Wednesday, 23 August 2017

SHAKE ME Minuman Soya KURUS

SHAKE ME Minuman Soya KURUS

Yang nak kurus, wajib minum SHAKE ME

Wah!! Turun 2 hingga 5 kg sebulan?
Tanpa diet menyiksakan?

Macamana?

Awak dah cuba macam-macam produk
Tapi masih tak berkesan

Tengok ni!!

TESTIMONI SHAKE ME
Puan Safriza Azwani, Berat Badan Hilang 3.2 kg dalam masa 28 hari



Yeay, sangat happy bila Kak Saf kongsikan apa yang beliau rasa berdiet dengan shake me

" Bestnye diet bersama Shake ME ni is, i don't have to berlapar dan Shake Me helps me to change my eating habits and lifestyle. i love it! "

Oklah kan 28hari turun 3.2kg. Nak turun sebulan sekilo pun payah sebenarnya.


TESTIMONI SHAKE ME
Puan Mazwa Hilang 4.6kg dalam masa sebulan


Hilang 4.6kg tanpa diet ketat. 
Cuma breakfast dengan Shake Me, kadang-kadang ambil masa dinner juga dan konsisten pakai Premium Beautiful (sejam pemakaian boleh bakar 900 kalori ) dah hasilnya 4.6kg turun sebulan
Mudah je kan


TESTIMONI SHAKE ME
Puan Kiki Hilang 1.7kg dalam masa SEMINGGU


Wooww. Seminggu hilang 1.7kg
Kalau sebulan boleh cecah 6.8kg la kan
Kalau dulu, nak naik berat tu senang, nak turun tak turun-turun
Dengan Shake Me, Alhamdulillah cepat turunnya.


APA ITU SHAKE ME


Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. adi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar


KELEBIHAN SHAKE ME

Konsep 3M dalam Shake ME
( Mineral/Maintenance/Metabolism )


Shake Me mengandungi 3 bahan utama iaitu

1) Protein Soya
2) Garam Buluh
3) L-Carnitine ( Agent Pembakar Lemak )

Woow, Shake Me ada L-Carnitine, agent pembakar lemak. Sebab tu la boleh kurus. Minum hari-hari, mencair la lemak-lemak awak tu.

L-Carnitine ni berfungsi untuk menurunkan berat badan. Ianya sejenis amino asid yang membantu menghasilkan tenaga. Jadi, bila awak minum Shake Me awak tak rasa letih walaupun awak 'kurang makan'


KEISTIMEWAAN SHAKE-ME

Rendah kalori (90kCal/hidangan)
Tinggi protein dan serat diet
Sumber kalsium dan magnesium
Tinggi Vitamin B12 dan C
Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin dan mineral
Tiada gula tambahan
Tiada bahan pengawet
Tiada pewarna sintetik
Membekalkan tenaga
Menjaga kesihatan
Tumbesaran sihat
Pelangsingan badan
Pilihan terbaik seisi keluarga



RAMUAN SHAKE ME



- Serbuk kacang soya

- Protein soya isolated
- Frukosa
- Polydextrose
- Protein Oat
- Serbuk protein whey
- L-Carnitine
- Fruktooligosakarida
- Garam Buluh
- Perasa Vanilla
-Xanthan Gum
- Vitamin
- Mineral Pra Campur
- Sucralose


CARA PENYEDIAAN SHAKE ME

1) Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam shaker bersama 200ml air
2) Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus diminum ( elakkan guna air panas)
( mudah je kan, boleh minum bila-bila masa dan dimana jua )

Nak lagi sedap?

Blendkan 1 packet Shake Me bersama 1 Sachet Min Kaffe dan ais.
Perghhh, meleleh sedapnya baqhang!
Kak kin guna shake and take, lagi mudah.


Minum Shake Me 2 kali sehari  ditambah dengan diet ketat, CONFIRM turun 
2-3 kg dalam beberapa hari jer.

Dinasihatkan supaya minum air banyak bagi membantu proses detox dan pembakaran lemak yang berkesan.


KELEBIHAN BER DIET DENGAN SHAKE ME
- Tidak menyingkirkan air dalam badan (badan takkan terhidrat)
- Tak ada kesan cirit-birit
- Mengenyangkan 
- Harga murah dan kesan berbaloi


HARGA SHAKE ME

Sekotak ada 20 sachet
 RM118 ( Semenanjung )
RM 122 ( Sabah/Sarawak )


HARGA PROMOSI MERDEKA?

CUMA RM***

Dapatkan dari agent sah Shake Me

013-3496050
shikin

COD Keramat
COD Setiawangsa
COD Ampang
COD Cheras
COD Batu Caves
COD Wangsa Maju
COD Kota Tinggi
COD Johor

AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!
AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!
AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!

Permintaan Shake Me sangat tinggi dan Kak Kin nak offer pada awak yang nak jadi agent di kawasan masing-masing, boleh hubungi Kak Kin segera. 

Tau tak, boleh jadi side income atleast RM1,000 hingga RM5,000 sebulan dengan Shake Me ni 

Whatapps sekarang
013-3496050

Wednesday, 26 July 2017

Cara Mudah Kurangkan Berat Badan Setelah Melahirkan Secara Pembedahan

Cara Mudah Kurangkan Berat Badan Setelah Melahirkan Secara Pembedahan



Harini kak kin share kan testimoni dari group TLC. 
Customer CDM Salleha, skim badan beruniform.

Terima kasih kak Sal atas perkongsian ini..

"TIGA KALI Bersalin CEASER. Memang mencabar nak SLIM semula sebelum sarung uniform dan masuk kerja. Tapi dengan Baju Magik ni 16 Kilo Hilang Macam tu je" -Puan Ieka Kimieka-

Jom Berkenalan,

#PremiumBeautiful Corset dah buktikan Berjaya HILANGKAN KEMURUNGAN ibu-ibu selepas bersalin. 

Corset Paling Otai dalam sejarah Negara.Dah lebih 20 tahun kat pasaran. 
Kena copy paste la walau macam mana pun, kena buruk-burukkan la seburuk mana pun, Semua tu tak jadi kudis pun malah makin menghasilkan RIBUAN testimoni Tulen yang berjaya Slim Ramping dan High Confident dengan Corset VIRAL Premium Beautiful.

➨ Tiga lapis cangkuk
➨ Tali bra boleh laras & kenyal
➨ Renda cantik dihujung girdle
➨ Fabrik Mewah yang biasa digunakan oleh penyelam dasar laut dan angkawasan
➨ Teknologi FIR disetiap lapisan bebenang kain (Mengalih lemak dan membakar lemak)
➨ Ketahanan kain & tak mudah koyak (Kalau koyak pun boleh hantar repair FREE tanpa resit berkali-kali)
➨ Senang dipakai (tak kira berapa berar badan anda)
➨ Fabrik anti bau dan anti bakteria
➨ Menyokong payudara, mengangkat punggung & membentuk badan
➨ Cepat serap peluh dan tak buatkan badan gatal-gatal
➨ Penggunaan konsisten sangat membantu turunkan berat badan semudah 
A B C

Satu satunya Corset Celebrity yang ada LIFETIME WARRANTY

Beli sekali pakai beribu hari ❤️

Service percuma dari kak kin untuk uolsss..

Ckin Ali

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PakarKurusLepasBersalin

Monday, 17 July 2017

Jamu Perapat Terbaik Herba Maharani

JAMU PALING FAMOUS KAT DUNIA!


Herba Maharani Membantu Untuk Hamil.
Herba Maharani Membantu Untuk Cyst.
Herba Maharani Membantu Untuk Fibroid.
Herba Maharani Membantu Untuk Masalah Keputihan.
Herba Maharani Membantu meRAPATkan.
Herba Maharani Membantu Melancarkan Darah Nifas.
Herba Maharani Membantu Stabilkan Hormon Period.
Herba Maharani Menghilangkan Senggugut.

Kaya Dengan Herba Awet Muda.

Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197

Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniOriginal
#NakHamil
#PeriodProblems
#KeputihanHilang
#KecutkanCystDanFibroid

Sekotak cuma RM98 jerrrr!!!!
Hasil berganda-ganda..

Whatapps:

Thursday, 13 July 2017

NENEK CUCU 4 SARUNG BAJU DALAM AJAIB PREMIUM BEAUTIFUL

NENEK CUCU 4 SARUNG BAJU DALAM PREMIUM BEAUTIFUL


Kecoh kat group Whatapps sebab semua terkejut dengan Testimoni Hot 🔥🔥🔥 memang terkejut bila baca dah cucu 4 rupanya..

Ni la penangan Premium Beautiful..
Bukan sahaja Sakit Belakang hilang
Sembelit..tak ada da..
Fibroid pun makin mengecut!

Yang paling penting terpaksa nampak muda dan bergaya persis anak dara. Huntung nya 😍😍😍

Pakai Premium Beautiful bukan untuk kurus jer
Tapi banyak manfaatnya untuk kesihatan kita juga..

www.hasikin.com

#TestimoniPB
#PremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Baju Dalam Premium Beautiful Murah

Baju Dalam Premium Beautiful Murah

Permintaan #PremiumBeautiful yang tak pernah putus.
Setiap hari ada jer permintaan. Lagi-lagi bila lepas raya ni. Badan makin mengembang.Rumah terbuka  di merata-rata. Makan sikit pun berat dah naik. Bulan puasa turun 2 kg, 2 minggu puasa naik semula 2 kg tu. Ada 2 minggu lagi rasa ni, ngerinya. Takkan lah uols nak hukum diri berkurung kat rumah je kan sebab taknak bagi berat badan naik? So, kak kin memang pasang perisai #magiccloth ni la.

Hari-hari ada je yang call, whatapps, pm
Ini antara whatapps dari customer kak kin sendiri.






Memang high demand sangat PB ni..
Sebab semua wanita pakai baju dalam kan..
Masing-masing dah ada kesedaran nak upgrade baju dalam tu..



Feels the Confident with Premium Beautiful Corset

❤free lifetime warranty (service baik pulih seumur hidup)
❤superbrand corset (24tahun dipasaran)
❤100% high quality fabric
❤SET BERPANTANG TERBAIK
❤70% kesihatan 30% kecantikan 100% keyakinan
❤alternative TERMURAH cepat jimat & selamat untuk sihat + cantik
❤rawatan kos rendah untuk rahim wanita

Harga Premium Beautiful ikut size. Range dari RM2,200 hingga RM3,300. 

Nak speacial diskaun?
Whatapps kak kin cepat2...

Yang tengah cari kerja atau side income pun, ni peluang terbaik untuk anda mulakan. Hanya jual Premium Beautiful, Income sebulan sekurang-kurangnya RM5,000 dalam tangan. Kawan kak kin income dia bulan lepas RM11,434.49 sebulan uolss. SEBULAN, bukan setahun tau. 

Nak merasa macam dia, whatsapp kak kin tau. Tak sabar nak share dengan uols pulak.


Tahniah kak Ujie. InshaAllah, lepas ni makin ramai lagi usahawan TLC income macam ni.

Lagi berita baik bila sekarang ni company offer untuk bawa kita bercuti ke korea. Seronoknya main salji kat korea.

Oklah uols, kak kin tunggu whatapps uols ye. Ni no kak kin


Ckin Ali
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Tuesday, 6 June 2017

Kurus Dengan Premium Beautiful - Hilang 36KG Dalam Masa 7 Bulan

Kurus Dengan Premium Beautiful - Hilang 36kg Dalam Masa 7 Bulan


Woooowwww!!!
Pertama kali tengok Kak Ana ni, Kak Kin boleh katakan TERUJA!!!!

Bayangkan hilang 26kg boleh ubah dari size XXL ke M tau! Ketara sangat-sangat. Tanpa seksa diri uolss. Tak perlu sekat perjumpaan dengan nasi pun boleh capai berat ideal.

Ada ke uols yang nak diet untuk kurus macam Kak Ana ni. Tak sabar Kak Kin nak share rahsia kak Ana nih..


Kak Ana masa berat 102kg...

Kak Ana memang tak lokek nak kongsi rahsia kecantikan beliau. 
 Hanya konsistent minum Shake Me dan Min Kaffee, kak Ana dapat hilangkan 36kg dalam masa 7 bulan sahaja!!

Lagi cepat dan sangat-sangat membantu bila Kak Ana sarungkan baju dalam ajaib Premium Beautiful untuk reshape balik badan sebab perasan tak bila kita diet berat badan memang turun tapi kulit jadi menggeleber kesan kehilangan lemak yang ada.

Untuk anda yang berusaha nak kurangkan berat badan, kak kin memang sarankan ambil set kurus bajet ni sebab harga pun mampu milik dan berkesan. Tak ganggu kesihatan kita malah bagi tenaga pulak tu.

Harga:

 Min Kaffee sekotak  ( 20 sachet ) RM 33
 Shake Me sekotak ( 20 sachet ) RM 118

Total RM 151 je uolsss!!!

Harga Promo Raya cuma RMxxx sahaja!!!

Whatapps kak kin:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertsetiawangsa


Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,
nak beli dengan harga murah

dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult


#PremiumBeautifulKualaLumpur


Thursday, 1 June 2017

IKLAN RAYA 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

IKLAN RAYA 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

Assalammualaikum dan selamat berpuasa semua. Ramadhan ke-7 baru nak wish kat uols kan. maaf ye. Sibuk sikit sekarang ni melayan permintaan ramai yang nak #selamatt sebelum selamat hari raya..

Hashtag selamat ni memang jadi viral. Uols tak tau ker..
La, kan dah viral iklan raya paling 'rare' tahun 2017 baru-baru ni.
Kalau belum tengok, kin upload untuk tontonan uols ye.
 Rugi tak tengok!
Lagi rugi kalau tak pakai!


Nampak tak? Sampai melopong suami kakak-kakak tu tengok bila isteri yang dulunya bongkok, lemak bertingkat-tingkat jadi body hour glass sekelip mata!
Hebat kan penangan Premium Beautiful nih!!

Kin ada buat PROMO sempena RAYA nih11
Nak biar suami uols pulak yang melopong tengok kejelitaan uols di pagi raya nanti.
CEPAT!!!!

Whatapps Kin
013-3496050

Sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Ampang..
kita jumpa je la terus
jangan lengah-lengah lagi na!!!
#selamattt di hari raya!!!

Thursday, 18 May 2017

PETUA HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

PETUA HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

Assalammualaikum semua. 
Ya ALLAH, lama kak kin tak update kan. Sejak-sejak bergelar ibu ni, memang kena pandai bahagikan masa antara keluarga, kerjaya dan bussiness.


Pertama sekali Kak Kin nak ucapkan ribuan terima kasih pada readers atas doa kalian semua. Ingat lagi tak entry lepas kak kin minta doakan supaya Kak Kin dikurniakan cahaya mata. Alhamdulillah, anniversary perkahwinan kami ke-5 pada 27 Mei ni dikurniakan Allah hadiah paling bermakna dengan lahirnya zuriat kami yang pertama setelah mengalami keguguran sebanyak 3 kali.




Untuk sahabat yang masih dalam usaha untuk mendapatkan zuriat, jangan putus asa. Ikhtiar, doa dan tawakal. InshaALLAH, ada waktu yang TEPAT untuk anda. 




Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Inilah wajah anak yang dinanti. Belanja sikit je dulu. nanti akak update lagi yea. Sebab sekarang nak jawap pertanyaan ramai sangat bertanya makan apa boleh mengandungkan si Faarish.



Akak makan sekotak Maharani dan period terus tak datang. Kak Kin ni memang ada masalah period tak teratur. Sebab tu memang agak sukar nak agak waktu subur tu. Alhamdulillah, makan herba maharani ni bantu untuk jadi sentiasa SUBUR. Ada yang tak tau apa itu Maharani? Kak Kin share kan lagi la ye.


Alhamdulillah, asbab sahaja dan sesungguhnya ALLAH pemberi izin atas segalanya.





Apa itu Herba Maharani @ Jamu Ayam Hitam @ Jamu Ayam Selasih



Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa Dinasti Ming.



Ia dihantar dari Farmasi Diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana Maharani.



Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, menjaga kesihatan dalaman dan luaran bagi melewatkan penuaan.



Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga. Juga membantu untuk menyelaras kitaran haid wanita.




Kandungan Utama Herba Maharani aka jamu Ayam Hitam



Herba Maharani  kaya dengan gabungan lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti:-



- Pati ayam Hitam

- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cerves Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Glycyrrhiza Uralensis


Macam-macam nama ginseng kan dan semua harga ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat tau. Tapi, Alhamdulillah Herba Maharani ni sangat murah. Tak semahal harga ginseng tu semua.




Kesan Pengambilan herba Maharani Hai-O aka Jamu Ayam Jantan


- Menambahkan tenaga dan darah
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal Keputihan
- Meyuburkan rahim dan menambahkan peluang untuk mengandung
- Merawat ,masalah lemah badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut dan sebagainya.


Kebaikan Herba Maharani Hai-O akak Jamu Ayam Hitam

- Melegakan masalah wanita & gadis remaja ( senggugut, keputihan, period tak teratur, mengelakkan kemandulan )

- Amalan pemakanan yang baik untuk wanita selepas bersalin ( menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan )

- Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya.

- Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita

- Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit

- Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisma


Keberkesanan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Menambahkan tenaga 
- menyelaras kitaran haid
- mengawal keputihan
- menghilangkan senggugut
- menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita


Cara Pengambilan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji sehari

- Mulakan makan herba Maharani pada hari pertama selepas suci dari period 
( hari ke 7 selepas period/bergantung pada tempoh period anda )

- Masa terbaik pengambilan Herba Maharani adalah pada waktu pagi sebelum sarapan. ( Nak makan malam pun boleh sebelum tidur )

- Makan maharani bersama air suam

* Herba Maharani ini mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutamanya yang tidak pernah makan jamu

- Sebaiknya dimulakan dengan 25 biji pada hari pertama dan kalau rasa panas boleh dikurangkan dos kepada 10 - 15 biji.


Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani



Ada 6 bekas yang mengandungi bebola putih
1 bebola putih = 50 biji pil Herba Maharani
6 bebola putih = 300 biji Herba Maharani
300 biji Herba Maharani = Penggunaan Sebulan

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari ( waktu period, jangan makan )
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah period berikutnya)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari ( ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah  period berikutnya )
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari ( ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah  period berikutnya )

* kak kin makan 25biji terus sehari. Cepat habis!!!


Tips Pengambilan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan bersifat 'sejuk' seperti salad dan tembikai
- Elakkan minuman ber 'kafein' seperti kopi dan teh
- Minum banyak air suam

Walau bagaimanapun bergantung kepada kemampuan, keadaan dan antibodi badan seseorang.

Tiada masalah untuk mengambil supliment lain sewaktu mengamalkan herba maharani CUMA DIINGATKAN supaya jarakkan waktu pengambilannya sekurang-kurangnya 4 jam dan ke atas

Pengambilan Herba maharani selama 6 hari berturut-turut selepas operiod dapat membantu menguatkan badan dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum  waktu pengovulan. Potensi hamil sangat tinggi.

Kalau rasa tak selesa, boleh ambil selangkan sehari.

Harga sekotak Herba Maharani : RM98

Postage:
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM10

Sempena Anniversary Kak Kin Bulan ni
Nak bagi RM100 termasuk postage!!!!
Bulan ni jer tau!!!!!

Whatapps:
013-3496050
#codHerbaMaharaniSetiawangsa
#codHerbaMaharaniWangsaMaju