Tak lagi sakit pinggang bila menyusukan atau mengepam susu
- Peranakan jadi terletak dan kekerapan membuang air kecil berkurang
- Tiada lagi masalah Bengkak Susu 

Kak kin rekemen sangat untuk ibu berpantang menggunakan bengkung Premium Beautiful untuk berpantang samaada bersalin secara pembedahan mahupun normal. kurang rasa sakit luka pembedahan bila dibalut Premium Beautiful ni.
Lagi-lagi bila berpantang sendiri, mudah sangat sebab boleh pakai bengkung tanpa bantuan orang lain.

Kak kin ajar cara yang senang dan betul untuk berpantang dengan bengkung moden ni nanti ye.
whatapps je kak kin.

wasap.my/0133496050 


Selamat Berpantang


Monday, 9 April 2018

Top Agent Premium Beautiful Expert In Action

Top Agent Premium Beautiful Expert Kuala Lumpur


Anda sedang mencari korset Premium Beautiful Korset?
Kami sedia membantu 

Top Agent Premium Beautiful Korset 

Kami ukur, kami carikan size paling tepat dan terbaik untuk anda sampai selesa.


Whatapps:
013-3496050

Thursday, 5 April 2018

Jamu Perapat Herba Maharani - Setiap Hari, Malam Pertama

Jamu Perapat Herba Maharani - Setiap Hari, Malam Pertama



Testimoni Herba Maharani

- Badan Semakin Bertenaga
- Tiada Lagi senggugut
- Hilang Lenguh-lenguh Badan
- Mengetatkan faraj, setiap hari adalah malam pertama

Monday, 2 April 2018

Peluang Berniaga Bersama Sahajidah Hai O

Peluang Berniaga Bersama Sahajidah Hai O 


Terbuka kepada semua peringkat usia
Tak perlu pengalaman
Tak perlu kelulusan

Hanya perlu TIRU apa yang kami buat

wasap.my/0133496050

#UsawahawanSHOM

Tuesday, 20 March 2018

Pengakuan Fazura Tentang Premium Beautiful Korset

Pengakuan Fazura Tentang Premium Beautiful Korset


Wah, teruja kak kin dengar perkongsian dari Selebriti Terkenal Tanah Air yang juga merupakan Duta Company Kami, Sahajidah Hai-O Marketing, Puan Fazura cinta hati si kacak Fattah Amin.

 " Saya berasa sangat selesa seolah-olah tidak memakainya. 
Saya berasa YAKIN, berasa CANTIK, memberikan saya kontur badan yang seimbang dan selesa.
Fabriknya mudah meregang serta mengandungi teknologi Infrared Jauh ( FIR )
Ianya meletakkan lemak di tempat yang sepatutnya dengan MUDAH dan CEPAT"

Beliau berkongsi pengalaman memakai Premium Beautiful Korset dengan penuh ceria. Patut lah masa bersanding nampak makin berseri dan berkeyakinan jer.

Awak nak risik-risik Korset Premium Beautiful Fazura ni boleh contact kak kin ye. Kak Kin pun pakai korset ni jugak. Dekat 10 tahun juga la melekap kat badan ni. Dari anak dara, bertunang, kahwin, berpantang semua dengan korset viral, Premium Beautiful ni.

Serius, memang akan rasa CANTIK dan lebih BERKEYAKINAN bila sarung Premium Beautiful Korset ni. 


#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulKeramat



Monday, 12 March 2018

COD TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BANGSAR

COD TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE BANGSAR


Sejak ada assistant ni, ke mana je mesti berteman. Semalam, kebetulan pengasuh si kecil ni ada temujanji klinik, makanya Umi pun cuti. Dah alang-alang cuti kita COD Tilam Bio Velocity Sleep Mate ke Bangsar. 

Macam biasa, bantuan Haji Waze dan ditemani Co-Pilot yang hensem. Nampak tak, haus dan letih jadi co-pilot kan, kena isi minyak dulu.


Tak siap-siap lagi minum susu. Cepat sayang, customer umi dah tak sabar nak berterapi dengan tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.Sebab dia sebenarnya tak berapa suka dengan susu baru yang kak kin beli ni. Sebelum ni Nan Pro-2, saja nak cuba bagi dia Nan ProKid 3. Lepas minum dia keluarkan balik dari mulut, meleleh susu. Nampaknya kena beli Nan Pro 2 semula la.  

Customer kak kin ni kerja kat TNB Bangsar, nak pakai tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sebab dalam  ikhtiar rawatan sakit kencing manis keturunan. Moga Tilam terapi bio Velocity ni dapat membantu mengurangkan penyakit beliau dan tidak diwariskan pada anak beliau.

Bila dapat tau kak kin bagi harga Promosi murah Bio Velocity Sleep Mate ni, terus ambil peluang dan inshaALLAH, akan beli 2 set lagi untuk keluarga beliau.

Untuk pengetahuan semua, kak kin masih offer harga murah stok origional Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Free COD sekitar Bangsar, Putrajaya, Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, KLCC, Batu Caves.
Untung kan? Dah la beli murah, ada FREE GIFT banyak nak bagi dan FREE COD pulak tu.

Nak dapatkan Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018?
wasap.my/0133496050



Friday, 9 March 2018

Wednesday, 7 March 2018

Cara Nak Order Online Herba Maharani

Cara Nak Order Online Herba Maharani



Untuk anda nak dapatkan Herba Maharani terus ke depan pintu rumah anda boleh whatapps kak kin di


atau boleh juga log in dalam sistem pesanan online kak kin di link ni.


Anda boleh sign up akaun dan boleh cuci mata kat sini. 
Dah sign up, boleh buat pesanan, pembayaran dan 
berikan maklumat alamat anda bagi tujuan penghantaran.

Anda bukan sahaja dapat beli Herba Maharani secara online, tetapi kak kin ada juga menjual produk Sahajidah Hai O yang lain seperti:-

Min Kaffe
Garlic
Cozuma CC Cream
Baja EziGrow
BB Plus Collagen
Biskut Min Kaffe
N'licious
Min Cha
Shake Me
Bio Aura
Bio Evolve
Bio Ever 
JTX Series
Infinence Skin Care
Bio Seleza dll


Untuk Premium Beautiful Korset dan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, kena whatapps kak kin terus sebab banyak sangat nak bagi harga diskaun dan free gift kat awak semua.


Happy shopping Uols. Welcome to my online shop.